התחברות

צפייה בגרסה מלאה : הבור נסגר לתמיד.

hadtomer
08-03-13, 19:38
חברים- הבור בתל ברוך נסגר. במקום הוצבו שלטים שאוסרים על כניסת כלי רכב -פרט לרכבי חירום. במשך כל כך הרבה שנים המקום הזה אירח ג'יפאים מכל הסוגים והמינים, כאלה שבאו לשתות קפה מול השקיעה וכאלה שבאו לבדוק את הנעילות. עד עכשיו סתמתי את הפה, שכל ג'יפאי יעשה מה בזין שלו-אבל תזכרו היטב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את היום הזה-ואת הדישון-יש כאן מהפך-זו הפעם הראשונה שהמדינה מגבילה את צעדי הג'יפאים. אז נשבר לי הזין מלסתום את הפה: אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות לחבורת הערסים המטומטמים, המתלהמים, המטנפים והמלכלכים שהחליטה לגרום לכל העולם להתלבש על הג'יפאים באמצעות חשיפה טלויזיונית. אמרו לכם שתגרמו לנו נזק, כמובן שלא הקשבתם. אמרתם "לא טוב? אז אל תבואו". הסבירו שהמעמד של המקום רגיש ואף אחד לא מטריד אותנו-- שכבר שנים אנחנו באים לשם ושחשיפה תעשה נזק ותסייע למי שגם ככה רוצה לדפוק את הג'יפאים-אבל אתם הרי ערסים. אתם מבינים כוח. אתם יודעים רק להכעיס ולעשות דווקא. אתם חזקים בקללות. אתם חזקים בעלבונות. אבל שכל אין לכם. סליחה-זה לא ששכל אין לכם-זה שאתם ערסים- מבחינה פסיכולוגית אתם ודומיכם מאופיינים בשתי תכונות עיקריות: חוסר יכולת להבין השפעות ארוכות טווח-וחוסר יכולת להתחשבות. מדהים כמה הפרופיל הזה תקף גם לגביכם... אתם, מה אכפת לכם? אז מחר תלכו לקנות צעצוע אחר. תלכו לשבת במקום אחר-הרי כולם על הזין שלכם. אבל... את הנזק עשיתם. אז שיחקתם אותה!!! באמת!!! עד לטלויזיה הגעתם-ועכשיו אין לנו יותר מקום. הערתם את כל יפי הנפש, אנשים שבכלל לא ידעו שהבור קיים פתאום הלכו להפגין בבור-ואתם נקרעתם מצחוק על "הסמולנים האהבלים". כיכבתם בטלויזיה עם יד אחת על ההגה ויד אחת מפצחת גרעינים. קופים עם ג'יפים. אין דרך אחרת להגדיר את זה. מן הסתם, אתם בטח לא אשמים. גם ככה רצו לבנות שם ביניינים. גם ככה רצו לעשות שם שמורת טבע. הרי לערסים יש תרוצים לכל דבר-אבל עובדתית, עד שהנושא לא הגיע לטלויזיה, אף אחד לא הפריע לנו לשבת בבור ביום שישי ולשתות קפה. עם קצת מזל אולי תחרות "מלך האנאלפבתים" הבאה תתקיים בחדיד ואז יסגרו לנו גם את המקום הזה.

asafk
08-03-13, 19:45
תודה, תומר.
התלבטתי מה לכתוב.

(עריכה: הגרסה הראשונה של ההודעה של תומר, שהיתה קצת פחות קיצונית מצאה חן בעיני קצת יותר, אבל שיהיה)

אסף.

lior_b.s
08-03-13, 19:52
וה"מלך" הזה מפרסם את התחרויות שלו גם פה ומקבל יופי של במה...

זרקו
08-03-13, 20:37

תומר וכולם,
המדינה נשלטת ומנוהלת על ידי רפי שכל המונעים מחשיפות טלויזיונית כזו ואחרת, מהשתתפות בתוכניות ריאלטי ומקומבינות.
אל דאגה, למקבלי ההחלטות לא באמת איכפת מהבור, שמורת טבע, אזור נחל אלה, הרים ונחלים- אם אפשר להחריב ולזהם בשם הקידמה/הפיתוח/יישוב ארץ ישראל/"בוא נגלה פה נפט ונהיה שייחים סעודים- תסמכו עליהם שהם יעשו את זה ועוד יתנו לבן של הדוד לנהל את הפרוייקט (צ"ריך למצוא עבודה לילד הרי עד היום הוא הפך המבורגרים, הוא צריך להתקדם").

אנחנו- העם השפוי, שרוצה לקום בבוקר לעבודה ולהגיע אליה בתחבורה נורמלית, שרוצה להיות מסוגל לחיות פה ולא לפנטז על ערבות אוסטרליה שמת לצאת בסופשבוע לטבע ולא לטייל בתוך נחיל ההמונים, שרוצה להרגיש את החיים במדינה הזו- לנו כבר אין מקום. אזה נכון, שזה לא נאמר ברייש גליי אבל אם אין לך מליונים בבנק, יאכטה במעגן וחבר בכנסת מצבך לא משהו.
כבר אין מקום לטיולים של פעם "בוא ניקח תרמיל על שכם" וגם לא ל"היי הג'יפ היי הג'יפ", ככה משקפים לנו.

אולי בעוד כמה שנים נשב ונשתה קפה מול מסך גדול שיקרין לנו טבע?

ליאור- אתה צודק ב200%. עוד רגע יקפצו ויגידו שאנחנו מעודדים הגבלת חופש הביטוי שבשמו אני כותב, אבל בחייאת- למה לפרסם את אלו שמחרבים לנו את התחביב?

זהו הוצאתי קצת עצבים.

boaz avrahami
08-03-13, 20:48
תומר,

אתה יכול לשפוך קצת אור על עניין הסגירה?
הרי אין נדינו של נחל דישון או שמורה כדינו של שטח פרטי או שטח ציבורי לא מוכרז שלא להזכיר את העובדה שהוא מיועד לבניה.
למיטב הבנתי רק בעליו של השטח לדעתי מוסמכים לחסום אותו....
יש לי חשד שהחסימה הזו נעשתה בידי לא מורשים לכך.

asafk
08-03-13, 21:16
נעשה כנראה על ידי מי שהשטח שלו.
ומן הסתם אם המקום לא היה גורם לו ל"כאב ראש" לא היה עושה זאת.

אסף.

boaz avrahami
08-03-13, 21:20
המקום הזה שייך להרבה מאוד אנשים - לפחות כמה מאות!
יש להם כמה נציגים שהסמכות שלהם היא רק מול וועדות הבניה.

לי זה מריח כמו תרגיל של הירוקים ואולי כדאי להגיש נגדם תלונה במשטרה

asafk
08-03-13, 21:35
אם יש לך זמן וכוח תבדוק...

אסף.

boaz avrahami
08-03-13, 21:45
מצידי שהבור ייסגר כי מבחינתי הוא ברובו משמש אכסניה לערסים..,
אם מישהו בכ״ז בוער מכעס ורוצה להילחם אז מדובר בשטח ותוכנית המכונים תא/3700
חיפוש בגוגל יניב לך מספר משרדי עורכי דין שמייצגים כל אחד כמה עשרות עד מאות בעלי זכויות בקרקע.

מאחר ואין חלוקה פרטנית אז אין סיכוי שהם סגרו את השטח ולאף אחד אחר מלבדם אין סמכות ובעלות

עידו לוריה
08-03-13, 21:45

+1
אסף בתור אחד מההנהלה מה אתם עושים עם זה ?

עידו

יוני5
08-03-13, 22:57
יש לי שתי תובנות בנושא.

1. לערסים לא מפריע כלום. כל חוק שמחוקקים משפיע על האנשים ההגונים ולא על הערסים. צחוק הגורל, מחוקקים חוקים נגד עבריינים, העבריינים בשלהם, אבל הפגיעה בזכויות האזרח ופוטנציאל הקנסות ממומש על אזרחים שומרי חוק. לאנשי הפילוסופיה של המשפט פתרונים.

2. ערסיות זו מחלה נפוצה, שייחודה שהיא לא ניתנת לריפוי, ופוגעת רק בבני אדם שאינם נושאים את הנגיף.

six 4 life
08-03-13, 23:41
לטעמי האיסור היחיד שניתן ע"פ חוק לאכוף שם הוא 100 מטר מקו המים
כאמור מעלה אין מדובר בשמורת טבע, אין מדובר בחוף מוכרז, מדובר בקרקע שיעודה בינוי ולה 400 בעלי קרקע, כשאפילו להם הסמכות היחידה בכל הנוגע לאיש כזה או אחר שנכנס לשטחם (או רכב שטח לצורך העניין) היא אך ורק להזמין משטרה לפינוי "הפולש".
הכיוון שאברהמי מכוון אליו מאוד הגיוני ומאוד מתיישב על הדעת, לבעלי הקרקע אין שום עניין בשמירת המצוק או צורתו ובהתאם לא ישקיעו מאמץ בתיחום וסגירת האיזור - נהפוך הוא, הם מסתכנים בכך בנתינת לגיטמציה למהלכם של הירוקים לחתירה להכרזה על האיזור כשמורת טבע.

ספורט מוטורי עממי
08-03-13, 23:49
חברים- הבור בתל ברוך נסגר. במקום הוצבו שלטים שאוסרים על כניסת כלי רכב -פרט לרכבי חירום. במשך כל כך הרבה שנים המקום הזה אירח ג'יפאים מכל הסוגים והמינים, כאלה שבאו לשתות קפה מול השקיעה וכאלה שבאו לבדוק את הנעילות. עד עכשיו סתמתי את הפה, שכל ג'יפאי יעשה מה בזין שלו-אבל תזכרו היטב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את היום הזה-ואת הדישון-יש כאן מהפך-זו הפעם הראשונה שהמדינה מגבילה את צעדי הג'יפאים. אז נשבר לי הזין מלסתום את הפה: אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות לחבורת הערסים המטומטמים, המתלהמים, המטנפים והמלכלכים שהחליטה לגרום לכל העולם להתלבש על הג'יפאים באמצעות חשיפה טלויזיונית. אמרו לכם שתגרמו לנו נזק, כמובן שלא הקשבתם. אמרתם "לא טוב? אז אל תבואו". הסבירו שהמעמד של המקום רגיש ואף אחד לא מטריד אותנו-- שכבר שנים אנחנו באים לשם ושחשיפה תעשה נזק ותסייע למי שגם ככה רוצה לדפוק את הג'יפאים-אבל אתם הרי ערסים. אתם מבינים כוח. אתם יודעים רק להכעיס ולעשות דווקא. אתם חזקים בקללות. אתם חזקים בעלבונות. אבל שכל אין לכם. סליחה-זה לא ששכל אין לכם-זה שאתם ערסים- מבחינה פסיכולוגית אתם ודומיכם מאופיינים בשתי תכונות עיקריות: חוסר יכולת להבין השפעות ארוכות טווח-וחוסר יכולת להתחשבות. מדהים כמה הפרופיל הזה תקף גם לגביכם... אתם, מה אכפת לכם? אז מחר תלכו לקנות צעצוע אחר. תלכו לשבת במקום אחר-הרי כולם על הזין שלכם. אבל... את הנזק עשיתם. אז שיחקתם אותה!!! באמת!!! עד לטלויזיה הגעתם-ועכשיו אין לנו יותר מקום. הערתם את כל יפי הנפש, אנשים שבכלל לא ידעו שהבור קיים פתאום הלכו להפגין בבור-ואתם נקרעתם מצחוק על "הסמולנים האהבלים". כיכבתם בטלויזיה עם יד אחת על ההגה ויד אחת מפצחת גרעינים. קופים עם ג'יפים. אין דרך אחרת להגדיר את זה. מן הסתם, אתם בטח לא אשמים. גם ככה רצו לבנות שם ביניינים. גם ככה רצו לעשות שם שמורת טבע. הרי לערסים יש תרוצים לכל דבר-אבל עובדתית, עד שהנושא לא הגיע לטלויזיה, אף אחד לא הפריע לנו לשבת בבור ביום שישי ולשתות קפה. עם קצת מזל אולי תחרות "מלך האנאלפבתים" הבאה תתקיים בחדיד ואז יסגרו לנו גם את המקום הזה.

