צפייה בגרסה מלאה : מס נסועה (בנוסף ל"בלו" הארור)
shay_love_off_road
31-01-13, 18:08
תקראו את הכתבה, - רק אל תדפקו את הראש חזק מידי בקיר, - בתי חולים עמוסים,
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4339423,00.html
אז שאני אבין... מי שגר בעיר ולוקח את הילדים לגן במכונית ישלם קנס...?
אני חושב שמישהו שם לא הבין איך אגרת עומס עובדת.
)רמז- רק מי שנוסע באזורים עמוסים מחוץ לאזור המגורים שלו משלם)
אסף.
boaz avrahami
31-01-13, 18:24
אני לא בטוח שהמדינה סגורה על "איך זה יעבוד".
מה שמעניין אותם זה איך ליצר עוד מס ולתת לו צבע ירוק שוב על מנת לנטרל התנגדות....
הטירוף פה עובר כל גבול.
בקרוב כבל לא יהיה טעם לעבוד
קודם כל בועז, ממתי אתה עובד ??
דבר שני, כבר מזמן רשויות המדינה עושות שימוש במנטרה הירוקה כדי לרוקן לנו את הכיס.
אין הרבה מה להוסיף מלבד שנמאס כבר
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
זה עוד מס בעור של מס ירוק. ת'כלס אם באמת היו רוצים פה להתעסק עם הפחתת העומס
היו מטפלים בתחבורה ציבורית כמו שצריך. אבל שהמדינה מחליטה לגבות מס עומס כשאין
באמת תחליף אמיתי לרכב פרטי זה פשוט לירוק לך בפרצוף ולנסות למרוח אותך.
מה שמדהים שיש אנשים שבתמורה לכמה שקלים מוכנים להשתתף בניסוי הזה ולדפוק
לכולנו את החיים עם מס שלעולם לא נצליח להשתחרר ממנו.
בתכלס, מי שישלם את כל הכסף הזה יהיה אלו שגרים בפריפריה ובאים לעבוד במרכז,
מה שבסופו של דבר יעלה שוב את מחירי הדירות במרכז.
אמר המשורר הגדול ש.חנוך "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם"
מה שמדהים שיש אנשים שבתמורה לכמה שקלים מוכנים להשתתף בניסוי הזה ולדפוק
לכולנו את החיים עם מס שלעולם לא נצליח להשתחרר ממנו.
רק אני מנחש שאלה חבר'ה מאותו הסוג שמתנדב למשטרת התנועה?....
אז לפני שמצמצמים את כמות השרים...
ולפני שסוגרים את המשרד לפיתוח הנגב והגליל...
תעזבו כבר את גוש דן !
בואו צפונה !
תעברו דרומה !
אם לא תבואו, אנחנו נמלא הכל בבדואים ודרוזים (שכבודם במקומו מונח וכו׳ וכו׳), ואז גם על זה תבכו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
shay_love_off_road
31-01-13, 20:16
אני עד עכשיו רותח על הידיעה הזאת שראיתי בפייסבוק,
לדעתכם ה"מס גרין דרעק" הזה יעמוד מול בג"ץ? (שידוע שיכול להפוך החלטות ממשלה, אולי פעם אחת ניתן יהיה לנצלו לטובה)
רק אני מנחש שאלה חבר'ה מאותו הסוג שמתנדב למשטרת התנועה?....
לא,לא רק אתה.
אבל רק אני מנחש איך אפשר לעקור את "הקופסא השחורה" הזו מהרכב,לחבר לה 12V ,להושיב אותה בבית ולתת לה לקרוא עיתון..... ???:D
shay_love_off_road
31-01-13, 20:48
ספק כוח של מחשב מוציא 12V אפשר גם לגמור אותה ע"י חיבור ישיר שלה לתלאת פאזי.
אפשר גם לגמור אותה ע"י חיבור ישיר שלה לתלאת פאזי.
ואז האח הגדול לא יקבל סיגנל איתות ממנה,והמתנדבים של ברלי ידפקו לך בדלת...
