צפייה בגרסה מלאה : Article: מדריך למתחילים: מה לוקחים לטיול ג'יפים?
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2793-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%95%D7%A7%D7%97%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%92-%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D
מה זה שק שינה? :)
בקטע הזה אני הולך על פינוק עד הסוף, שמיכה אמיתית (פוך בחורף)...
שק שינה - סוג של ציוד שינה לחיילים - דומה לקיטבג אבל גדול יותר וקצת יותר חמים ממנו .
אין כמו פוך בחורף באוהל :cool:
שק שינה ???
זה כבר מזמן לא לז'אנר שלנו.
טל.
מה זה שינה? אני יודע!
זו מין שמיכה סגורה כזו עם פתח, מחמם מאוד בלילה במדבר.
אבל מה זה אוהל......?
מה זה שק שינה? :)
אבל מה זה אוהל......?
לנוכח מחירי הדלק בשנה האחרונה, אני מוצא את עצמי תוהה מה זה "מדבר"?...
שאלו רוסי אמריקאי ואתיופי - ״למה אין לחם ?״
האמריקאי שאל - ״מה זה אין ?״
האתיופי שאל - ״מה זה לחם ?״
הרוסי שאל - ״מה זה למה ?״
תודה על הכתבה !
עד שירדו מחירי הדלק, נתאמן על אריזה ופירוק הציוד... אולי נעשה תחרות ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אינני מחובבי שקי השינה אבל אצלנו במשפחה הם עשו קאמבק מטורף אחרי שהילדות גילו אותם. זה מגיע למצב שהן רבו על שק השינה הצבאי (!) והייתי צריך להשיג עוד אחד בשביל שלום בית בטיולים.
אינני מחובבי שקי השינה אבל אצלנו במשפחה הם עשו קאמבק מטורף אחרי שהילדות גילו אותם. זה מגיע למצב שהן רבו על שק השינה הצבאי (!) והייתי צריך להשיג עוד אחד בשביל שלום בית בטיולים.
המחסור בילדים זכרים עלול להפוך ילדות בנות לטום בוי...
יכול להיות שבזה הרגע פתרת לי את בעיית ה"שמיכות הבורחות" לילדים באוהל בלילה..
השמשוני יחיעם
04-01-13, 11:46
בנושא חלקי חילוף, חשוב לזכור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תמיד מתקלקל אותו החלק שבטוח לא נמצא בין חלקי החילוף שארזת !!
אז לא להתאמץ עם הרשימה.
בנושא חלקי חילוף, חשוב לזכור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תמיד מתקלקל אותו החלק שבטוח לא נמצא בין חלקי החילוף שארזת !!
אז לא להתאמץ עם הרשימה.
עכשיו אני סוף סוף מבין למה בעלי לנדרוברים לוקחים כ"כ הרבה חלקי חילוף איתם ברכב.
אם הם לא ייקחו חלקי חילוף בכלל יתקלקל כל האוטו...
בשפה מדעית זה נקרא "מקדם מרפי".
תוספות חשובות (לדעתי):
סט צינורות מי קירור מכמה וכמה קטרים - ניתן לארזם אחד בתוך השני, לוקחים מעט מקום ופותרים תקלות פריצת מים והתחממות שמשביתות טיולים.
מכשירי קשר - בקבוצה שלי, אין אפשרות להצטרף לטיול ללא מכשיר קשר בתדרים האמריקנים. רצוי מקסטרק למוביל ולמאסף.
הצעה באשר לכלים וחלפים: בטיולים גדולים אנחנו משתדלים למלא רשימת תיוג שהלכה והשתפרה מטיול לטיול. כל אחד ממלא את מה שהוא מביא לטיול וכך אנחנו לא מוצאים עצמנו עם 4 מנגלים, ללא מלקחיים. באיולים שלנו יש תמיד שני ג'יפים שיביאו ארגזי כלים גדולים. השאר פתורים מפני שהם יעמיסו דברים אחרים.
ערן CJ
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.