התחברות

צפייה בגרסה מלאה : משחק פורומי:"איך אתה יודע שאתה מכור?"-להרמת המורל.

avikkllk
18-01-13, 11:47
על כל אחד לכתוב משפט או יותר על איך שהוא מכור
לעולם ה4X4 או לעולם השטח,במשפט אפשר לשלב הומור וכד'

לפני כל משפט עלייך לכתוב "איך אתה יודע שאתה מכור"?

לדוגמא:
איך אתה יודע שאתה מכור?
מכירים את זה שאתם נוסעים בתחילת הטיול ונכנסים למקום בוצי,
עף לכם טיפה של בוץ ואתם "שיט עכשיו שטפתי את הרכב".

משחק מוצלח.

קליקליק

Scrusher
18-01-13, 13:48
איך אתה יודע שאתה מכור?
כשאתה הולך לתדלק את הפרייבט ואיזה אידיוט עושה רוורס "עד הסוף" וטיפה מגרד אותך ואז אתה חושב "אם הייתי עכשיו עם הסמוראי...הייתי רוצה לראות את ההונדה הזאת נמעכת בטמבון ברזל"
כשאתה בא להניע את הפרייבט ולפני ההתנעה אתה לוחץ פעמיים על הגז - סימן מובהק לחולה קרבורטור
כשגם בסופת גשמים אתה נוסע עם חלון פתוח כי אתה לא מסוגל לנהוג באקווריום
כשאתה מסתכל על השבילים,המדרגות והתעלות לצד הכביש ואתה מגלה שהם יותר מעניינים אותך מהכביש עצמו (וכעבור שבוע עד חודש אתה שם מסתכל על הכביש עם חיוך דבילי)
ברגע שמתחילים להיווצר פקקים ואתה ישר חותך לשטח וצוחק על כל מי שעקף אותך לפני
כשמישהו אומר את צמד המילים "ג'יפ הונדה" או "סקודה יטי זה ג'יפ" ואתה משום מקום קופץ עליו כמו קסאם
כשאיזה חבר עם סיאט איביזה אומר לך בשיא הבאסה "נכנסה לי ציפור בפגוש" והשאלה הראשונה שלך היא "הציפור חיה?" ורק אחרי רבע שעה אתה מבין שהוא הולך לשלם בפחחות וביוקר...

nir.samo
18-01-13, 15:04
כשאתה מכיר בעל פה את כל ה-4x4ים בשכונה ובחנייה של העבודה ובכלל אתה שם לב שאתה זוכר מקומות כמו הרחוב עם הצירוקי האדום.

ishc
18-01-13, 15:21
שהזכרונות בטלפון הם:
X סמוראי ירושליים
Y סופה ב"ש

bizon
18-01-13, 16:17
אתה יודע שאתה מכור כש: במקום לקנות בגדים חדשים אתה קונה את הסט בוקסות שאתה פשוט חייב. כשכולך מטונף מבוץ ויש לך חיוך של דביל :) . כשאתה קופץ לחבר והוא אומר לך שיט נגמר לי הקפה ! ואתה אומר לו שניה אני אביא מהאוטו ... שבת שלום

מור

MR BIG
18-01-13, 17:04
איך אתה יודכ שאתה מכור ?

כשאתה סתם מצלצל לחבר שלך והוא עונה ל ב: "כן , נו, מה שברת הפעם?"

ערן CJ
18-01-13, 17:09
איך אתה יודע שאתה מכור:

כשגם אתה וגם האשה יודעים שאין כל אמת בהבטחות לעצירת ההשקעות ברכב "אחרי השיפור הזה, לא צריך יותר שום דבר!". היא מהנהנת אתה מפרש זאת כהסכמה שבשתיקה.

כשאתה מקבל הערה עוקצנית על הג'יפ ש"גונב" את תקציבי הנסיעה לחו"ל שהיא תמיד חלמה לחוות איתך ביחד...

כשאתה מבחין בהרמות גבה חוזרות ונשנות מחברים שפוגשים אותך בעת שאתה מתרומם ממצב שכיבה תחת הג'יפ, עם מפתח 17 ביד, ואומר לסובבים: "זה אוטו מעולה!"

ערן CJ

yoav21
18-01-13, 17:19
כשאתה כותב פוסט רגשני על ערמת ברזלים
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=72453

יואב

עידו לוריה
18-01-13, 17:22
איך אתה יודע שאתה מכור , כאשר אשתך עוברת לידך ואמרת " אתה שוב מסתכל במחשב על רכבים "

עידו

אמיר ב.א
18-01-13, 17:44
כשהחבר רוצה לשתול משהו בגינה , ואתה אומר , רגע , אני אביא את המעדר מהג'יפ ...