יפי נפש עלוב שכמוך לך מותר להגיע לבור לבדוק נעילות ולהשתעשע אבל כל השאר הם ערסים, הבור ניסגר כי בונים שם חברת חלמיש זכתה במכרז של הבסיס ובקרוב מאוד מפלצות בטון יהיו במקום. לפי תוכנית תא/3700 שאושרה כבר לפני שנה בקרוב דחפורים ומודדים יהיו במקום אז עובדתית לפני שאתה משמיץ קהילה גדולה וקורא להם ערסים לך תבדוק ואז תסיק מסקנות עוד דבר לחדש לך הטיילת של תל אביב מתחברת עד הרצליה והתוכנית מדברת על טיילת שתגיע מנהריה ועד אשקלון . דרך השטח ספורט מוטורי עממי תמשיך לעשות כל חודש ארוע מוטורי ולא אתה או הירוקים יצליחו לעצור את עידוד הספורט המוטורי בארץ. .הבור שימש מיפגש לגיפאים כבר קרוב ל30 שנה
והוא מפיסת הנדלן היקרה בארץ וזה היה צפוי שיבנו שם מיגדלים . להזכירך גם בפלמחים הוגשה התנגדות לבנית מלון נופש שהצליחו לעצור אותה, אבל התוכנית חזרה חזרה
וגם שם הולך להבנות מלון נופש. .

hadtomer
09-03-13, 07:14
יפי נפש עלוב שכמוך לך מותר להגיע לבור לבדוק נעילות ולהשתעשע אבל כל השאר הם ערסים, הבור ניסגר כי בונים שם חברת חלמיש זכתה במכרז של הבסיס ובקרוב מאוד מפלצות בטון יהיו במקום. לפי תוכנית תא/3700 שאושרה כבר לפני שנה בקרוב דחפורים ומודדים יהיו במקום אז עובדתית לפני שאתה משמיץ קהילה גדולה וקורא להם ערסים לך תבדוק ואז תסיק מסקנות עוד דבר לחדש לך הטיילת של תל אביב מתחברת עד הרצליה והתוכנית מדברת על טיילת שתגיע מנהריה ועד אשקלון . דרך השטח ספורט מוטורי עממי תמשיך לעשות כל חודש ארוע מוטורי ולא אתה או הירוקים יצליחו לעצור את עידוד הספורט המוטורי בארץ. .הבור שימש מיפגש לגיפאים כבר קרוב ל30 שנה
והוא מפיסת הנדלן היקרה בארץ וזה היה צפוי שיבנו שם מיגדלים . להזכירך גם בפלמחים הוגשה התנגדות לבנית מלון נופש שהצליחו לעצור אותה, אבל התוכנית חזרה חזרה

אחת הטעויות הגדולות ביותר של ערסים היא לחשוב שסובביהם טיפשים כמוהם. משעשע שחיפשת באינטרנט והעלית את שמה של תכנית מתאר (אהבתי את הקופי פייסט-אני מאוד מעריך את העובדה שציטטת כתבה שלנו-זה לפחות אומר שאתה יודע לקרוא) וקבעת באופן אוטומטי שזו הסיבה לסגירת השטח (כפי שכתבתי עוד בפוסט המקורי שיקרה, הרי אתם לא אשמים בכלום)-אך פניה ישירה למחלקת הנדל"ן אצלנו העלתה אתמול את התשובה הבאה:

תומר היי, התכנית לחידוש צפון מערב תל אביב (3700) אושרה לכאורה על ידי וועדה מחוזית אך כל התכניות האמורות תלויות בכל מקרה בפינויו של שדה דב ובהתנצחויות משפטיות ארוכות טווח. השדה יפונה על פי כל התכניות בעוד ארבע וחצי שנים. בל נשכח התנגדויות פוטנציאליות-התכנית הזו מורכבת ממאות קטעי קרקע, זה לא רק חוף קטן (שבעצמו נמצא בבעלויות מגוונות) אלא פיתוח של כל רצועת החוף, מה שיוביל לבטח למאות התנגדויות והתנגחויות משפטיות. עד אז (פינוי שדה דב) אין הרבה מה לעשות עם הקרקעות וגם לאחר מכן הנושא יהווה אבן מחלוקת רצינית ויגרום לכאבי ראש משפטיים ואינספור דחיות מועד ביצוע. אתה הרי מכיר היטב את דוברות העיריה-מחרתיים תפנה להם שאילתא ותקבל תשובה רשמית

ולגבי "כל השאר הם ערסים"- שנים כולנו באים לבור ללא הבדלי דת גזע ומין-אבל גם גדולי האידיוטים לא הביאו את הבור למצב שיככב בטלויזיה. משם הדרך לסגירתו היתה קצרה. בכל מקרה-מחר אגיש שאילתא לעיריית תל אביב ואבקש תגובתם לנושא סגירת השטח. אם אפנה אליהם מחר אני משער שתהיה תגובה רשמית ביום שני-אני מבטיח לפרסם את תגובתם במלואה, כולל כמובן האסמכתאות שמדובר בתגובה רשמית - שלא יווצר חלילה מצב שאזרוק כאן בקופי פייסט נתונים שאיני מבין בהם דבר- כמוך.....

עידו לוריה
09-03-13, 07:43
יש לי שתי תובנות בנושא.

1. לערסים לא מפריע כלום. כל חוק שמחוקקים משפיע על האנשים ההגונים ולא על הערסים. צחוק הגורל, מחוקקים חוקים נגד עבריינים, העבריינים בשלהם, אבל הפגיעה בזכויות האזרח ופוטנציאל הקנסות ממומש על אזרחים שומרי חוק. לאנשי הפילוסופיה של המשפט פתרונים.

2. ערסיות זו מחלה נפוצה, שייחודה שהיא לא ניתנת לריפוי, ופוגעת רק בבני אדם שאינם נושאים את הנגיף.

like , מעולה ;)

תומר כרגיל אתה יסודי , כל הכבוד .

עידו

boaz avrahami
09-03-13, 10:22
כל הכבוד תומר!

מיותר להתווכח עם אנשים דוגמת דרך השטח.
אני טרם פיצחתי את המערכת הלוגית שלהם וספק בכלל אם היא קיימת

ועוד דבר בשם ההגינות:
הבור לדעתי לא נסגר בגלל התחרות שנערכה שם.
עוד לפני התחילו הירוקים להלחם על השטח ולהכריז עליו כשמורת תל אביב.
זמן קצר לפני התחרות נערך שם תרגיל של מכבי אש וראיתי סיקור גדול על זה בטלביזיה.
התחרות במקרה הקיצוני היתה עוד מסמר בארון

בועז

ספורט מוטורי עממי
09-03-13, 11:58
בירור קצר בעירית תל אביב מתברר שהיא לא הציבה את השלטים אין כיתוב של רשות זה ניראה בלוף של הירוקים,השלטים לא חוקיים מי שהציב אותם זה הירוקים
שמעוניינים שהשטח יהיה שמורת טבע.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/295506_473254069395051_1191491248_n.jpg

hadtomer
09-03-13, 15:46
מזל טוב!!! אתה הישראלי הראשון שמצליח לפנות אל עיריית תל אביב בסוף שבוע ולקבל תשובות.אני מנחש שאת התשובות נתנה לך בטח המחלקה המשפטית שאחראית לנושאים אלה. מזל שהם פתחו למענך בשבת....(ר מה שנכתב קודם.
.ערסים משום מה נוטים לזלזל באינטיליגנציה של אנשים). ברשותך,אני מעדיף להמתין למחר ולהפנות שאילתא מסודרת למחלקה המשפטית שמשום מה אינה עובדת בשבתות. במידה ואכן מדובר במהלך של הירוקים, אשמח להעביר את הנושא לאנשי הנדלן שלנו. ובכל מקרה,נגיד שמדובר במהלך (מוצלח למדי) של כל.מיני מחבקי שיחים.תחשוב לבד למה הם עשו את זה.רמז: בגללך....u

YoavR
09-03-13, 17:13

ומה שעושה אותה כל כך נוראית זה שהיא עוברת בתורשה.:(

ספורט מוטורי עממי
09-03-13, 18:41
מזל טוב!!! אתה הישראלי הראשון שמצליח לפנות אל עיריית תל אביב בסוף שבוע ולקבל תשובות.אני מנחש שאת התשובות נתנה לך בטח המחלקה המשפטית שאחראית לנושאים אלה. מזל שהם פתחו למענך בשבת....(ר מה שנכתב קודם.
.ערסים משום מה נוטים לזלזל באינטיליגנציה של אנשים). ברשותך,אני מעדיף להמתין למחר ולהפנות שאילתא מסודרת למחלקה המשפטית שמשום מה אינה עובדת בשבתות. במידה ואכן מדובר במהלך של הירוקים, אשמח להעביר את הנושא לאנשי הנדלן שלנו. ובכל מקרה,נגיד שמדובר במהלך (מוצלח למדי) של כל.מיני מחבקי שיחים.תחשוב לבד למה הם עשו את זה.רמז: בגללך....u

אנחנו ערסים גאים ושכונתיים אבל אנחנו הרוב ואנחנו קובעים לא כמו חנונים כמוך צדיק יראה שמיים שמתחבא אחרי מקלדת ומצייץ, את הברורים עשו כבר חברה ביום חמישי השלטים שם מיום שלישי לידעתך ולא מיום שישי. . ותכניס לראש הקטן שלך שארועי דרך השטח ספורט מוטורי ימשיכו בגדול כל חודש ארוע ומארוע לארוע מצתרפים עוד כמה מאות שבעד הספורט המוטורי העממי . ולא נותנים לעלוב נפש כמוך להרוס להם את החגיגה.

cj 64
09-03-13, 18:47
אתם סתם משמיצים 1 את ה2 במקום להתאחד!
ערסים,חנונים,וכל מי שיש לו גיפ צריכים להיות יחד (זה מה שיש)צריכים להתמודד מול הרשויות ולא ביננו,לא יגמרו החנונים,ולא יגמרו הערסים,ולא מי שהוא כזה או אחר,
אז מספיק עם ההאשמות, זה מה שהם צריכים,שנריב במקום לעמוד מולם ,ולהיכנס לסגור את כל האזור בגיפים !
גל

yes1952
09-03-13, 18:54
אינני יודע מי מסתתר מאחורי החתימה-ספורט מוטורי עממי-
דבר אחד בוןח יש לך סגנון כתיבה שמלכלך לי את המסך
האם בסגנון כתיבה זה אתה גם מנהל ומייצג את הספורט המוטורי?
האם זו ההתנהלות שלכם?בגסות רוח?
תלמד
מי שמתיימר לייצג קהל ראוי שילמד לשלוט בעצביו ולמתן את תגובותיו
זה ממש לא אישי נגדך שאינני יודע את שמך-זה נגד הצורה בא אתה מתבטא ומפחיד אותי לחשוב שכך אתה מנהל את אירועי הספורט המוטורי

Scrusher
09-03-13, 19:29
הכי צודק בשרשור הזה זה גל!
אה,וגם תומר.
כבוד דרך השטח,אם מישהו לא אוהב אותך,תתרגל. זה שתקרא לתומר יפה נפש לא יהפוך אותו למכוער נפש,נכון? תתרגל,לא כולם אוהבים 200 ג'יפים אחד בתוך השני תחת התירוץ "תחרות",חלקם אפילו ג'יפאים. אפשר לעשות את הדברים מבלי לעצבן בכוונה אנשים (ראה ערך חירייה. פעם ראשונה איימו עליכם שייסגרו את האירוע הבא. באירוע הבא באמת הביאו משטרה. עכשיו אתה מכריז על חירייה "מגרש המשחקים החדש,כי הירוקים סגרו לנו את הבור"?)

lizard
09-03-13, 19:42
מעניין אם מי שמשמיץ פה את דרך השטח היה באחד מהאירועים האחרונים שלהם....
מאחר ואני חובב ספורט מוטורי ומאמין שהוא מתחיל באנשים ולא תקנונים, אני אמשיך לפרגן לדרך השטח שעושים לקידום הספורט. אין לי שום קשר אליהם ושום אינטרס. ב2 האירועים האחרונים (שאחד התבטל) אהבתי את מה שראיתי מבחינת סדר, ניקיון וספורטיביות.

gp1
09-03-13, 20:43
נראה לי שפותח השרשור הזה באתר הצהוב הוא דרך השטח כאן . לפי סגנון הכתיבה לכל הפחות.

http://www.jeeptrip.co.il/start/forum/start.asp?p=1&id=958258

chiam8

נרשם: 12/06/2012 21:31:00
רכב: סופה

שילטי איסור נסיעה הוצבו בבור בתל אביב 2013 יום שישי, 8 מרץ 21:43

ביום שלישי השבוע – 05.03.13 – הוצבו שלטים מסביב למתחם הבור לאורך הכביש בין מתחם סי אנד סאן ועד לתחנת הדלק ל' של "פז". בשלטים נכתב כך: "אסורה הנסיעה בהחלט לכל כלי הרכב פרט לרכבי חירום, בטחון ותפעול". יותר מ-20 שלטים צהובים-זוהרים הוצבו בזה אחר זה על ידי עובדי עיריית תל אביב.

פניתי לאחד מפקחי העירייה שהיו במקום בזמן העבודה. לשאלותיי, מי יאכוף וכיצד יאכפו, ענה "אנחנו לא מתכוונים לשבת על הגדר, ואנחנו לא נציב פקחים במארבים. אבל אם יעבור רכב פיקוח ויהיה בשטח רכב שאינו מורשה, מצלמים וקונסים. הקנס עומד היום על 1,000 ש"ח. גם שוטרים רשאים לתת פה דו"ח. השוטרים קונסים רק ב- 750 ש"ח."

cj 64
09-03-13, 23:23
נראה לי שפותח השרשור הזה באתר הצהוב הוא דרך השטח כאן . לפי סגנון הכתיבה לכל הפחות.

http://www.jeeptrip.co.il/start/forum/start.asp?p=1&id=958258

chiam8

נרשם: 12/06/2012 21:31:00
רכב: סופה

שילטי איסור נסיעה הוצבו בבור בתל אביב 2013 יום שישי, 8 מרץ 21:43

ביום שלישי השבוע – 05.03.13 – הוצבו שלטים מסביב למתחם הבור לאורך הכביש בין מתחם סי אנד סאן ועד לתחנת הדלק ל' של "פז". בשלטים נכתב כך: "אסורה הנסיעה בהחלט לכל כלי הרכב פרט לרכבי חירום, בטחון ותפעול". יותר מ-20 שלטים צהובים-זוהרים הוצבו בזה אחר זה על ידי עובדי עיריית תל אביב.

פניתי לאחד מפקחי העירייה שהיו במקום בזמן העבודה. לשאלותיי, מי יאכוף וכיצד יאכפו, ענה "אנחנו לא מתכוונים לשבת על הגדר, ואנחנו לא נציב פקחים במארבים. אבל אם יעבור רכב פיקוח ויהיה בשטח רכב שאינו מורשה, מצלמים וקונסים. הקנס עומד היום על 1,000 ש"ח. גם שוטרים רשאים לתת פה דו"ח. השוטרים קונסים רק ב- 750 ש"ח."[/.

