PDA

צפייה בגרסה מלאה : ג'יפים במגרש המשטרע של בית דגן - לידיעה

הכוכב הכחול
21-01-13, 13:11
למי שמעוניין,
נצפו לפחות 8 גיפים פתוחים במגרש של המשטרע בבית דגן (אחד לבן ונראה שכל השאר של מגב).
לא יודע אם הם מיועדים למכרז (נראה לי שכן)
למי שזה מעניין אותו, שיבדוק.

יום טוב
ובהצלחה
דניאל.

gp1
21-01-13, 14:10
ג'יפים של JEEP ???? או לנדרוברים או לנד קרוזרים או משהו אחר ??? בשפת העם , כולם ג'יפ .

הכוכב הכחול
21-01-13, 14:45
כן, ג'יפים של JEEP

hadtomer
21-01-13, 15:22
מכרז 101/2013
למכירת רכבי משטרה ורכבים מחולטים משומשים מסוגים שונים
בין התאריכים 25/01/13– 29/01/13 יערך מכרז למכירת רכב משומש מסוגים שונים במגרש הרכב בבית דגן פרטים ניתן לקבל באתר מינהל הרכב הממשלתי http://rechev.mof.gov.il (http://rechev.mof.gov.il/)

שי קרנצלר
21-01-13, 16:50
מישהו יודע לומר מה טווח המחירים להוצאת הכלים מהמכרז ?

asafk
21-01-13, 16:54
באתר המכרזים הממשלתי מפורסמים סכומי הזכיה במכרזים, שם אפשר לראות.

אסף.

שי קרנצלר
21-01-13, 17:07
ראיתי את כל המכרזים האחרונים ,אין שם ג'יפים.
צריך לומר שהמחירים לרכבים הפרטיים אינם כל כך אטרקטיביים בהתחשב בכך שהיו רכבי משטרה.

jase
21-01-13, 18:18
איך משתתפים במכרז הזה? זה כמו הוצאה לפועל שבאים ונותנים הצעה? מישהו היה כבר במכרז כזה?
והאם הרכבים האלה במצב ששווה לקנות אותם אני מדבר על סופות או jeep ....

sherifon
21-01-13, 19:27
מניסיון אישי , חבל על הזמן , אלא אם אתם ממש חמים על הרכב.

לפני כחודשיים , השתתפתי במכרז של אגף השיקום בצה"ל , טויוטה לנד קורוזר2007 דגם פשוט .
הרכב נמכר (לא לי) ב 10 אחוז פחות מהמחירון , תזכרו שלא בדקנו את הרכב ולא הנענו אותו .
עכשיו תחשבו אם זה שווה .
קחו בחשבון שברכבי נכים יש עוד עבודה כמו לפרק מנגנונים , עמדה 1 , טיפול , טסט ,גרר כי אסור לנהוג החוצה מהמגרש....
ומגיעים למחירון +

אפילו בכינוס נכסים נהיו מחירים גבוהים , בקיצור אנשים פרטיים לחיצים הרבה יותר מהשיטות הללו .
מניסיון.

אמיר ב.א
21-01-13, 19:31
למיטב זיכרוני , במכרז נותנים הצעה , (לרוב אי אפשר לבדוק מה המצב האמיתי של הרכב )

הרכבים יכולים להיות במצב סביר , ויכולים להיות שחוטים לגמרי ...זה העניין - להבין מה המצב האמיתי של הרכב.

לפני כמה שנים אני זוכר מישהו שהוציא למשל דיפנדר 97 110 במכרז במשהו כמו 15,000 ש"ח כי היה חסר לו טרנספר וגיר ,
עלה לו עוד משהו כמו 20,000 לסדר את הרכב , שהיה אגב במצב מצויין מבחינה חיצונית...

אבל זה מאוד תלוי, המצב של הרכבים מאוד משתנה , ויש כאלה שמקושרים ,
ומצליחים להבין מה בדיוק המצב של הרכב , ולכן יודעים כמה להציע.

שי קרנצלר
21-01-13, 19:56
"מקושרים"
מילת מפתח

דרור ברלי
21-01-13, 22:43
אם אתם לא מקושרים, ולא בעלי נסיון, אל תתקרבו לשם.
זה מקום של סוחרים, מאכערים וכאלה שמקושרים ומקבלים אינפורמציה נקודתית רבת ערך במה להתמקד וממה להתרחק.

נורי
22-01-13, 21:15
אני קניתי כשלוש סופות במיכרזי בית דגן , האחת בשנת 98, ושניים נוספים שנים 02..,ליפני כחמש שנים. תחלס אתה קונה שם " חתול בשק", אסור לך ליפתוח את מיכסה המנוע,.וגם אסור לך לגעת ולפרק כול מיני בגיפ,,.{ הגיפים פתוחים וחשופים ויש מלאי אנשים שצריכים אבזרים },הבדיקה נעשית בעיין רואה בלבד,
בודקים,האם קיימים הגלי הנע והאם הברגים מחוזקים ואו פתוחים,מצב החיבור של המנוע אל הגיר, וכך גם הטרנספר,וביכלל בודקים האם המכלולים שתולים ואו חסרים בכלל...??
מחירים..??
בשנים האחרונות הם יקרים יחסית..,בגלל המחסור בהצע, להזכיר לך שכמעט ואין סופות יותר בשורות ובמג"ב, האחרונים יוצרו בשנת 2002 , ואחוז מאד גבוה מהם כבר יצאו ונימצא בשוק האזרחי...אולי יש עדיין , אבל הם בודדים מאד.
במיגרשי המיכרזים כבר כמעט ואין סופות..., ומאידך ,,.יש עדיין ציבור דיי גדול שמגלה רצון ונכונות ליקנות אותם,. ולכן אם וכאשר כבר יש מספר גיפים במיכרז והכמות קטנה... יש עשרות שעטים עליהם ומציעים מחירים מספיק גבוהים ,וכול זה רק בשביל שיקחו אותם...
ככה זה.... כשההצע קטן...?..הביקוש גדל..!!, והמחירים בהתאם.
כול הרכבים זקוקים לשיפוץ אולי אף לבניה מחדש ולרישוי כמובן.
חלקם יסעו בכוחות עצמם מחוץ למיגרש., וחלקם יצתרכו שירותי גרירה...
חשוב לדעת..,כי חוץ מאילו שישנם.. לא יהיו עוד סופות בשוק העתידי.

בהצלחה.....

-->