eitankolt
12-01-13, 16:24
בזמן ניקיון והתקנת כל מיני אביזרי נוחות גיליתי שיש לי 4 חוטים ( 2 פלגים ) בדלת האחורית - בגאז'(בתוך הדלת עצמה) שלא מחוברים לכלום
יש לציין שהויטרה שלי שנת 98 3 דלתות פתוחה.
חשבתי שאלה החוטים של הנעילה המרכזית (יש לי נעילה מרכזית אבל הדלת של הבגאז' לא נפתחת ), מדדתי להם מתח וראיתי שהם לא מקבלים מתח.
אחר כך חשבתי שאולי זה מחובר לתאורה (כי גם כשאני פותח את הבגאז באור בתור הרכב לא נדלק) אבל לא, זה גם לא זה
ניסיתי לחשוב למה הם יכולים להיות שייכים ולא הצלחתי להבין או לחשוב על איזה רעיון
אם למישהו יש מושג אני יותר מאשמח לדעת.
בנוסף למי שיש כלי כמו שלי אני ישמח לטיפ איך לפרק את הלוח שעונים , פירקתי אותו אבל לא הצלחתי לשלוף אותו החוצה כי הפלג של הספידומטר מחובר, ניסיתי לנתק אותו אבל אין לי שום גישה לאחורה, ניסיתי מלמטה, מהצד ואפילן ניסיתי לסובב את הלוח עצמו ללא הצלחה.
בתודה מראש איתן.
יש לציין שהויטרה שלי שנת 98 3 דלתות פתוחה.
חשבתי שאלה החוטים של הנעילה המרכזית (יש לי נעילה מרכזית אבל הדלת של הבגאז' לא נפתחת ), מדדתי להם מתח וראיתי שהם לא מקבלים מתח.
אחר כך חשבתי שאולי זה מחובר לתאורה (כי גם כשאני פותח את הבגאז באור בתור הרכב לא נדלק) אבל לא, זה גם לא זה
ניסיתי לחשוב למה הם יכולים להיות שייכים ולא הצלחתי להבין או לחשוב על איזה רעיון
אם למישהו יש מושג אני יותר מאשמח לדעת.
בנוסף למי שיש כלי כמו שלי אני ישמח לטיפ איך לפרק את הלוח שעונים , פירקתי אותו אבל לא הצלחתי לשלוף אותו החוצה כי הפלג של הספידומטר מחובר, ניסיתי לנתק אותו אבל אין לי שום גישה לאחורה, ניסיתי מלמטה, מהצד ואפילן ניסיתי לסובב את הלוח עצמו ללא הצלחה.
בתודה מראש איתן.