מה זאת אומרת לפי סיגנון הכתיבה?לכל אתר יש סיגנון?דחילקום מספיק עם זה!
אתם יורדים לפסים לא קשורים,!אתם סתם מחרבנים את האתר שכה אתםרוציםלהתגאות בו!
גל(שמציץ לפעמים לאתר הצהוב!!!)

dice2
10-03-13, 05:54
שלטים על דרכים ציבוריות אמורים לעבור דרך ועדת תימרור ו/או הצבה באישור קצין משטרה
ניתן לברר אם השלט הוצב כחוק. במידה ולא אין צורך להתייחס אליו
לעיריות יש נטיה להציב שלטים עוד לפני המעבר בועדות,

בועז

hadtomer
10-03-13, 12:10

סיימת? יופי.

אתם לא אשמים? זה בכלל לא מהלך של העיריה? זה בגלל שבונים שם מגדלים? יופי. אז תקרא את תגובתה הרשמית של העיריה (מוזר, חשבתי שאתה הרי כבר קיבלת תשובות מהעיריה.). התגובה כוללת כמובן גם מספר אסמכתא:

ג'יפאים: קיראו היטב את המכתב הבא: ובפעם הבאה תדעו היטב מי הרס לכולנו שלושים שנים של מסורת.

כ"ח באדר, התשע"ג
10 מרץ 2013
סימוכין:אכ- 08664913

הנדון: שילוט לאיסור נסיעת כלי רכב בדיונות

נוסח הפניה-

בשבוע שעבר עובדים מטעם עיריית תל אביב הציבו שלטים אשר אוסרים על נסיעת כלי רכב אזרחיים בדיונות החול שבין מלון מנדרין לבסיס הצבאי שבתל ברוך.
מדוע הוצבו השלטים?
להבנתנו מדובר בקרקעות שחלקן פרטיות.

להלן תגובת עיריית תל אביב- יפו לשאלתך-

בעקבות דיווחים על נסיעה פרועה של ג'יפים בדיונות בתל ברוך והנזק אשר מסב הדבר לדיונות, פועלת העירייה בשיתוף עם משטרת ישראל על מנת למצוא פתרון לאכיפה כנגד נהגי הג'יפים ולמניעת נזק נוסף לרכס. הצבת השלטים האוסרים על כניסת כלי רכב אזרחיים לדיונות היא בין הפעולות שננקטו להסדרת נושא זה.

לפרטים נוספים, אסטריה רואס, עוזרת דובר העירייה

שמוליקו
10-03-13, 12:21
עצוב.
חבל...

asafk
10-03-13, 12:23
תכף יבוא הקבלן ויגיד שזה לא בגללו.

אסף.

BackDoorMan
10-03-13, 12:31
יש ניחוח גזעני שמרחף סביב התגובות פה, אם כי אני מנחש שחלק מהמגיבים נטולי מודעות,
הבעיה שספורט עממי לא יודע בדיוק לשים את האצבע על מה שמפריע לו.

hadtomer
10-03-13, 12:35
תכף יבוא הקבלן ויגיד שזה לא בגללו.

אסף.
תיכף יבוא דרך השטח ויגיד שזה לא בגללו....

hadtomer
10-03-13, 13:04
יש ניחוח גזעני שמרחף סביב התגובות פה, אם כי אני מנחש שחלק מהמגיבים נטולי מודעות,
הבעיה שספורט עממי לא יודע בדיוק לשים את האצבע על מה שמפריע לו.
סתם לידע כללי, אני רוצה להבין כאן משהו -ונאמר שאני מדבר כאן ממקום של חוסר מודעות (למרות שאני בעצמי סוג של ערבוב גלויות ולא כל כך ברור במשפחה שלנו מה אנחנו בכלל, ליל הסדר זה סרט רציני כי יש מלחמת עדות) - הוא לא יודע לשים את האצבע על מה שמפריע לו, אבל הספיק להעליב אנשים (בצורה די ילדותית) וגם לכתוב שטויות שלא יאמנו, כמו לדוגמה שמי שחסם את האזור אינו העיריה אלא "הירוקים" ולהמציא סיפורים על פרויקטים שנבנים באזור- ויותר חמור מהכל-הוא הצליח ליצור עלינו כזה עליהום חמור-עד שהוחלט לחסום בפנינו חלק מהשטח (!!!!!!) ואנחנו לא בסדר? ? ? יש לך כאן מצב נתון: בא אדם והחליט לקיים אירוע בבור בתל ברוך. באו אנשים ואמרו לו שוב ושוב לא לעשות את זה. התחננו. הוא המשיך בשלו. בסוף כל העולם ואחותו התלבשו על זה-והוא עוד התרברב בעובדה שהאירוע קיבל כיסוי טלויזיוני. הסבירו לו למה זה רע. למה זה יעיר כל מיני אנשים רעים שמעוניינים להזיק לנו. אנשים רעים עם כוח. אבל הוא לא הבין, הוא צחק עליהם, קרא להם שמאלנים, חנונים. האשים אותם שהם יושבים מאחורי מקלדת. (שזה קטע, כשהוא כותב כאן משהו זה כנראה נעשה בכוח המחשבה...). הוא לא כל כך הבין שמה לעשות שבניגוד למה שהוא כתב, השמאלנים והחנונים הם אלה שמשפיעים על עיריית תל אביב. השמאלנים והחנונים שהוא טוען שמתחבאים מאחורי מסך מחשב לא באים לבור כדי לעשות תחרויות השתנה, אלא פשוט שולחים מכתב למי שצריך. הדוגמה הטובה ביותר נמצאת לפניך: השמאלן החנון (אגב, פור דה רקורד, מעולם לא הצבעתי לשמאל) פשוט שלח מכתב למי שצריך וקיבל תשובה תוך חמש דקות. הקוף עדיין בטוח שהאזור נסגר בגלל הירוקים ובגלל קבלנים רשעים. והקוף מן הסתם ימשיך להתעקש שהוא צודק. זו הסיבה מדוע בסופו של יום קוף נשאר קוף ולא מסוגל להתפתח. במידה מסוימת זה אפילו עצוב. אני חושב שאחת הבעיות הגדולות ביותר של קופים כאלה היא שהם משוכנעים שהם צודקים גם כשהעובדות מובאות בפניהם באופן די נחרץ. אם אני היתי אחד שמארגן אירוע בבור ובגללו סוגרים את הבור, הייתי שם שקית על הראש בכל פעם שהיתי רואה ברחוב ג'יפ-רק בגלל הבושה שידעו שאני זה שהרס לכולם את הכיף, אבל זה אני. אני באמת מקווה שהסיפור הזה לא יתנפח מעבר למימדים הנוכחיים-אחרי הכל, תל חדיד עדיין פתוח- אך אם הצליחו לסגור די במהיות ודי ביעילות את הבור, לא תהיה שום בעיה לסגור לנו את חדיד. וגם להביא משטרה לאירוע בחיריה. (כל האירועים חוקיים כמובן) למרות שכמובן שזה לא בגלל הג'יפים, אלא בגלל הקבלנים. והשמאלנים. ואלה שיושבים מאחורי מחשב.

יש כאן בעיה: לכולנו יש אינטרס משותף. לכולנו יש ג'יפ. כולנו מושקעים על הגבהות ונעילות וכולנו אוהים שטח. אבל כשאחד פשוט פועל בנחרצות מטורפת כדי לדפוק את כולנו, זה פשוט לא נתפס. וכדי לחדד את זה: הנה שוב מה שאמרו לנו בעיריה: מגדלים סגרו לנו את הבור? לא בדיוק....

כ"ח באדר, התשע"ג
10 מרץ 2013

בעקבות דיווחים על נסיעה פרועה של ג'יפים בדיונות בתל ברוך והנזק אשר מסב הדבר לדיונות, פועלת העירייה בשיתוף עם משטרת ישראל על מנת למצוא פתרון לאכיפה כנגד נהגי הג'יפים ולמניעת נזק נוסף לרכס. הצבת השלטים האוסרים על כניסת כלי רכב אזרחיים לדיונות היא בין הפעולות שננקטו להסדרת נושא זה.

BackDoorMan
10-03-13, 13:13
נראה שאתה מדבר בקודים "ערס", "קופים", "בבונים".

תקרא את סעיף 1 מפה (http://www.haokets.org/2011/09/13/%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%91-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA/).
"
הגזענות בעידן הבאקלאש (http://en.wikipedia.org/wiki/Backlash_(sociology)) לפוליטקלי קורקט ולרב-תרבותיות, ולכן ראויים לבחינה מדוקדקת:
1. נגד ביקורת השפה: ערס זה לא מילה גסה

הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא שבניגוד לקודמיו, שעדיין גמגמו אל מול הביקורתיות המזרחית, הגזען 2.0 כבר לא מפחד לומר "ערס". במקום לקבור את המילה הזאת, הוא פשוט מנטרל אותה לכאורה וטוען שהיא לא קשורה למזרחים ("מזרחים או אשכנזים… ערסים בדיוק כמו כל השאר"). היא בסך הכל מסמנת התנהגות גסה וולגרית, שלא קשורה לשום עדה. הנדלמן סמית אפילו מגדיל ומייחס אותה לביבי וליברמן, שהם בהחלט לא מזרחים.ההיפוך משיג את נצחונו בכך שכעת, מי שיטען ש"ערס" הוא כינוי גנאי למזרחים יהיה הוא עצמו עצמו זה שמייחס את הוולגריות למזרחים ויתויג כגזען. ההיפוך אמנם מבריק מבחינה רטורית, אך בסופו של דבר משולל יסוד. הדבר דומה לשימוש במילה "כושי": רבים טוענים כי זו אינה מילה גזענית, אלא בסך הכל מילה תנ"כית שהשימוש בה הורחב כדי לסמן את כל שחורי העור. עובדה, בשנותיה הראשונות של ישראל אף אחד לא ראה בה כינוי גנאי. אולם להוציא מבוגרים מסוימים, שעבורם השימוש במילה הוא אכן ניטראלי, המילה היא בבירור גזענית. זאת מהסיבה הפשוטה, שהיא הפכה כזאת ברגע שהחל השימוש בה כתרגום של הקללה "nigger".למילים אין משמעות קבועה. כמו ש"faggot" היא מילת גנאי להומואים, למרות שבמקור היא מתייחסת לחתיכת גחל, כך "כושי" היא מילת גנאי משום שזאת המשמעות המקובלת שלה, בלי קשר לשימוש המקורי. עשו ניסוי: האם באמת תרגישו בסדר לקרוא לחבר/ה שחור/ה שלכם "כושי/ת"? אני חושב שלא. באותה מידה, "ערס" מתכוונת למזרחים משום שזהו השימוש המקובל בה. כך השתמש בה הנדלמן סמית במאמרו הראשון, כשלא חשש מביקורת. הוא "ניטרל" אותה רק כשהיה כבר בעמדת מגננה.כמובן שאם מילים הן משהו שמשמעותו אינה יציבה, אפשר לטעון שמותר לשנות את משמעותן. לפי ניתוח זה, הגזען בעידן שאחרי הרב-תרבותיות לא מיתמם באשר להקשר של המילה "ערס", אלא עושה מעשה אמיץ ומשנה אותו. גם אם אתעלם מכך שבהקשר של מאמרו של הנדלמן סמית זוהי העלמת עין ברורה, הטיעון עדיין לא תקף. זאת מכיוון ששינוי משמעותה של מילה פוגענית הוא אכן מעשה אמיץ, אבל כשהוא נעשה על ידי הנפגע – לא על ידי הפוגע. הדגמה על השחורים באמריקה שוב תעזור: כמו שברור לרובנו למה מותר לשחור לקרוא לשחור אחר "ניגר" ככינוי חיבה, אבל ללבן אסור, כך צריך להיות ברור לנו למה מותר להוגים מזרחים להפוך את המילים "ערס" ו"פרחה" למקור של גאווה, אבל להנדלמן סמית אסור."

boaz avrahami
10-03-13, 13:17
ואני שואל עדיין על החוקיות של המהלך, אע"פ שהוא מתבצע על ידי עיריית תל אביב ...
לפי איזו תקנה או חוק סגרו את השטח הזה שהוא בכלל אוסף של שטחים פרטיים?
אם מי מאיתנו ייסע בו בלי להשתולל, האם יקבל דו"ח ועל איזה סעיף?
לדעתי די ברור שלמשטרה אין שם סמכות אכיפה אבל אני לא עורך דין.

זה שהערייה פזרה שלטים כאלו לא עושה עלי רושם גדול. עדיין....

hadtomer
10-03-13, 13:19
יש כאן בעייתיות מסוימת שאני לא יודע איך להתיחס אליה, כי אני רק חצי אשכנזי-וגם החצי הזה נתון לויכוח. אבל אני חושב שהמאמר הזה די מסכם את העיניין:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3574576,00.html

ובכל מקרה - לא אכפת לי אם מי שהרס לנו את הבור הוא ערס, קוף, זברה, דוב קוטב: הנושא בעינו עומד.

boaz avrahami
10-03-13, 13:20
שימי,
הדיון הוא סגירת הבור ולא גזענות.
יש מה לענות לך לא מעט אבל זה סתם יסיט את הדיון למקום הלא נכון.