כשאתה רואה גזלן שהתחפר בבוץ בכרמל , ואתה אומר : "ילדים , גלידה לכולם חינם " והולך להוציא רצועות...

כשאתה נוסע בגשם עם חבר ,ורואה משאית של העירייה שאמורה לאסוף את העצים שנפלו בסערה, והתחפרה בבוץ , ואתה אומר לחבר ,טוב נו ,יאללה...

talw
18-01-13, 17:53
כשאתה קורא מילים אלה.

zviki
18-01-13, 18:15
כשאתה יושב בסלון ,רואה את הוילונות החדשים שאישתך קנתה ואומר לעצמך: קיבינימט,במחיר הזה הייתי יכול להחליף 5 צמיגים חדשים.

talw
18-01-13, 18:28
כשאתה מתעורר בארבע לפנות בוקר שטוף זיעה, ותוך עשר דקות שיחזור נזכר ששכחת לחזק את הברגים של הדרייבשאפט אתמול בערב, מחייך ונרדם שוב.
כשאתה יושב להכין שיעורים עם הילדים ולא מצליח להבין מה המורה רוצה מהילדה,כי הראש שלך בתחת.

אביעד פ.
18-01-13, 18:54
שהזכרונות בטלפון הם:
X סמוראי ירושליים
Y סופה ב"ש

הרגת אותי.
אתה אגב, צחי סמוראי, כבר שנים.

foty
18-01-13, 22:10
איך אתה יודע שאתה מכור , שאתה יורד למטה באמצע הלילה לעשן סיגריה, מסתכל על הסמוראי וחושב לעצמי "אחחח כמה כייף שיש לי אותו"

rupni
18-01-13, 23:03
שכול סיטואציה אתה חושב "פה הג'יפ היה עובר", "נראה אותו נכנס בבוגש של הגי'פ", "על הגי'פ לא הייתי מפחד פה" (שאתה עם הפרייט)

shmulikbg
18-01-13, 23:10
כשאתה יושב, קורא ומגיב לשרשור "איך אתה יודע שאתה מכור"..

סופת המדבר
18-01-13, 23:53
איך אתה יודע שאתה מכור?
שאתה עומד ברמזור עם הפרייבט ואז בא איזה ערסווט חותך מצד ימין
וכאילו אומר לך ''אני נכנס לפניך ואתה תחכה''
ואתה רק מחייך וחושב אוח אוח אם ההיתי עם הסופה ההיתי ישר מסובב את ההגה ימינה ושמתחלף לירוק מתחיל ליסוע לאט לאט
(מבוסס על סיפור אמיתי חחח)

איך אתה יודע שאתה מכור?
אם כל ה''שם משתמש'' שלך בכל מיני מקומות נגמר ב- 4X4 או ב- 'סופה'

six 4 life
19-01-13, 00:37
איך אני יודע שאני מכור?
< נו באמת...

Daniel Turgeman
19-01-13, 02:34
אתה יודע שאתה מכור כשאתה מתחיל לפחד כבר 3 חודשיים לפני הטסט

ishc
19-01-13, 07:37
שמתוך בחירה אתה נוסע באוטו שצריך לעבור טסט פעמיים בשנה וסופר את הפז״מ עד לאספנות.
שאחד התחביבים שלך שה שיטוט ביד 2 לראות איזה ג׳יפים יש למכירה.
שרשימת החלומות, ״מה הייתי עושה לג׳יפ״ כל כך יקרה שאפילו אם אראלה תתקשר מחר בבוקר לא בטוח שזה יספיק.
שהשעה 7:35 בבוקר, יום שבת ואני גולש פה!!!

yes1952
19-01-13, 07:52
איך אתה יודע שאתה מכור?
אני לא יודע
אני רק לא מבין איך שבשעה כזו ביום הולדתי אני ראשית נכנס לפורום לראות מה כתוב ומי כתב
איך זה שאני ניהג בג'מוס אני בראש מדמיין שאני מחליף הילוכים בסופי הירוקה
איך זה שלג'יפ סופה אני מעניק שם-סופי הירוקה
והכי גרוע?
כשעובר רוביקון חדש ומצוחצח ואני אומר לפפריקה זוגתי-אך תראי,הרוביקון הזה וסופי הירוקה היו יכולים להמליט ג'יפון קטן
וכאשר אני נשאל ע"י לקוחות "מאיפה השגת מציתי זיפו עם חריטה של ג'יפ עליהם" אני מספר להם בגאווה שזה ייצור שלי
שבת שלום וניפגש בשטח

shyy
19-01-13, 08:15
איך אתה יודע שאתה מכור ?
שהבת שלך נעלבת אתה לא לוקח אותה לבור לשתות קפה עם החברים.
שהבת שלך לוקחת מפתח פתוח ומבקשת לתקן את האופניים כמו שאבא מתקן את האוטו.

