צפייה בגרסה מלאה : יש מצב שאני מוכר את הנבלה... (לא מתאים כ"כ ללוח...)
לא נשאר מה לתקן,
מנוע חדש, מערכות עזר למנוע חדשות/משופצות (קרבורטור, אלטרנטור בוש, סטרטר, מפלג GM חדש, רדיאטור ומערכת פליטה חדשים, קלאץ', טס לחץ מיסב לחץ, גלגל תנופה וזר שיניים הוחלפו לחדשים עם המנוע (זה אחד הסיקסים הבודדים שמניע בצורה חלקה לגמרי ...), צינורות מים דלק פילטרים, משאבות, הכל חדש. הוחלפו צמות החשמל וכל הפנסים. הגיר משופץ, הטרנספר משופץ, גלי הינע חדשים עם צלבים חדשים.
סרן אחורי דנה 44 מחוזק חדש , גשר גיר כפול, תושבות גיר ומנוע הוחלפו.
סרן קדמי משופץ לגמרי, לוקרים משופרים, הסרנים שניהם נעולים.
קיט קפיצים וורן בלק-דימונד 3.5" עם בולמים מותאמים למהלך המתלה.
כננת סופרווינץ' 9000 במצב חדש.
צמיגים מסוג MTR 33 במצב חדש. כנפיים מותאמות לגודל הצמיג ומהלך המתלה.
כל התוספות עברו רישוי כהלכה למי שתוהה.הרכב כשיר ועובר את מבחן הרישוי ללא הערות.
הברזנט נתפר לפני כשנתיים והוא במצב מצויין.
ה"כ יש, מדחס מזגן מוסב לניפוח צמיגים.
הג'יפ מודל 85, יצטרך לעבור שני מבחני רישוי בשנה החל מאוגוסט, אלו יהיו גם הפעמיים היחידות שהוא יראה מוסך בשנה, באחריות !
למה אני מוכר... אולי... ?
כי אני נאלץ לחפש SUV לטובת טיולי משפחות, מה שישאיר את הג'יפ הזה לטיולי אקסטרים דיוטי כרכב שלישי.
כי ביננו, מי יתן לי לצאת לטייל עם הג'יפ בלי הילדים ....?
כי כבר אין לי במה להתעסק עם הג'יפ הזה מלבד פחחות וצבע וזה לא ממש מעניין להתעסק בזה.
אין על מה לכתוב כתבות לאתר.
חסרים אנשים שבאמת מבינים בלנדרובר ומוכנים לכתוב על זה... - יש לי מן ג'וק כזה לקנות לנדרובר דיסקברי או אפילו ריינג'רובר, רכב שבטוח יספק לי הרבה תעסוקה (והרבה שעות המתנה לגרר), זה מאתגר אותי !
אם אני מוכר ב 35, אני מוסיף 35 וקונה ריינג' , מקבל שפע של תעסוקה לשנים הקרובות והוצאה עתידית משוערת של עוד 100 אלף.
אם אני לא מוכר ב 35 - אני משקיע את הכסף בSUV חדש יחסית שלא אמור להתקלקל, הג'יפ הזה ישאר למשחקים.
מה תגידו על זה ?
מה תגידו על זה ?
שכבר התרגלנו לזה שפעמיים בשנה, בעונות המעבר, אתה יורד מהפסים.
חסרים אנשים שבאמת מבינים בלנדרובר ומוכנים לכתוב על זה... - יש לי מן ג'וק כזה לקנות לנדרובר דיסקברי או אפילו ריינג'רובר, רכב שבטוח יספק לי הרבה תעסוקה (והרבה שעות המתנה לגרר), זה מאתגר אותי !
נמרוד, דווקא חשבתי שלפחות מהחלק הזה אתה תתלהב !
תאר לעצמך כמה כתבות חדשות זה מניב תוך שנה -
יש מצב שנתחיל לראות אנשים מפרקים לנדרוברים במו ידיהם ומוסד הגורו יאבד לנצח !
שחף זו רק ההתחלה...
AvigdorAharon
07-04-05, 16:10
גם אני מחכה לכתוב:
לא נשאר מה לתקן,
בינתיים, יש עוד מה לעשות.
בכל מקרה, אני עם נמרוד, חבל למכור.
איחלתי לחייל בהצלחה!
אביגדור
את ה CJ7 שלי אני לא מתכוון למכור בחיים (לפחות זה מה שאני חושב לך תדע איזה אישה תיפול עליי) אבל בשביל הסקרנות אפשר אולי תמונה כל הפירוט שלך פתח לי את התאבון. :lol:
מוריס
six 4 life
07-04-05, 16:36
פשוט תגיד שאתה רוצה לנדרובר :twisted: .......
