PDA

צפייה בגרסה מלאה : הזמנה - בהמשך למפגש הבור

רוכברודאו
09-01-13, 19:19
חברים לשריטה יקרים,
להזכירכם לפני כחצי שנה במפגש הדורות המפורסם (ביוזמת אילן עם ה - ZJ WJ WK ו WK2) בבור, יצאנו עם חיוכים ומסקנות לגבי הההבדלים בין הדורות ובעיקר יכולות השטח של הדורות הצעירים (אלקטרוניקה) אל מול המזדקנים (סרנים חיים וכו').

המסקנה העיקרית היתה להזכירכם שהאלקטרוניקה בהחלט עובדת.
אבל... בשטח אמיתי זה יכול להיות טיפה יותר מעניין ואמיתי ופחות סטרילי ממה שעשינו..

הקיצר- בהתראה קצת מאוחרת - יוצאים לחד יומי בשישי הקרוב לדרום בקעת הירדן (אזור ייטב המטריף) להתרשם מזרימות המים ותוצאות הסערה.

אם זה נופל בול למישהוא מהאנדיאנים (השמות ידועים לכולכם), מוזמן גם מוזמן להגיע בכיף ואם זה יהיה WK או שומו שמיים WK2 מתחייב לתיעוד מלא ובצבע.

לפרטים ניתן ליצור קשר בנייד 052-4283330
למען הסר ספק. בכוונה זה לא מופיע בפורום טיולים. מיועד לאנדיאנים מנוסים (סליחה עם הטריים). ואין פה שום ספונסר שמונסר.

דודו- אל תדאג גם בשבילך נעשה אחד כזה!

אבשלום

דודו ארצי
10-01-13, 13:56
חברים לשריטה יקרים,
להזכירכם לפני כחצי שנה במפגש הדורות המפורסם (ביוזמת אילן עם ה - ZJ WJ WK ו WK2) בבור, יצאנו עם חיוכים ומסקנות לגבי הההבדלים בין הדורות ובעיקר יכולות השטח של הדורות הצעירים (אלקטרוניקה) אל מול המזדקנים (סרנים חיים וכו').

המסקנה העיקרית היתה להזכירכם שהאלקטרוניקה בהחלט עובדת.
אבל... בשטח אמיתי זה יכול להיות טיפה יותר מעניין ואמיתי ופחות סטרילי ממה שעשינו..

הקיצר- בהתראה קצת מאוחרת - יוצאים לחד יומי בשישי הקרוב לדרום בקעת הירדן (אזור ייטב המטריף) להתרשם מזרימות המים ותוצאות הסערה.

אם זה נופל בול למישהוא מהאנדיאנים (השמות ידועים לכולכם), מוזמן גם מוזמן להגיע בכיף ואם זה יהיה WK או שומו שמיים WK2 מתחייב לתיעוד מלא ובצבע.

לפרטים ניתן ליצור קשר בנייד 052-4283330
למען הסר ספק. בכוונה זה לא מופיע בפורום טיולים. מיועד לאנדיאנים מנוסים (סליחה עם הטריים). ואין פה שום ספונסר שמונסר.

דודו- אל תדאג גם בשבילך נעשה אחד כזה!

אבשלום

אבשלום אתה איש מיוחד!!!!
ראשית אני מצפה שתממש את מה שהבטחת...ככל הנראה אני חוזר לנהוג תוך חודש:rolleyes:
שנית איפה קצת תמונות????

ביי ביי

eysham
10-01-13, 16:10
מה קרה דודו? שלול?

דודו ארצי
10-01-13, 16:25
מה קרה דודו? שלול?
הלוואי....
הייתי שחקן כדור יד מקצועי הרבה שנים ועכשיו מקבלים את התוצאה....
עברתי ניתוח בקרסול עם שיקום ארוך של כ3-5 חודשים
אבל לנהוג אפשר אחרי חודש....
מחכה לרגע המיוחל...

gmb
10-01-13, 16:27
או אה...
אני רואה שנכנסתי לפורום בדיוק ברגע הנכון!

מה המצב שם של הזרימה ומתי התכנון לצאת לטיול? צריכים להכין את כל הצוות בבית.. :)

רוכברודאו
11-01-13, 21:44
רמי דודו ושאר המתעניינים: הטיול הנ"ל כאמור נדחה לאור השלג המטורף. והיעד הוחלף לטובת הגמדים שלי וחברים של הגמדים (גמדים אחרים).
קבלו את האנדיאני בסערת שלג ביער הר אדר.. תפסנו אירופה..

את קניון ייטב /ציר הנביאים + הסרטבה המדהימים אני עוד אעשה מתישהוא בקרוב. מי שמעניין אותו מוזמן ליצור קשר כאן או בה"פ ואני מבטיח ליידע בהתראה קצת יותר סבירה...

אבשלום (אה - קובי שלחתי לך הודעה, ודודו - רק בריאות)

artur78
12-01-13, 03:23
לצערי אני בהגנ" ש בבקעת הירדן ולא יכול לה תצטרף , אשמח לראות תמונות בהמשך

דודו ארצי
12-01-13, 10:49
רמי דודו ושאר המתעניינים: הטיול הנ"ל כאמור נדחה לאור השלג המטורף. והיעד הוחלף לטובת הגמדים שלי וחברים של הגמדים (גמדים אחרים).
קבלו את האנדיאני בסערת שלג ביער הר אדר.. תפסנו אירופה..

את קניון ייטב /ציר הנביאים + הסרטבה המדהימים אני עוד אעשה מתישהוא בקרוב. מי שמעניין אותו מוזמן ליצור קשר כאן או בה"פ ואני מבטיח ליידע בהתראה קצת יותר סבירה...

אבשלום (אה - קובי שלחתי לך הודעה, ודודו - רק בריאות)

תודה רבה.
הטבלת יאוש שלי מראה על קצת פחות משלושה שבועות וחוזרים לעיניינים.
איזה שבת מדהימה לטייל עם המשפחה.....
תעשו חיים ושבת שלום

-->