PDA

צפייה בגרסה מלאה : הורדה מהכביש , מה הפרוצדורה ?

foty
06-01-13, 11:03
במקרה שהרכב שלי מורד מהכביש ע"י בוחן תנועה , מה אני צריך לעשות כדי להחזיר לכביש ?
אני מעוניין לדעת מה החוק היבש אומר , ומה קורה בפועל .
אני רוצה לדעת מי ומה , לדעת איך ,כמה ולמה.
בבקשה שזה לא יהפוך לשרשור ויכוחים .
אני אשמח שיענו לי רק אנשים שעברו את הסיוט הזה .

יום טוב ותודה רבה.
סמי

טל חסיד
06-01-13, 11:51
עליך לתקן את כל מה שנרשם לא תקין ע"י הבוחן במוסך מורשה, או אם מדובר אל התקנה לדוגמה של כננת עליך לפרק או לאשר אותה וכו. לאחר שתקנת את הרכב עליך לעבור טסט במכון רישוי, אם מדובר בדברים כמו נורות או מספר רישוי (שאין צורך בתיקון במוסך מורשה) עליך לתקן ולגשת לתחנת המשטרה ולקבל את רשיון הרכב חזרה.

טל

איציק - 4X6ZH
06-01-13, 11:54
ולצרף חשבון ואישור ממוסך מורשה על ביצוע התיקונים

השמשוני יחיעם
06-01-13, 12:07
לבוחני השטח של משרד התחבורה יש שלוש אפשרויות :

1. רישום מספר תיקונים ברשיון הרכב שעליך לבצע בתוך שבוע ימים מבלי להתיצב בשום מקום.( אני עברתי את זה,,פנסים על הגג,,,לא נורא)

2. רישום הורדה מהכביש - תוך נתינת אפשרות להמשך נסיעה עד הבית/המוסך.( חבר שעמד מאחורי - על כננת וצמיג משופשף)

3. הורדה מהכביש מיידית והעברת הרכב על ידי גרר.

לגבי סעיפים 2 ו-3 ,,,כפי שנאמר ת משרד הרישוי כפל רשיון > מוסך כולל כל האישורים > מכון רישוי טסט מחדש

בהצלחה

טל חסיד
06-01-13, 12:13
אהה וניזכרתי בעוד משהו, דוח תנועה אל נסיעה ברכב לא תקין, קנס + נקודות , פה הדבר נתון לשיקול השוטר \בוחן.

טל

השמשוני יחיעם
06-01-13, 12:15
נ.ב.
http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=887:likuim-rechev-2008&catid=106:nayadot-betihut-c&Itemid=207

foty
06-01-13, 12:16
תודה רבה על התשובות עזרתם לי מאוד.

סמי

דרור ברלי
06-01-13, 14:50
יש שני סוגי הורדות מהכביש:

1. ליקוי בעל משמעות נמוכה. הקנס - 250 שקלים. בוחן המשטרה לוקח את רשיון הרכב ותוכל לקבל ובחזרה לאחר שתציג שהליקוי תוקן בצירוף אישור וחשבונית ממוסך מורשה. זהו הרע במיעוטו - אין צורך בביצוע טסט מחדש.

2. ליקוי בטיחותי. הקנס - 1000 שקלים. בוחן המשטרה מבטל את רשיון הרכב. תצטרך לתקן את הליקוי ולגשת עם הרכב למבחן רישוי שנתי (טסט) חוזר. אחרי שעברת, אתה ניגש עם הטופס ממכון הרישוי למשרד הרישוי לצורך הוצאת רשיון רכב חדש.
מעבר לנזק הכספי, כאן מתחיל הסיוט שלך. המשטרה היא גוף מסודר יחסית, אבל משרד הרישוי זה המקום הרע באמת. מחשבים שלא מתעדכנים וכו' וכו'. עושים שם כל מה שרק יוכלו כדי לתת לך שירות רע ולטרטר אותך - וזה העונש האמיתי.

סופת המדבר
06-01-13, 18:16
פעם אחת עצרו אותי עם סונומה של דוד שלי הצמיגים לא היו ברישיון
אז נתנו לי הורדה מהכביש הורשתי ליסוע עם האוטו חזרה הביתה
ולהחליף את הצמיגים וליסוע לתחנת משטרה שאמרו לי ולהראות לבוחן שהחלפתי צמיגים

ועוד דוד אחר נסע עם הסונומה שלו עצרו אותו לבדיקה
הפכו לו את הרכב לא מצאו כלום
אז על מה נתנו לו הורדה.... על קרע במושב של כסא נהג

חולהjeep
06-01-13, 18:45
אהלן לכולם

מישהו יודע מה דינו של רכב אשר ברישיונו הוא סגור ובפועל הוא פתוח וכמו כן מה דינו של המקרה ההפוך שרכב סגור וברישיון הוא סגור?

תודה

-->