-ארז 8) -
שחף זו רק ההתחלה...
:twisted:
הכל חלק מתוכנית אחת זדונית להשתלט על העולם. אני אפתח מוסך,
אסף וארז יספקו ללקוחות מיגונים ואני אהיה הגורו החדש!!
ניר, אתה מוזמן לבוא לעבוד אצלי. ואח"כ לריב איתי, לעזוב ולפתוח מוסך חדש וחוזר חלילה.
שחף מרום - זין גדול. :twisted: :twisted:
הבנתי אותך ,אתה הולך בהפוך על הפוך:
אם מאלצים אותי למכור את הסיקס ולא נותנים לי לטייל כרצוני, אני קונה את הsuv הכי חרא בשוק.שיילמדו.
סוזי המשתוללת
15-04-05, 00:24
ניר תאיים על האישה שהיא תצטער קשות אם הסיקס יימכר ושלהתגרש עולה יותר מ35 שתקבל על הג'יפ עםם תמכור :twisted: (35 זה אפילו לא העורך דין :P )
מצד שני תיזהר כי זה עלול להיות בומרנג ואז האישה תבקש מהעורך דין שלה שייקח לך את הג'יפ רק כדי לעצבן ואז כל הזייייייייין :cry:
מוריס אם תיפול עליך אישה שבגללה תצטרך לוותר על הג'יפ שמע לי וותר על האישה כי הג'יפ זה רק ההתחלה :twisted:
נ.ב אצלי האיום עבד :twisted:
מי אמר שהאישה רוצה למכור את הסיקס ?!
הוא לא מפריע לה כל עוד היא לא צריכה לנסוע בו... היא הכניסה לי את הג'וק של רכישת רכב 4X4 נוסף. אני זה שלא רואה טעם בלהחזיק 2 רכבי שטח שלא יעברו ביחד עשרת אלפים ק"מ בשנה.
הדעה של אשתי היא שהסיקס צריך להישאר ולו בשביל שיהיה לי במה להתעסק בשעות הפנאי, שהסכום שאני אקבל עבורו גם אם יהיה 40 אלף ש"ח לא יעשה שום הבדל ושאם אי פעם אני ארצה לחזור לגדל סיקס, יעלה לי הרבה יותר כסף, שלא לדבר על הזמן שאני אצטרך להשקיע כדי לשחזר את הנוכחי. אלו המילים שלה.
בלי כל קשר היות ולא כל יום נמכר סיקס במחיר של מעל 30K - אני ממילא אשאר איתו כנראה, היתרון הוא שבקרוב הוא יזדקק לטסט כל חצי שנה, אם אני אבחר להקפיא את הרשיונות בשנים הקרובות, אוכל להקפיא לשנה, להפשיר לחצי שנה נוספת בתקופה נוחה מבחינת מזג אוויר וכו', אם הוא היה רכב אספנות בכלל לא הייתי חושב פעמיים.
AvigdorAharon
15-04-05, 13:17
מוריס אם תיפול עליך אישה שבגללה תצטרך לוותר על הג'יפ שמע לי וותר על האישה כי הג'יפ זה רק ההתחלה
כמה שזה נכון!!!
אביגדור
חבר'ה ברור שאם זה יהיה המצב היא יכולה ללכת לעזאזל :twisted: אבל אתם יודעים איך אני השגתי את הג'יפ שלי אז ככה:
חבר טוב שלי ישב והמתין שנים עד שהבנאדם שהג'יפ היה שלו ימכור אותו ולבסוף הסבלנות השתלמה והוא מכא לו אותו וכמובן שהחבר שלי דיבר כמוני "לא מוכר לעולם" ואז יום בהיר אחד הוא הכיר מישהי שאמרה שאין לה שום בעייה עם התחביב שלו ואחרי שניה הם התחתנו ועכשיו היא רוצה רכב כדי להגיע לעבודה אז הוא אומר לה מה בעייה קחי את הג'יפ(לו יש רכב מהעבודה)
היא ניסתה ואחרי יום אמרה לו שהוא גדול עליה והוא כמו פודל מכר אותו לי(אבל פה לא נגמר הסיפור). טוב הוא אמר אני אביא לה ג'יפ אחר,וכך היה השיג לה את הג'יפ של אופל(לא נזכר כרגע בשמו) אבל היא נוהגת רק על הילוכים אז בסדר הילוכים. יום אחד היא נהגה על רכב אוטומטי ואז אמרה לו אני לא יודעת איך נהגתי עד היום רק על הילוכים.ואז לאט לאט היא הפסיקה לנהוג על האופל(למה? כי הוא הילוכים! :evil: ) טוב חברי הטוב בעל פודל שם שלט ומכר את האופל.
