צפייה בגרסה מלאה : לכל מי שלא אוהב לנדרובר - בקרוב יתחילו לייצר אותם בסין :)
בקרוב יעבירו את הייצור לסין - ואז כל שונאי לנדרובר יוכלו להתחיל בחגיגה ...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4307662,00.html (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4307662,00.html)
לנדרובר תוצרת סין - לאיפה הגענו ?
boaz avrahami
18-11-12, 15:12
מה זה אומר לגבי האמינות, תפחת או תגבר?
לא היו אמורים לייצר אותם בהודו ??
ובנושא האיכות בטח יהיו שלוש רמות איכות - 5$ 10$ 15$
כמו בכל מוצר סיני .....:)
מה שבטוח זה שחלקי החילוף יגיעו כולם מסין.
כן, הם יהיו זולים. ויתפוררו מהר הרבה יותר מהמקור הבריטי שגם הוא לא מי יודע כמה... וזה כבר משהו לא מצחיק בכלל.
היתרון היחיד לשיתוף פעולה עם צרי הוא שאולי גורמים מסויימים יעשו למדינה שקשוקה,
בזכותה אולי נזכה לראות 110 ממודלים מאוחרים יותר מגיעים לארץ :-)
כן, הם יהיו זולים. ויתפוררו מהר הרבה יותר מהמקור הבריטי שגם הוא לא מי יודע כמה... וזה כבר משהו לא מצחיק בכלל.
בהעברת קווי ייצור [לפחות של מותג בעל מוניטין] למדינה זרה, לא מעבירים את הליין המקורי, מהנדסים, מכונות,הקפדה על תהליכי ייצור,תקנים, בקרת איכות קפדנית של חברת האם,נוכחות ,הקפדה על טיב מתכות וכו'?? או שזה נכון לשנה השנתיים הראשונות.....לא מבין את זה. בכל זאת -מפעל האם דואג במבט קדימה לשמו הטוב.
נא הסבר
לא בטוח..
מה הגזענות הזו?
אני נוהג בשנתיים האחרונות על MG550, רכב שנבנה על חורבות רובר, בעל תיכנון בריטי וביצוע סיני, ולמרבית הפלא מבחינת אמינות ואיכות חומרים אין לי מה להלין, הלוואי שרובר היו מייצרים באיכות כזו...
כאשר הסינים רוצים, הם גם מייצרים מוצרים אמינים, הכל שם פונקציה של מחיר.
כבר היום רוב היצרנים בעולם מייצרים בסין לשוק המקומי-אזורי.
אני לא אתפלא אם עוד כמה שנים רוב הרכבים שאנו מכירים יורכבו שם.
shay_love_off_road
18-11-12, 16:35
אולי סוף סוף פשוטי העם כמוני יוכלו להרשות לעצם דיפנדר מעוטר ניטים, (לא על חשבון הפולסייז!!!)
http://carinpicture.com/wp-content/uploads/2012/01/Land-Rover-Defender-110-Station-Wagon-X-Tech-Edition-2011-Photo-04-800x600.jpg
הכי כיף יהיה שייצור הסיני יתחיל והדאחקות שירוצו בו בפורום על עדת אבירי האלומיניום הנוזלים ;)
לא בטוח..
מה הגזענות הזו?
אני נוהג בשנתיים האחרונות על MG550, רכב שנבנה על חורבות רובר, בעל תיכנון בריטי וביצוע סיני, ולמרבית הפלא מבחינת אמינות ואיכות חומרים אין לי מה להלין, הלוואי שרובר היו מייצרים באיכות כזו...
כאשר הסינים רוצים, הם גם מייצרים מוצרים אמינים, הכל שם פונקציה של מחיר.
כבר היום רוב היצרנים בעולם מייצרים בסין לשוק המקומי-אזורי.
אני לא אתפלא אם עוד כמה שנים רוב הרכבים שאנו מכירים יורכבו שם.
רמי, כולי תקווה שה-MG שלך לא כזו, אבל בשנים האחרונות רבים מבעלי ה-Jeepים החלו "לחוות" את טראומת השימוש - בעל כורחם - בחלקי חילוף שמקורם במזרח הרחוק.
אלה חלקים שלעתים לא שווים אפילו את מחיר קופסת הקרטון בה הם ארוזים.
אחרי שנים שהתרגלנו לזמינות חלקים אמריקאיים מקוריים מצויינת בחנויות בארץ, נכון שקצת יותר ביוקר - עכשיו מתחיל להיות קשה למצוא חלקים אמריקאיים. כן, אפשר להזמין מחו"ל... ולחכות שבועות לחלק שייתקע אחר כך במכס.
לא תאמין גם כמה יצרנים אמריקאיים מייצרים היום בסין, ואורזים את הזבל בקופסאות קרטון עם הדפסה Made in USA....
יכול להיות שבעוד לא מעט שנים הם אולי יצליחו להתיישר לפי תקני איכות שמקובלים במערב. עד אז נאכל חרא מהם ובכמויות.
