התחברות

צפייה בגרסה מלאה : כמה שאלות על סמוראי 84

karnaf
14-04-05, 20:45
חבר קנה סמו 84 ויש לו כמה דברים ממש מוזרים ברשיון
1) רשום לו 4X2
2) צמיגים ברישון 30.5-9.5 ויש לו בפועל 215 האם זה בעיה?
3) כנראה שהחליפו לו מספר כי רשום לו מספר קודם ומספר נוכחי שניהם שונים לגמרי אחד מהשני מישהו יודע מה הסיבה?
4) רשום רק חלק מהמספר שילדה ברישון

מחפש גם ספר עם הסכימות החשמליות להוריד מהאינטרנט

תודה מראש
קובי

אלון_ק
14-04-05, 21:50
2. כן. המידה הרשומה והמידה המעשית תמיד חייבים להיות זהים.

יש לי ספר רכב של 84, אבל אני במרכז (הבאתי לך את הצמיג, אגב) והוא בבית. שבוע הבא אני אביא לך את הסכימות, או שאני אסרוק ואעלה אותן. איך שבא לך.

אני מניח שהוא חייב לטפל בכל הבעיות שציינת. החוק לא ידוע כגמיש בנושאים האלו (או בכלל). זו הנחה, לא ידע.

karnaf
14-04-05, 22:16
הרישיון שלו מלא בשטויות שזה מדהים
כאילו לקחו שתי מכוניות ועשו אחת!!!
ממש מוזר

six 4 life
14-04-05, 22:21
כאילו לקחו שתי מכוניות ועשו אחת!!!
ממש מוזר

תקווה שכאילו....

-ארז 8) -

moriseven
14-04-05, 22:22
שאלה רצינית לא צינית או משהו.
אז למה לקנות רכב כזה שהרשיון שלו כל כך מוזר כשאי אפשר לדעת עם כל הרכב זו קומבינה?

karnaf
14-04-05, 22:26
הוא קנה את הרכב בלי להתייעץ איתי ובלי לחשוב פעמיים!!!!
אמרתי לו שהוא טמבל אבל מה לעשות הוא כבר קנה את הרכב ולא רציתי לבעס אותו יותר מידי
פריארים לא מתים ...........

karnaf
25-04-05, 22:59
אני צריך להחליף לחבר את המחזירי שמן בסרן הקדמי וגם באחורי
מישהו יודע מק"ט או גודל ?
סמוראי 84 כמובן

אלון_ק
26-04-05, 01:00
ממילא זה לא משהו יקר, כ30 ש"ח במכשירי תנועה. אז ממילא אתה הולך אליהם... לא?

נמרוד
26-04-05, 09:57
אתה לא תאהב את התשובה שלי, והחבר שלך עוד פחות...

אני מעריך שלא שולמו יותר מאלפי שקלים בודדים. אני מציע לחתוך את ההפסדים עכשיו, לא להשקיע גרוש אחד נוסף, לבטל את ביטוח החובה, להעמיד את הרכב. את העסקה מן הסתם אי אפשר לבטל כי הצד השני הוא נוכל מסוג כלשהו... תפטר מהאוטו, גם אם זה אומר למכור אותו בחלקים, למכור אותו למגרש פרוק או למישהו שיוריד אותו מהכביש לטובת בניית רכב עבירות.

ופעם הבאה לקנות מכונית מהראש.

אלון_ק
26-04-05, 11:12
אם הטרנספר ואחד הסרנים תקינים (לא משנה איזה - שניהם מבוקשים), הם דווקא יאהבו את התשובה שלך. מאוד קשה למצוא כאלו היום, אז הם ימכרו מהר, כמו רוב חלקי הרכב - אפילו חלקי הפח הטובים (דלתות, כנפיים, מכסה מנוע... הכל) כבר נדירים. יש סיכוי לא רע אפילו להרוויח מכזה דבר, אם רק יש את הסבלנות למכור בחלקים.

אני בעד נמרוד. לחברה שלי יש 84, אני רואה כל יום איך רכב כזה אוכל לך את הכיס ואת הסבלנות. תמכור.

karnaf
26-04-05, 15:23
כמו שאמרתי כבר הבחור קנה את הרכב מבלי לחשוב וממשיך להשקיע בו
תאמינו או לא אבל הרכב נמצא כרגע בפחחות וצבע
למה? כי כמו שאמרתי פראיירים לא מתים........
הבחור רוצה לשפץ אותו ולהשמיש אותו אני רק עוזר לו

דרך אגב יש כרגע שניים כאלו אחרי תאונה לחלקים

asafk
27-04-05, 23:04
אם הוא מתעקש להחזיק את האוטו, אז..

1) רשום לו 4X2

לא נורא. קורה- גם כשאני עשיתי רישוי לאוטו, הפקידה התבלבלה ורשמה קוד לא נכון (ואם לא הייתי בודק... היה רשום לי 2X4)

2) צמיגים ברישון 30.5-9.5 ויש לו בפועל 215 האם זה בעיה?

בעיה? תלוי מאיזה צד מסתכלים על זה. המידה שיש לו הרבה יותר גדולה מכל דבר שמישהו (חוץ ממנהל הפורום) הצליח לרשום ברשיון- שימכור את ה215, ויקנה צמיגים 30/9.5R15- זה יופי של דבר לסמוראי.

3) כנראה שהחליפו לו מספר כי רשום לו מספר קודם ומספר נוכחי שניהם שונים לגמרי אחד מהשני מישהו יודע מה הסיבה?

יכול להיות מהרבה סיבות. כל עוד רשום מספר קודם- זה אומר שההחלפה בוצעה באופן חוקי.

4) רשום רק חלק מהמספר שילדה ברישון

ושוב- אני חוזר לרשלנות/ עצלנות של הפקידים במשרד הרישוי. כנראה שהוצאו לרכב רשיונות חדשים בשלב כלשהו של חייו, ומי שרשם את הרשיון החדש (פקיד במשרד הרישוי) ויתר לעצמו בכמה מקומות. זה יכול להיות בעייתי בטסטים, לא בטוח, ולא מעבר לזה.

אסף.

Aviram
28-04-05, 00:10
זה שיש לו שני מספרים יכול להיות שהוא היה שייך למדינה או משהו
מה כתוב לו ברישיון ברישום קודם?

-->