PDA

צפייה בגרסה מלאה : איך עובד קרדן כפול - רק צלבים צריך להחליף ? וגם - עצה טובה לשחרור בורג יוק שחוק...

JustDoB
31-12-12, 19:19
אהלן,
הדריישפט הקדמי חרק באופן קיצוני ועבר את גבול הנסבל אז הבאתי צלבים חדשים.
אני באמצע תהליך ההחלפה (קשה לאללה כי האחרון בהיסטוריה שהרכיב אותו דפק שני ברגים ביוק של הטרנספר והם כמעט לגמרי עגולים...)
הצלחתי לפרק לבסוף על ידי פרוק אחד הצלבים כך שחתיכה ראשונה של דריישפט (הקצרה מיד אחרי היוק של הטרנספר שאוחזת צלב אחד) עדין מחוברת אליו, אבל הדריישפט יצא.
קודם כל אשמח לעצה טובה איך לשחרר ברגים (מפתח 8) שהראש שלהם שחוק לגמרי.
בנוסף - שמתי לב שיש בין שני הצלבים של הקרדן הכפול יש איזו כיפת ברזל שנראית כמו גולה. יש לה תפקיד אמיתי בשיכוך ? אני בעיקר רוצה לדעת האם החלפת הצלבים זה כל מה שניתן וצריך לעשות כדי לחדש את הדריישפט או שיש שם משהו נוסף שצריך לדעת.
הרבה תודה, אשמח להרכיב הכל חזרה בהקדם, 2X4 זה תמיד זמני... :)

eliv1
31-12-12, 20:53
יש באמצע מיסב גלילי עם הגולה... בשיפוץ קרדן כפול מומלץ להחליץ גם את הגלילים של החלק המרכזי... זה קצת יותר מורכב מהחלפת צלבים רגילה אבל בהחלט אפשרי בתנאים ביתיים...

JustDoB
31-12-12, 21:04
תודה. יש לך פרטים על הערכה, איפה משיגים, תהליך ההחלפה ?

השועל
31-12-12, 21:55
היית צריך לרכוש בהזדמנות הזאת גם סט סהרונים לצלבים. החלק הזה הוא למעשה מה שמחבר את הצלב של הדרייב שאפט ליוק.

לעניניינו: תנסה לפתוח עם פלייר פטנט.. או במקרה הקיצוני.. כמה פיקים עם רתכת וחתיכת פחית (שאותה אתה מרתך לבורג התקוע).

בהצלחה

רון נחמן
01-01-13, 09:20
מצטער אם לא הבנתי נכון, אבל כמו שאני מבין -
יש לך ברגים שמחזיקים את הדרייבשאפט. אם פשוט תחתוך אותך עם דיסק, כשתוריד את הדרייבשאפט יהיה לך מספיק "בשר" כדי לתפוס עם ג'בקה ולשחרר.
רק אל תוותר על זז-קל להקל את השחרור.

eliv1
01-01-13, 13:33
את החלקים בזמנו הבאתי מחול אבל יש לגרינגראס בחולון וכנראה גם ליאנוביץ. לדעתי כל משפץ קרדנים מחזיק חלקים כאלו במלאי...

JustDoB
01-01-13, 22:43
טוב למדנו כמה דברים ואני בדרך להחליף גם את המיסב הכדורי בתוך הקרדן הכפול בנוסף על הצלבים.
בתוך הכדור יש סיכות מיסב שנשחקו. מצאתי הסבר מצולם שעשוי לעזור לאחרים בעתיד :
http://www.pavementsucks.com/tech-article-16.htm

JustDoB
01-01-13, 22:45
http://www.pavementsucks.com/tech-article-16.html

-->