חתול-בר
19-01-13, 08:29
איך אתה יודע שאתה מכור?
כשבערב חג סוכות האורחים המוזמנים לסוכה,לבושים בבגדי חג עוזרים לך לשים את הסכך על הסוכה ,כי דקה לפני היית מתחת לג'יפ בגירוזים אחרונים לדריישאפט לפני הטיול של מחר.
ואיך אני יודע שאני מכור?
כשאישתי בהתקף עצבים על הג'יפ(תופעה שבועית חחח)מציבה לי את האולטימטום הניצחי "או אני,או הגיפ?" ואני עונה לה: "לשקר לך? או לומר לך את האמת?"
ואיך אני יודע שאישתי מכורה לי? כי מה שאני לא עונה לה -היא נשארת איתי...טוב,כנראה שזה בגלל שיש לי ג'יפ:)

sam1g
19-01-13, 09:32
ואיך אני יודע שאני מכור?
כשאישתי בהתקף עצבים על הג'יפ(תופעה שבועית חחח)מציבה לי את האולטימטום הניצחי "או אני,או הגיפ?" ואני עונה לה: "לשקר לך? או לומר לך את האמת?"
ואיך אני יודע שאישתי מכורה לי? כי מה שאני לא עונה לה -היא נשארת איתי...טוב,כנראה שזה בגלל שיש לי ג'יפ:)[/QUOTE]

חחחחחחח גדול
יש אישור להשתמש במשפט הזה ?
כמובן שאתן קרדיט למקור

חתול-בר
19-01-13, 10:37
ואיך אני יודע שאני מכור?
ואיך אני יודע שאישתי מכורה לי? כי מה שאני לא עונה לה -היא נשארת איתי...טוב,כנראה שזה בגלל שיש לי ג'יפ:)

חחחחחחח גדול
יש אישור להשתמש במשפט הזה ?
כמובן שאתן קרדיט למקור[/QUOTE]

בכיף גדול אחינו

moshik999
19-01-13, 16:03
אני לא מכור
אבל לא מוכר

zagi
19-01-13, 18:03
איך אתה יודע שאתה מכור?
אני לא יודע
אני רק לא מבין איך שבשעה כזו ביום הולדתי אני ראשית נכנס לפורום לראות מה כתוב ומי כתב
איך זה שאני ניהג בג'מוס אני בראש מדמיין שאני מחליף הילוכים בסופי הירוקה
איך זה שלג'יפ סופה אני מעניק שם-סופי הירוקה
והכי גרוע?
כשעובר רוביקון חדש ומצוחצח ואני אומר לפפריקה זוגתי-אך תראי,הרוביקון הזה וסופי הירוקה היו יכולים להמליט ג'יפון קטן
וכאשר אני נשאל ע"י לקוחות "מאיפה השגת מציתי זיפו עם חריטה של ג'יפ עליהם" אני מספר להם בגאווה שזה ייצור שלי
שבת שלום וניפגש בשטח

זה אומר שיש לך יום הולדת היום ???

אם כן , המון מזל טוב ידידי שתזכה לשנים ארוכות ומהנות ושתזכה אותנו בחברתך מידי פעם ...

ואיך אני יודע שאני מכור ?!

מליון ואחת סיבות , אך העיקרית היא שפשוט נולדתי לזה ( מושבניק בדם אמרנו ?) , אך הבנתי שיש ניתוח להסרת השריטה , לא זול אבל כנראה יותר זול ממחירי הדלק היום .... : )

Lidor Shtruzer
19-01-13, 18:48
כשאתה עושה חשבון עם סוכן הביטוח על כל מה ששיפרת ברכב ואתה מבין שהיית יכול לקנות כבר מדינת עולם שלישי קטנה :)

כשאנשים שואלים אותך "לא חראם על האוטו כולו דפיקות? איפה המושב האחורי ? לא קר לך בחורף ?" ... ואתה לא מבין מה הם רוצים ממך.