הכי טוב זה לתת לה לקרוא עיתון בלופ.
בסדר,אז נתנו לנו עוד סיבה לא להיכנס לעיר המפויחת הזאת....
זה בסה"כ קריאה לעדר לעוף מהמרכז הכל כך צפוף ולעבור הלאה. לייעד את תל אביב לעשירים שלא אכפת להם לשלם עוד שקל על כל קילומטר
ידוע לי שמתישהו לפני שנולדתי, בארץ רחוקה, היה חוק שאומר שכל רכב צריך "לנוח" יום אחד בשבוע. כדי להקל על התנועה,כדי למנוע זיהום אוויר....וכמובן שכל מי שיכל הוציא פטור מהחוק הדבילי הזה ומי שלא הצליח קנה "רכב לימי שני"...פחחח....
אז מה אתם נגנבים על החוק הזה? הוא בסך הכל עוד המצאה ישראלית סטייל אינפלציה (הוא ממש לא הראשון וממש לא האחרון)
יניב.
ספק כוח של מחשב מוציא 12V אפשר גם לגמור אותה ע"י חיבור ישיר שלה לתלאת פאזי.
על מה מתערבים שהקופסה הזאת תעלה כמו פול טנק אצלך,יחייבו אותך לקנות אותה מהכסף שלך ואז אם היא בטעות מוצאת את עצמה חונה ליד ציפור על עמוד חשמל אתה צריך לשלם על אחת חדשה?
את האמת יש לי תירוץ אולטימטיבי. רכב משנת ייצור 87,אין לו שקע מצית.... (ברור שיש,אבל מי שמאמין שמס חארטה יכול לעשות ניסים יכול להאמין גם לזה)
גמרתם לנשוף קיטור?
מה חשבתם? שלא יבדקו את הימצאות הקופסא הזו בטסט?...
ובבדיקות פתע בצידי הדרך?...
ושלא ישוו את קריאת מד המרחק לאינפורמציה שמשודרת מהקופסא?
כל הדברים האלה - מס נסועה, מאגר ביומטרי, מצלמות מהירות, מצלמות מעקב ברחובות, הם צעדים קטנים אבל בטוחים לקראת שלטון טוטליטרי. וכמובן שאת הכל צובעים בגווני ירוק. אחלה הסוואה. הלוואי ורק עשירית מכל האנרגיה שמושקעת בחרא הזה היתה הולכת לחינוך, לבריאות, לאכיפת החוקים הקיימים, למלחמה בפשיעה, להפסקת השתוללות "המגזר הבעייתי" ההוא מהדרום... להמשיך?
אבל לא. הרבה יותר קל להתעלל ברוב הדומם ששומר על החוקים. היום הם תוקעים לכל כלב שבב בעורף. מחר הם הולכים לעשות את זה לאוטו שלכם, מחרתיים גם לכם ולילדים שלכם. יהיה מחשב שירשום כל צעד שלכם. מישהו יידע איפה אתם נמצאים בכל רגע נתון.
האח הגדול לא טיפש. הוא מאחז את עינינו בחרחור מלחמות כדי שנהיה עסוקים בבעיות הביטחון ולא נחשוב על הבעיות האמיתיות שלנו. ג'ורג' אורוול אשכרה ראה את הנולד.
והעם הזה, "עם הספר", העם הנבחר", "החכם בעמים" (גחחח...) הוא בתכל'ס טיפש בריבוע. אידיוט בחזקה עשירית. אוכל את כל הלהטוטים האלה בתיאבון ורוצה עוד. גם אתם. גם אני.
הממסד מסית את האזרחים אלה כנגד אלה כדי להסיח את דעתם מהבעיות האמיתיות. במקום להתאחד ולהפיל בכוח את השיטה הרעה הזו, אנשים ממשיכים להתווכח על פוליטיקה עד זוב דם, ימין נגד שמאל, שמאל נגד ימין, כן ביבי לא ביבי. צועקים זה על זה, עיניהם רושפות שינאה ותיעוב - הם לא מבינים שכל זה רק הסוואה ועבודה בעיניים ושכולנו בובות משחק בידיים של הממסד. המדינה הזו לא הולכת לשום מקום טוב.