אולי סוף סוף פשוטי העם כמוני יוכלו להרשות לעצם דיפנדר מעוטר ניטים, (לא על חשבון הפולסייז!!!)
http://carinpicture.com/wp-content/uploads/2012/01/Land-Rover-Defender-110-Station-Wagon-X-Tech-Edition-2011-Photo-04-800x600.jpg
לא מספיקות הצרות המסורתיות של המוצר האנגלי המקורי, אז אתה רוצה סיני? כל הניטים ינשרו לו....
בניגוד לכל המקטרגים, אין יותר נמוך מאיכות הל"ר כיום. יש רק מקום לשיפור, ואני בטוח שכך יהיה.
לא ממש חושב שזה נוגע לנו , הם מיצרים היום מכוניות יוקרה שאף אחד שפוי לא יעיז לרדת איתם לשטח ובטח שלא אחרי תקופת האחריות .
דיפנדרים או דיסקו פשוטים כמו שהיו פעם כבר לא נראה מהם ולא משנה ארץ היצור
דרור.
שוב... אין קשר בין איכות המוצר לארץ הייצור שלו, נקודה!!
ניתן להתווכח על הסוגיה הזו עד מחר, אך כיוון שאני טיפ טיפה מכיר את השוק הסיני, אני יכול לומר לך בוודאות, כמעט ולא קיים מוצר בעולם!!! שאינו מיוצר בסין.
כולל חלקי חילוף מקוריים של כל היצרנים.
מה שמאכילים אותנו בינוביץ אלו מוצרים חליפיים לג'יפים שלנו, שברוב המקרים הכי זולים שיש, גם בארה"ב, כנס לחנות חלפים אמריקאית ותראה שלכל חלק חליפי של MOPAR יש מספר יצרנים המשווקים אותו מהזול ליקר, החלקים הזולים מיוצרים בד"כ בסין, וגם היקרים....למרבית הפלא מיוצרים שם, אך באיכות חומרים אחרת ובמחיר שונה מן הסתם.
אז בעבר ייצרו בארה"ב, אחר כך עברו למקסיקו, וכיום בסין, ואם כבר.. הזבל הכי גדול בענף מגיע דווקא מהודו, אך הסטיגמה של מוצר סיני זול נשארה.
אז החלקים נארזים באריזות יפות, עם תווי תקן מכאן עד מומבאי, הם מחזיקים לפעמים שבוע לאחר האחריות שהיבואן נותן להם, בד"כ הרבה פחות...
אני למדתי שאין ברירה, או חלק מקורי MOPAR או להסתדר בייבוא שלו מארה"ב, לא קונה יותר זבל.
יגואר או דיסקברי שיורכב במפעל מודרני בסין, שנועד לייצוא למדינות המערב, לא ייפול באיכותו ואף יעלה על המוצר האנגלי. כי חשוב לממשלה שם להראות את האיכות והעוצמה שלהם.
אותם כלי רכב שנועדו לשיווק בסין, לשוק המקומי יהיו זבל עופות, למה? כי הממשלה הסינית תעדיף להאכיל את תושביה בזבל זול.
הם יחסכו בכל מקום, באיכות החומרים, פה דולר שם דולר, כי הסינים יימכרו את האמא שלהם בשביל אותו הדולר.
מה שכן.. הבחירה ביצרן "צ'רי" היא יותר בעייתית, הוא לא מי יודע מה איכותי, אך הסינים כנראה רוצים לחזק טכנולוגית את היצרן הזה כמו שחיזקו את SAIC למשל..
את ה- IPhone שאיתו אני כותב עכשיו, מיצרים בסין ולי אישית אין תלונות על האמינות שלו...
בסין אפשר לייצר הכל ובאיכויות הגבוהות ביותר, הכל תלוי במזמין וכמה הוא רוצה לשלם.
אם זאת, שום בקרת איכות וביצוע הרכבה קפדנית, לא תחפר על בחירת החומרים הגרועה של LR ותקלות תכן של טירונים (מישהו אמר ציריות...)
דווקא הרמה הסינית עולה, גם העלות ייצור שם כבר לא מה שהייתה פעם ויותר יקרה. כיום יצרני הזבל עוברים לוויאטנם ושו"ת. שם כוח העבודה זול מאוד.
הביטוי You Get What You Pay For זה בדיוק מה שקורה בשוק הסיני.
אני יכול להגיד שיציקות אלומיניום בתקן תעופתי עם טולרנסים מאוד מאוד
קטנים שאנחנו עושים מגיעות ברמה גבוהה.
בזמנו ניסיתי להזמין אנטנה מסוג מסויים אצל יצרן סיני (שמוכר גם לתעשיה
הבטחונית בארץ) שדרשה שינוי, כעבור שבועיים הוא חזר אליי ואמר שהוא
לא מוכן לייצר כי האנטנה לא עוברת בדיקת רעידות אחרי השינוי. זה דרש
תכנון הנדסי חדש.
אם הם יחליטו שצריך רמה מסוג מסויים אז ככה זה יראה, ואם נמוכה יותר,
אז גם ככה זה יראה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.