התחברות

צפייה בגרסה מלאה : צינורות בלם

gil4
07-04-05, 17:48
האים ניתן לרכוש צינורות לא מקוריים לסמוראי? והיכן )ת"א,חיפה(?

הכוונה כמובן לצינורות הגמישים ...

**ניכתב עבור יצחק שתקוע בלי טסט בחולתה**

אלון_ק
07-04-05, 18:10
אם זה מקדם אותך, אז צינור אחורי של ג'ימיני הוא ארוך יותר ובעל אותן פיות בקצוות. לגבי הקדמיים אני לא יודע, אבל סביר להניח שאם זה זהה באחורי אז גם בקדמי זה זהה.

gil4
07-04-05, 21:36
תודה על הטיפ.מהלך מתלה הוא אחד הפרויקטים הבאים שלי.

במכשירי תנועה המחיר גבוה.השאלה היא האם יש תחליפי )זול יותר(?האם יש משהו שמייצר לפי דוגמה?

אלון_ק
08-04-05, 00:13
יש, טכנו-צינור במרכז. נתנו לי את המידע הזה בשרשור שלי על הRUF (עמוד 2). מעולם לא בדקתי את זה לעומק - בשביל 50$ יש לי צינורות באורך 20'', אם זה מה שאני רוצה, שזורים והכל. לא נראה לי שווה לטרוח, אלא אם יש לך בעיה עם הבאת דברים מחו"ל.

אתה באמת הולך להשקיע כל כך הרבה כסף במשהו שלא יקדם אותך הרבה?
(הקרדן הכפול יעלה הון קטן)

gil4
09-04-05, 20:25
רפי לין אמר:
פנה ל "טכנו צנור" יצחק שדה 34 ת"א, טל' 03-5374479 או 03-5372414
ובקש את אלי.
רצוי להביא את הצנורות הישנים כדוגמא.
תודה רפי.

נקסוס: הצינורות -בשביל יצחק .הטיפ-בשבילי.

עמי
09-04-05, 21:12
לפחות מנסיוני, טכנו צינור, לא מייצרים צינורות בלם מטפלון (אלו שמצופים בדר"כ במתכת שזורה).

ההסבר שלהם: אין עדיין תקן ישראלי לצינורות כאלה, ומכיוון שהם מחוייבים לעמוד בתקן הישראלי (שלא קיים), הם אינם מייצרים כאלה.

הסבר סיבובי משהו, אבל בכל זאת הגיוני.

אגב, לדבריהם ניתן להכשיר צינורות כאלו, אבל ההוצאה הכספית שכרוכה בתקינה, לא הייתה כדאית לאף אחד שביקש מהם בעבר צינורות כאלו.

suzuki127
10-04-05, 19:21
אתה יכול ליקרוא לי צעיר או כל דבר אחר אבל משהו אחד שלמדתי בחיים זה שעל מה שקשור לבטיחות שיכול להציל חיים לא מתקמצנים ולא הולכים על תחליפים זולים אלא הולכים על מה שמקורי ועל מה שהכי טוב אחרי הכל מדובר בחיים שלך ואם לא איכפת לך אז בכיף אם אתה רוצה תשים אפילו צינורות אינסטלציה :wink:
כך את זה בתור עצה והמלצה ולא הלצה :lol:

אלון_ק
10-04-05, 19:58
"תחליפי" איננו ביטוי מקביל ל"איכות ירודה", 127. כל מוצר שאיננו מקורי הוא "תחליפי", לכן גם מוצרים בעלי תכונות טובות יותר מהמקורי נכנס להגדרה הזו. ציריות מחוזקות, לדוגמא.

במקרה של צינורות בלם מחו"ל או בבית עסק לכאלו, אני לא רואה שום סיכון בטיחותי שהוא ושום סיבה לפקפק באיכות המוצר. כמו כן שים לב שהצינורות השזורים הנמכרים באתרי סוזוקי בחו"ל עומדים בתקן DOT, שהוא משרד התחבורה האמריקאי.

נמרוד
10-04-05, 20:03
האים ניתן לרכוש צינורות לא מקוריים לסמוראי? והיכן )ת"א,חיפה(?

הכוונה כמובן לצינורות הגמישים ...

**ניכתב עבור יצחק שתקוע בלי טסט בחולתה**

אם מדובר על צינורות תחליפיים למקוריים, אז נסה בחנויות חלפים גדולות. אני בטוח שתמצא, המחברים הם די סטנדרטיים, בחנות רצינית המוכר יצא החוצה איתך, יסתכל בדיוק על מה מדובר, ימדוד את האורך ויתאים לך משהו :lol:

אם אתה מחפש ארוך ואיכותי, תזמין מחו"ל כעצת נקסוס. הפירמה מספר 1 היא Earls Supply:
http://www.racecarsupply.com/assets/images/earls_small_logo.gif

אני לא בטוח שיש להם אתר אינטרנט אבל הם פחות או יותר הסטנדרט ומייצרים את הצינורות שאתה קונה עם כל קיט אמריקאי מקורי. ינוביץ מחזיק סטים לג'יפים שנמכרים תחת המותג פרוקומפ אבל הם תוצרת ארל'ס. חפש Earl's supply בחנויות אינטרנט, הנה דוגמא:
http://www.racecarsupply.com/html/earls_month.html

שים לב למחירים המגוחכים, 10.42$ לצינור באורך 12 אינץ' שזה יותר ממה שאתה צריך, וזה צינור בלמים מטפלון מצופה נירוסטה שזורה, למרוצים, הכי טוב שקיים בעולם נקודה.

gil4
10-04-05, 20:31
עצות אני תמיד שמח לקבל, אבל עצות ניסיון וידע חייבים לעמוד מאחוריהם.
אפשר לקנות צינורות תחליפיים אם הם בתקן.זוהי לא פשרה.

נמרוד
10-04-05, 20:43
צינורות של Earls הם מעל התקן. הם צוחקים על התקן הישראלי. לי יש כאלו כבר 5 שנים בג'יפ, אתה צריך לראות את הפרצוף של מכונאים או טסטרים. הם לא יודעים מה זה בדיוק, אבל הם יודעים שזה טוב.

suzuki127
10-04-05, 21:27
אבל מה שלא שמתם לב זה שהבן אדם מחפש אפילו איפה לעשות צינורות בבתי עסק ולא ליקנות תחליפים!!!

gil4
11-04-05, 17:30
נימרוד ,אני מסכים איתך ועם נקסוס.המחשב אצלי לא עידכן את התגובות שלכם ,לכן עניתי ל 127 אחרכם .התגובה שלי מיותרת לאור מה שעניתם.

127 תפסיק לחפש בעיות היכן שאין.זה לא פורום היסטריה.צינורות בלם לא גדלים על העצים בעל עסק כלשהו מייצר אותם.אם הם בתקן אין שום בעיה.

יצחק
18-04-05, 12:03
קודם כל תודה
שנית היתחברתי שוב לאינטרנט וגר כרגע בקבוץ חולתה .
שלישית מצאתי צנורות בקרית שמונה נאמר לי שזה של סוברו JUSTY 4X4(שאין בארץ )
צינורית 1 =45 ש"ח (כולל מע"מ )במקום ממכשירי תנועה =145 (בערך ) לפני מע"מ אז חסחתי ועברתי טסט :lol: בקלות ,שלא כמו באילת (חוקי לגמרה :)
יצחק

-->