התחברות

צפייה בגרסה מלאה : Article: ארוע בארץ: תחרות "מיס ג'יפ 2013"

דרור ברלי
20-01-13, 10:17
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2817-%D7%AA%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A1-%D7%92-%D7%99%D7%A4-2013

Daniel Turgeman
20-01-13, 13:09
אירוע מבורך

דרור ברלי
20-01-13, 13:23
אכן אירוע מבורך ונפלא.

חוץ מעמית שטרח ואירגן למופת, אני חושב שמגיעה מילה טובה למכשירי תנועה שסוף סוף מבינים איזה מותג מיוחד יש להם ביד. Jeep זה אוטו עם הסטוריה כל כך מפוארת וכל הרבה אמוציות מסביבו - זה מותג שצריך כל הזמן לדחוף, לחזק ולטפח וליצור לו את התדמית הנכונה - כי Jeep זו לא סתם עוד מכונית יקרה שמיועדת לכל מיני עשירים רודפי שופוני - זה אוטו מיוחד לאנשים מאוד מיוחדים, שבאמת אוהבים שטח. ואותם היבואן צריך לחבק וללטף ולסייע להם לטפח ולשפר את המכוניות שלהם וליצור אצלם גאוות יחידה. זה יותר מאשר רמז עבה לשאר יבואני הרכב להשקיע קצת בלקוחות שלהם ובאירועים כמו מפגש ג'יפולוג, תחרויות מיס ג'יפ, ג'יפ טופלס דיי, חניון הלנדרוברים וכו' וכו' - ככה בונים תרבות מוטורית.

כל הכבוד ותמשיכו כך.

boaz avrahami
20-01-13, 17:58
איך לא ראיתי על זה ידיעה מוקדמת באתר?

דרור ברלי
20-01-13, 19:56
לא היתה ידיעה כאן ולא בשום מקום אחר פרט לאתר הרנגלר-לייף, ואכן האירוע לא היה צפוף מדי...

שי קרנצלר
20-01-13, 21:00
אירוע יפה

yes1952
20-01-13, 21:27
חבל שלא ידעתי בזמן
הודיעו לי על כך כאשר כבר הייתי בחנות ולא יכולתי (למזלי)לסגור
תודה על התמונות ועל הכתבה
כך אנו נשארים קצת בעיניינים

יריב קלר ברוך
20-01-13, 22:45
אמריקה !

יניב גולן
21-01-13, 13:28
ראשית רציתי לומר לדרור תודה על המחמאות, היה לי העונג להשתתף ולקטוף את המקום השלישי, ולהצטלם עם מיס ג'יפ האמיתית... ;)

ברכות חמות ל- רנגלר YJ שלקח את המקום הראשון, וגם לצ'ירוקי XJ שלקח את המקום השני.

היה ארוע יפה מאוד, אני חושב שהחיבור בין מועדון הרנגלר לבין מכשירי תנועה חשוב מאין כמוהו ואני בטוח שהוא יניב פירות בשנים הבאות.

מגיע מילה טובה לאורלי, עמית ויהודה ממועדון הרנגלר הישראלי על ארוע מוצלח. אני מאחל להם עוד ארועים רבים וטובים, ג'יפאות אמיתית היא דרך חיים ובעצם היא Wrangler-Life...

boaz avrahami
21-01-13, 13:38
אם מכשירי תנועה הגיעו כבל למסקנות ורוצים ארועים כדאי שיפנימו שיש כמה אתרים של ג'יפים.
היתי שמח לו ההודעה בעתיד תצא גם בג'יפולוג יען אינני קורא פורומים אחרים בתחום...

ranale
22-01-13, 10:54
הי לכולם!

וואי וואי, איזה כיף היה! נראה שמשנה לשנה האירוע הופך להפנינג גדול ומושקע יותר ויותר,היה פשוט מדהים!
איזו הפקה,השקעה,חשיבה על כל פרט ופרט, באמת כל הכבוד לכל המארגנים:
למכשירי תנועה ,למציגים, לשופטים (שבחרו בג'יפ שלי :) ) ובעיקר לצוות המופלא של
מ ו ע ד ו ן ה ר נ ג ל ר ה י ש ר א ל י ליהודה,לאורלי ועמית...(אין עליך)
שיחקתם אותה!
כל הכבוד!
מחמם את הלב לראות כל כך הרבה כלים יפים ומושקעים כל אחד והייחוד שלו, האהבה שמושקעת בו והחשיבה על כל פרט קטן.
אז תודה למתחרים שלי שמפרגנים כל כך,גאווה לעמוד לצד הגיפים היפיפיים שלכם.
מזל טוב ליניב על הזכייה (יש לך ג'יפ מדהים!) ומזל טוב גם ליוסי עם הצ'ירוקי המיוחד.
תודה לדרור ולצוות ג'יפולוג על הכתבה המחמיאה

סוף סוף מקום ראשון!
תודה לכולם
רן

יניב גולן
23-01-13, 08:32
רן תודה על המחמאות.
מבחינתי, עשיתי את שלי...

six-86
26-01-13, 23:13
כל הכבוד דרור
כתבה מעולה ואירוע מעולה .....