כשיש לך בעיה בפרייבט ואתה חושב לך : צפיתי את זה מראש ... קראתי על זה בג'יפולוג!!!

lior_b.s
19-01-13, 18:51
איך אתה יודע שאתה מכור:
כשאתה אומר לעצמך ש-10000 ש"ח השקעה זה "יישור קו" אתה מכור

כשאתה אומר לעצמך "6.8 ק"מ לליטר זה סביר" אתה מכור!!

Tourist
19-01-13, 19:08
איך אתה יודע שהמשפחה מכורה ?

כשהקטנה (בת שנתיים וחצי) תמיד מקיאה אחרי רבע שעה בפרייבט ולכן לנסיעות ארוכות נוסעים רק בג׳יפ.
(אמיתי...)

Sent from my iPhone using Tapatalk

ד ו ר ו ן
19-01-13, 20:05
כשאתה מסביר לכולם שפסיכולוג יהיה יקר יותר בחישוב הסופי.

jase
19-01-13, 20:29
איך אתה יודע....?
אתה יושב וקורא את כל מה שכותבים פה ומידי פעם צוחק לעצמך כמו מפגר ואומר... "נכון גם אני עושה את זה" :)

כשאתה רואה ג'יפ ממש יפה או מפלצתי עובר נקי ביום שבת בערב ואתה אומר "איזה בזבוז .. אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים"

כשאתה מגיע ללימודים כשכולם עם הרכבים המטורפים של אבא.. או שלהם היקרים מאוד.. ואתה מעיף בוץ על כולם!! ומבסוט מזה :)

כשאתה לוקח את חברה שלך לנהוג קצת בשדות.. ומצד אחד דואג לרכב.. מצד שני אומר לה.. תני גז.... זה בוץ!!! ובלב מת לשקוע :) או לחלץ מישהו אחר

כשאתה עומד בסופר וחושב לפני טיול.. יש לי 2 קילו קפה נחלה ירוק.. עד מחר בערב??!!

כשאתה אומר את המשפט.... "נראה לך.. תראה את המחרייקה הזה... הוא חיה רעה.."
לא חסרים סממנים...

ואני לא מכור.. אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה ... :) חחח סתם זה אבוד כבר..

rob
19-01-13, 21:05
איך אתה יודע שאתה מכור?
כשבתור ילד אתה מסתכל על בלייזר ומנסה לשכנע את אבא שזה הרבה יותר הגיוני מפיאט פיורינו

איך אתה יודע שאתה מכור?
כשאתה מחליט למכור את הפטרול ולקנות את החלום ההוא שנמצא בפנים עוד משנת 83...

איך אתה יודע שאתה מכור?
כשהפעם האחרונה שבכית היתה כשגנבו לך את ההילקס

rupni
19-01-13, 21:29
איך אתה יודע שאתה מכור?
כשבתור ילד אתה מסתכל על בלייזר ומנסה לשכנע את אבא שזה הרבה יותר הגיוני מפיאט פיורינו

כשאתה מנסה לשכנע את אבא (שכול הזמן יש לו כאבי ראש כי הוא צלל בקישון וכול במפר הכי קטן הוא מרגיש שהוא מתפרק) לקנות סיקס כי היי זה הרבה יותר הגיוני מכול מכונית מנהלים רכה ונוחה שהוא היה בוחר לעצמו.

rikmik
19-01-13, 22:22
איך אתה יודע שאתה מכור?

כשיום אחד אשתי באה אלי בעצבים ואמרה לי "חד משמעית, תבחר,או אני,או הג'יפ הגרוטאה שלך"!!
ואתה בוחר בברירה הטבעית!!!:p

מיקי

shay_love_off_road
19-01-13, 22:24
איך אתה יודע שאתה מכור? גם כשאתה מקלל את הבהמה שלך אתה עדיין אוהב אותה,
על כל תקלה אתה סולח, וכל דיונה שאתה מזנק עם בהמה של 2 טון נמרח לך חיוך מפגר על הפנים,
כשנכנסים לחנויות ציוד רכב/שטח, אתה כמו ילד מפגר בחנות צעצועים,
כשאתה מאוהב בבהמה שלך מעל הראש וחושב עליה כל היום, ומחכה לרגע שתסיים לעבוד כדי לדהור קצת בשבילים,
אתה יודע בוודאות שאתה מכור כשלא תחליף את רכבך בעד שום הון שבעולם :-)

איך אתה יודע שאתה מכור , שאתה יורד למטה באמצע הלילה לעשן סיגריה, מסתכל על הסמוראי וחושב לעצמי "אחחח כמה כייף שיש לי אותו"

מסכים בהחלט!

