hadtomer
12-01-13, 20:26
הטיול האחרון לחרמון, שהסתיים בקיפאון מוחלט של רגל שמאל-וגם של רגל ימין- עד לרמה של כמעט נמק קל הזכיר לי את מה שהדחקתי שנתיים-רדיאטור החימום של הקיה המסכנה כנראה נסתם. בקיה, כמו שיודעים לעשות בקיה- היו חייבים לסבך את העיניינים והתקינו את רדיאטור החימום במקום שכדי להיכנס אליו צריך להוציא את לוח המחוונים, חלק מהמנוע, את הסרנים,את הקרבורטור, את הציפלינגים האנאבוליים ואת האוויר מהצמיגים. זה סרט די רציני...בלשון המעטה. ובניגוד לשנים עברו, השנה החורף נראה קשה והבת שלי כבר מטיילת איתי פה ושם.
למען האמת, אין לי שום כוונה לפרק לוח מחוונים. זו עבודה יקרה מאוד וכנראה שלוח המחוונים לעולם לא יחזור למקומו כמו שצריך.
אבל...מישהו זרק לי שאפשר לחבר את רדיאטור החימום מקיר האש לאיזה חומר שעובר דרכו בסרקולציה ומנקה אותו....
אני יודע שאני יכול להכניס חומר כזה באופן כללי למערכת הקירור ולנקות את כולה-אבל אני לא רוצה לשחרר שדים ישנים מרבצם.
בקיצור-מישהו שמע על הדבר הזה (כלומר חיבור של רדיאטור החימום לסרקולציה של חומר ניקוי בלי לחבר את כל מערכת הקירור של הרכב?) מישהו מכיר? אולי יודע על בעל מקצוע אמין שעושה את זה?
למען האמת, אין לי שום כוונה לפרק לוח מחוונים. זו עבודה יקרה מאוד וכנראה שלוח המחוונים לעולם לא יחזור למקומו כמו שצריך.
אבל...מישהו זרק לי שאפשר לחבר את רדיאטור החימום מקיר האש לאיזה חומר שעובר דרכו בסרקולציה ומנקה אותו....
אני יודע שאני יכול להכניס חומר כזה באופן כללי למערכת הקירור ולנקות את כולה-אבל אני לא רוצה לשחרר שדים ישנים מרבצם.
בקיצור-מישהו שמע על הדבר הזה (כלומר חיבור של רדיאטור החימום לסרקולציה של חומר ניקוי בלי לחבר את כל מערכת הקירור של הרכב?) מישהו מכיר? אולי יודע על בעל מקצוע אמין שעושה את זה?