התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה- איזה דגם ואבזור לקחת- רנגלר רוביקון חדש

אסף ב
19-11-12, 22:28
ערב טוב חברים יקרים.

חבר טוב החליט להחליף את הפג'ארו בנזין 2009 שלו לטובת רכב חדש. הפג'ארו נהנה ממנוע מעולה, הוא מוגבה בסט איכותי ביותר של קפיצים ובולמים ממוגן לגמריי ונועל צמיגי שטח... הרכב נוסע מעולה בכביש ובשבילים מהירים (חוץ מהדש בורד שרועד למעלה למטה בטירוף שנוסעים ממש מהר בשטח)

בקיצור- רכב בעל יכולות שטח לפחות כמו של הפג'ארו עדיף יותר, שיכול לסוע מהר ובכיף בשבילים, שנוסע טוב בכביש.

המועמד- רנגלר רוביקון חדש, אמה מה, הדגם שמביאים לארץ קצת מעפן... גלגלים קטנים ואנחנו יודעים שבאר"הב אפשר לאבזר אותו קומפלט מהיצרן- פגושים מיגון צמיגים הגבהה כננת וכיו"ב.

לכן יש מחשבה על יבוא אישי.

מה לבקש מהדילר? מה הדגם והזיווד הכי טובים?

אם כבר מגשימים חלום בדמות רוביקון אז עד הסוף...

הרכב צריך להיות אוטומטי ונוח להתנהלות יום יומית ברחובות גוש דן, ובסופ"ש חיה רעה בשטח.

עוד דבר- האם יש טעם לבחון דגם קצר? 2 דלתות?

תודה רבה מראש,אסף.

arnonshoshani
20-11-12, 05:59
אסף שלום
אם החלטת על יבוא אישי ועל רוביקון עשית טוב ...
ההבדלים היחידים בין הדגם האמריקאי לישראלי (ארופאי) הם פגושי הפלסטיק (שונים בתצורתם) ובגלגלים שהם צמיגי כביש 245/75/17 במקום שטח מלא 255/75/17. פנסים בתקן אמריקאי ולא אירופאי אלו הם רוב ההבדלים המשמעותיים מכאנית.
מעבר לכך כל השאר זה קוסמטיקה כמו כנפיים וגג בצבע הרכב .
נכון ופה יש בעיה קלה היבואן לא מאשר הגדלת צמיגים אפילו למידה האמריקאית
כל רכב שתביא ביבוא אישי לא תוכל ליבא עם צמיגים גדולים יותר או הגבהה כל שהיא מורכבים על הרכב. החבר'ה בתקינה לא אוהבים את זה.

אני הייתי ממליץ לך על הדגם אנלימיטד (ארבע דלתות) אלא עם יש בעיית חנייה.
ניתן להביא ברכב (בתוכו) את כל החלקים שאתה מעוניין להתקין בו אחר כך וזה יחסוך לך קצת כסף.
אני מכיר בחור שעוסק ביבוא אישי ונכון להיום הביא הרבה רנגלרים ואפילו כמה מהדגם CALL OF DUTY שהם בהוצאה מוגבלת ביותר.
שמו אסף ארצי )הוא נוסע על אחד כזה שחור) צור איתי קשר ואני יעביר לך את הטלפון שלו הוא יוכל לכוון אותך יותר טוב.

ארנון
052-6991704

-->