צפייה בגרסה מלאה : ציפ לרקסטון 1
היי
נקנה רקסטון אחד. מוגבה וממוגן. הבעיה היחידה שכמו במוסו שהיה לנו המנוע עצלן ( עצלן זה לא מילה...)
אני יודע שקיים ציפ למנוע.
אשמח לקבל מידע איפה אני משיג את זה. עלויות ואם מישהו התקין את זה פה בפורום
תודה
אורי
היי
אם אתה מיתכוון לדגם אם המנוע 2900 אז
אל תפגע אבל אתה רציני !! לחרא הזה יש משאבת דיזל מכנית ללא פיקוד מחשב , המנוע הוא 5 צילנדר מתכנון מרצדס של שנות התשעים של המאה הקודמת שבתצורה המקורית הוציא 100 כ״ס ללא טורבו , היום הגאונים מקוריאה הלבישו עליו טורבו וסחטו ממנו עוד 20 סוסים (קטנים )
שיבאו על חשבון האמינות.
אים אני זוכר נכון לדגם אם המנוע 2900 אין מחשב ניהול מנוע הכול ( העלק ) צריך להיות פשוט ומכני ברובו .
האפשרות היחידה זה להגדיל את הטורבו אבל עזוב שטויות סע יותר לאט ותתנחם בזה שאתה יכול לעקוף כול גאלופר בסביבה. ;-)
היי אילן
תודה על התשובה. שוטטות באינטרנט מצאה את התוצאות הרצויות. יש ציפים למנוע הזה. הרכב שייך להורים שלי. אני בודק את הנושא עם חבר טוב שמתמחה בנושא.
היי
אל תאמין לכול דבר שמוכרים באינטרנט , להיכן ניתן לחבר ציפ אלקטרוני ברקסטון 2900 ללא מחשב ? , וכמה כבר שיפור זה אמור להשיג ? בכול אופן שהיה בהצלחה , אני הייתי משאיר אותו במצבו הסטנדרטי חבל על המאמץ .
בודק את הנושא. במצבו הסטנדרטי הוא פשוט לא בטוח לביצוע עקיפה פשוטה..
אילן
זה אחד הדברים שמצאתי באינטרנט:
http://www.smchiptuning.com/3303/ssang-yong-rexton-2.9-td-120?lang=en
בקישור שנתת אין יותר מידי מידע אל איך ולאן הציפ מתחבר , נסה לצור איתם קשר
ואל תפתח ציפיות גבוהות .
אילן
זה בדיוק מה שעשיתי. שלחתי להם אימייל. בנוסף ישנה חברה אוסטרלית שעושה את זה וגם הם קיבלו אימייל.
נחיה ונראה.
אם אתה יכול תעדכן כאן כדי שנדע גם .
אני רכשתי רקסטון 2009 נפח 2.7 דיזל אשמח לדעת כל מה שניתן לדעת על הרכב הנל. תודה מראש
לרקסטון 1 אין ציפ. המזל שהוא לא משמש ליותר מדי אצלנו כי יש פראדו ארוך ומשופר בבית...לגבי רקסטון 2 כמעט בטוח שיש ציפ. המלצה שלי לדבר עם שי פלג מסדנת "בולסטר".
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.