PDA

צפייה בגרסה מלאה : הסיקס מזייפ לא עובד עגול

חסון
15-01-13, 22:41
בתחילת נסיעה לפעמים בסדר הזיופ ניסבל ,לאחר משיכת הילוך להעברה לשלישי הזייופ מתגבר למצב של כאילו מחנק של המנוע וליפעמים הכול מסתדר מעצמו, הסיקס אורגנלי , אשמח לדעת את דעתכם לבעיות אפשרויות בנוסף על קארבורטור פלגים וחוטים שנבדקו

בוזי
16-01-13, 10:52
בדוק חיבורי חשמל לקויל, שיהיו נקיים ומהודקים.
בדוק את מכסה המפלג וחפש סדקים, מגעים שחוקים, פיח.

סופת המדבר
17-01-13, 17:06
נשמע כמו סתימות דלק \חוסר דלק

yanivcj
22-01-13, 09:43
שלום חסון.
הבעיה שאתה מתאר יכולה להיות, כל הדברים שאתה כבר בדקת והחברים פה הזכירו.
חשוב לבדוק טוב את כל המכלולים האלה על מנת לדעת את תקינותם. מספיק שמשהוא בשרשרת ההצתה לא תקין, זה משבש את הכל, אם למשל החוט + שהולך לכויל שרוף , הכויל לא יעבוד במלוא עוצמתו וכך שאר הדברים.
איך בדקת את את מה שבדקת ?
אני ממליץ לבדוק במכשיר 4 גזים, מה קורה ואז אתה תקבל תמונה מה יש ומה חסר.
יניב

דרור ברלי
22-01-13, 19:04
אם כל מה שנכתב כאן נבדק ונמצא תקין, תבדוק שלמות צינור יניקת האוויר השרשורי שהולך מבית מסנן האוויר לקרבורטור. לפעמים הוא מתייבש ומתפרק מבפנים, ובכל פעם שאתה לוחץ על הגז יניקת האויר שואבת חתיכה ממנו עד כדי סתימת כניסת האויר - ואז המנוע נחנק ו"מזייף".

shay_love_off_road
22-01-13, 19:27
אומם לא בעל JEEP, אך בהחלט הבעלים של מנוע בנזין אמריקאי,

ראשית, ניסיוני מתגמד ואף נעלם ביחס לנסיונם של אנשים מנוסים ונכבדים פה באתר, אך גם אני משתדל
לתרום מהידע שלי, לי הייתה בעיה דומה, אצלי הבעיה הייתה כזו: מסתבר שחוט ה+ למשאבת הדלק היה מלא
קורוזיה, וממוליך הוא הפך לנגד, המשאבה גימגמה, ויחד איתה גם המנוע, הוחלף חוט למשאבה, והכל הסתדר ובא על כנו,

בדוק את החיווט למשאבה, + או - לא בריאים עלולים לגרום לצרות,

בהצלחה,

נימי
22-01-13, 22:47
שי, לסיקס (במקור) יש משאבת דלק מכנית

אני הייתי בודק גם מינוסים מהמצבר למנוע (ולבודי)

חסון
26-01-13, 16:16
תודה לכולם הבעיה טופלה בעיית דלק צוק בעייתי פעם נפתח ופעם לא.

AvigdorAharon
02-02-13, 14:00
שווה לבדוק את ההתנגדות של החוטים המגיעים לפלגים ולקויל ולבדוק אם מתאים לנתונים המופיעים בספרות.
חוטים ישנים לא מוליכים זרם בצורה אופטימלית ועלולים לגרום לזיופים.

אביגדור

-->