ואחרי נשיפת הקיטורהזו...
אני מעדיף שיוסיפו שקל לבלו אבל שיגנזו את הרעיון הנורא הזה.
אסף, רשום במפורש שנסיעות עד 4 ק"מ תהיינה ללא חיוב.
תדאג שהגן יהיה קרוב...
ואני חייב להבין,
"תגובת משרד התחבורה: "הניסוי נועד להטיב עם נהגים שישתמשו ברכבם שלא בשעות העומס וכן עם מי שנוהג בכלי רכב פחות מזהם. למשרד התחבורה אין כל כוונה להטיל מסים חדשים או אגרות גודש על כלי רכב בכניסות לערים הגדולות או בכל מקום אחר בארץ".
רגע רגע, זה נועד להייטיב עימנו ובעצם אין שום כוונה לגבות מיסים או אגרות, אז הכל מצוין! לא...?
מי שכתב את התגובה הזאת עצר רגע לקרוא אותה לפני שהוציא אותה לאוויר העולם?
איתי (שצריך דחוף לקבוע פגישה בשגרירות ולהסדיר את הדרכון האירופאי.....)
shay_love_off_road
31-01-13, 21:22
דרור ידידי, אני שואל אותך אתה כאחד שמבין ורואה מה הולך פה בראיה יותר רחבה משלי, איך הגענו למצב הזה?
למה לא קורה פה לממשל מה שהמצרים עושים לממשל שלהם?
לנו יש פחד, כל אחד רואה את ארבעת אמותיו, במצרים למשל, מורסי אוכל את מה שמובארק אכל,
מורסי אומנם הורג בהם, אבל הם לא מתקפלים, הם הולכים יותר חזק עם הראש יותר בקיר,
הם עם פרימיטיבי, עם מפגר, אך אנו צריכים ללמוד מהם משהו בנושא התנגדות לממשל לא ראוי.
יניב,
מתג עולה שקלים בודדים, שישאר ברכב,
דרור ידידי, אני שואל אותך אתה כאחד שמבין ורואה מה הולך פה בראיה יותר רחבה משלי, איך הגענו למצב הזה?
קרא שוב את מה שכתבתי.
ושוב. עד שתבין.
יש ספר מצוין שנקרא "קיצור תולדות האנושות" מאת יובל נוח הררי. לא סתם מצוין אלא גאוני. מומלץ.
תקרא ותוכל לפתח מזה רעיונות ולהבין איך חברה אנושית מתנהלת. (אני יכול להשאיל לך את הספר, אם תרצה).
shay_love_off_road
31-01-13, 21:53
קראתי, והבנתי למה התכוונת, אני אולי טריפולטאי, אבל לא נעל,
והעם הזה, "עם הספר", העם הנבחר", "החכם בעמים" (גחחח...) הוא בתכל'ס טיפש בריבוע. אידיוט בחזקה עשירית. אוכל את כל הלהטוטים האלה בתיאבון ורוצה עוד. גם אתם. גם אני.
הממסד מסית את האזרחים אלה כנגד אלה כדי להסיח את דעתם מהבעיות האמיתיות. במקום להתאחד ולהפיל בכוח את השיטה הרעה הזו, אנשים ממשיכים להתווכח על פוליטיקה עד זוב דם, ימין נגד שמאל, שמאל נגד ימין, כן ביבי לא ביבי. צועקים זה על זה, עיניהם רושפות שינאה ותיעוב - הם לא מבינים שכל זה רק הסוואה ועבודה בעיניים ושכולנו בובות משחק בידיים של הממסד. המדינה הזו לא הולכת לשום מקום טוב.
