התחברות

צפייה בגרסה מלאה : רכב ממכרז משטרתי - חייב שינוי מבנה - מה זה אומר?

talraveh
28-01-13, 17:09
שלום לכולם,

אני מסתכל על רכבים במכרז של משטרת ישראל ואני רואה שכמעט כל הרכבים חייבים שינוי מבנה.
מה זה אומר ? פשוט לביצוע?

תודה.
טל

kobiarava
28-01-13, 19:20
ככל הנראה, מדובר על כלים ממוגנים, או ממוגנים לשעבר, אם המיגון הוסר (מסופה, דיפנדר) הרישום ברישיון הוא סגור, כשבפועל תקבל כלי פתוח. כדי לשנות רישום מסגור לפתוח, תצטרך להכין את הג'יפ פיקס לבדיקה, גובה לא בולט לשמיים, צמיגים לא חורגים מבית הגלגל, מידה תואמת לרישיון כמובן, כל המושבים שברישיון מורכבים כולל חגורות בטיחות, להתקין קשת התהפכות תקנית, ולהגיע לעמדה מס' 1 במשרד הרישוי, רצוי עם תעודת שקילה ובעיקר-הרבה סבלנות. בד"כ התורים שם ארוכים ומייגעים, והבוחנים-לא בדיוק מסבירי פנים, בלשון המעטה.

בהצלחה-קובי

zerez
28-01-13, 19:29
הסתכלתי על המכרזים ועל כמה נסגרו מכרזים קודמים של טויוטה היילקס
רכבים ידניים ממודל 2008 עם תקלות די חמורות וקילומטראז גבוה נמכרו באזור ה 70-80K,
אני לא מבין מה המציאה הגדולה?
הערכה גסה מאוד שלי היא שצריך להשקיע ברכב כזה כ 30K-40K נוספים לא כולל אגרות ומאכרים לעמדה מספר 1.

זה באמת שווה את ההשקעה או שאני לא מבין משהו?

יוני5
29-01-13, 02:04
[QUOTE=zerez;493500]הסתכלתי על המכרזים ועל כמה נסגרו מכרזים קודמים של טויוטה היילקס
רכבים ידניים ממודל 2008 עם תקלות די חמורות וקילומטראז גבוה נמכרו באזור ה 70-80K,
אני לא מבין מה המציאה הגדולה?
הערכה גסה מאוד שלי היא שצריך להשקיע ברכב כזה כ 30K-40K נוספים לא כולל אגרות ומאכרים לעמדה מספר 1.

זה באמת שווה את ההשקעה או שאני לא מבין משהו?[/QUOTE

אתה לא מבין משהו.
הגופים הגדולים מפרסמים כל פרט כבעיה חמורה.
זה מאפשר להם לא להיכנס לתביעות של קונים שיגידו שלאחר שקנו, מסתבר שהרכב דורש שיפוץ מנוע, גיר... אז הם כותבים רעש מתבית העברה, לא מניע...
(למותר לציין שברוב המקרים אין רעש, לא מניע = מצבר גמור, נזילה - הזעה רגילה, וכיו"ב.)

זה מאפשר לקומבינטורים להניס מהמקום אנשים תמימים כמוך ולאפשר לסוחרים לקחת את הכל בלי תחרות מיותרת.
תאר לך היילקס מחברת חשמל, טיפ טופ, מטופל לפי הספר, כולל תוספות וכיו"ב. זה שנהג עליו בחברת חשמל / או זה שטיפל בו יודע שהרכב "בון בון", אז מנתקים מצבר וכותבים לא מניע, כותבים רעש מסרנים, גיר רועש, חופשים בהגה, נזילה מתיבת הגה, מזגן לא תקין.
אתה רואה תיאור כזה, בורח כל עוד נפשך בך, ואח של הקומבינטור קונה את הרכב, ללא חשש שטיפוס כמוך עוד עלול לתת הצעה גבוהה משלו ולקחת את הרכב.

יש?
בברכה,
יוני5

boaz avrahami
29-01-13, 07:33
ועדין המחירים, גם אם הכלים פיקס, לא מציאה גדולה בהתחשב בעברם...

-->