צפייה בגרסה מלאה : מחפש דוד ברזל - משהו כמו מטף גדול ישן או דוד שמש קטן.
טוב אז כמו שכתבתי בכותרת. אני מחפש איזה דוד מברזל בגודל בינוני משהו כמו מטף כיבוי אבל לא קטן או דוד בוייילר אבל לא כל כך גדול. משהו בסביבות קוטר 40 סמ גובה 100 סמ. יש רעיונות למישהו מאיפה אפשר להשיג משהו כזה?
הרעייון הוא לבנות תנור..
תודה לעונים!
אם אתה רוצה יכול להיות שיש לי אחד כזה זרוק שהשמשתי לתנור עבד עד לפני שנתיים ....
אם לא כנס לכל מגרש ברזל תמורת כמה עשרות שקלים בודדים תקבל אחד...
בהצלחה.
תנור בישול או תנור עצים? בכל מקרה, תצטרך להסיר כל טיפת צבע ופלסטיק (או חומרים אחרים) אחרת זה במקרה הטוב יעלה באש ובמקרה הרגע יסריח והגזים יהרסו לך את הבריאות.
יש דודי שמש של 80 ליטר, אולי כזה יהיה טוב יותר. אתה צריך כמה שיותר עובי דופן.
עודד זנטון
05-12-12, 13:40
בלון גדול של גז בישול
שלא תעיז ליגוע בבלון ישן של גז בישול!!
זו עצה רעה ומסוכנת.
אף פעם לא תדע כמה גז באמת נשאר ואם ניצוץ מהחיתוך לא עשוי לגרום לפיצוץ.
דוד שמש ישן זה מה שאתה צריך ותמצא אחד כזה (או 70..) בכל מגרש גרותאות ברזל.
עודד מה הלחץ ,
הוא רוצה לבנות תנור לא ?
אני הייתי הולך על בלון גז רצוי מלא - זה יחמם מצויין !!!
אגב גם ההדלקה קלה מאד .
בלון גז ריק לדעתי ממש לא מתאים כי הגזים שיוצאים מהאבץ 0הרי זה מצופה אבץ) הם רעילים מאוד.
דוד מים ישן זה הכי בסדר. לא הכי טוב כמובן אבל בסדר לכמה שנים. הבעיה היא שהחום פשוט שורף את הברזל. ברזל מחושל לא כל כך טוב בתור תנור,לכן רוב התנורי ברזל הם יציקת ברזל אפורה פשוטה שכן עומדים בחום. מצד שני, לך תשיג אחד כזה...
את התנור האחרון שלנו קנינו.
באמת שלא השתלם לעשות ...
אלא אם כן יש לך יום + ומעלה וחשק לבנות תנור.
אצלי בפעם השלישית רעיון הבניה מיצה עצמו וכשאתה בודק עלות קנוי מול עשוי...אפשר להשיג תנורים יפים בעלויות נמוכות.
תריץ חיפוש על "תנורי השלום" לדוגמא.
או משומשים ואז גם אפשר ליפול על יציקות מאירופה וכו .
בהצלחה.
אתה רוצה בויילר של 200 ליטר?
מי שרוצה דוד של 200 ליטר מוזמן לבוא לקחת
בחיפה דניה
שוב, מי שרוצה לבוא לקחת דוד (בויילר) של 200 ליטר לבניית מעשנת או כל סטייה אחרת מוזמן בימים הקרובים אחרת יזרק
מאיפה?
מחיפה, שכונת דניה סמוך לאוניברסיטה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.