צפייה בגרסה מלאה : בולמים מתאימים ל-WJ מוגבה 4,
שלום לחברי השבט,
הבולמים שלי שהותקנו כחלק מהקיט (ראף קאנטרי) הלכו לעולמם...
אני מחר רוצה לרכוש בולמים חדשים במחיר שפוי,אשמח לקבל מידע מבעלי הניסיון על איזה בולמים ללכת.
חשוב לי לציין שאני רוצה שהג'יפ ישב טוב ויהיה קשיח,לא אוהב את המצב שהוא רך ומתנדנד.
שמעתי על בילשטיין יש מספר דגמים- על איזה דגם מומלץ.
אמרו לי שהפוקס נמכרים במחירים מטורפים
שמעתי שגם הפרוקומפ טובים
אם מישהו מכיר את המחירים אז זה יעזור לי מאוד.
תודה רבה על העזרה!!!
היי דודו!
פרוקמפ mx6! יש כיוון לרכות או קשיחות בבולם עצמו, מעולים במחיר שפוי מהאחרים, תתקשר לינוביץ למחיר. דבר עימו על הנחה.
תברר גם אצל מתלם.
ים גם קוני מעולים, תריץ חיפוש ברשת.
בהצלחה
נתן
אהלן דודו,
אמנם כבר לא ל-WJ אבל אני בכיוון של פוקס.
המחירים לא כאלה משוגעים כמו שחשבתי.. בכל יחסי כמובן...
http://www.asfir.co.il/Improvements-shocks/Improvements-shocks-jeep
איל
דברו עם ארנון/רפי מרוק סוליד.
אל תיקח פוקס.
אני עם פוקס "12 ו "14 ומאד לא מורצה מהתוצאה.
ממליץ לך בחום ללכת על MX6 של פרוקומפ, זה בולם שכאילו נוצר עבור ZJ\ WJ
ניתן להזמין מחו"ל במחירים שפויים
בהצלחה !
שלום חברים
התחדשתי בבולמים של בילשטיין 5150 עם מיכל
בולמים קשים ומצוינים בדיוק כמו שאני אוהב!
אני מאוד מרוצה.
תודה לכולם ושבת שלום
Didi Turgman
02-03-13, 17:56
היי דודו,
אשמח אם תוכל לפרט לגבי הבולמים שהלכו לעולמם,
אחרי כמה זמן הלכו?
למה אתה מתכוון הלכו לעולמם? הכוונה היא איך יודעים שהבולמים סיימו את תפקידם..?
ולגבי הקיט עצמו של ראפ קאנטרי, איך הוא? מומלץ?
תודה!
זה לא קיט מדהים, אבל סביר למחיר שלו ויש לו אופציות כיוונון חשובות שחסרות בדרך כלל בקיטים הזולים. התפוחים בזרועות הרדיוס נוטים לחרוק ולהתפגר וכעת אנחנו שומעים שגם הבולמים לא עמידים במיוחד...
Didi Turgman
02-03-13, 22:26
זה לא קיט מדהים, אבל סביר למחיר שלו ויש לו אופציות כיוונון חשובות שחסרות בדרך כלל בקיטים הזולים. התפוחים בזרועות הרדיוס נוטים לחרוק ולהתפגר וכעת אנחנו שומעים שגם הבולמים לא עמידים במיוחד...
לגבי הבולמים נחכה לשמוע מדודו אחרי כמה זמן הם באמת הלכו לעולמם...
ולגבי קיט שנותן 3.5-4 אינצ׳, על מה מומלץ ביחס של עלות תועלת? שיהיה במחיר שנחשב שפוי אל מול השאר אבל עדיין אכן נהנים ממנו (ואין הכוונה למפלצת עבירות מיוחדת, אלא למטייל סטנדרטי מן המניין)
שלום חברים,
אכן קיט סביר מאוד למחיר שלו...אני יכול להגיד בוודאות שלקיט יש מספר בעיות (מורכב אצלי כשנה על הג'יפ)
לבוקסה שמתחברת למוט הפנהרד יש בעיה בזה שהיא מקבלת חופש ואז נוצרים רעשים מעצבנים תוך כדי נסיעה...אצלי הוחלף באחריות ע"י אורן מערכות התותח.
הבולמים שמגיעים כסטנדרט בקיד רכים מאוד מאוד מה שמייצר תחושת "ספינה" ולאחר פחות משנה הבולמים פשוט הפסיקו להיות בולמיםףלאחר שפורקו היה ניתן בלחיצה קלה לסגור אותם והם פשוט לא נפתחו.
יש לי חבר שהרכיב קיט של BSD לפני כחודשיים גם במחיר יחסית סביר,נחכה ונראה איך הקיט הזה מתפקד לאורך זמן.
שבוע נפלא לכולם.
...הבולמים שמגיעים כסטנדרט בקיד רכים מאוד מאוד מה שמייצר תחושת "ספינה" ולאחר פחות משנה הבולמים פשוט הפסיקו להיות בולמיםףלאחר שפורקו היה ניתן בלחיצה קלה לסגור אותם והם פשוט לא נפתחו...
בולם של RC לא נפתח לבד ונסגר בקלות גם כשהוא חדש. הוא עובד רק בכיוון פתיחת הבולם (מרסן נפילות של סרן למטה)
אני נוסע על קיט 4" ולא מרגיש שבולמים רכים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.