צפייה בגרסה מלאה : מה עןשים נגד גניבת גיפ - או - נגנבה הויטרה היקרה שלי בין חמישי לשישי
69732אהלן חברים.
הגיפ נגנב , מחניית בניין משותף בן 9 קומות בלילה בין חמישי לשישי,
הושקע בו המון כסף , כפרה על הכסף - אבל מה עושים הלאה.
איך אני יכול לפחות לנסות לישון בשקט במידה ואני רוכש אחד נוסף (לא, לא היה לי מקיף לויטרה).
איתוראן ?
מנעול גיר?
אזעקה?
ברז דלק?
משבית מנוע?
מה עושים ?
באר שבע איננה עיר הולדתי אבל מי גונב ויטרה ארוכה ?
ולמה צריך לחשוש מגניבה של רכב כזה?
לידי נמצאים סמוראי וגמיני ואליה לא לטשו עיניים ?
תודה .
דרך אגב מ.ר. של הרכב 91-232-19
סוזוקי ויטרה 5 דלתות לבנה
צמיגי מקסיס 753 חדשים
ללא מכות פח
באאסה ...
ברזלים (מנעול הגה ,מנעול דוושות וכו)- תשים הרבה ברזלים ככה שיהיה קשה לחתוך אותם - ואולי הגנבים יתיאשו או יופרעו באמצע ...
גם ניתוקים לא שיגרתיים עוזרים (דלק/חשמל).
לעומת זאת אם ננעלו על הרכב שלך (הזמנה) לפעמים שום דבר לא יעזור ...
אפשר להסביר מה זה הזמנה ?
אם אני מסוכסך עם מישהו אז הוא יוצר קשר עם גנב רכב ?
או שאם מישהו חומד באוטו שישרת אותו בשטחים - זו נקראת הזמנה ..
מה עושים ען ויטרה בשטחים ?!?!
זה רק לצורך כופר ?
הזמנה זה שרכב כמו שלך עבר תאונה ויש צורך בחלפים. אז רכב דומה/זהה ייגנב.
אתה יכול לקנות סנדל דנוור בסגנון הזה
http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11370
אפשר לשלב את זה בהטמנה של יחידת איתור במקום לא שגרתי שבו הגנב לא יעלה בדעתו לחפש ולשלוט בה באמצעות סמארטפון שבכל פעם שהרכב יזוז ממקומו תקבל SMS או EMAIL . לא רוצה לעשות פרסום אז חפש בגוגל ipointer (גילוי נאות-יש לי קשר הדוק אליהם)
רכבים נגנבים מידי יום ביומו אם זה סובארו 90 או רכב שנת 2012.
השנה לא משנה אלא כמות החלקים ולאחר מכן כמות המשקל לברזל,
איתורן יעזור מאוד,אם זה יש סוג של שלט שברגע שיש נגיעה ברכב ללא ידיעתך
על הפח הרכ מודיע לך על כך באופן ישיר לשלט,
קליקליק
המקום: באר-שבע, רחוב גוש עציון פינת חנה סנש
התאריך: סוף יולי 2012
הרכב: מיצובישי קולט שנת 95 (המנוע בן עשרים תעזבו אותו בשקט!!!!)
האירוע: אני קם בבוקר ומגלה שפרצו לרכב שלי (נראה כאילו סופרמן ניסה לפתוח את הדלת מהחלק העליון שלה ולא שם לב שהיא נעולה.
הנזק: הסוויץ' נעקר ממקומו, פלסטיקים שבורים, כל הניירת של הרכב מפוזרת בכל מקום אך הפלא ופלא הרכב שם.
אם אני זוכר נכון הויטרה שלך הייתה גם באיזור שכ' ג' או שזו ויטרה ארוכה לבנה אחרת (סיכוי קטן)
מנגד עמד לי לייד הבית סמוראי פתוח 88 ללא שום הגנה במשך כשנתיים... לא נגעו בו.
מה שעושים הוא לתפוס את הגנב על חם (כל גנב ) , להכות אותו מכות רצח ואת מה שנשאר ממנו להסגיר למשטרה .
קראתי בעיתון שלאחרונה פותח מתקן חדש , סוג של גליוטינה עבור רשויות האכיפה - מכניסים אליו את האצבעות של הגנב וזה כורת לו אותן .
סטרטאפ אדיר - לא מבזבז זמן למערכת המשפט, חוסך מקום בבתי הכלא , מונע מהגנב לחזור לעיסוקו הקודם .
אה, כן , אנחנו חיים בישראל ולא באיראן/ סעודיה וכו' . אז נצטרך להמשיך ולהיות קורבנות של שופטים פלספנים וברברנים שמרחמים על רשעים ומתאכזרים לצדיקים.
Lidor Shtruzer
07-02-13, 14:16
הגנבים ימצאו דרך לגנוב גם בלי אצבעות.. עדיף שישארו איתם כדי שהמעטים שנלחמים בהם בבתי המשפט יוכלו להשתמש בטביעות אצבעות שלהם כראיה.
מעניין אותי לדעת מה דעתכם על מערכת של קודן/אימובילייזר? האם היא בכלל מעכבת את הגנבים המודרניים לרגע?
Lidor Shtruzer
07-02-13, 20:15
בדכ הגנבים מתגברים על הקודן והאימבולייזר בקלות בגלל שהם מכירים את כל השיטות של המתקינים. הפתרונות הכי טובים: סנדל,נעילת דוושות,נעילת מוט הילוכים,ניתוקים סודיים לחשמל ולדלק.. כלומר אמצעים פרימיטיביים יחסית שרק מעכבים את הגנב..
מעניין אותי לדעת מה דעתכם על מערכת של קודן/אימובילייזר? האם היא בכלל מעכבת את הגנבים המודרניים לרגע?
בנסיון גניבה של רכב עם קודן לקח לגנבים לעקוף אותו קצת פחות מ-7 דקות, שזה הזמן על השעון שמי שהיה על הרכב הלך וחזר.
וזה עוד קודן משולב med , שאמור להיות קצת יותר מאתגר.
יש מוצר חדש של פוינטר (לא בטוח שהוא ממש חדש) שבעצם כל תזוזה של הרכב לאחר דריכה אתה מקבל הודעה מיידית לטלפון או סמס, כמובן שמדובר באפליקצציה לאייפון
מה שהבחור שמעליי התכוון זה מעקף קודן ואיתוראן דרך מוח מחשב נוסף (מיועד לרכבים חדישיים) בעצם מחזיקים מלאי מוחות של רכבים מוזמנים מפרקים מחברים ומניעים.
אפשר לראות ביוטיוב בדיוק רכב כזה שממוקם במרכז הארץ ומכיל בבגאז מלאי עצום של מוחות לרכב.
לגבי רכב שנתון נמוך , איתוראן או פוינטר רק יכול לעזור
בנסיון גניבה של רכב עם קודן לקח לגנבים לעקוף אותו קצת פחות מ-7 דקות, שזה הזמן על השעון שמי שהיה על הרכב הלך וחזר.
וזה עוד קודן משולב med , שאמור להיות קצת יותר מאתגר.
7 דקות זה זמן לא מבוטל בכלל, נשמע כמו הרבה יותר ממה שהם יתעכבו על לחתוך ברזל.
ולפי מה שדורון אומר לרכבים ישנים ("brainless") זה מאוד יעיל.
באמצע היום במקום עם אנשים שעוברים מידי פעם.
אני לא יודע כמה זמן הם עבדו עד שהפריעו להם, הרכב היה לבד 7 דקות.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.