התחברות

צפייה בגרסה מלאה : גיפ ראשון ליברטי גראנד ויטרה או אולי אקטיון חדש ?

JPMAN
22-01-13, 13:08
שלום לכולם

זה כמה שנים אני עוקב ומתעדכן אחרי אתר מעניין ותוסס זה
אני מעוניין לקנות את רכב השטח הראשון שלי ורציתי לשמוע חוות דעת על מספר רכבים שעניינו אותי

הרכב ישמש לנסיעות יומיומיות של כ 30 קמ בינעירוני וטיולים בדגת קושי בינונית בסופי שבוע
מיועד לזוג + 2 ילדים התקציב כ K 80

גראנד ויטרה חדש - נעים ומרווח מבפנים אך נראה עדין לנסיעה בשטח - סידור תחתית הרכב ,משולשים עדינים,נמוך מדי ,אין מהלך מתלה
גראנד ויטרה ישן 2000 5 דלתות - יכולת שטח טובה ,פרונט אקס רגיש לשבירה ,רכבים בני 12 שנה ,אחזקה זולה, ניתן לשיפור
גיפ ליברטי בנזין - חזק ,ניתן לשיפור , צריכת דלק ? ,אמינות ? ,מכלולים מוכרים ופשוטים ניתן לטפל באופן עצמאי ,לא נפוץ,אוהב את העיצוב שלו
סאניונג אקטיון- ניתן למצוא דגם חדש יחסית ,מרווח מבפנים,מכלולים של גיפ אמיתי,עיצוב מוזר ? האם ניתן להגביהה ?,לא נפוץ כל כך

לא אוהב את הכלים הגדולים יותר מזכירים לי אוטובוס

כל הארה תתקבל בברכה

נמרוד
22-01-13, 18:04
ויטארה לדורותיה היא הבחירה הנפוצה לדרישות כמו שלך. לא יקרה ולא מנקרת עיניים, אמינה, ועושה את כל מה שאתה ואחרים דורשים ממנה בלי בעיות.

ליברטי - כל מה שכתבת גם נכון. החסרון שלו הוא המנוע, אבל זה חסרון יחסי - יחסית למה שאנחנו מצפים מיצרן כמו ג'יפ, יחסית למנוע ה4.0 ליטר של הלצ'רוקי שהוחלף על ידי הליברטי. בהשוואה לויטארה אין שום בעיה עם המנוע של הליברטי...

שניים משותפי הקבועים לטיולי המשפחה של פסח וסוכות, כבר שנים, נוסעים אחד על ליברטי ואחד על גראנד ויטארה ארוכה, XL7. הכלים מוגבהים ונעולים צמיגי שטח איכותיים במידה 245.75.16 (אותה מידה, במקרה, וגם שניהם מקפידים על צמיגים של BF). מבחינתי אין מגבלות בבחירת המסלולים.

דורוןרובין
22-01-13, 21:14
ברגע שתתחיל לטייל , תבין שאקטיון זה לא גיפ'באמת.
חבל לעשות את אותו צעד פעמיים, לך על הדבר האמיתי מהתחלה, 80 זה סכום מכובד.

הויטרה החדשה קצת עדינה מניסיון עם שותפים לטיול.

אני הייתי מעדיף את הדגמים האחרי שהזכרת.

צארלי
28-01-13, 14:10
לטעמי ליברטי.
גרסת הדיזל מצוינת וחסכונית יחסית.
לא מכיר את הגרסאות הקודמות של הצ'ירוקי- אז לא יודע להשוות.

-->