התחברות

צפייה בגרסה מלאה : יש איזה פתרון לרדיו שאין בו את כל התחנות הישראליות

caspi
17-11-12, 13:26
בגרנד שלי יש את המערכת המקורית ,מדובר ברדיו דיסק + טייפ קסטות ,מדובר במודל 2000 ,מישהו מכיר דרך לעדכן קצת את המערכת ולשמור על המקוריות ? כלומר או טריק לקליטה של תחנות נוספות אין למשל 107 fm ,ולחילופין מערכת מקורית שתתאים במקום המערכת הזאת ?

לביא
18-11-12, 00:30
יש קסטה מיוחדת שנגמרת בחיבור 3.5 מ"מ לטובת חיבור MP3. לחליפין, משדר FM גם הוא עם יציאה 3.5 מ"מ. לכל טלפון חכם יש רדיו אינטרנטי. כך גם אין בעיות קליטה ברדיו. יש כיסוי רדיו באיכות טובה בכל מקום שיש בו קליטה סלולרית.

rupni
18-11-12, 09:53
לפני שאתה קונה דברים, אני לא מכיר את המערכת אבל לי הייתה ברדיו בעיה שהוא לא היה קולט תחנות מסוימות (זוגיות) הרדיו היה של JVC שהתקלה הייתה שהוא היה מכוון על תדרים אמריקאים בלבד אז היה צריך לשחק עם ההגדרות ולשנות את זה, לדעתי שווה לבדוק.

caspi
18-11-12, 16:10
יש קסטה מיוחדת שנגמרת בחיבור 3.5 מ"מ לטובת חיבור MP3. לחליפין, משדר FM גם הוא עם יציאה 3.5 מ"מ. לכל טלפון חכם יש רדיו אינטרנטי. כך גם אין בעיות קליטה ברדיו. יש כיסוי רדיו באיכות טובה בכל מקום שיש בו קליטה סלולרית.

יש עדיין את הקסטה הזאת ? ,טוב קיוותי לפתרון יותר אלגנטי אבל זה גם פתרון .לגבי המשדר לא כל כך הבנתי ,אבל אני מניח שזה אכן עניין שבהגדרות המכשיר .מכיוון שהוא על תדרים אמריקאים .

caspi
18-11-12, 16:11
לפני שאתה קונה דברים, אני לא מכיר את המערכת אבל לי הייתה ברדיו בעיה שהוא לא היה קולט תחנות מסוימות (זוגיות) הרדיו היה של JVC שהתקלה הייתה שהוא היה מכוון על תדרים אמריקאים בלבד אז היה צריך לשחק עם ההגדרות ולשנות את זה, לדעתי שווה לבדוק.

איך עושים את זה ?

shmulikbg
18-11-12, 16:37
תנסה כשהרדיו כבוי, ללחוץ יחדיו על כפתורי תחנות 1 ו - 5
ותוך כדי הלחיצה להדליק את הרדיו.
לאחר מכן כיבוי ושוב הדלקה ובדוק תוצאות.
בהצלחה.

רוכברודאו
20-11-12, 12:40
יש פתרונות שמאפשרים יציאת 3.5 או AUX יותר איכותית מהקסטה. אבל סתם יקר לדעתי. כ 70$ באיביי. אני עבדתי עם הקסטה תקופה מסוימת ואם אתה לא אודיופיל זה מספיק טוב. אם לעומת זאת יש ברשותך רדיו דיסק עדכני (רגיל ,עם MP3 או USB וכו') אז הכי טוב זה לקנות מתאם (עולה גרושים) ולהיפטר מהגרוטאה. אצלי גם קליטת הרדיו ואיכות הסאונד השתפרה משמעותית אחרי ההחלפה.

zik5
20-11-12, 12:59
http://dx.com/p/2-4-lcd-bluetooth-fm-transmitter-mp4-player-with-steering-wheel-mount-remote-2-gb-sd-usb-3-5mm-70924?gclid=CO6sueSx3bMCFQNd3godDjAAng

-->