צפייה בגרסה מלאה : צ'רוקי CRD נקב ברדיאטור
יש לי חור קטן שאני חושב שנגרם מהבורג שנמצא בדיוק מול החור.
מה אתם חושבים שניזוק בדיוק (יש כמה שבכות מקדימה, אני לא יודע לאן שייכת השבכה הזו)
כמה זה חמור? אני מניח שכבר די זמן עבר מאז שהחור נגרם
מה צריך לעשות?
אשמח להמלצה על בעל מקצוע מתאים באזור המרכז (אמין ולא "שוחט")
695896959069591
זה רדיאטור קדמי יותר, מזגן או רדיאטור של שמן גיר. אתה יכול לדעת בוודאות אם תסתכל על הצינורות שיוצאים ממנו. הקרור ברכב עובד כמו שצריך?
נראה כמו רדיאטור קדמי כי יוצא מים ולא שמן, לעומת הwj.
בדוק מיכל בתחילת נסיעה ובסיומה, האם יש ירידה דרסטית+מכסה רדיאטור עליון בדיקת מפלס.
צריך להחליף רק את האלומיניום! בדוק בכמה מקומות של רדיאטורים שנראים רציניים, תכלס מפרקים גוף אלומניום מהפלסטיק ומחזירים בחדש.
פירוק צנרת שמובילה וממשיכה, יש אחד יבואן ברח השלושה ליד היכל נוקיה, חפש אותו ברשת.
בנתיים יכול לסתום עם פלסטלינת אינסטלציה, האפורה שמערבבים לקבלת גוון אחיד, אחרי 10 ד נהיה בטון, יכול לפתור בעייה זו גם לטווח רחוק.
בהצלחה
נתן
כנס לרדיאטור מודיעין הוא מיקצוען וייתן לך חוו"ד אמיתית הצ'ירוקי עובד בלחץ והרדיאטור נקודת חולשה קח בחשבון שלעיתים לא מספיק לתקן ןאם החלטת להחליף תחליף לקויו יפני אמין וטוב
בהצלחה
גילעד
נראה כמו רדיאטור קדמי כי יוצא מים ולא שמן, לעומת הwj.
בדוק מיכל בתחילת נסיעה ובסיומה, האם יש ירידה דרסטית+מכסה רדיאטור עליון בדיקת מפלס.
צריך להחליף רק את האלומיניום! בדוק בכמה מקומות של רדיאטורים שנראים רציניים, תכלס מפרקים גוף אלומניום מהפלסטיק ומחזירים בחדש.
פירוק צנרת שמובילה וממשיכה, יש אחד יבואן ברח השלושה ליד היכל נוקיה, חפש אותו ברשת.
בנתיים יכול לסתום עם פלסטלינת אינסטלציה, האפורה שמערבבים לקבלת גוון אחיד, אחרי 10 ד נהיה בטון, יכול לפתור בעייה זו גם לטווח רחוק.
בהצלחה
נתן
boaz avrahami
31-01-13, 01:24
מה נהיה אתכם?
זה רדיאטור ראשון וחצי גובה.
סבירות מרבית שזה רדיאטור מזגן ומה שרואים מסביב זה נוזל/שמן המזגן.
מצטרף לעצה של נמרוד - לל בעקבות הצינורות.
סכנות:
במידה וזה מזגן אין סכנה לנסוע.
במידה וזה קירור המנוע או הגיר קרוב חוודאי שאם זה מנוקב ישפריץ משם מים או שמן גיר...
אלא אם העסק כבר ריק.
בכל אופן לא לנסוע אם הנזק בהם.
פוקסילינה ושאר ירקות לא מתאימים למצב כזה אלא אם אתה בחרום ואין לך מה להפסיד.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.