צפייה בגרסה מלאה : מגיני סף (Rocker panels) לסמוראי
שלום
היכן מחברים אותם לרכב? מתחת לפלסטיק יש מאין פרופיל דק מכופף של ברזל האם מתחברים אליו או יש להוציאו (הוא מרותך?)? הברגים יכנסו מהצד שמתחת לדלת ובצד השני האם יש צורך בפלטה נוספת שהברגים לא יקרעו את הפח?
תודה רבה
עודד
היכן מחברים אותם לרכב? תסתכל בקישור בסוף ההודעה
מתחת לפלסטיק יש מאין פרופיל דק מכופף של ברזל האם מתחברים אליו או יש להוציאו (הוא מרותך?)? מוציאים, תסתכל בקישור.
הברגים יכנסו מהצד שמתחת לדלת ובצד השני האם יש צורך בפלטה נוספת שהברגים לא יקרעו את הפח? כן
http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=3485&highlight=rocker+pa nels
אתה גם צריך לפתור את הבעיה של חיבור הפחים מתחת לאוטו (הקנט הזה שמחבר את הפח החיצוני לפנימי). אחרי שתפתור אותה, אתה גם צריך למצוא דרך לקבע את המבנה בציר תנועה ימין שמאל במבט מלפנים על הרכב (הברגים בצד לא מספיקים). אם אתה רוצה להתעמת עם זה לבד, סבבה. אם אתה רוצה עזרה, תרים טלפון - אני מוכן להסביר הכל, אבל אין לי כח לכתוב הכל.
מה עם תמונות של כל העבודות שלך? אתה בונה ובונה ולא רואים כלום.
תודה רבה, אלון
קודם כל אני יותר שואל מבונה (לוקח לי זמן לבשל את הדברים בראש) וכרגע אני רב עם פגוש קדמי. לגבי תמונות אני עוד בתקופה האנלוגית.
אני מעוניין לבנות מפלדה לא אלומיניום, ויש לי מספר שאלות נוספות:
1) מהם מדות החתך המומלצות (100*100 מ"מ סביר?)?
2) האם יש פרופיל סטנדרטי מתאים או שצריך לכופף, לא חייב להיות מפח מרוג?
3) האם חיבור בניטים מספיק טוב (רעיון מפורום בחו"ל)?
תודה רבה
עודד
לא כל כך הבנתי מה קורה פה , במה מדובר פה 'רוקרים' או קישוט פח מרוג , זה משנה את כל התשובות לשאלות שלך.
שלום
לא מדובר בקישוט אלא משהו מבני שניתן להשתמש בו עם היי ליפט.
תודה רבה
עודד
1. אני בדר"כ בונה 1070X90X70, כשה 70 נכנס מתחת לרכב. זה בחירה שלך.
2. לכופף.
3. לא. רק פלטות לחץ, כפי שחשבת בתחילה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.