yes1952
19-01-13, 22:35
טוב -אחרי שחזרתי מארוחה דשנה במסעדה(הפתיעו אותי)
ראשית נכנסתי לראות איך השרשור הזה מתפתח
שנית-שיש לי בחנות דברים לשטח וזו בכלל חנות מתנות(אני אומר הרי-קניתי את זה לג'יפ זה לא למכירה)
שלישית?זה כזה כיף לעשן והחלון מורד
כן רבותי-זה ממכר זה מצעיר אותנו
זה מאחד גילאים שונים לגיל אחד
וזה האופי של החלוצים של פעם ובכל העולם
זו ההתמכרות הבריאה ביותר הטובה ביותר והיפה ביותר
אני גאה להיות חלק משבט המכורים הזה

bizon
19-01-13, 23:10
כשאתה מתלהב מזה ששמת מצבר חדש ואתה אומר לעצמך מה לא נפנק אותו בשטיפה ?

מור

eysham
19-01-13, 23:33
כשמתוך 500 חברים בפייסבוק, 450 אתה בכלל לא מכיר ולא היית מזהה אותם בתמונות שהן לא בשלוליות בוץ/מסלעות/ליד/מתחת לג'יפ.
ומתוך ה-50 הנותרים, 30 הם מוסכים או פנצ'רמעכרים

snirjeepdreamer
19-01-13, 23:39
איך אני יודע שאני מכור ?

כשבאמצע היום בעבודה שכבר כולם עצבנו אותך אתה בורח ומבלה את הפסקת הצהריים שלך במוסך הג'יפים של החבר שלך רק כדי להריח גריז ולהרגע

כשאשתך רואה אותך כותב בשרשור הזה ואומרת "זה בכלל שרשור של הנשים. אנחנו צריכות לכתוב על כל הסימפטומים שלכם"...

snirjeepdreamer
19-01-13, 23:40
נזכרתי בעוד משהו..

כשאתה מספיק שיכור בלילה בו הצטרפת לאתר לפני כמה שנים והחלטת על שם משתמש מגוחך שאין לך מושג איך לשנות...

אביעד פ.
20-01-13, 10:20
למה לשנות שניר-ג'יפ-חלמן זה אחלה שם משתמש! :-)

שגיא S
20-01-13, 11:41
איך אני יודע שאני מכור?
מסתכל על התערוכה של "מיס ג'יפ 2013" ויודע שאם זה היה או הצ'רוקי או הבחורה- הייתי בוחר בצ'רוקי.

אתה יודע כשאתה מכור - שאתה צריך להסביר לחברים שלך למה במקום לטוס לחו"ל אחרי צבא העדפת להשקיע וליצור רכב שטח.

שצריך להסביר לחברים - למה יש לי הרבה חברים בפייסבוק שיכולים להיות ההורים שלי

שצריך להסביר להורים - "עזבי אמא, יהיה בסדר בלימודים, אני חייב לטייל עכשיו שני לילות במדבר או שהראש שלי מתפוצץ"

איך אני יודע שאני מכור? - " מתמחר דברים ביחס לדלק/טיול (סופ"ש בצימר עם החברה יכול לעלות לי כמו טיול או שניים לדרום)

איך אני יודע שאני מכור? בלי בעיה - כל הכסף שלי הולך לשם...;)

nirs
20-01-13, 13:55
שלידידים שלך קוראים:
אלי שחר
ארנון שושני
ג׳קי ורמי החשמלאי....

zahi madhala
20-01-13, 17:30
איך אתה יודע שאתה מכור? כאשר אתה גם עם עניבה וחולצה לבנה מתקן עם חבר את הרכב.

oferl
20-01-13, 18:01
איך אתה יודע שאתה מכור? כש 500 מטר לפני צומת התשבי אתה תמיד מסתכל למעלה כדי לראות אם מישהו עולה למוחרקה בדוך...

השמשוני יחיעם
20-01-13, 18:38
ביום שבו התחלתי לדבר אליו בגוף שני,,,,,,עוד היה לי ספק.

ביום שהוא התחיל לענות לי,,,,ולהתלונן,,,,,-- נגמר הספק.

