צפייה בגרסה מלאה : פתרון והמלצות בסוגיית מנוע לוישרים\מגבים
שלום רב לכולם . המגבים שלי מתקשים לנוע ללא רטיבות רצינית על השמשה .
אני טועה כמה עולה מנוע למגבים/וישרים לסווקי גרנד ויטרה ?
איפה הוא נמצא ?
והאם הבעיה היא אחרת מהחלפת המנוע ?
תתחיל בגירוז ושימון המפרקים בדרך.
המלצה טובה .
איפה בכל זאת נמצא המנוע
מתחת למגש ממנו יוצאים הצירים של המגבים.
טוב אז אני מעדכן . המגש הזה תפוס עם קליפסים ואם אני מוציא אותו אני צריך להחליף את הקליפסים . (אולי יש שיטה להוציא אותם בלי לשבור אבל אני לא מכיר ) .
בכל מקרה תחת גשם הולך ובא פירקתי את המסגרת שעליה יושב המנוע מגבים וניסיתי להוציא את המנוע כדי לרסס קצת שמן בפנים לא הלך . משום מה זה לא יצא ולא רציתי לגרום לנזק . אז החזרתי למקום ואז פתחתי רק את המייסבים של המנוע לתת קצת ריסוס שמן ולראות מה הולך שם . זה היה נראה יפה ומגורז . נראה לי שאין ברירה ולפרק את הקליפסים של המגש פלסטיק מתחת למגבים או פשוט להחליף את המנוע . מה דעתכם ?
תנסה לעקוב אחר החיווט של המנוע, אולי תמצא חיבור עם קורוזיה שגורם להתנגדות הולכה.
רענן
אם המגבים עובדים טוב עם מספיק רטיבות, האם יש מצב שפשוט הגומי שלך ישן ולא עובד טוב? הייתי בודק עם מגבים טריים, לך תדע?
ובכן החיווט נראה תקין לכל אורכו והמגבים חדשים לגמרי (3 שבועות) .
אני חושב שהכל מצביע על מנוע מגבים - העובדה שהמגבים עובדים טוב על משטח רטוב והעובדה שאין אחידות בתנועה שלהם לפעמים הם עובדים מעולה ולפעמים הם מקרטעים . מה שכן ניצלתי את ההזדמנות לתקן את המתיז מים האחורי שהיה סתום .
יש לכם הערכת מחיר למנוע מגבים ?
אצלי הוא יושב בדיוק באותו מקום .
אני אפנה אליך בפרטי לקבל עוד פרטים .
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.