בועז

itayt
10-03-13, 13:46
למיטב ידיעתי הצבת שלטים חייבת לעבור ועדת שילוט. לא הגיוני שהנושא עבר ועדת שילוט כי זה לא היה מאושר.
דרך אגב, יש לדוגמא הרבה שלטים כגון חניות נכים בתוך חניונים, אשר לא עברו ועדת שילוט ובכל זאת נותנים שם דוחות ורק מי שהולך לבית משפט הדוח מבוטל.
לדעתי כיוון שמדובר בשנת בחירות בעירייה, ראש העיר השפל רצה לרצות את בעלי ההון אשר כבר לקחו לנו רצועת חוף אחת ואשר מתגוררים בסמוך והחליט להציב את השלטים, וכל סאת ללא סמכות חוקית.

hadtomer
10-03-13, 13:55
אם זה המצב- מחר תישלח לעיריה עוד שאילתא בנוגע לוועדת השילוט

itayt
10-03-13, 14:06
מעבר לזה, מי שרוצה להכנס יכול להכנס מהצד שם אין תמרורים ואין בעיה

itayt
10-03-13, 14:10
ודבר אחרון.... יום שישי אחרון הייתי שם כמנהגי זה שנים רבות ובאמת מסכנים התושבים שם מהרעש של הטרקטורונים ומהענן אבק שהם העלו לאויר, גם אני ברחתי בגללם מהמקום, הרסו לי את הקפה והשקיעה.

elro
10-03-13, 14:10
סתם לידע כללי, אני רוצה להבין כאן משהו -ונאמר שאני מדבר כאן ממקום של חוסר מודעות (למרות שאני בעצמי סוג של ערבוב גלויות ולא כל כך ברור במשפחה שלנו מה אנחנו בכלל, ליל הסדר זה סרט רציני כי יש מלחמת עדות) - הוא לא יודע לשים את האצבע על מה שמפריע לו, אבל הספיק להעליב אנשים (בצורה די ילדותית) וגם לכתוב שטויות שלא יאמנו, כמו לדוגמה שמי שחסם את האזור אינו העיריה אלא "הירוקים" ולהמציא סיפורים על פרויקטים שנבנים באזור- ויותר חמור מהכל-הוא הצליח ליצור עלינו כזה עליהום חמור-עד שהוחלט לחסום בפנינו חלק מהשטח (!!!!!!) ואנחנו לא בסדר? ? ? יש לך כאן מצב נתון: בא אדם והחליט לקיים אירוע בבור בתל ברוך. באו אנשים ואמרו לו שוב ושוב לא לעשות את זה. התחננו. הוא המשיך בשלו. בסוף כל העולם ואחותו התלבשו על זה-והוא עוד התרברב בעובדה שהאירוע קיבל כיסוי טלויזיוני. הסבירו לו למה זה רע. למה זה יעיר כל מיני אנשים רעים שמעוניינים להזיק לנו. אנשים רעים עם כוח. אבל הוא לא הבין, הוא צחק עליהם, קרא להם שמאלנים, חנונים. האשים אותם שהם יושבים מאחורי מקלדת. (שזה קטע, כשהוא כותב כאן משהו זה כנראה נעשה בכוח המחשבה...). הוא לא כל כך הבין שמה לעשות שבניגוד למה שהוא כתב, השמאלנים והחנונים הם אלה שמשפיעים על עיריית תל אביב. השמאלנים והחנונים שהוא טוען שמתחבאים מאחורי מסך מחשב לא באים לבור כדי לעשות תחרויות השתנה, אלא פשוט שולחים מכתב למי שצריך. הדוגמה הטובה ביותר נמצאת לפניך: השמאלן החנון (אגב, פור דה רקורד, מעולם לא הצבעתי לשמאל) פשוט שלח מכתב למי שצריך וקיבל תשובה תוך חמש דקות. הקוף עדיין בטוח שהאזור נסגר בגלל הירוקים ובגלל קבלנים רשעים. והקוף מן הסתם ימשיך להתעקש שהוא צודק. זו הסיבה מדוע בסופו של יום קוף נשאר קוף ולא מסוגל להתפתח. במידה מסוימת זה אפילו עצוב. אני חושב שאחת הבעיות הגדולות ביותר של קופים כאלה היא שהם משוכנעים שהם צודקים גם כשהעובדות מובאות בפניהם באופן די נחרץ. אם אני היתי אחד שמארגן אירוע בבור ובגללו סוגרים את הבור, הייתי שם שקית על הראש בכל פעם שהיתי רואה ברחוב ג'יפ-רק בגלל הבושה שידעו שאני זה שהרס לכולם את הכיף, אבל זה אני. אני באמת מקווה שהסיפור הזה לא יתנפח מעבר למימדים הנוכחיים-אחרי הכל, תל חדיד עדיין פתוח- אך אם הצליחו לסגור די במהיות ודי ביעילות את הבור, לא תהיה שום בעיה לסגור לנו את חדיד. וגם להביא משטרה לאירוע בחיריה. (כל האירועים חוקיים כמובן) למרות שכמובן שזה לא בגלל הג'יפים, אלא בגלל הקבלנים. והשמאלנים. ואלה שיושבים מאחורי מחשב.

יש כאן בעיה: לכולנו יש אינטרס משותף. לכולנו יש ג'יפ. כולנו מושקעים על הגבהות ונעילות וכולנו אוהים שטח. אבל כשאחד פשוט פועל בנחרצות מטורפת כדי לדפוק את כולנו, זה פשוט לא נתפס. וכדי לחדד את זה: הנה שוב מה שאמרו לנו בעיריה: מגדלים סגרו לנו את הבור? לא בדיוק....

כ"ח באדר, התשע"ג
10 מרץ 2013

+10000000000
זה ממש לא קשור לערס או כל יצור אחר, זה קשור לצורת ההתנהגות, הדיבור והנזק שנגרם על ידי אותו בן אדם, נזק שלא ניתן לשיקום ואף עלול לגרום לאפקט כדור השלג.
הכתובת היתה על הקיר וכל אחד בעל שכל והגיון יכל לראות כבר מה תהיה התוצאה!!!

רק חבל מאוד שהירוקים לא מפנימים ולא חכמים מספיק כדי להבין משהו מאוד פשוט, השטח הזה היה נקודת איסוף של "התחרעויות" והשטח כבר היה הרוס ממילא, עכשיו אותם חבר'ה בעלי הג'יפים שהם לא מעטים יחפשו מקומות אחרים ל"התחרע" ואז ייהרסו מקומות אחרים...

oferl
10-03-13, 14:32
כולם סתם מבזבזים עצבים. בעידן שבו רק הכסף מדבר וכל אירוע (גם של בבונים) נתמך ע"י ספונסרים למיניהם, לוקחים יוזמה ורושמים לאותם ספונסרים שכל זמן שהם יתמכו באירוע כזה - הם לא יראו שקל ממכם.
יעבוד? ימים יגידו.

אפרים
10-03-13, 17:39
http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=70976&d=1362929931&thumb=1&stc=1

יואב פולס
10-03-13, 17:51
אני לא יודע איפה לרשום את זה על מנת שיקבל ביטוי, אבל אני מודיע כי:
כל נותן חסות לאירועים של אדון צ'יאם8 / דרך השטח ספורט עממי - יוחרם על ידי.
אני קורא לחברי לעשות כך גם.

מידבר
10-03-13, 18:02
יש כאן בעייתיות מסוימת שאני לא יודע איך להתיחס אליה...

ובכל מקרה - לא אכפת לי אם מי שהרס לנו את הבור הוא ערס, קוף, זברה, דוב קוטב: הנושא בעינו עומד.

תומר, תן לי לעזור לך:
http://www.youtube.com/watch?v=KTZ72Ue6dsI

boaz avrahami
10-03-13, 19:17

גם אני ובלבד שאין אצלם מוצר יחודי או מחיר מבצע שאי אפשר לעמוד בפניו...

ספורט מוטורי עממי
10-03-13, 22:18

חחחח רשימת נותני החסות לארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי היא כל כך ארוכה שכל הארועים לשנה הקרובה כבר מלאים והספונסרים מתחננים ששמם יתנוסס בארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי. תכניסו טוב לראש עמותת העבירות נמוגה וכך כל שאר העמותות למינהם שרבים בינם לבין עצמם, דרך השטח הפיקה כבר קרוב ל 15 ארועים בשנה האחרונה כשמתחרים לא צריכים לשלם עבור הזכות להתחרות הכל חינם בעזרת ספונסרים בלבד.

עכשיו לעניין הבור מצורפת תוכנית המתאר לבור ואף אחד לא יכול לעצור את זה http://www.tel-aviv.gov.il/Tolive/Infrastructures/Pages/NorthWestPlan.aspx

ספורט מוטורי עממי
10-03-13, 22:24
ביום חמישי ה14.3 בשעה 08:00 הועדה הארצית לתכנון ובנייה תידון בערר

שהוגש נגד תכנית 3700 .

במידה והערר יידחה - העירייה תקבל אישור לבנות ולהרוס את המצוקים והטבע בין שדה דב להרצליה לתמיד!!!!

נמאס לנו לשתוק ואנחנו רוצים לעשות רעש כדי שהועדה תדע שציבור שלם רוצה שהשטח יישאר.

נפגשים להפגנה ביום חמישי 14.3 בשעה 08:00 באכסניית בית וגן, רח' הפסגה 8, שכונת בית וגן ( מול הר הרצל ) ירושלים

אם אכפת לכם אז כולם מגיעים למחות כל הערסים והשכונתיים של דרך השטח ספורט מוטורי עממי יהיו שם.

six 4 life
10-03-13, 22:25
למי שעוד לא הבין, לבחור לא אכפת לא משטח ולא מג'יפים, האיש אוהב מלחמות אוהב שמנסים לעצור אותו נהנה מהמאבקים מקבל סיפוק מארגון אירועים שמגיעים אליהם אנשים, נהנה מכל תגובה מתריסה שלכם, מכל נסיון לעצור את האירועים ואת הארגונים האלו, שואב מהם כח להמשיך הלאה בכל הכח. בנוסף נכנס לתמונה כבר כסף (מפרסמים) מה שעוד יותר מדרבן להמשיך ולנסות לארגן אירועים כמה שיותר ויותר גדולים עם כמה שיותר ויותר חשיפה. יש לכל הפארסה הזאת 2 מטרות בלבד והן לא ספורט מוטורי ולא בטיח - 1. כסף 2. מעמד של כח מדומה (לראייה הקים "עמותה" בניצוחו).
הנושא של האירועים מעניין אותו כקליפת השום. באותה מידה אם היה יודע שאם ירים עפיפוניאדה יבואו 10,000 איש הוא מחר כבר היה מתחיל לעבוד על זה.
אין לו שום עניין עם שטח, תחרויות, או טיולים, לא אכפת לו מאיש ולא אכפת לו מההשלכות של המעשים, מבחינתו שיסגרו את כל השטחים, הוא יעבור לתחום אחר ויהרוס גם אותו.
קיר כבר היה מנהל איתכם דו שיח ולא הוא.
אחרי שהנקודה הובנה, תוכלו להתחיל לחשוב על דרכים יותר יצירתיות לעצור את הסיפור הזה לפני שכולנו נחליף לצמיגי כביש.

lior_b.s
10-03-13, 22:35
נקודה למחשבה, כשאחד הירוקים יחפש בגוגל את "דרך השטח/ספורט מוטורי עממי" , הוא יתקל גם בפרסום האירועים כאן באתר ובפעם הבאה שיראה אותי/אתכם עם סטיקר של ג'יפולוג על הג'יפ, אתם אוטו' עברייני שטח...עכשיו נשאר העניין של להוריד את הפרסום (הרי חיים8 נחסם פה בעבר), או להוריד את הסטיקר???

ליאור

asafk
10-03-13, 22:40
ליאור תהיה רגוע. אף אחד מאותם אנשים לא יתעכב לראות איזה מדבקה יש לך על הרכב. מבחינתם כל הג'יפים אותו דבר.

את הנזק שחבורה אחת עם מנהיג שמקיים אירועים עברייניים רק כדי להוכיח שאף אחד לא יאמר לו מה לעשות ומה לא לעשות גרמה- כבר אי אפשר לתקן.
הוא עוד יוכיח לנו והוא עוד יראה לנו והוא עוד יעשה ויפיק ויקיים כי כשאתה עובר על החוק ורומס אותו ברגל גסה ולא עושים לך כלום - כנראה זה נכון שאף אחד לא יכול לומר לך מה לעשות.

אסף.

ספורט מוטורי עממי
10-03-13, 23:02
למי שעוד לא הבין, לבחור לא אכפת לא משטח ולא מג'יפים, האיש אוהב מלחמות אוהב שמנסים לעצור אותו נהנה מהמאבקים מקבל סיפוק מארגון אירועים שמגיעים אליהם אנשים, נהנה מכל תגובה מתריסה שלכם, מכל נסיון לעצור את האירועים ואת הארגונים האלו, שואב מהם כח להמשיך הלאה בכל הכח. בנוסף נכנס לתמונה כבר כסף (מפרסמים) מה שעוד יותר מדרבן להמשיך ולנסות לארגן אירועים כמה שיותר ויותר גדולים עם כמה שיותר ויותר חשיפה. יש לכל הפארסה הזאת 2 מטרות בלבד והן לא ספורט מוטורי ולא בטיח - 1. כסף 2. מעמד של כח מדומה (לראייה הקים "עמותה" בניצוחו).
הנושא של האירועים מעניין אותו כקליפת השום. באותה מידה אם היה יודע שאם ירים עפיפוניאדה יבואו 10,000 איש הוא מחר כבר היה מתחיל לעבוד על זה.
אין לו שום עניין עם שטח, תחרויות, או טיולים, לא אכפת לו מאיש ולא אכפת לו מההשלכות של המעשים, מבחינתו שיסגרו את כל השטחים, הוא יעבור לתחום אחר ויהרוס גם אותו.
קיר כבר היה מנהל איתכם דו שיח ולא הוא.
אחרי שהנקודה הובנה, תוכלו להתחיל לחשוב על דרכים יותר יצירתיות לעצור את הסיפור הזה לפני שכולנו נחליף לצמיגי כביש.