אני שאלתי מהיכן המצב המתואר בציטוט התחיל, כי אם נדע את שורש הבעיה אולי נוכל להתמודד מולה ביותר יעילות,
ואני לא מעדיף שיוסיפו שקל ולא 10 אגורות לבלו, שיתנו לחיות כמו בני אדם, ולהסתובב חופשי ולסוע כמו בני אדם מבלי לחשוב
יותר מידי כמה עולה לנו הנסיעה, בצרפת העלו את הסולר, סמיטריילירים חסמו שם הכל, שיתקו את הצירים המרכזיים, והממשלה חזרה בה,
נדמה לי שמבחינה כלכלית, אנו הולכים לכיוון השנים הכי מחורבנות שידע דורינו, עוד לא קמה ממשלה, וכבר העלו את הדלק, חילקו
אדמות לבדואים חינם, והציעו את ההצעה החולנית הזאת, שמתאימה יותר לשלטון הסובייטי שהיה בברה"מ.
ההצעה הזו באמת מתאימה לשלטון טוטליטרי. על זה אני מדבר. מעבר לשוד הכספים המזעזע, אני חרד מהרצון שלהם לפתח יכולת מעקב אחרי כל אחד מאיתנו לכל מקום.
ואל תטעה - הם עובדים על הרעיון הזה כבר המון זמן. לפחות מאז שהתחילו לדבר על אגרות גודש.
הדלק עולה הלילה בגלל עליית מחירי הנפט בחודש האחרון. זה ממש ממש לא קשור לבומבה הגדולה של עליית הבלו על דלק ועליית המע"מ שאנחנו עומדים לחטוף. מישהו צריך לשלם את הבחירות האלה, ואת הגירעון של 40 מיליארד שקל בתקציב - ואלה לא יהיו החרדים, ולא תקציב הביטחון, ולא ההתנחלויות, אלא אנחנו... ובינינו, נכון שהצבעת לביבי או לאחת ממפלגות הלוויין שלו? אז אין לך מה להתלונן ידידי, כי אתה שותף.
קראתי, והבנתי למה התכוונת, אני אולי טריפולטאי, אבל לא נעל,
אני שאלתי מהיכן המצב המתואר בציטוט התחיל, כי אם נדע את שורש הבעיה אולי נוכל להתמודד מולה ביותר יעילות,
אני אמרתי משהו נגד טריפוליטאים? טריפוליטאים הם אחלה.
ומאיפה כל המצב הזה התחיל? שמע, בדיוק על דברים כאלה יש לא מעט הסברים וניתוחים בספר המדובר. יודע מה? הוא כבר לא סתם מומלץ, הוא חובה. אתה חייב לקרוא אותו.
ועל זה שהדלק עולה היום,מישהו יעשה משהו?
הפגנות כבר הוכיחו את עצמן כלא יעילות. מה הלאה?
כמו שנמרוד כתב איפשהו,אני ילד בסדיר. כשאני אגדל,מה אני אמור לעשות? אין לי בעיה לנתק קופסה מעפנה,להוריד לוחיות רישוי ולהגיע לכל מקום מהפרדסים ומשבילי קק"ל,אבל למה לגרום לאזרח להרגיש שהוא פושע? מס על קילומטראז'? בגלל שאין כסף? אם כל כך חסר לקופה של המדינה,למה לא קם ח"כ אחד ואומר "אנחנו במצב קשה. תורידו לי מהמשכורת כדי שזה ילך לקופת המדינה" (מי שנתקל פעם הבאה בחבר כנסת,בבקשה שישאל אותו את השאלה הזאת ויצלם את המבט ההמום שלו!!)
איתי, "-הניסוי- נועד להטיב",הניסוי, לא מה שיקרה בפועל. היה רשום שמי שנוסע בפריפריה מקבל 10 אגורות על כל קילומטר. כן בטח. 1200 מתנדבים קיבלו 1000 שקל. מיליון שקל הלך לטובת ניסוי בשביל הכיף.