הוא אמר טוב נביא לה אוטומט ומה יותר טוב לחזור למשפחת JEEP אז קנה גראנד צ'ריוקי אוטומט שחור יפיפה נסעה עליו שבוע שבועיים ובהדרגה היא שוב מפסיקה לנהוג עליו, שאל אותה מה קרה הפעם, אמרה לו הרכב גדול לי מידי, הוא כמובן פודל מה עשה?
נכון מכר! קנה לה סיטרואן C3.
ועד היום היא חייה באושר ועושר והוא אוכל את הלב כל פעם שעובר לידו ג'יפ.
מוסר השכל : זה לא משנה בהתחלה היא תגיד לך כל מה שאתה רוצה לשמוע ואחרי הטבעת לאט לאט יתגלה פרצופה האמיתי. :evil:
ובגלל זה רבותי אמרתי לך תדע איזו אישה תיפול עליי
:cry:
מוריס
סליחה שאני מתערב
אבל אני לא מבין נגמר לך מה לתקן??
או שתשפר אותו עוד יותר ...ה' יודע איך...אני בטוח שתמצא
או שתפיל אותו מצוק ואז יהיה לך מלא מה לתקן
מוני אורבך
17-04-05, 14:57
יש לי הרבה נסיון עם גיפים ונשים.
ולפי התאור של ניר אין לך שום בעיה עם האישה.
חלק מהנשים אכן משנות עורם אחרי החתונה או הלידה
אבל אם זה לא קורה לאחר המאורעות הללו – כנראה שזה לעולם לא יקרה
כמו שנאמר, הם יכולות להסתיר את זה.
אבל רק צריך לפקוח את העינים ולגלות את האמת.
הבעיה היא, שאנחנו כגברים, הרבה פעמים נוטים להעלים ולהדחיק דברים שלא מתאמים לנו.
כמו לדוגמא שאחרי טיול גיפים, שהחברה רצתה להצטרף !!! , היא לא ממש מחיכת ונחמדה.
"לא נורא היא פשוט עיפה" חושב הגבר הממוצע.
או "היא ירוקה מהתרגשות כל פעם שהיא שומעת על טיול לנגב"
כן – גברים הם אלופים בשקר עצמי.
ניר בתור אחד שהיה לו SUV ו CJ תקשיב לאישתך, היא צודקת !!!
תעמיד את הגיפ במקום טוב ותקפיא אותו.
קנה SUV ושחק בו להנאתך.
והיה ולא תרצה לחזור לגיפ, אחרי שנה תמכור אותו.
ואם כן – תפשיר וסע לשלום.
nadav_narkiss
30-04-05, 09:34
ומה רע בסיקס בטיולי משפחות? עכשיו יצאנו לטיול, הילדים גם מג'יפים אחרים בילו אצלי והאישה נאלצה לעבור לג'יפ אחר כדי לפנות מקום :lol:
נדב
:lol:
itay-rover
30-04-05, 21:46
[quote="ניר ל"]מי אמר שהאישה רוצה למכור את הסיקס ?!
הוא לא מפריע לה כל עוד היא לא צריכה לנסוע בו... היא הכניסה לי את הג'וק של רכישת רכב 4X4 נוסף. אני זה שלא רואה טעם בלהחזיק 2 רכבי שטח שלא יעברו ביחד עשרת אלפים ק"מ בשנה.
הדעה של אשתי היא שהסיקס צריך להישאר ולו בשביל שיהיה לי במה להתעסק בשעות הפנאי, שהסכום שאני אקבל עבורו גם אם יהיה 40 אלף ש"ח לא יעשה שום הבדל ושאם אי פעם אני ארצה לחזור לגדל סיקס, יעלה לי הרבה יותר כסף, שלא לדבר על הזמן שאני אצטרך להשקיע כדי לשחזר את הנוכחי. אלו המילים שלה.
8) 8) 8)
על זה נאמר רק דבר אחד:
"אשת חיל מי ימצא?"
למה שלא תביא שלדה של רכב אספנות ותעביר אליה את כל המכלולים?
זה יאפשר לך להיום עם הסיקס שלך אבל עם רשיון של רכב אספנות.
לא?
six 4 life
16-07-05, 21:32
למה שלא תביא שלדה של רכב אספנות ותעביר אליה את כל המכלולים?
זה יאפשר לך להיום עם הסיקס שלך אבל עם רשיון של רכב אספנות.
לא?
כי שלדה של רכב אספנות תהיה ברוב המקרים רקובה עד כדי חוסר שימוש.
אם כבר, עושים סידורים עם ניירות דרך קוסם.
-ארז 8) -
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.