Lidor Shtruzer
20-01-13, 18:51
אתה יודע שאתה מכור כשאבא שלך אומר לך שהור רוצה לקנות גיפ ב30K ואתה שואל אותו מה עם שיפורים?
אתה יודע שאתה מכור שכשאתה בודק ג'יפ לפני קנייה אתה לא מתעצל ומפרק כל אום\בורג ברכב ורק לאחר בדיקה מעמיקה אתה מסכים לראות היסטורית טיפולים ולדבר עם המוכר.
כשאתה מבדיל בין השנתונים של הסמוראי רק בלהעיף מבט בחזית.
כשחבר שלך קונה סנטה-פה אתה אומר לו משתתף בצערך.
כשמישהו כותב בפורום שיש לו האמר ובעצם יש H3 וכולם צוחקים עליו.. (ראו ערך RR בחור מאילת)
כשעוברת חיפושית אתה מדמיין איך אתה בונה לה תת שלדה חדשה מגדיל מהלכי מתלה ומכניס מנוע לא פרופורציונלי למשקל שלה.
כשאתה נכנס לתחנת דלק כולם מכירים אותך...כי אתה לקוח קבוע (מוקדש לבעלי הסופה והאמריקאיות).
כשלמרות שיש לך 5 יח"ל כימיה 5 יח"ל מדעי המחשב ותעודת בגרות שלא מביישת טייס... כששואלים אותך מה תעשה כשתהיה גדול אתה תשיב בע"ה אחרי הקבע אני אפתח מוסך :))
כשהפעם האחרונה שנהגת בפרייבט הייתה בגיל 17 כשלמדת נהיגה.
כשיש לך דיפנדר 130 לא משנה באיזה מצב מבחינתי אתה ג'יפאי!
כשאתה נכנס למוסך אתה מעלה בעצמך את הרכב על הליפט ומסביר למוסכניק מה לעשות.
כשאתה לא מכניס את הרכב למוסך.. כי אף אחד לא נוגע בבובה שלך.
כשאתה נוסע את בית שמש לעשות טסט (החברה במכון לא הכי חכמים לפי מה שהבנתי).
כשהבחור בתוכנית טלוויזיה אומר דרייב-שפט והמתרגמת אומרת סרן ואתה מתעצבן עליה -אז אתה מכור.
כששואלים אותך את מי אתה מעדיף רנגלר רוביקון או דיפנדר אתה עונה "את מי אתה מעדיף את אמא או אבא".
כשאתה קונה גיפ חדש אתה מתלבט אם לזווד אותו קודם או להתקין אמצעי עבירות.
כשאתה רואה סופה מצועצעת של איזה צרפתי עם בדי לפיט ופגושים מניקל, אתה עומד דקת דומייה ומקווה שמחכה לו בוחן מעבר לפינה על הזוועה שהוא חולל ברכב.
כשיש לך ידי זהב ואתה לא מפסיק להפתיע עם דברים חדשים בפורום (מוקדש לחנן מאילת).

אני יכול להמשיך עד מחר אבל אני לא רוצה להלאות אתכם ... ;);)

avikkllk
20-01-13, 22:04
כשאתה מתלהב מזה ששמת מצבר חדש ואתה אומר לעצמך מה לא נפנק אותו בשטיפה ?

מור

הרגת אותי מצחוק,
אני רואה שהמשחק טופס :).

קליקליק

זרקו
20-01-13, 22:07
איך אתה יודע?

כשחשבת ברצינות לקרוא לבת שלך סופה כי זה שם חזק ורק אחרי שאמרו לך שזה שם של גי'פ הבנת.

כשהבת שלך משחקת עם ראצ'ט והיא בת שנה וחודשיים

כשאתה מחפש עם לבימבה של השכן יש ציריות

כשאתה מקלל את כל הצפונבוניות ברוביקון החדש ואח"כ מבין שרק בזכותן יהיו כאלו בשוק יד 2

כשאתה משכנע את האישה שרוביקון כפרייבט זה מה זה הגיוני (ובינתיים מסתפק בג'ימני ככזה)

כשהפרייבט שלך נעול ומוגבה

ד ו ר ו ן
20-01-13, 23:02
כשאתה מחפש עם לבימבה של השכן ה
כשהבת שלך בגיל 3 הופכת את הבינבה, שמה קערה מתחתיה ו״מחליפה שמן״..

זרקו
20-01-13, 23:21
כשהבת שלך בגיל 3 הופכת את הבינבה, שמה קערה מתחתיה ו״מחליפה שמן״..

כשאתה בטוח שאם לא תגיב כאן לא יידעו שאתה מכור...

tzagi
21-01-13, 05:12
כשאתה גורר איתך את אותה עגלה למרחק של 2000 קמ בפעם השניה ב10 שנים והפעם האחרונה שהנעת אותה היה ב2001.....ועוד אתה משכנע את עצמך שאו-טו-טו היא חוזרת לכביש......אתה מכור.