ודרור,הכסף הזה יכול ללכת למקום הרבה יותר פשוט- תעלות ניקוז!! בשכונה שנמצאת 2 קילומטר ממני אנשים יוצאים מהבית עם מצופים וקייאקים (אני הולך מחר לעשות שם טיול שטפונות למי שמעוניין להצטרף) והמיסים בחדרה לא מצחיקים בכלל. בסופה האחרונה שהייתה נשרף המצבר וקיצר חצי מהצמת חשמל באוטו של ההורים כי היה צריך להגיע למכולת (ולא הייתי בבית וגם קצת הזוי שצריך רכב מוגבה עם שנורקל כדי להגיע למכולת). אגב,האספלט בדרך לאותה המכולת יותר נוח לנסיעה בסמוראי מאשר בפרייבט. הסמוראי מסתדר יותר טוב עם שבילים משובשים.
אני שאלתי מהיכן המצב המתואר בציטוט התחיל.
ת'אמת ,עוד מהיום שהתחילו להדפיס על חתיכות נייר מספרים וקראו לזה כסף,אי אפשר לאכול או לשתות את זה,אבל אנשים התחילו להרוויח את זה בלי לעבוד קשה, האבולוציה של הנייר הזה הובילה לבנקים/בורסות/מורסות/אגרות חוב/נפט/מלחמות/ריבית/ריבית דריבית/תספורות /שקרים כלשהם שמרוויחים את זה בלי לעשות כלום אלא מסבלם של אחרים.
מישהו צריך לשלם על זה.
אז עושים על המישהו הזה מניפולציות, מסממים אותו,מוכרים לו סוגסטיות שהוא מתחיל להאמין להן ולא שם לב שמנצלים אותו.
תבטל את הכסף ונפטרת מעונשו של זה.:D
כן, גם אני מקנא במצרים. אצלם על נפיחה כזו, מיליון איש היו יוצאים לרחוב והורסים ושורפים והורגים מכל הבא ליד, והממשלה היתה ממהרת לקפל תוכניות עיוועים כאלה לתוך כספת גדולה, לנעול אותה ולזרוק את המפתח לים.
ועזוב בצד את המשכורת של הח"כים, כי זו דמגוגיה. הם רק 120. זו טיפה בים.
החגיגות של עובדי חברת החשמל והנמלים למשל - זה כבר יותר מרגיז. כי אלה חברות ציבוריות. לא עסק פרטי של איזה טייקון. מלגזן ומנופאי, עם כל הכבוד ויש כבוד - שמרוויחים פי אחת וחצי מראש הממשלה?...
והמיליארדים שנשפכים בכל מיני כבישי רפאים? ומאחזים לא חוקיים שיד אחת מאשרת ויד שנייה שולחת בולדוזרים להרוס?
והמיליארדים שנשפכים בישיבות ובמקוואות?
והמיליארדים שמבוזבזים על ממשלה של 30 ומשהו שרים?
אם נבדוק לעומק, נמצא איפה הכסף נשפך ונבין מאיפה הגרעונות. מי ישלם? ברור שהציבור הרחב, שחצי ממנו חי על שכר מינימום.
והציבור הזה, הוא כחומר ביד היוצר בידיהם של הפוליטיקאים. קל מאדו להסיח את דעתו. קל מאוד להסיח את דעתו ולהסית אותו - בין אם נגד אויב אמיתי או דמיוני, ובין אם איש כנגד אחיו. סיפורי איראן, סיפורי סוריה. הכל הסחת דעת מתוחכמת. תנסה לדמיין מה היה קורה לו באמת היה כאן שלום - חלק גדול מיכולת הסחת הדעת של השלטון לא היתה קיימת עוד. ל"מצע מדיני" ולחלוקה לימין ולשמאל כבר לא היה שום ערך. הם היו מוכרחים לתת פתרונות לבעיות הכלכליות/חברתיות - וזה כבר הרבה יותר קשה מאשר לאחד אותנו כנגד אויבים. אבל הם מקפידים להשאיר את הכל תקוע, כדי שיוכלו לתמרן אותנו. וכל הלהטוטים הללו ממש באים להם בקלות, כי אנחנו מטומטמים. הם גם מספרים שכל החדירה הזו לפרטיות היא "לטובתנו", "לטובת הסביבה". ואני מבטיח לך שרוב הציבור מקבל את זה באהבה. ואלה שלא מקבלים - מרכינים ראש ושותקים. לפלפים אנחנו. סמרטוטים.
