PDA

צפייה בגרסה מלאה : בעית רעש בסמוראי, קלאצ הלך,איתותים-אשמח לעזרה

SRAZS
28-02-13, 17:10
ישלי מין רעש של "גרררר"גרר" כאלה בחלק הקדמי של הרכב ואני סרקתי את כל החלק התחתון של הסמוראי ואין כלום שבור או סדק או ענף או משהו ואני מתחרפן משהו קרה לו אולי?זה באזור הקדידמי אני חושב באזור של תיבת ההעברה.
שאלה שניה אני טיפה חדש פה ואני בכלל לא בטוח במה שאני הולך להגיד אם ישלי טעות אשמח מאוד אם תתקנו אותי פשוט זה מה שאני הבנתי עד עכשיו :
קראתי באחת הנושאים פה בפורומיים שאם אני מרים בלם יד משלב לשני ונותן גז והאוטו לא נכבה הקלאצ גמור -אכן בדקתי וזה נכון וגם כאשר אני מאיץ הסלדים עולים אך האוטו לא באמת מאיץ והבנתי שכנראה באמת הקלאצ הלך
עכשיו השאלה שלי זה אם הכבל קלאצ גמור וצריך להחליף (שלפי מה שהבנתי כבל כזה עולה בסיבובות ה150,200 שקל) או כל הקלאצ (שאני עדיין לא סגור על עצמי מזה אומר כל הקלאצ גמור) וזה מדובר בסדר גודל של 700 שקל..אשמח לעזרה

שאלה נוספת - קרה למשהו אולי שהאיתותים ימין ושמאל לא עובדים אבל כאשר לוחצים על המשולש הם עובדים?הבעיה יכול להיות בידית?אשמח לעזרה
תודה והמשך יום נעים[:

shmulikbg
28-02-13, 17:26
ברוך הבא,
אם אכן משכת בלם יד ושילבת להילוך גבוה, העלית סל"ד ושחררת קלאץ', והרכב לא כבה,
אז הקלאץ' שלך מחליק. הח' כבל קלאץ' זה לא הפתרון. אתה צריך להחליף קלאץ'.
לגבי האיתותים, בדוק פיוזים.
בהצלחה.

SRAZS
28-02-13, 17:31
אז אתה אומר שלהחליף כבר קלאצ זה לא יעזור נכון?
ולגבי הפיוזים בדקתי את כולם כולם עובדים

שגיא S
28-02-13, 17:34
תוספת קטנה:
בקשר לרעש - אי אפשר לפתור בעיה כזאת דרך האינטרנט, אי אפשר אפילו להבין מה אתה מתאר.
תלך למישהו שקצת מבין שיעשה סיבוב ויאבחן את הבעיה ואז תבוא להתייעץ לגבי הפתרון

לגבי האיתותים, בדוק פיוזים כמו ששמוליק ציין לפני, והנה עוד כיוון לפתרון אחר:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=71191

shmulikbg
28-02-13, 17:39
הדבר היחידי שיש לך לעשות עם הכבל, זה לשחרר אותו מעט ולבדוק, כי אולי מישהו התעסק ומתח אותו, אבל אני
לא מאמין שזה המצב. רק החלפת קלאץ'.
את הפיוזים תבדוק שוב ותבדוק טוב.
ותעיין בזה
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=73450

SRAZS
28-02-13, 17:46
צודק
תודה רבה

liavr2
01-03-13, 09:24
לגבי הקלאץ תנסה להרפות טיפה את הכבל קלאץ אולי הוא מושך קצת באופן קבוע , זה יכול להיות אבל כנראה שתצטרך להחליף קלאץ זה נשמע שהוא שחוק..
לדבי האיתותים היה לי את אותה בעיה עם אותם סימפטומים שבת שעברה , תנסה לראות בקישור שיש בהודעה מעליי ואם משהו לא מובן אתה מוזמן ליצור איתי קשר.
בהצלחה!

-->