התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ג'ימיני 2000 | בעיות רישרוש ורעידות אך ורק בלחיצת גז

Jimny_430
24-01-13, 20:13
שלום
בבעלותי ג'ימיני שנת 2000 אוטומט
לאחר הטיול האחרון הבחנתי כי בזמן נהיגה, כשאני לוחץ על הגז יש רעש מוזר של חיכוך כמו חיכוך הצמיג בכנף המלווה ברעידות קלות בתא הנוסעים (זמזום של פלסטיקה שנוצר עקב הרעידות)
בדקתי היטב ואין שום מגע בין הצמיגים לחלקי הרכב
הבעיה נוצרת רק כאשר אני בהילוך D בתיבת ההילוכים ולוחץ על הגז,לא משנה על כמה סל"ד או באיזה מהירות אני וכאשר אני מוריד רגל מהגז הרעש נעלם
כשהרכב על ניוטרל ואני לוחץ על הגז המנוע נשמע תקין ואין שום רעש\רעידות

אשמח לקבל עזרה והכוונה לטיפול בתקלה
בברכה, שקד

assaf234
24-01-13, 21:02
היה הרבה יותר קל לענות לך אם היינו שומעים את הרעש אך מכיוון שאי אפשר להעביר רעש על דפי הפורום (וורום וורום, טררר ופררר לא נחשב)
הייתי מהמר על תושבות מנוע

Jimny_430
24-01-13, 21:12
היה הרבה יותר קל לענות לך אם היינו שומעים את הרעש אך מכיוון שאי אפשר להעביר רעש על דפי הפורום (וורום וורום, טררר ופררר לא נחשב)
הייתי מהמר על תושבות מנוע

אני לא חושב תושבת מנוע כי זה לפי הגז, אם אני מוריד רגל מהגז אבל ממשיך בנסיעה לא חשוב באיזה מהירות הרעש פסק,איך שאני מחזיר טיפה גז הרעש חוזר
בנוסף לכך לאשר האוטו על ניוטרל אין רעש ורעידות

drorito
25-01-13, 18:51
מה הבעיה להרים על בלוקים, לתת קצת גז ולבדוק ?
אני מהמר על תושבת גיר / טרנספר , לחילופין אום שנפלה ממיגון ביצה או גיר.
לך גם בכיוון של מגיני רוקר מקוריים שעף הניט פלסטיק , שים אזיקון.
עוד מקרה שקרה לי זה בורג בולם אחורי משוחרר , שיגע אותי עד שמצאתי אותו.. זה קצת בעיה כשאתה לבד, גם לנהוג וגם להיות מתחת לאוטו..
בהצלחה.

אביעד פ.
25-01-13, 19:22
מה הבעיה להרים על בלוקים, לתת קצת גז ולבדוק ?
.

בעיה גדולה מאוד!
טיפה אחריות אישית, ויסלחו לי כולם על הפלצנות. סט בוקים (ואם התכוונת לבוקים מהתחלה אז התנצלותי) עולה סכום כסף מגוחך.
לא מרימים אוטו על בלוקים, ובטח לא נותנים גז שהוא עליהם. יש מכשור יעודי- וזול- משתמשים בו או בונים כזה.

אתם רוצים לטפל ברכב שלכם לבד? אני ממש בעד, אבל תדעו גם לקחת אחריות בכל הנוגע לבטיחות.

שוב. סליחה על הפלצנות. שבת שלום!

assaf234
28-01-13, 16:19
אביעד זו לא פלצנות זו אחריות

-->