אנחנו לא באמת ראויים שתהיה לנו מדינה משלנו, ואת משפט המחץ הזה לא אני המצאתי - האלוף במיל' משה בר-כוכבא ז"ל, שהיה מפקד גייסות השריון, מגדולי המפקדים בצה"ל אי פעם ואיש משכמו ומעלה, שהבין שרוב הדם שנשפך כאן היה לחינם ושכל מה שמתרחש כאן זה בלוף אחד גדול, אמר את זה לפני מותו.
מעניין שאתה חושב שסיפורי אירן וסוריה הם אחיזת עיניים וספין, אבל מיליארדים על מאחזים, ישיבות, מקוואות זה לא ספין.
אין לך סיכוי ״לבדוק לעומק״.
גם מקורות המידע מוטים, מכורים, שייכים להון ולשלטון.
מחקרים בלתי תלויים ? אז מי מממן אותם ? ׳הקרן החדשה׳ וסורוס ? האיחוד האירופי ?
מי מממן מחקרים על תרופות ? או קרינה סלולארית ?
סתם אנקדוטה, פורסם לפני יומיים -
ח״כים ושופטים מקבלים מימון של כ-2300 ש״ח לחודש על הוצאות סלולאריות...
אני משלם 99 ש״ח לחודש.
גם אם כל שופט קנה 2 אייפונים ואייפד (כמוך - ישר מהחברה הסלולארית) הוא לא מגיע להוצאה כזו...
ההצעה הזו באמת מתאימה לשלטון טוטליטרי. על זה אני מדבר. מעבר לשוד הכספים המזעזע, אני חרד מהרצון שלהם לפתח יכולת מעקב אחרי כל אחד מאיתנו לכל מקום.
ואל תטעה - הם עובדים על הרעיון הזה כבר המון זמן. לפחות מאז שהתחילו לדבר על אגרות גודש.
דרור, עוקבים אחריך אישית, בצורה מושלמת ומוצלחת, כבר היום. כן, הטלפון שלך.
זה לא רק מכשיר אחד.
זה מכשיר אחד לח"כ, ואחד לעוזר שלו, ולעוזר של העוזר שלו, ולנהג, ולמזכירה, ולראש הלשכה...
ומה עם 80,000 שקלים ל"קשר עם הבוחר", אבל כשאתה כותב לו מכתב הוא לא עונה לך בכלל?
המשכורת שלהם לא מעניינת אותי, אלא כל הכיבודים הנלווים - ושם שוכב הכסף הגדול. זה המלונות הלא צנועים בירושלים שכבודו מתגורר בהם כדי שלא יצטרך לנסוע הלוך-חזור הביתה כל יום (רגע, אז בשביל מה קיבל מאיתנו אוטו?...), ואלה הנסיעות לחו"ל בתנאי דהלוקס עם אש"ל מלא, ותקציב הקשר עם הבוחר, ותקציב הטלפון לבית, ותקציב הסלולר, והפנסיה שאף אחד מאיתנו לא חולם אפילו לקבל, והפגרות והחופשות שלא נגמרות, ומענקי ההסתגלות למיניהם... אם נתחיל לפרט את כל הרשימה, לא יישאר מקום על השרת של ג'יפולוג... אני לא אורמ שהם לא עובדים, ותמונת המליאה הריקה לא מספרת את כל הסיפור כי הם רובם עובדים ולא מעט בוועדות למיניהן, ועדיין חגיגת התנאים שהם מקבלים צורמת. מאוד.
אבל אלה חברי פרלמנט. נבחרי ציבור.
לעומת זאת כל מיני סוורים בנמל שמשתכרים בחודש את מה שאתה ואני צריכים להזיע דם בחצי שנה של עבודה, זה הרבה יותר מרגיז אותי.
