צפייה בגרסה מלאה : אפשר להביא בולמים בטיסה ?
חשבתי לחדש בולמים לסט של פרוקומפ MX6
http://4wheelonline.com/ProComp_MX6_Adjustable_Shocks.333.117042
לדוגמא.
יש מניעה לאסוף אותם בארהב ולשלוח אותם במזוודה בבטן המטוס ?
מניסיון ?
יש דרך להבטיח את זה ?...
תודות
חשבתי לחדש בולמים לסט של פרוקומפ MX6
http://4wheelonline.com/ProComp_MX6_Adjustable_Shocks.333.117042
לדוגמא.
יש מניעה לאסוף אותם בארהב ולשלוח אותם במזוודה בבטן המטוס ?
מניסיון ?
יש דרך להבטיח את זה ?...
תודות
להבטיח מה?
אין שום בעיה, שים במזוודה וטוס.
boaz avrahami
04-12-12, 01:20
אפשר בטיסה. מנסיון של קיט קומפלט במשקל של 70 קילו
שלילי. לא הייתי לוקח סיכון.
בטיסות מארה"ב פשוט 'שתו' לנו את הבולמים רשויות הבטחון ב JFK. הזוי. אחרי שבררנו אמרו שהם לא חייבים לנמק או להודיע. לשיקול דעתם הבלעדי ואתה מגיע לארץ עם מזוודה מינוס הבולמים (את הקפיצים דווקא השאירו). אחרי חפירות רבות מסתבר שבולמים נחשבים לסיכון בטחוני אצל חלק מסוכנויות הבטחון
ביררתי במנהל התעופה האמריקאי והם סהכ די נוחים לבירור. קיבלתי תשובה ארוכה ולהלן החלק הנוגע תכלס לבולמים :
Shock absorbers are allowed in checked baggage as long as they do not have sealed, compressed gas cylinders or hazardous materials. *If the shock absorbers are sealed with compressed gas, they will not be allowed in checked baggage. *Even if a shock absorber is not sealed with compressed gas, but contains a residue of oil or gasoline, it is considered a hazardous material and will be removed from checked baggage by the airline. *Please be advised that although TSA screens checked baggage, airlines make the decision to remove dangerous or hazardous materials from checked bags following inspection.
יש גז דחוס בבולם ?
והאם האמירה על כך שגם שמן מהווה סיכון לא סוגר את זה לגמרי ?
יש בולם שבכלל יעמוד בפרמטרים אלה ?
six 4 life
07-12-12, 18:23
בולם שמן עולה למטוס
בולם גז לא עולה למטוס
אם מישהו הצליח כן להעלות בולם גז, מקרה פרטני כנראה.
בתכלס, לפי התשובה שום בולם לא יכול לעלות למטוס, לא בבטן ולא בתיק יד.
האמריקאים מאד בוקים בנושא נהלים, ואני לא רואה איך הם יגלו גמישות.
אישית ראיתי איך הם מחפשים על ילדה אולי בת 5 בבידוק הבטחוני, כשאימא שלה עומדת כמה מטרים מופרדת ע״י אשת אבטחה.
בולם שמן עולה למטוס
בולם גז לא עולה למטוס
אם מישהו הצליח כן להעלות בולם גז, מקרה פרטני כנראה.
*Even if a shock absorber is not sealed with compressed gas,
but contains a residue of oil
or gasoline, it is considered a hazardous material and will be removed from checked baggage by the airline.
דובי,
את התשובה שנתן לך six 4 life גם אני קיבלתי מסוחר חלקי החילוף בארה"ב שהצגתי לו השאלה. הוא הציע לי לא להזכיר בשום מקום compressed gas.
מעבר לכך ציין כי לא אמורה להיות בעיה.
בפועל, הסתובבתי במספר טיסות בארה"ב, וכמובן אח"כ לישראל, כשבמזוודה רביעיית הבולמים שאתה מעוניין לרכוש (MX6) באריזתם המקורית.
המזוודה נפתחה (להערכתי יותר מפעם אחת ...) והבולמים נבדקו (השאירו פתק כלשהו וסגרו האריזות שפתחו עם סרט דביק שלהם).
שום דבר לא נלקח והגעתי איתם לארץ שמח וטוב לב ...
בשעתו פתחתי שרשור בנושא זה.
אייל
תודה, פתחת לי שוב את הדילמה... מתי זה היה ?
מה אם כך בעיניך ההסבר לסתירה עם האמירה שלהם על שמן גם כן - סתם חוסר הקפדה בשטח ?
אגב - ב MX6 יש גז דחוס בכלל ? ואם כן - זה לא כתוב על האריזה ? אי אפשר לראות את זה בשיקוף ?
תודה...
חיפוש קצרצר ריענן את זכרוני: המדובר היה בבולם הגהה של OME ולא בבולמי MX6 שגם אותם רכשתי בארה"ב, אולם לא הבאתי בעצמי במטוס.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=56880&page=2&p=397362#post397362
מצטער על הטעות, אולם נראה לי כי לא ממש משנה בעניין הנדון (רק נדרשים שרירי ידיים חסונים יותר לסחוב רביעייה ...).
הסיפור ארע לפני כשנתיים.
אייל
נמרוד - מערד
13-12-12, 19:46
בולם הMX6 הוא בולם משולב גז ושמן
נמרוד
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.