צפייה בגרסה מלאה : שאלה כללית בנוגע לעלויות
אני מחפש גיפ שישמש אותי גם לשטח וגם לנסיעות יומיומיות בכביש ( לעבודה וכדומה ,בתוך העיר) רציתי לדעת מהם הרכבי שטח החסכוניים ביותר מבחינת צריכת דלק ועלויות תיקונים וכדומה . אוסיף שאני מכוון לרכב שיהיה נוח ומודרני , מזגן חלונות חשמל , אוטומט , בקיצור מתקדם באופן יחסי למחיר כמובן . התקציב שלי הוא עד 90000 למרות שאני מוכן גם לשלם 50000 או 60000 אם יש חיה כזו :)
רכבי שטח בגודל מלא - דיזלים אוטומטיים עושים 8-9 קילומטר לליטר, לא משנה איזה. בנזינים 5-7 קילומטר לליטר, לא משנה איזה (כתבת שאתה נוסע בעיקר עירוני, אז תבנה על הערכים הנמוכים יותר...). רכב השטח היחיד שחסכוני יותר משמעותית זה סוזוקי ג'ימני, אבל הוא כנראה קטן מדי עליך - או שלא? אם אין לך משפחה, אז סוזוקי ג'ימני זה הכלי האידיאלי לסביבה עירונית ולטיולי שטח.
שלום אם התקציב שלך באזור100000 יש לי להציע לך רכב גם כביש וגם שטח וגם מודרני ונוח 9 קמ לליטר סולר
מיציבושי קינג מודל 2005 דגם דקר קצר מוגבה צמיגי שטח נעול כפול נעילות נישלטות אוטומט 6 הלוכים +אפשרות שליטה בהלוכים עצמית מנוע 160 כס הרכב במצב מעולה 140000 קמ יש מזגן בקרת אקלים מע ניווט וו גרירה כננת א ב ס וכל הפינוקים האפשריים
יוסי 0547350066
חוץ מגימיני מה עוד ? גימיני קטן מדי , מה עם גרנד ויטרה חדשה או סובארו פורסטר?
שניהם באים בחשבון, הכל תלוי בדרישות שלך... מה יותר חשוב, שטח או כביש? ולא ציינת עדיין, האם זה רכב למשפחה, ואם כן מה גודלה?
האם הוצאות של 1900 שח בחודש על גיפ מסוג ויטרה כולל : 3500 ביטוח , 1300טסט , 9500 דלק , 1200 טיפול שוטף כל זה סכום שנתי .. ?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.