אתה הבנת את זה צחי גרימברג? עזוב אותך מאקדמיה. תסמן לך את היעד - להשתלב בעבודה בנמל חיפה או אשדוד. מנופאי, מלגזן, סבל. כאלה מין ג'ובים. הדרך הסלולה אל האושר והעושר.
אפרופו סמארטפון..
מישהו יודע דבר אמר לי שאפשר להאזין למיקרופון של סמארטפון ,למרות שהוא במצב המתנה (לא בזמן שיחה) בכיס.
ההיגיון שלי אומר שאפשר,הרי הכל תוכנה היום ,אז מה הבעיה לחברת סלולר לשלוח קוד מסויים עפ"י בקשת משטרה (למשל) לטלפון ולהפעיל אפליקציה של האזנה ?
לכן, בשעות שאינן שעות עבודה - כבה אותו. אני עושה את זה לא מעט.
אפשרי טל. גם שהוא כבוי, דרור.
אבל אתה יכול להרגע... זה שאפשר לעקוב אחריך, לא אומר שמישהו יטרח לעשות את זה. למה מי אתה, אלן דלון???
:D :D
אלן דילון....לא
אבל זו חדירה לחופש הפרטיות לא ?
מה זו חדירה ? אונס,בעילה,מעשה סדום :D
אבל אתה יכול להרגע... זה שאפשר לעקוב אחריך, לא אומר שמישהו יטרח לעשות את זה. למה מי אתה, אלן דלון???
בדיוק, ולא עושים את זה כרגע כי זה לא משמש לצורך גביית מס.
אבל המטרה היא קודם כל להכניס לך יד לתוך הכיס. ברגע שהמעקבים האלה יכניסו להם כסף, הם יעשו את זה.
ועל הדרך, גם יאספו עליך מידע. כי מידע זה כוח. זה בדיוק אותו חרא כמו המאגר הביומטרי.
כל מה שנשאר לקוות זה שמישהו יגיש בג"צ נגד דבר כזה. ואז לחילופין, הם באמת יעלו עוד יותר את הבלו על הדלק במקום זה...
shay_love_off_road
01-02-13, 05:21
הדלק עולה הלילה בגלל עליית מחירי הנפט בחודש האחרון. זה ממש ממש לא קשור לבומבה הגדולה של עליית הבלו על דלק ועליית המע"מ שאנחנו עומדים לחטוף. מישהו צריך לשלם את הבחירות האלה, ואת הגירעון של 40 מיליארד שקל בתקציב - ואלה לא יהיו החרדים, ולא תקציב הביטחון, ולא ההתנחלויות, אלא אנחנו... ובינינו, נכון שהצבעת לביבי או לאחת ממפלגות הלוויין שלו? אז אין לך מה להתלונן ידידי, כי אתה שותף.
הצבעתי למישהו שלצערי לא נכנס בסבב הזה לכנסת, (לא...לא עלה ירוק)
שורה תחתונה, לא היה במי לבחור, היה ברור שהממשלה הזאת תהיה ברשות נתניהו, ואני מאמין שאם ז'בוטינסקי היה חי
הוא היה מנגח את נתניהו, כבר אי אפשר לחיות פה, ואם לא אמא שלי שהייתה מתרסקת לרסיסים, הייתי כיום בארה"ב,
עובד על איזה סמיטריילר להנאתי ופרנסתי,
אני מתלונן, כי כואב לי בכיס, מנקזים לי מס מהמשכורת, מס מהסיגריות, מס מהדלק, מה אתם לא שבעים? לא מספיק?
אנחנו כאזרחים כבר מזמן היינו צריכים לעלות על הנמלים מקורות וחברת חשמל, ולשחוט שם את העובדים וההנהלה על הגרדום
על העושק שהם עושקים לנו את הכיס עם הוועדים החזקים שלהם, ואת עופר עייני, מזמן צריך להעלות על המוקד,
כל פעם שלא יוגשו סטייקים לעובדי חברת חשמל הוא ישבית את המשק? זה טרוריסט כלכלי!