דרך השטח ספורט מוטורי עממי היא עמותה ללא מתרות רווח שנועדה אך ורק לקידום הספורט המוטורי בארץ הספונסרים נועדו לממן את עלויות הארוע בלבד. אל דאגה כסף לעשות אני יודע לעשות ועושה במקצועי המכובד כקבלן . את כל מה שאנחנו מקבלים מספונסר אנחנו משקיעים בארוע וכך מתחרים לא צריכים לשלם על הזכות להתחרות,והצופים מקבלים חולצות כובעים דגלים בחינם. כל מי שהיה בארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי יודע על מה אני מדבר . אנחנו גם מקווים שבמשך הזמן מתחרים יתוגמלו בעזרת הספונסרים בדיוק כמו בחו"ל . הכניסה לארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי היא חינם. ולא כמו שאר העמותות למינהם שגובים כסף מהקהל ומהמתחרים שזאת ממש בדיחה. בקרוב מאוד יקום פארק מוטורי שירכז את כל התחום המוטורי תחת קורת גג אחד. פארק דרך השטח ספורט מוטורי עממי.

המצחיק הוא שאתם קומץ קטן ולא מיצג אפילו רבע אחוז שמנסים תמיד להיות צדיקים גדולים וחכמים פחדנים, שלא מבינים שתמיד הירוקים יהיו נגד גיפאים ואתם לא צריכים
לרצות אותם אלה להלחם על מה שמגיע לכל אחד מבחינת החוק. תפסיקו להיות צדיקים גדולים כי אתם לא.......

asafk
10-03-13, 23:06
חיים,
"מגיע לכל אחד מבחינת החוק? "
אתה עבריין שמקיים אירועים בניגוד לחוק ומתגאה בזה.
ממתי מעניין אותך החוק?

אסף.

זרקו
10-03-13, 23:17
חיים,
ממתי מעניין אותך החוק?
.

+1
מתי דרך השטח ושאר ה"מלכים של השטח" יצליחו להוציא את השתן מהראש שלהם?
מתי?
כשאיזה ילד יהרג תחת גלגלי הרכב שלהם? (מזכיר לכם את האירוע שהיה במלך האבנים, או משהו כזה...)

לא נכנס לפסים אישיים, אבל אתם לא ממש מתוחכמים, מצטער.
לבנות פארק מוטורי? אחלה. אתה יודע מה יקרה? תיחסם בפניך האפשרות לטייל בשאר הארץ. יגידו שיש לך פארק אז תיסע לשם ורק שם.

מעניין שהזכרת את עיסוקך- קבלן. מבלי להיכנס לסטיגמות. זה משום מה לא מפתיע אותי.

ברבריות היא שתכחיד אותנו ואת התחביב שלנו. אתה אולי תשרוד עוד קצת, כי אחרי הכול ממש לא איכפת לך מה שקורה סביבך גם כשהשטח בוער אתה עוד תוציא איזה נפנף ותחזיק שיפוד. אבל קצת אח"כ תבין מה עשית ואז כבר זה יהיה מאוחר מדי.

Pageup
10-03-13, 23:36
זרקו, הבעיה היא שהוא לא יבין. הוא תמיד יאשים מישהו אחר.
הוא תמיד יהיה בסדר. הוא רק עשה אירוע והאנשים לא אספו
את הזבל. ואחרי זה באו הירוקים כי הם יפי נפש.
וזה שהם עשו פוזות אחד לשני בחסות המצלמות זה גם אשמת הירוקים.
אבל מה, הירוקים אחרי כל הפוזות והמצלמות והזבל הלכו לעיריה וסגרו
את הבור.
אנחנו יפי נפש, אנחנו הקומץ, אנחנו אשמים בכלל. זה שאנחנו נהנים מלטייל
ולא מלהראות למי יש יותר ארוך, זה אנחנו אשמים.
זה שסגרו לנו את החופים, ואחרי זה את האגמים והנחלים בכלל חבורת בבונים
עם ניקלים זה אנחנו אשמים.
זה שעוד מעט יסגרו לנו את יער בן שמן כי הם רוצים להעביר לשם את הבור,
זה אנחנו אשמים כי לא נלחמנו יחד איתם נגד הירוקים.
חיים, בגלל שכמותך, אנחנו האשמים סובלים. אולי באמת כדאי שנפסיק להיות
יפי נפש ונדאג לאפסן אותך לכמה ימים באבו כביר.

ספורט מוטורי עממי
11-03-13, 00:09
חיים,
ממתי מעניין אותך החוק?

אסף.

אסף אתה קובע עובדה שהארועים של דרך השטח ספורט מוטורי עממי הם בניגוד לחוק אז אתה טועה בגדול כל ארוע של דרך השטח יוצא לדרך אחרי שעורכי הדין מאשרים לנו
איך לעשות את הארוע בצורה חוקית לפי החוק. ולראיה בארוע האחרון בחירייה שהגיעו קרוב ל 8.000 איש הגיעה המישטרה בגלל שמנהל חירייה טען שהבאדי הוא שטח פרטי
של חירייה המישטרה עשתה עיכוב של שעתיים שבסופה הוחלט לא להתערב כי המנהל לא יכל להוכיח שהשטח הוא בבעלות פרטית. של חירייה. כדאי שתלמד את החוק
שעבר תיקון ואני מדבר אך ורק על הספורט המוטורי העממי בלבד. לא ראלי וכו, ארוע דרך השטח הם מיפגש חברתי עם הפגנת יכולת של נהגים עם כלים רגילים או משופרים בבעלות פרטית. על פי דבריך כל הגיפאים הם עוברי חוק כי לפי החוק אסור לנסוע מחוץ לשבילים אז כל אחד שיוצא משביל מסומן הוא עבריין נקודה. אתה חושב שהספונסרים
הם טיפשים הם לא בודקים את ההשלכות לזה ששמם מתנוסס כנותני חסות לארוע ולא מדובר בחברות קטנות אלה בחברות גדולות ומוכרות בארץ. אז לא כולם טיפשים כמו שאתה מנסה לומר פה. מטרת דרך השטח ספורט מוטורי עממי היא לעשות מה שכל העמותות בספורט המוטורי ניסו לעשות ונכשלו,אני לא צריך לומר לך כי אתה בטח יודע
מה קורה בכל העמותות למינהם . אני לא צריך להגיד לך מי מגיע להפגין יכולת בארועי דרך השטח התמונות מדברות בעד עצמם ואתה מכיר את כולם כי הם ממיטב הגיפאים
שנמאס להם מהעמותות למינהם שלא מצליחים להפיק ארוע אחד נורמלי בשנה. בקרוב מאוד כל ארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי יהיו חוקיים לגמרי עם הכרה של המדינה ולא בין השורות של החוק. המבין יבין. אנחנו לא עושים ארועים בשושה אלה ברעש גדול ויש סיבה לזה . רובם הגדול של הצופים והמתחרים הם גם מהאתר הזה וכולם כאן יודיעים את זה חוץ מקומץ קטן ומשעשע שמה להם וגיפ אין לי מושג כי את מה שאנחנו עושים הוא לטובת כולם . הבור זה תירוץ שהם תפסו טרמפ עליו הרי כולם יודעים
שבקרוב מיפלצי בטון יתנוססו במקום. ולא יעזור כלום. השטח יותר מידי יקר למגרש משחקים לגיפאים.

six 4 life
11-03-13, 00:13
דרך השטח ספורט מוטורי עממי היא עמותה ללא מתרות רווח שנועדה אך ורק לקידום הספורט המוטורי בארץ הספונסרים נועדו לממן את עלויות הארוע בלבד. אל דאגה כסף לעשות אני יודע לעשות ועושה במקצועי המכובד כקבלן . את כל מה שאנחנו מקבלים מספונסר אנחנו משקיעים בארוע וכך מתחרים לא צריכים לשלם על הזכות להתחרות,והצופים מקבלים חולצות כובעים דגלים בחינם. כל מי שהיה בארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי יודע על מה אני מדבר . אנחנו גם מקווים שבמשך הזמן מתחרים יתוגמלו בעזרת הספונסרים בדיוק כמו בחו"ל . הכניסה לארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי היא חינם. ולא כמו שאר העמותות למינהם שגובים כסף מהקהל ומהמתחרים שזאת ממש בדיחה. בקרוב מאוד יקום פארק מוטורי שירכז את כל התחום המוטורי תחת קורת גג אחד. פארק דרך השטח ספורט מוטורי עממי.
אל תבלבל את המוח ואל תשקר במצח נחושה
אתה שולח במרץ לאורך כל התקופה הודעות פרטיות לבעלי עסקים בתחום ה4X4 ובתחום הרכב בכלל, בכל המדיות, ובעיקר בפייסבוק תחת המשתמש שפתחת גם כאן, ומציע "פרסום וחשיפה לקהל של אלפי אנשים במחירים ללא תחרות". איזה הוצאות יש לך? בטריות למגהפון שאתה מביא כל תחרות? גליל סס"ל? התחרויות שלך פרטיזניות ולא דורשות שום הוצאות, מי שאוכל את הלוקש הזה שלך טיפש, אבל בפועל העניין הזה בכלל לא רלוונטי. אם היית עושה את הדברים בצורה חוקית בלי לפגוע בציבור שלם אדרבה, תרוויח כמה שיותר וגם תקבל עזרה בהשגת מממנים נוספים, אבל זה לא המצב.
גם חולצות וכובעים אתה לא מחלק בחינם אלה מוכר בכסף טבין ותקילין בדוכן שאתה מעמיד (ואל תכחיש, אם תכחיש גם תקבל תמונות שמופיעות בפייסבוק מהאירוע שלך ובהן רואים בדיוק את השילוט "חולצה 20 ש"ח כובע 10 ש"ח" או משהו כזה.
בקיצור בחרת לך איזשהו שם להסתתר מתחתיו "עמותת ספורט מוטורי עממי" עלק וכרגיל אתה בשלך ולא מעניין אותך שום דבר, לא ג'יפים לא שטח ולא אף אחד, אתה כאן מהסיבות שכבר צויינו, אני רק מקווה שיצליחו למנוע ממך את המשך הדרך שבה בחרת ללכת בכל הכח, אותה דרך שסגרה לנו את הבור שכולנו נהנינו לשבת בו, ואותה דרך שעוד תסגור לנו המון שטחים בארץ.

boaz avrahami
11-03-13, 00:22
אתם משחיתים מילים לשוא.
יהיה שלום עם הפלסטינים לפני שמלך העממיים יבין מה לא בסדר איתו.

באמת חבל...

Gilad
11-03-13, 00:31
אפשר לדעת מה מספר העמותה שלכם? זו ש״ללא מתרות רווח״?

ברשם העמותות אין שום עמותה שנקראת דרך השטח או משהו דומה...

ניבו
11-03-13, 00:44
מעניין אם מי שמשמיץ פה את דרך השטח היה באחד מהאירועים האחרונים שלהם....
מאחר ואני חובב ספורט מוטורי ומאמין שהוא מתחיל באנשים ולא תקנונים, אני אמשיך לפרגן לדרך השטח שעושים לקידום הספורט. אין לי שום קשר אליהם ושום אינטרס. ב2 האירועים האחרונים (שאחד התבטל) אהבתי את מה שראיתי מבחינת סדר, ניקיון וספורטיביות.

++++++++++++++++++++++++1111111111111111 1111111

אתם כל כך יפי נפש. באמת. כל אחד פה צדיק, וג'יפאי מן השורה.
אני בכל רגע נתון ובכל מצב אתמוך בדרך השטח על הפעולה שלהם, על האירועים שהם מארגנים ועל אהבת הספורט המוטורי בארץ שהכל נעשה בהתנדבות.
דרך השטח, יישר כוח, מעריכים ואוהבים אתכם, תמשיכו עם האירועים שממלאים לנו את הקיץ ואת החורף, וכל האנשים הקטנים שזמנם לא שווה פרוטה ומעבירים אותו על דפי הפורום, לא צריכים להטריד אתכם, בשום צורה, כנראה שכמו שיש תופעה של "ערסים" קיימת גם תופעה של בורים, צבועים, ובאנגלית "Haters".

ספורט מוטורי עממי
11-03-13, 00:53
אל תבלבל את המוח ואל תשקר במצח נחושה
אתה שולח במרץ לאורך כל התקופה הודעות פרטיות לבעלי עסקים בתחום ה4X4 ובתחום הרכב בכלל, בכל המדיות, ובעיקר בפייסבוק תחת המשתמש שפתחת גם כאן, ומציע "פרסום וחשיפה לקהל של אלפי אנשים במחירים ללא תחרות". איזה הוצאות יש לך? בטריות למגהפון שאתה מביא כל תחרות? גליל סס"ל? התחרויות שלך פרטיזניות ולא דורשות שום הוצאות, מי שאוכל את הלוקש הזה שלך טיפש, אבל בפועל העניין הזה בכלל לא רלוונטי. אם היית עושה את הדברים בצורה חוקית בלי לפגוע בציבור שלם אדרבה, תרוויח כמה שיותר וגם תקבל עזרה בהשגת מממנים נוספים, אבל זה לא המצב.
גם חולצות וכובעים אתה לא מחלק בחינם אלה מוכר בכסף טבין ותקילין בדוכן שאתה מעמיד (ואל תכחיש, אם תכחיש גם תקבל תמונות שמופיעות בפייסבוק מהאירוע שלך ובהן רואים בדיוק את השילוט "חולצה 20 ש"ח כובע 10 ש"ח" או משהו כזה.
בקיצור בחרת לך איזשהו שם להסתתר מתחתיו "עמותת ספורט מוטורי עממי" עלק וכרגיל אתה בשלך ולא מעניין אותך שום דבר, לא ג'יפים לא שטח ולא אף אחד, אתה כאן מהסיבות שכבר צויינו, אני רק מקווה שיצליחו למנוע ממך את המשך הדרך שבה בחרת ללכת בכל הכח, אותה דרך שסגרה לנו את הבור שכולנו נהנינו לשבת בו, ואותה דרך שעוד תסגור לנו המון שטחים בארץ.

