צפייה בגרסה מלאה : מהיכן ניתן להשיג נורות osram night breaker H4 ?
shay_love_off_road
25-01-13, 15:47
שלום, אני מחפש נורות osram מסדרה night brwaeker...
מהיכן ניתן להשיג?
http://drivingspirit.com/storage/2009/05/osram-nightbreaker-vs-standard.jpg
http://www.opellove.com/html/modules/Forums/files/osram_nightbreaker_group_182.jpg
(מודבר בH4)
תודה,
שבת שלום
למה אתה צריך כאלה?
מניסיון בשני רכבים שונים, ההבדל בן אלה לנורות סטנדרטיות מסתכם בעיקר באורך החיים, של ה night breaker הרבה יותר קצר.
לפי דגם הנורה ככל הנראה אתה מייעד את הנורות לרכב ישן, נסה קודם לשפר את המינוס לבית המנורה וחיווט בכלל, רילי וכדומה.
shay_love_off_road
25-01-13, 15:59
שיפרתי, ראיתי את הnight breaker בוואנדורה של חבר, אהבתי את האור שלהם,
אני מיעד אותה לGMC SIERRA 1987 שמצויידת ב6 נורות,
באזור הצפון יש מלא כאלו,
אם יש לך גיחה לצפון דבר איתי אפנה אותך למקומות ..
(אזור נהריה.)
סופת המדבר
25-01-13, 22:42
אני קניתי כאלו בחנות (פינתית) של אביזרי רכב ברח' שלמה בת'א מול ביניין המשטרה החדש (קיבוץ גלויות פינת שלמה)
וראיתי שבאוטו דיפו מחזיקים כאלו
האור שלהם יותר חזק רואים את זה בברור
אתה יכול למצוא אותן גם באיביי סביב ה-30$
הבנאדם עם סיירה בנזין מחדרה ואתם מפנים אותו לנהריה? קצת רחמים!
תנסה אצל אור חלפים באזור התעשיה שלנו (אם אתה מגיע מכיכר המשטרה אז בצומת אליאנס ימינה עד התחנת דלק של דור אלון. הוא נמצא מאחוריה)
אני התקנתי את הנייט ברייקר לפני שנה בסמוראי. השיםור עצום לעומת נורה רגילה. כמובן שמינוס תקין ורפלקטורים תקינים באים קודם.
תזמין ב-EBAY, זה פשוט יוצא חצי מחיר מאשר בארץ.
צחי כמה שילמת על המנורות?
האם נורות מסוג זה מסנוורות ?
הנורות תקניות ואין שום סיבה שיסנוורו.
נכון ללפני שנה שילמתי בערך 80 ש״ח לזוג כולל משלוח.
shay_love_off_road
26-01-13, 19:12
הבנאדם עם סיירה בנזין מחדרה ואתם מפנים אותו לנהריה? קצת רחמים!
תנסה אצל אור חלפים באזור התעשיה שלנו (אם אתה מגיע מכיכר המשטרה אז בצומת אליאנס ימינה עד התחנת דלק של דור אלון. הוא נמצא מאחוריה)
אתה גר לידי, וכן, זה די מזוכיסטי ליסוע לנהריה עם 5.7 בנזין, אבל אני יכול לומר לך שהגעתי איתה יותר רחוק...
אני אנסה אצל אור חלפים, אני קונה מהם הרבה,
בארץ הנורה עולה כ-80-100 ש"ח ליח', באיביי סכום דומה לזוג כולל משלוח, מה ההתלבטות בכלל?
קובי
shay_love_off_road
26-01-13, 21:42
ואתה חושב שאני יודע לעבוד עם אי ביי?
סופת המדבר
27-01-13, 07:31
שאני קניתי זוג עלו באזור ה180 ש/
אבל תבדוק באוטו דיפו יש להם.
אל תתן למיגבלה טכנולוגית כזו או אחרת לעצור בעדך. בסה"כ קניה באיביי לא מסובכת בהרבה מהפעילות פה בפורום... גם אם אתה לא רואה את עצמך קונה אותן ברשת, עדיף לך להעזר בחבר שיקנה בעבורך, אפילו בעלות מסויימת זה עדיין ישתלם בוודאות, אתה מדבר על 6 יח', כלומר חיסכון של 300 ש"ח ויותר!
קובי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.