צפייה בגרסה מלאה : נעילה אחורית גרנד ויטרה 2007
שלום לכולם השבוע החלפתי את גרנד ויטרה 1600 לחדשה 2007 .
והאמת שאני מאוד מאוכזב בשטח לא ציפיתי להבדל כל כך משמעותי.
אי לכך אני מתעניין להרכיב נעילת דיפרנציל אחורית ברכב.
האם יש למשהו ניסיון עם הרכבה או סתם ידע מועיל.
תודה לעונים.
אם אתה מעוניין בנעילה נשלטת - יש לך רק ARB, טווח המחירים הוא בערך 8000 שקלים ומעלה.
אם אתה מעוניין בנעילה אוטומטית - יש לך לוקרייט 1512 שהיא מתאימה, או לוקרייט 1510 שכעיקרון מתאימה לג'ימני/סמוראי
אבל מסתבר שמתאימה לגרנד ויטארה גם כן.
אם אתה מעוניין ב1510 - יש לי בשבילך. פרטים בהודעה פרטית
שגיא שלום, אלעד מחפש נעילות למודל 2007 ככל הידוע לי אין להשיג נשלטת ואוטומטית לא מתאימה(4*4 קבוע).
אלעד שלום
אני עשיתי מעבר בדיוק כמוך. מגרנד ויטרה 2001 ל 2010. לדעתי 2007 ו 2010 הם כמעט אותו דגם...ואין הרבה שוני ביניהם
בניגוד אליך אני דווקא מאוד מרוצה והעבירות של הרכב הרבה יותר טובה מהרכב הקודם אין מה להשוות בכלל!
לא מבין איפה הבעיה אצלך.. הרכב שלך קצר או ארוך מנוע 2000 או 2400 ?
שלח לי בפרטי טלפון שלך ואדבר איתך.
לא בטוח שאתה צריך נעילה אחורית בכלל....
היי אלעד. תכלס....למה בדיוק ציפית כשעברת מרכב עם סרן חי לרכב עם ארבע ציריות? בכל מקרה, יש נעילה אחורית, אני זוכר שאחד המשפרים בחיפה, פרוג'יפ או בולסטר מוכר נעילה, יש לי חבר עם 2007 שהתקין
אני כן צריך כי מסתבר שאין לי esp ברכב וכך יוצא שהרכב מפרפר בכל הזדמנות.
בכל מקרה שלי ארוכה מנוע 2000 שנת 2007 מהדגמים הראשונים.
שגיא שלום, אלעד מחפש נעילות למודל 2007 ככל הידוע לי אין להשיג נשלטת ואוטומטית לא מתאימה(4*4 קבוע).
צודק טעות שלי :\
אני כן צריך כי מסתבר שאין לי esp ברכב וכך יוצא שהרכב מפרפר בכל הזדמנות.
בכל מקרה שלי ארוכה מנוע 2000 שנת 2007 מהדגמים הראשונים.
מוזר הייתי בטוח שכבר מ 2007 הדגם מגיע כולל ESP נעילת דיפ' מרכזית ובקרת משיכה...
כן גם אני הייתי בטוח ועשיתי טעות של צעירים.
יש נעילה מרכזית אבל אין נעילה רוחבית.
ועכשיו ביררתי ואין נעילת דפרנציאל אחורית לדגם הזה.
מסתבר שיש דגם אחד בשנתון הזה בלי בקרת יציבות וכו' וזה הדגם שיש לך.... יש עוד 2 דגמים בשנתון הזה ודווקא להם יש.. אצלך זה בלי חלון בגג וגם 140 כ"ס..
אגב גם בדגמים החדשים אין נעילה רוחבית במקורי ובספק אם יש בכלל אבל יש טכנולוגיה אחרת שמכפרת על זה ועושה עבודה מצויינת במקום זה.
לא נורא, תנסה להנות מהרכב כמו שהוא אני בטוח שהוא יפתיע גם אותך במקרים מסויימים
תתפלא אבל הדגם שלי הוא המפואר ריפודי עור וחלון בגג אבל בכל זאת אין לו בקרת יציבות.
תודה רבה בכל מקרה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.