שגיא S
21-01-13, 12:38
כשלכל מקום שאתה טס אתה חושב אם יש שם משהו לקנות לאוטו שלך - אתה מכור

אמיר ב.א
22-01-13, 19:27
כשאתה קם בארבע לפנות בוקר (פעם שלישית) להסתכל בחלון על הג'יפ - כי שמעת רעשים בחוץ , אתה מכור...

shay_love_off_road
22-01-13, 19:29
כאשר אתה מעיף את חברה שלך כבינימט לטובת הבהמה שלך - אתה מכור, ומת על זה!

JustDoB
22-01-13, 20:57
כשהילד מזהה מ-3 ק"מ שהיום אבא בא לקחת אותו מהגן

Scrusher
22-01-13, 22:21
כשאתה שומע צפצוף משום מקום באמצע הכביש (אחרי שהגעת להישג של 90 קמ"ש) ומישהו בדהייטסו אפלאוז עושה לך שלום ואתה מריץ בראש למי יש דהייטסו אפלאוז.....
אה, הזה עם הסמוראי הכחול.
איך אתה יודע אם הזה בלנד-קרוזר מכור או סתם קנה ג'יפ בשביל הפוזה? כשאתה עובר לידו. אם הוא מסיט את המבט בבוז - פוזה. אם הוא מסתכל טוב-טוב על האוטו שלך ואז מסתכל על אשתו והילדים ואתה כבר קורא את המחשבה שלו "יאללה,נתגרש ממנה.נשלם לגדול דמי מזונות כמה שנים ואת הקטן נמכור לקרקס" - גם הוא מכור :D

ניבו
24-01-13, 01:51
איך אתה יודע שאתה מכור? תגיד לי מה התמונת מסך שיש לך בפלאפון :p

Tourist
24-01-13, 08:12
איך אתה יודע שאתה מכור? תגיד לי מה התמונת מסך שיש לך בפלאפון :p

בול !

avikkllk
25-01-13, 17:26
ענק חח,
כמה שאתה צודק.

קליקליק

foty
26-01-13, 01:31
איך אתה יודע שאתה מכור ? שמישהו שואל אותך "כמה דלק הוא אוכל?" , אתה עונה " אני מפחד לדעת " :P

avikkllk
03-07-18, 22:56
מקפיץ כי זה שירשור שמצחיק אותי כח פעם מחדש:

אתה יודע שאתה מכור שאתה חבר בפורום גיפולוג

אתה יודע שאתה מכור שאתה כל הזמן מתרץ לאישה שכדאי להשאיר את הגיפ למרות שמכל בחינה צריף לצבוע לכחול ולים

מיכה100
04-07-18, 08:58
כשאתה אוסף את הילדה מהרכבת, והיא מסתכלת עליך מכמה מטר בלי לזהות אותך, ואז אתה מבין שהיא מחפשת את הג'יפ ואתה באת בפרייבט.

Snir
04-07-18, 11:47
איך אתה יודע שאתה מכור?
כשהילדה שלך בת פחות משנתיים וזורקת מבט מתחת לבימבה ג'וק שלה לפני שהיא עולה לנסיעה.

כשאישתך אומרת לך שהיא לא רוצה לדעת כמה עלה הביקור במוסך אבל עדיין קונה לך סט רצועות חדש ליום הולדת.

amitaikl
04-07-18, 11:58
* כשיש לך 10 קבוצות ווטסאפ שונות שעוסקות בג'יפים, כולן על שקט, חמש פעמים ביום אתה אומר לעצמך שהגיע הזמן להתנתק ועדיין קורא הכל.
* בטלפון שמות המשפחה הם טרופר/סוזוקי/מוסך
* כשאתה רוצה להתנתק בעבודה אתה פותח עמוד ענן לתכנן טיול
* כשלפני חגים וחופשים אתה נהיה מוקד ידע לטיולים בעבודה
* כשחבר מתקשר אליך ואומר "המנוע של הרכב קצת מוזר הבוקר" ואתה מקשיב דרך הטלפון למנוע

איל מ
04-07-18, 13:21
כשהילד שלך עוד לא יודע להגיד משפטים שלמים, אבל כל פעם שהוא רואה גיפ ברחוב (אפילו רנגלר בכבודו ובעצמו) הוא מצביע עליו ואומר בהחלטיות:
"לנדרובר"...