קודם כל אני שמח שאתה מגיע לארועים של דרך השטח ספורט מוטורי עממי ונהנה כמו כולם. אנחנו מחלקים קרוב ל 700 חולצות וכובעים חינם עם הלוגו של נותן החסות מי שמעוניין בחולצה רק עם סמל דרך השטח מוזמן לרכוש במחיר עלות מזכרת מהארוע. בדרך השטח ספורט מוטורי יש המון חברים בעמותה כפי שהחוק דורש ולכל אחד יש תפקיד מוגדר. על מנת לא לגבות כסף מהמתחרים וכניסה מהצופים אנחנו פונים לספונסרים שעומדים בתור לקחת חסות לארוע. בארוע של דרך השטח בחול המועד פסח בתל חדיד תוכל לראות את כמעט כל היבואנים בתחום המוטורי את כמעט כל משפרי הרכב למינהם.את רוב יבואני הצמיגים ועוד ועוד ועוד . את כולם תראה שם הם כנראה טיפשים
לקחת חלק בארועי דרך השטח .אתה בטח גם תהיה בשושה ואחרי זה תרוץ למקלדת לכתוב איזה שכונה היה שם חחחחחח . דרך השטח ספורט מוטורי זה לא רק אני זה עוד 74 חברים רשומים בעמותה שלוקחים חלק בעשיה המבורכת לקידום הספורט המוטורי בארץ. אני לא מסתתר מאחורי שום שם כולם יודעים את שמי ואני גאה בו. חיים או בכינוי חיים 8 .

six 4 life
11-03-13, 01:00
אתה טועה חביבי
עם כל הטררם שאתה עושה בפייסבוק פשוט בלתי אפשרי להמנע מתמונות שאתם מעלים ומתייגים את כל העולם ואחותו, ומאחר ואתם מצלמים כל נאד שקורה שם, יש תיעוד להכל.
אתה יכול לבלבל את המוח כמה שבא לך, אין פה דיון בכלל.

ספורט מוטורי עממי
11-03-13, 01:38
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/531511_579582922069154_173906097_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/531724_477924005604680_425592659_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/488114_477924022271345_1568955051_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/531515_477925045604576_1951585166_n.jpg

tzagi
11-03-13, 07:37
איפה להתחיל? זה השאלה

אדון צ'יים לא טיפש, לא טיפש בכלל, הוא ראה הזדמנות והכניס באים-אמא שלה
בזמן שהעמותות ספורט מוטורי בישראל עסוקים במריבות פנמיות וגרוד ביצים, אדון צ'יים מרים ארועים חודשית.
טוב נו אז פועלים באזור האפור....אבל זה ארץ היהודים, יהיה בסדר.
המוטיבציה?
כסף כמובן וכרגיל.....קידם הספורט...כן....בטח.
כול זה לגיטימי לחלוטין, הבעיה היחידה היא שפעילות בסיגנון "מלך הטיזי" מושכת אש מכיוונים שונים, בין אם זה ממשלת ישראל, ירוקים, בעלי קרקעות ומי לא,
הבעיה....שצ'יים ולהקתו לא מסוגלים לראות מטר קדימה, הגישה היא תקליט שחוזר על עצמו:
"מי שלא אוהב שיקפוץ לי" בזי$ שלי" וכדומה, אין יכולת לקבל ביקורת ואין רצון לספור גופות,או בעיה לדרוך עליהם.

זה מזכיר לי מדוע מודלים של כלכליסטים לעולם לא עובדים, הם תמיד מבוססים על ה"עובדה המדעית" שהאדם תמיד פועל מאינטרסט אישי (או יעשה מה טוב בשבילו) אבל המציאות שונה, האדם תמיד תמיד עסוק בהרס עצמי וצ'יים לא יוצא מהכלל, אתם פשוט נמצאים על אותה רכבת, אבל זה Runaway train.

Might as well enjoy the ride.

lizard
11-03-13, 07:58
וואו כמה מלים נשפכו פה.
מר ספורט מוטןרי עממי עושה בדיןק מה שמר מיקי יוחאי ושאר האושיות עשו לפני כמה שנים ספירות ואם אני זוכר נכון, מקבל גם את אותם ביקורות.
אני מודה שהייתי רק בשני אירועים, לא הייתי בקודמים שהבנתי שהיו בעייתים. אבל לדעתי השני אירועים שבהם הייתי היו ברמת הפקה טובה מאוד. כולל מתנדבים, אבטחה וכדומה.
אגב לא יודע מי טרח לראות את מלך הפטישים, ההפקה שלהם לא שונה מהותית ממה שהולך בארץ. רק יותר גדול. אני חושב שלמר ספורט מוטורי עממי יש טעות בהבנת החוק ועליו לקיים אירועים באישור עם כלים בעלי רישוי עממי אבל יאמר לזכותו שכרגע אין שום דרך לעשות את זה.

asafk
11-03-13, 08:07
חיים,
ראשית- וחשוב לומר - בימים אחרים הייתי מפרגן לכם בענק על קיום תחרויות כשאחרים לא מצליחים.

אבל היום, ואני אכתוב לך כמו שכותבים לילד שמסרב להבין - אתה עבריין.

יש חוק. ספורט מוטורי הוא חוקי במדינת ישראל. ומי שמקיים תחרויות לא לפי החוק עובר על החוק. ומי שעובר על החוק הוא עבריין. גם אם המשטרה לא סוגרת לו את האירועים, עדיין עבריין.
אתה, חיים, לא יכול להסתתר מאחורי מילים כמו מפגש חברתי והפגנת יכולת. אתה מקיים תחרויות לא חוקיות ואתה עבריין שמוציא שם רע לכל הג'יפאים.

אין הבדל בין התחרויות האלה לרייסים בדרך נמיר.

רוצה לעשות תחרויות עבירות? העמותה גוססת? תקים עמותה חדשה, כתוב כללים, תגיש לרשות, תקיים אירועים לפי הכללים וזה יהיה חוקי.
אני לא מת על החוק הזה, אבל הוא כאן. ואתה עובר עפ החוק. וכמו שהמעשים שלך גרמו לסגירת הבור הם עלולים לגרום לתוצאות גרועות בהרבה.
מצד שני זה לא מעניין אותך, כי מי שיש לו ביקורת כלפיך הוא יפה נפש. בסדר.
אז למה אני טורח? כי אולי מישהו מהאנשים סביבך יבין. אולי כל מה שאנחנו כותבים לא חודר למוח של הקבלן ממיאמי אבל יחדור למוח של מישהו מהאנשים המצויינים שמשום מה בוחרים ללכת אחרי עבריין אחרי שהתייאשו מהעמותה שלא דואגת לאירועים במקום לפעול לקיום תחרויות חוקיות.

סגרו בגללכם את הבור. מי שלא מבין את הקשר עוצם עיניים. תמשיכו בשלכם, יסגרו לנו עוד דברים.

אף אחד כאן לא נגד אירועי ספורט מוטורי. רובנו אוהבים את זה. אבל מנסים לומר לכם - זו לא הדרך. האירועים האלה, מוצלחים ומהנים ככל שיהיו- מזיקים. לכל הג'יפאים בארץ.

אסף.

asafk
11-03-13, 08:12
ניבו,
אני מקווה שתצליח לראות את זה שאין קשר בין העובדה שהאירועים האלה מהנים ומעניינים, לבין הסיכון שאם המשטרה היתה יודעת שהנווט שנדרס באחת התחרויות נדרס במסגרת תחרות לא חוקית, מישהו היה יושב בכלא.
תחשוב על התדמית שלנו, טלוויזיה בפריים טיים, נהג בג'יפ בלי חגורה ועם בקבוק בירה ביד. אני לא רוצה שזו תהיה התדמית שלנו. ואתה?

אסף.

MR BIG
11-03-13, 09:02
אדון צ'יאם/ צ'יאם8/חיים יסדר/ דרך השטח/ ספורט מוטורי בלה בלה בלה ...או כל שקר אחר :

תשמע , אתה ערס. נקודה.
אתה פשוט שימי ופילוס מארץ נהדרת. ואתה שייך לזרם הנאור הזה שמחריב פה במדינה כל חלקה טובה.
ערסים מעוררים בי בחילה.
לא אוסיף על כל מה שאמרו פה עליך , כי זה באמת נכון : אתה עבריין.
אני מאחל לך 2 דברים :
1) בגלל שאתה כל כך אוהב את הטבע , אז שבאחת ההזדמנויות שאתה כל כך שומר על השטח והטבע , שיקפוץ אליך איזה צפע ארץ ישראלי וייתן לך נשיקה צרפתית.
2) סליחה שאני אומר את זה אבל....- הכל טוב והכל יפה ב"אירועים" שאתה מקיים....- עד שיקרה משהו... !! ביום שלמישהו יירד שם טיפת דם מהאצבע הקטנה , אז אתה בצרות. צרות צרורות. ותהיה בטוח שכל קהילת ג'יפולוג השפויה וההגיונית נהיה לך הקטגורים ונעשה הכל כדי להכניס אותך כמה שיותר בפנים , לכמה שיותר זמן!
דפקת אותנו ? נדפוק אותך פי מליון!! זה רק עניין של זמן עד שהגלגל יתהפך...
אני שונא אותך.

דידין
11-03-13, 10:07
מה שה"חיים 8 " הזה לא מבין וחבל , זה ש....
של "אירועים" שהוא מפיק, באים אנשים , כמו שבאו ברומי העתיקה- לראות שעשועים (ואם יישפך דם - אז עוד יותר טוב), מה איכפת ,לבוא ולראות אנשים מתהפכים/שוברים כלי רכב/מתכסים בבוץ וכו...
חבל שהוא לא מבין שכל ה"אירועים" שהוא מפיק , חוץ מזיהום סביבתי/רעש/אבק/השמדת בתי גידול של צמחים ובעלי חיים, הוא מעיר מרבצם גם את אלה שאיכפת להם ממה שקורה בארץ הזאת בנושא איכות הסביבה , שבסופו של דבר יקומו עליו ועל חבר מרעיו (זה באמת לא אכפת לי), אבל גם יקומו עלינו חובבי הנסיעה ברכבי שטח ויצרו את צעדנו .

טיפש אחד זרק אבן לבאר 1000 חכמים לא יוציאו אותה.

lizard
11-03-13, 11:00
וואו איזה קשקשנים. הדבר היחידי שמר ספורט עממי לא צודק בו זה שהוא לא עושה אירועים מאושרים על ידי הרשות לנהיגה ספורטיבית על כל המשתמע מכך. אני אישית חושב שזו טעות אבל קטונתי מלהטיף. איזה עליהום. נכון הוא היה אידיוט וטיפש לפרסם את האירועים שהוא עושה בתקשורת. אבל כמו שאתם נטפלים אליו אתם יכולים להטפל גם לבאחה ישראל ונועם היימן. למה שם לא נוסעים בשטח?
כל העליהום הזה בגלל שסגרו את הבור. נו שווין תסעו עוד 20 קמ לבור אחר. כל השנאה הזו לא בריאה לאף אחד.

elro
11-03-13, 11:16
וואו איזה קשקשנים. הדבר היחידי שמר ספורט עממי לא צודק בו זה שהוא לא עושה אירועים מאושרים על ידי הרשות לנהיגה ספורטיבית על כל המשתמע מכך. אני אישית חושב שזו טעות אבל קטונתי מלהטיף. איזה עליהום. נכון הוא היה אידיוט וטיפש לפרסם את האירועים שהוא עושה בתקשורת. אבל כמו שאתם נטפלים אליו אתם יכולים להטפל גם לבאחה ישראל ונועם היימן. למה שם לא נוסעים בשטח?
כל העליהום הזה בגלל שסגרו את הבור. נו שווין תסעו עוד 20 קמ לבור אחר. כל השנאה הזו לא בריאה לאף אחד.

אתה כנראה מפספס פה משהו...
אין בעיה עם ספורט מוטורי לאף אחד!
יש בעיה עם הצורה שזה נעשה שגורם להעיר שדים, אתה כנראה לא מבין את גודל הנזק שהדבר הזה עושה, אבל אני מאמין שבקרוב אתה תבין לבד.
סגירת הבור היא כן סיפור גדול, תסתכל על התמונה השלמה ולא על המקרה הפרטי, אני אישית לא הגעתי לשם אף פעם כי הוא לא עניין אותי, אבל אני מדבר על העיקרון.
סגירת הבור באה בעקבות התחרות המתוקשרת והלא חוקית חד משמעית!!!
היום זה הבור, מחר זה מקום אחר שיפורסם בתקשורת, תפנימו את זה ונסו להבין את גודל הנזק, הוא לא כל כך קטן כמו שאתה חושב...

lior_b.s
11-03-13, 11:20
מיכה אתה מפספס את הפואנטה...
תיסע עוד 20 ק"מ לבור אחר ובעוד חודש, חודשיים , חצי שנה, חיים וה"עמותה" הדמיונית שלו יגיעו גם לשם וגם את זה יסגרו...וגם אז תיסע עוד 20 ק"מ? לאן תגיע?
קשקשנים או לא , חיים לא טורח לנסות להבין מה שכותבים לו.. כולם אוהבים ספורט מוטורי!!! , כולם משתינים בבריכה... חיים עסוק בלהשתין מהמקפצה ולהוכיח לכולם שהוא יכול לעשות את זה... ולא מעניין אותו אם יסגרו את הבריכה אח"כ...הוא הוכיח שהוא יכול, זה הכל. .
אני לא מגיע לבור, הייתי שם פעם אחת כי הייתי באיזור וזהו, סגור או פתוח זה לא פוגע לי בטיולים. . אני מטייל באיזורים אחרים לגמרי, עם אנשים אחרים לגמרי, ותתפלא יש גם ירוקים ג'יפאים, שמטיילים ולא משאירים סימנים לזה שהיו שם. .
לרוץ לתקשורת ולצעוק אני עמותה ואני עושה אירועים ואף אחד לא יכול לעצור אותי זה כבר מעבר לטמטום. . לספר לכולנו שקרים ע"ג שקרים , אישורים, שטח פרטי, פארק מוטורי, בחייאת מה אתה בן 4??