ועל הכנסת? שלא נדבר בכלל! כל טיסות הVIP, כל הכספים שמושקעים בכל ח"כ שהלוואי היו כשווי המשכורת שלו, אבל הן יותר!
אם לח"כים באמת איכפת מהכלכלה, שיתחילו להכנס באיגודים הגדולים ובוועדים הגדולים, לא יכול להיות שוועד של חברה כושלת
כחברת חשמל יתפוס מדינה שלמה בביצים!
לבעלי הסמרטפונים, תעשו כמוני, קנו "אידיאטפון" מכשיר פשוט ובסיסי, בלי תוכנות ואפליקציות שמפעילות מקרופונים מבלי שאומר להם,
http://4.bp.blogspot.com/-4IR526ABcLY/Tc4zTO1uiAI/AAAAAAAAAOY/BTNTqwjGgwo/s1600/nokia-1616%255B1%255D.jpg
לבעלי הסמרטפונים, תעשו כמוני, קנו "אידיאטפון" מכשיר פשוט ובסיסי, בלי תוכנות ואפליקציות שמפעילות מקרופונים מבלי שאומר להם
באותה מידה יכולת לומר שנפסיק לנהוג ברכב ונעבור לאופניים.
לא רוצים.
רוצים סמארטפון ושלא ישתמשו בו נגדנו.
רוצים רכב מבלי שימציאו מיסים חדשים כל שני וחמישי.
מעבר לכך, כבר אין אידיוטפון.
הטלפון נראה לך טיפש ואולי היצרן הגביל מספר פונקציות אבל מערכות ההפעלה דומות.
הכל ניתן למעקב.
ואם עוד נשארו אדיוטפונים, הם הולכים ונעלמים.
boaz avrahami
01-02-13, 08:20
נמרוד,
מנטרים אותנו הרבה יותר ממה שאתה בכלל לוקח בחשבון.
הטכנולוגיה שבה פיצחו למשל את חיסול אל מבחוח היא ישראלית...
וזה שישראל מצליחה לסכל כל כך יפה אפילו מחבלים מתאבדים בדרך לפיגוע זה מקרי?
חומר למחשבה בלבד.
בעניין החוק, אחרי ששמעתי את שלמה מעוז חובב המיסים מתבטא שהחוק לא יעבור אז נרגעתי.
הבנתי שנחטוף את הבומבה מכיוון אחר כנראה.
מעניין אגב אם הממשלה החדשה תתחשב בנו.
החל מהיום עוד אחוז מס הכנסה, עוד בדלק, חשמל, מים וארנונה.
נמאס!
הממשלה לא יכולה ולא רוצה "להתחשב". היא צריכה לסגור את הגירעון.
בינינו? כרגיל, מסים ירוקים למיניהם הכי קל והכי "הוגן" להטיל על מכוניות פרטיות - בין אם על הדלק ובין אם בצורת ניפוח אגרות הרישוי.
זו גם הסיבה הראשית למה לא משקיעים כאן בתחבורה ציבורית - כדי להבטיח שלא תהיה לנו אלטרנטיבה לפרייבטים ונמשיך לעמוד בפקקים ולשלם כל מחיר עבור דלק.
עוד השנה ליטר סולר "רשמי" (לפני הנחות) ידגדג שבע עשרה-שמונה עשרה שקל, וליטר בנזין יחצה לראשונה את מחסום עשרת השקלים. תרשמו לכם.
שלא תגידו שלא ידעתם כשהיתה הזדמנות לצאת לרחובות ולא יצאתם, וכשהיתה הזדמנות להחליף שלטון ובכל זאת שמתם פתק של ביבי בקלפי.
http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.4240002
הקלות במיסוי במקום אגרת גודש?
boaz avrahami
11-07-17, 19:58
לא נשמע מעורר אמון.
אני מאמין יותר בקלות לעוד נטל מס.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.