ד ו ר ו ן
04-07-18, 16:49
איך אתה יודע שאתה מכור?
כשהילדה שלך בת פחות משנתיים וזורקת מבט מתחת לבימבה ג'וק שלה לפני שהיא עולה לנסיעה.
.
כשהזעטוטה שמה קערה מתחת לבימבה ואומרת שהיא עושה לה טיפול..

elibaba
04-07-18, 17:59
כשאתה צועק לילדים/אישה גם כשאתה נוהג בפרייבט חדיש וחרישי, רק מההרגל של הרעש...

ש01
04-07-18, 18:31
כשהזעטוטה שמה קערה מתחת לבימבה ואומרת שהיא עושה לה טיפול..

וואלה, אתם מזכירים לי את השרשור על "איך אתה יודע שיש לך סופה"......
אי אז הקטן שלי היה שם אבנים מאחורי הגלגלים של הבימבה כשהיה יורד ממנה...

היום, הרכב הכי יפה בעיניו זה G-CLASS, יותר מאלפא, פרארי, למבורגיני וכד'. זה אומר משהו?

נדב42
04-07-18, 18:43
כשאתה לא רוצה לדעת כמה באמת עולה לך הג'יפ ...

yoni_0000
05-07-18, 05:29
כשאשתך שואלת "מי זאת דנה שפירקת אתמול בלילה?!"

כשחבר אומר "אתה תפוס בביצה" וזה לגיטימי לגמריי.

avikkllk
05-07-18, 07:49
יוני עם הדנה זכית במקום ראשון עד עכשיו🤣🤣🤣

tallevi
08-07-18, 16:38
כשאתה בטיול משפחתי ביוון, ומחפש בגוגל map מגרש גרוטאות קרוב אולי תמצא את הוינקרים בפגוש של הגרוטאה...

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Snir
10-07-18, 20:24
מקרה מהבוקר:

כשאישתך יוצאת מהבית באיחור לעבודה, חוזרת אחרי דקה ואומרת שיש פנצר בשני גלגלים באוטו שלה ואיפה המפתחות של הגיפ...
אתה בתגובה בודק לה קווי אוטובוס אופציונליים

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

asypeer
10-07-18, 22:02
כשאתה בטיול משפחתי ביוון, ומחפש בגוגל map מגרש גרוטאות קרוב אולי תמצא את הוינקרים בפגוש של הגרוטאה...

מוכר..שטפתי קייס של ביצה קדמית באמבטיה של המלון כדי להעלות למטוס במזוודה..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180710/e835eca6abf3cb65da4100e7b8883d52.png

tallevi
11-07-18, 19:46
מוכר..שטפתי קייס של ביצה קדמית באמבטיה של המלון כדי להעלות למטוס במזוודה..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180710/e835eca6abf3cb65da4100e7b8883d52.pngאיזה קייס מה קייס...זה כל ההנעה הקדמית, אתה רציני שאת כל זה הכנסת למזוודה???

ועוד תסמין להתמכרות...
שאשתך רוצה להטיס אותך למעלה, לעזור לה לסחוב דברים מהאוטו, היא פשוט ממציאה איזה ליקוי שראתה בג'יפ...השארת אורות דולקים... נוזל משהו...חסר משהו...ואיכשהו זה תמיד עובד לה קיבינימט... ,:-(

asypeer
11-07-18, 20:35
זה בדרך למכונאי יווני שיפרק את הקייס מהסרן..

GodsFather
12-07-18, 06:10
כשכל נסיעה לחו"ל של מישהו, אתה בודק משקל מותר ומשלוח של מוצר למלון שלו כדי שיעשה ג'סטה ויביא חבילה קטנה הביתה..

ולמי ששאל -
סרן ברזל של ויטרה הבאתי במזוודה, 24 קילו, קריצה לדייל ולא נחשב לחריגה במשקל.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

avikkllk
12-07-18, 07:05
לדייל או לדיילת?[emoji16]

GodsFather
12-07-18, 07:22
לדייל או לדיילת?[emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalkאני עם ראש פתוח

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

zivviz
12-07-18, 18:09
אז איך אתה יודע שאתה מכור?

כשאתה מוצא הצדקה להפוך גיפ בן 17 שנים לפרייבט יום יומי במקום הפיקנטו 2017 ...
כשאתה בודק בכל שעה עם יש חדש בוואצ אפ של "החבר'ה" לטיול הבא...
כשאתה דוחה דברים מאוד חשובים שנקבעו כבר לפני שנה רק כי יש פתאום טיול...
כשאתה מישיר מבט לגיפאי שנוסע מולך בכביש והוא מהנהן ואתה מהנהן...
כשאתה חוזר הביתה מטיול 4 ימים סחוט מעייפות ומסריח כמו סוס יאור ושואל את עצמך מתי הטיול הבא...

-->