אני לא חושב שמישהו יתנגד לאירוע מוטורי ויחרים את האירועים אם הם יהיו קצת פחות מזיקים לתדמית שגם ככה לא בשמיים. . יש מדינות שאסור ליסוע ברכב שטח מחוץ לכביש אלא במקומות/פארקים שהוגדרו לכך... תמשיך לעודד את חיים ותגיע לזה גם בישראל...

(אלרואי קראת את המחשבות שלי וכתבת אותן שניה לפני :) )

lizard
11-03-13, 11:28
אני לא אומר שאתם טועים. אני חושב שהכתבה בטלויזיה עשתה יותר נזק מתועלת אבל את אותם טענות שמענו כבר גם על אירועים של נועם היימן ומיקי יוחאי. זה שמר ספורט עממי מפרסם את העובדה שהוא עושה אירועים לא חוקיים תפגע רק בו. אני מוכן לשים כסף שגם אם היה אירוע חוקי בבור אז הוא עדיין היה נסגר. אז מה? בכל פעם שיעשו אירוע חוקי באיזור כלשהו יסגרו את האיזור לגיפים? מי שסגר את הבור אלו הירוקים והם היו סוגרים אותו גם אם זה היה אירוע חוקי למהדרין. לא בגלל שזה נכון או לא נכון. בגלל שהם יכולים.

בקשר לתדמית, עוד לא ממש הבנתי כנראה איך הם הורסים אותה. היית באירוע האחרון? לטעמי היה סדר מופתי. מה שהיה בעבר היה בעבר. ראיתי סרטונים של איועי עבירות משנות ה90 ותחילת 2000....מחריד אבל למדו מאז. תורם ללמוד.

lizard
11-03-13, 11:31
לדיןדין, נראה לך שמי שהולך לראות נאסקאר הולך בשביל המרוץ? הם הולכים לראות תאונות. אחרת מרוצים כמו דמולישיין דרבי ומרוצי ספרה 8 לא היו קיימים.

elro
11-03-13, 11:37
(אלרואי קראת את המחשבות שלי וכתבת אותן שניה לפני :) )

וואלה אותו דבר במילים אחרות... :)

אני לא אומר שאתם טועים. אני חושב שהכתבה בטלויזיה עשתה יותר נזק מתועלת אבל את אותם טענות שמענו כבר גם על אירועים של נועם היימן ומיקי יוחאי. זה שמר ספורט עממי מפרסם את העובדה שהוא עושה אירועים לא חוקיים תפגע רק בו. אני מוכן לשים כסף שגם אם היה אירוע חוקי בבור אז הוא עדיין היה נסגר. אז מה? בכל פעם שיעשו אירוע חוקי באיזור כלשהו יסגרו את האיזור לגיפים? מי שסגר את הבור אלו הירוקים והם היו סוגרים אותו גם אם זה היה אירוע חוקי למהדרין. לא בגלל שזה נכון או לא נכון. בגלל שהם יכולים.

בגלל זה אנחנו צריכים להיות חכמים יותר מצודקים...
לדוגמא, ההתעקשות לעשות אירוע מתוקשר בהר חורשן (וכולם על הז##ן שלו...) ...

lior_b.s
11-03-13, 11:42
מיכה אני אסביר לך איך הם הורסים את התדמית..
20 שנה אנשים הולכים לשתות קפה בבור, כל יום שישי עשרות ג'יפים מפגינים שם יכולות ואף אחד לא התערב..
חיים וה"עמותה" עשו שם אירוע תיקשורתי אחד והבור נסגר.. תוכנית בניה, מפלצות בטון, צירוף מקרים אומלל?.. מצטער לא קונה את זה, אין צירופי מקרים!!! מאז האירוע הירוקים עשו הכל כדי למנוע ממך ליסוע שם וחיים סיפק להם את התחמושת... למדו מאירוע לאירוע?, אחלה , הלוואי וילמדו עוד, נווט שנדרס? כנראה שלא למדו מספיק.. זה בכל פורום חיים כותב בו הוא מוצף בעשרות תגובות נגד או ביקורות על ההתנהלות שלו ורק 2-3 תומכים עדיין לא גרמו לך להבין??? אני כבר לא יודע מה יגרום לך להבין,. .

"מלך פריצת הדרך"... מממ מעניין מה הפירוש? בטח גם זה באישור ובשטח פרטי ואין שום פגיעה בטבע... כי חיים אמר...

savyon
11-03-13, 11:52
מיכה,
בשנות ה-70 נסעו בלי חגורות בטיחות (למרות שברכבים היו) כי לא חייבים- לא היה חוק, היום יש ולכן זו חובה!
כשמיקי והיימן עשות תחרויות שנתיים אחורה לא היה חוק, היום יש!

תפנים את זה מיכה ויהיה לך יותר קל להבין את השאר.

סביון

lizard
11-03-13, 11:56
סביון אין לי שום בעיה עם מה שאתה אומר ואני מסכים וכתבתי את זה. אבל הטענה שסגרו את הבור בגלל אירוע לא חוקי היא לדעתי לא נכונה.

lizard
11-03-13, 11:57
ליאור כבר כתבתי שהכתבה הייתה מפגרת והוא לא היה צריך לעשות אותה. אני גם לא אוהב את הסגנון כתיבה אבל לעשות עליו כזה עליהם פשוט מגעיל בעייני.

GodsFather
11-03-13, 11:57
אני עומד מהצד ולא מתערב במה שהולך פה, אבל משהו אחד אני כן יכול לומר -

לשים את מיקי יוחאי ונועם היימן באותו מקום עם החיים הזה, זו תפיסה עקומה מאד. אני יכול לומר את זה כי אני מכיר את השניים הראשונים מקרוב קרוב ויודע איך הם מארגנים אירוע גם אם הוא לא חוקי לפי החוקים היבשים.

Pageup
11-03-13, 12:05
מיכה,
ההבדל בין הארועים של נועם ומיקי לארועים של חיים הוא נורא קטן אבל מהותי.
אחרי הארוע של חיים בבור נשארו ערימות של זבל. וזה אחרי הארוע שהוא
עשה ליד אלעד ונשארו ערימות של זבל. בשני המקרים העירו לו פה. בשני
המקרים הוא לא התייחס, במקרה של הבור זה הופיע בעיתונים ואחרי זה בטלויזיה.
וכל זה היה פרסום לא של האירוע. זה היה פירסום של הג'יפה שנשארה.
ראו הירוקים שמלכלכלים להם ערימת כורכר שהולכת לבנייה והתעוררו.
על זו המהומה. אם הבחור היה מקשיב, היה מפנים, היה מבין והיה עושה את
זה בצורה מסודרת, מאורגנת ונקייה אף אחד לא היה מדבר. אם הוא היה מערב
את הרשויות (כולל הרישעות, המשטרע והעיריה) לא היה קורה שום דבר
והבור היה נשאר הבור.
אני הייתי בבור פעם אחת בחיי כי הוא לא מעניין אותי, הייתי בארועי עבירות בעבר
ומאוד נהנתי (גם הילדים שלי וילדים של חברים שלמדו קצת איך נראה ספורט מוטורי).
הבעיה היא שבקצב הזה של חיים וחבריו, היום שאני לא אוכל לסוע עם הרכב לטייל
מתקרב בצעדי ענק.

hadtomer
11-03-13, 13:06
עמותה?????. הצחקתם את רשם העמותות. מצ"ב תגובת הרשם לנושא. במועצה המקומית נווה ירק פחות צוחקים - מתברר שנגד הנ"ל הוגשו תלונות על האירועים ה"חוקיים". אני היחיד שמרגיש שיש כאן למישהו איזשהי נטיה קצת לעוות את האמת? ספורט מוטורי? בכיף. אבל למה לעשות את זה בדרך שכוללת שקרים ומשטרה?

שלום רב,

איני מוצאת עמותה כזאת לא בתהליך רישום , ולא רשומה .
כדי לבקש את מספר ה ע.ר של העמותה או מספר זמני של רישום , כדי שאוכל לתת לך תשובה מדויקת.

http://www.jeepolog.com/forums/[email protected]בברכה,
מירי רבינוביץ',
רשות התאגידים

| מוקד רשות התאגידים | טל. 1-700-70-60-44 |
| רשם החברות | פקס. 02-6467868 | דוא"ל: [email protected] |
| רשם העמותות | פקס. 02-6462548 | דוא"ל: [email protected] |
למידע נוסף ניתן להיעזר באתר האינטרנט של רשות התאגידים (http://www.justice.gov.il/MOJHeb/RasutHataagidim).

lizard
11-03-13, 13:45
גם מיקי יוחאי וגם נועם היימן לא התחילו כאלופים. אני בטוח שגם האירועים שלהם היו מלכלכים בעבר.
הפואנטה שלי היא שיש לדעתי שיפור ניכר בארועים שהוא מארגן. בהמלך בוץ היה מאוד נחמד. הרבה יותר ממה שציפיתי. כולל אבטחה וכדומה. אתם שופטים מישהו על זה שהאירועים הראשונים שלו היו גרועים. זה מה שמרגיז אותי. אני לא אןמר שאתם לא צודקים אבל לזכותו יאמר שהוא משתפר.

shmil
11-03-13, 13:49
מיכה, למזלך אני מנהל פורום כיום.
אם לא הייתי היית מקבל ממני תגובות סטייל״נ.נ ממוגן״.
כמות השטויות והנזק בפוסטרים שלך בשרשור הזה מדהימה וכבר אמרו לך בעבר ״אם שניים אומרים שאתה שיכור - לך לישון״

elro
11-03-13, 13:52
גם מיקי יוחאי וגם נועם היימן לא התחילו כאלופים. אני בטוח שגם האירועים שלהם היו מלכלכים בעבר.
הפואנטה שלי היא שיש לדעתי שיפור ניכר בארועים שהוא מארגן. בהמלך בוץ היה מאוד נחמד. הרבה יותר ממה שציפיתי. כולל אבטחה וכדומה. אתם שופטים מישהו על זה שהאירועים הראשונים שלו היו גרועים. זה מה שמרגיז אותי. אני לא אןמר שאתם לא צודקים אבל לזכותו יאמר שהוא משתפר.

אני מציע שתקרא את מה שכתוב בשרשור הזה על "מלך הבוץ", ראה את ההתיחסות של מר בחור לכל מה שכתוב ותגיד לי (נסה להיות אוביקטיבי) האם זה נראה רציני?

http://www.jeeptrip.co.il/start/forum/start.asp?p=1&ForumId=1&id=950682

lizard
11-03-13, 14:19
אני חושב שהארועים שלו רק משתפרים. זה אומר לי שהוא כן מפנים מה שנאמר לו. אולי אני טןעה אבל אני מתייחס למעשים ולא דיבורים.
זה שהוא וחלק מהאנשים פה כותבים ברמה של כיתה ד ובסגנון של אכלו לי שתו לי....מה לעשות זה מה יש.

בתכלס, כמו שאני רואה את זה, נעשתה טעות, לדעתי בתום לב ומתוך התלהבות ונסיון לקדם את התחום, בחשיפה בטלוויזיה.
עובדתית כמעט שאין שום סיכוי שיהיה אירוע חוקי על שטח כמו הבור ורק בגלל שנדרשת הסכמת כל בעלי השטח (בגלל זה רוב הארועים נעשים על אדמת מדינה) וזה לא היה משנה אם זה אירוע חוקי או חא, הירוקים היו מתרגזים בכל מקרה כי זה האופי שלהם.
אני בטןח שמר ספורט עממי לא לכלך בעצמו אלא הקהל שלו. יש גבול למה שאפשר לעשות ועם כל הכבוד, אותו קהל של חובבי ספורט מוטורי, גיפים ואנדרנלין יהיה בכל אירוע.

elro
11-03-13, 14:30
אני לא מדבר רק על הסגנון, שזה גם צורם, אני מדבר על כל ההתנהלות שלו מול מנחם ועל, בוא נגיד, ה"אי דיוקים" בדברים שלו לעומת עובדות שמציגים לו.
אני מדבר על כל נושא נווה ירק ומה שהיה סביב זה, תוך כדי זה שתושב המקום מראה עובדות אחרות ממה שהבחור מציג.
אני מאוד מקווה שאני טועה אבל נראה לי שכולנו נשלם על ביוקר על זה אם זה יימשך ככה.

הפלוס היחיד שאני רואה פה זה שאני אולי אמכור את הרכב אחרי שנהפוך לנרדפים ויצרו את צעדינו,
ככה אני אפסיק להפסיד (הרבה מאוד) כסף על התחביב הזה אחרי כ 18 שנים בתוכו... :)

ניבו
11-03-13, 14:34
ניבו,
אני מקווה שתצליח לראות את זה שאין קשר בין העובדה שהאירועים האלה מהנים ומעניינים, לבין הסיכון שאם המשטרה היתה יודעת שהנווט שנדרס באחת התחרויות נדרס במסגרת תחרות לא חוקית, מישהו היה יושב בכלא.
תחשוב על התדמית שלנו, טלוויזיה בפריים טיים, נהג בג'יפ בלי חגורה ועם בקבוק בירה ביד. אני לא רוצה שזו תהיה התדמית שלנו. ואתה?

אסף.

אוקיי, תחשוב על התדמית שיש לנהגים צעירים שיוצאים מפאב ובדיוק עושים כתבה על אלכוהול ושתייה ורואים את כולם שיכורים בלי אף נהג תורן.
נכון, לא כולם ככה, וכל מי שרואה את זה משער לעצמו שלא כולם ככה, אז במה זה שונה?

דרך השטח דואגת להעביר לנו את הימים החמים של הקיץ והימים הקרים של החורף בפעילויות חינם לכל המשפחה שכיף לבוא ולצפות, צוות אופנועים מעופפים, מפגשים, תחרויות ומה לא.
נכון, יש אנשים שלא קשורים לאותם תחרויות שהם לא חלק מכל האירגון שהורסים, אבל זה בכל מקום, אין זאת סיבה להאשים את דרך השטח במה שהם עושים
תיכנסו מעט לפרופורציות!!
וזה שסגרו את הבור, כולם יודעים את הסיפור מאחוריי זה, וממש אבל ממש אין שום קשר לתחרות "מלך הבור".

אני דבק בעמדה שלי, ולכל אירוע שדרך השטח מארגנים אני אגיע ואני אהנה. ואם תשאלו אותי הם רק משתפרים מכל אירוע לאירוע,
אז תפסיקו לשנוא, ותתחילו לאהוב.

lizard
11-03-13, 14:38
לא יודע מה זה נושא נווה ירק. לא יודע מי זה מנחם. ברור לי שהוא יורה מהמותן ומאוד לא מדוייק אבל גם ברור לי שהוא תחת מגננה אחרי כל ההתקפות פה.
בתכלס הנושא מוצה. אני לא אשכנע אתכם (לא שצריך) ואת הדעה שלי שלפחות הוא עושה כשאחרים הפסיקו לדבר, גם אתם לא תשנו. אני מקווה שהוא יפנים את הנושא.

oferl
11-03-13, 14:49
איך שר ארקדי: "נאמר כבר הכל - אין לי מה להוסיף לזה..." מלבד, כוחות השוק ידברו. מה יותר חשוב לכם? העקרון וללכת איתו עד הסוף או אני ואני ואני...
מי שרוצה להפסיק את הפגיעה הזו בכולנו (ואני מדבר גם על פגיעה עתידית כי הבור וכל גוש דן הם לא כוס התה שלי) שיודיע חגיגית לנותני החסויות של חוות המזור הזו שהוא מהם לא קונה יותר כלום. נקודה. עד שהם יתנערו מהעסק הזה. נראה אז מה שווה להם יותר.
לא יהיו חסויות - לא יהיו ארועים. החיים הזה לא נראה לי אחד שעושה את זה לשם שמיים...

asafk
11-03-13, 14:57
ניבו
סגרו את הבור באופן ישיר וברור בגלל תחרות מלך הבור. התחרות משכה תקשורת, שלילית בחלקה וחיובית בחלקה. הפרסומים האלו גררו פרסומים נוספים וכל מיני טיפוסים מהסוג שמתלונן בעיריה. כתגובה ישירה לאותן כתבות ואותן פניות העיריה הבטיחה לטפל בנושא בשיתוף המשטרה וכך עשתה.בערב כשאני אהיה בבית אני אעלה את גזירית העיתונים למי שעדיין לא רואה את הקשר.
ביקשו מחיים שלא יעשה את האירוע אבל הוא עשה אותו כדי להראות שהוא לא שם קצוץ על מה שאומרים לו. אמר שזו זכותו לעבור על החוק ובשם החופש שלו לנסוע בבור עכשיו לאף אחד מאיתנו אסור לנסוע בבור.
אז הוא העביר לך את ימי הקיץ בכיף. המחיר גבוה מדי. אנחנו בעד ספורט מוטורי, עממי או לא עממי. אנחנו נגד פגיעה בזכויות של כלל הג'יפאים.
את הבור סגרו עכשיו. 30 שנה מגיעים לשם ג'יפיםנבשבתות. אבל הוא נסגר בעקבות מלך הבור. זו רק ההתחלה וכמו שחיים מתנהג ייסגרו לנו עוד מקומות כי הוא לא מקשיב ומסרב לציית לחוק.

אסף.

cj 64
11-03-13, 15:12
אולי תתחילו לחפש פתרונות?במקום להתנצח?
זה יהיה טוב אם תתחילו לחפש פתרונות!
כל חברה בנויה מכל מיני סוגים,אי אפשר לפתור את זה,אבל לעזור לפרגן זה אולי יום אחד יהיה חוקי,מי יודע,בקצב הזה,הקוקסינלים,יושבים ועושים ,שאחטה"
ולועגים לנו,!
גל

יקיר גרין
11-03-13, 15:23
גל, לדעתי כל מה שצריך לעשות, זה לחכות. זה יעבור.
עוד שנה הכל יחזור להיות כמו פעם. השלטים ישחקו/יורדו, ואז יתחילו לבנות.

ניבו
11-03-13, 15:34
ניבו
סגרו את הבור באופן ישיר וברור בגלל תחרות מלך הבור. התחרות משכה תקשורת, שלילית בחלקה וחיובית בחלקה. הפרסומים האלו גררו פרסומים נוספים וכל מיני טיפוסים מהסוג שמתלונן בעיריה. כתגובה ישירה לאותן כתבות ואותן פניות העיריה הבטיחה לטפל בנושא בשיתוף המשטרה וכך עשתה.בערב כשאני אהיה בבית אני אעלה את גזירית העיתונים למי שעדיין לא רואה את הקשר.
ביקשו מחיים שלא יעשה את האירוע אבל הוא עשה אותו כדי להראות שהוא לא שם קצוץ על מה שאומרים לו. אמר שזו זכותו לעבור על החוק ובשם החופש שלו לנסוע בבור עכשיו לאף אחד מאיתנו אסור לנסוע בבור.
אז הוא העביר לך את ימי הקיץ בכיף. המחיר גבוה מדי. אנחנו בעד ספורט מוטורי, עממי או לא עממי. אנחנו נגד פגיעה בזכויות של כלל הג'יפאים.
את הבור סגרו עכשיו. 30 שנה מגיעים לשם ג'יפיםנבשבתות. אבל הוא נסגר בעקבות מלך הבור. זו רק ההתחלה וכמו שחיים מתנהג ייסגרו לנו עוד מקומות כי הוא לא מקשיב ומסרב לציית לחוק.

אסף.

תן לי רק לתקן אותך, תחרות המלך הבור נעשתה באותם מקומות שעד עכשיו כולם נסעו בהם, ולא במקום חדש, ולא ירדו לקו המים
המשתתפים, המתחרים, וכל האחריים על הגידור והתיחום עשו את עבודתם נאמנה. קבעו חוקים, קבעו שלכל רכב יהיה נווט, דאגו להכל.
במקרה, רכבים אחרים שלא היו בתחרות וירדו למשל לקו המים בדיוק כשהמצלמה הייתה שם או כשאותו כתב\כתבת היו שם אין זה אומר שדרך השטח אשמים בדבר.
את האשמה צריך להפנות לאנשים שממש אבל ממש לא נמצאים כאן על גבי הפורום. וזה אנשים מכל מיני מגזרים ומכל מיני סוגים.
אבל לבוא בטענות לדרך השטח?? סלחו לי אבל זאת חוצפה.
עכשיו אני ממליץ לחפש את האנשים שלמשל יורדים לקו המים, ולהגיד להם בפנים את מה שאמרתם לחיים כאן על גבי הפורום.

אז כמו שאמרתי וכמו שאגיד, מעט פרופורציות!!

hadtomer
11-03-13, 15:42
וזה שסגרו את הבור, כולם יודעים את הסיפור מאחוריי זה, וממש אבל ממש אין שום קשר לתחרות "מלך הבור".

.
ניב, אתה מדבר ברצינות? לך כמה עמודים אחורה-עיריית תל אביב נתנה תשובה רשמית-הבור נסגר בגלל רכבי שטח. לגבי בניית מגדלים- הבניה מתוכננת לשנת 2018!!!! אחרי פינוי שדה דב. שנים שאנחנו באים לבור ואף אחד לא אומר כלום. ואז בא אחד והרס הכל. רוצה לעשות אירוע? כווווולנו בעדך. אבל יש דרך-ויש דרך. אם אתה רוצה לעשות אירוע-תבורך-אבל באים ואומרים לבן אדם "תקשיב, אנחנו לא צריכים את תשומת הלב הזאת, יסגרו לנו את המקום"-והוא מתווכח. ואז מגיעה טלויזיה. ואז יש הפגנות של כל מיני ליצנים שרוצים להציל את חברבורית הסלעים. ואז סוגרים לנו את המקום. עד לפני חודשיים כל הליצנים בכלל לא ידעו שהבור קיים. 30 שנה באים לשם ושום מחבק עצים לא פצה פה.

ומעבר לזה-למה לעשות דברים בשקרים ואגדות? רוצה לעשות אירוע ספורט מוטורי? אחלה!!! בשביל אנשים כאלה הלכתי לעשות קורס מארשלים, בשביל שאני אוכל לבוא לאירועים בסבבה, בהתנדבות-כדי שיהיה כאן ספורט מוטורי-אבל בין מה שהוא עושה ובין חוצה ישראל, ליגת העבירות, ליגת פוינטר וכו יש מרחק אדיר - תחשוב על זה רגע ברצינות - מחוץ לראש של "איזה מגניב, יש לנו מקום להתחרע בסבבה"- בן אדם אומר שהוא עמותה - ברשם העמותות לא שמעו עליו. בן אדם מספר מעשיות שעיריית תל אביב לא סגרה שטחים-סגרה בגללו. מספר סיפורים על משטרה שהגיעה לאירוע ונסוגה בגלל עורך דין שקבע שהשטח חופשי לכולם-לא היה ולא נברא-בירור מול המשטרה מעלה שמדובר בקריאה בגלל גרימת רעש. הבן אדם מבטיח שיש אישורים מנווה ירק לקיים תחרות-בירור מעלה שיש תלונה למועצה אזורית. אתה לא קולט שיש כאן מצב בעייתי שבסופו של יום משליך על כולנו? לבוא ולהגיד "יש ספורט מוטורי וזה סבבה" זה קצת בעייתי כשבגלל הספורט המוטורי אתה משאיר אחריך חקלאים כועסים, עיריה שסוגרת לך את המקום וכו. יותר חמור מזה-בן אדם טוען שהוא עמותה והאירועים מסודרים. היתי באירוע אחד - אנשים כמעט נדרסו- מה עושים אם האירוע הזה בכלל לא חוקי? למי באים בטענות? לעמותה שלא קיימת? מה קורה לבן אדם שנפצע בתחרות ספםורט מוטורי לא חוקית? הוא מספר לביטוח שלו שהמארגן אמר שזה כן חוקי כי הוא עמותה דימיונית? אל תבין אותי לא נכון- תודה לאל טוב שיש ספורט מוטורי ואם צריך אז שיהיה ספורט מוטורי מחתרתי - לרייסים היתי בא גם כשהיתי בן 22-כי לא היה לנו משהו אחר- אבל אם זה מחתרתי ולא חוקי-אז תשאיר את זה מחתרתי ולא חוקי. אם זה חוקי-אחלה. תביא גם את CNN שיצלמו. אבל אם בפועל זה לא חוקי - ואתה מספר לאנשים שזה כן חוקי ומשקר-ועוד דואג להביא צוותי טלויזיה שמהר מאוד מפנימים שזה לא חוקי - כי ראבאק-כמה חכם צריך להיות כדי להבין שג'יפים ודיונת חול עם אזובית הסלע המצויה זה כנראה משהו שלא הולך יחד - אז משהו כאן הולך עקום, לא? מבחינת ספורט מוטורי-זה נושא קדוש. אני מוכן לשבת בצאלים מארבע בבוקר בשביל לתפוס חתיכת אקשן-אבל ככה זה פשוט לא דרך. הנזק כבר בשטח.

תכלס....תבין ניב, העיניין כאן הוא לא הבור. בסדר, נעשה קפה בחדיד, בירקון, בגבעה של האשקפה. חפיף. העיניין הוא שזו הפעם הראשונה שאשכרה -סליחה על הביטוי-מזיינים את הג'יפאים חזק. תמיד אמרנו שתודה לאל אנחנו לא חיים באמריקה ששם מחבקי העצים סגרו את חלק מהשטח-אז הנה-זה קורה. יש כאן תקדים מאוד מסוכן- בכל מקום כזה שמתקיימת תחרות- בניגוד לרצון המועצה המקומית, או שהמשטרה באה לפוצץ, נוצר כאן תקדים מאוד מסוכן. היום זה הבור- מחר זה חורשן.

sos4u
11-03-13, 15:49
תחרות המלך הבור נעשתה באותם מקומות שעד עכשיו כולם נסעו בהם, - זה מקביל להשתין בבריכה. מה שעשתה התחרות, והחשיפה התקשורתית - זה להשתין מהמקפצה. ואת זה, מה לעשות, אף אחד לא אוהב ...
במקרה, רכבים אחרים שלא היו בתחרות וירדו למשל לקו המים בדיוק כשהמצלמה הייתה שם או כשאותו כתב\כתבת היו שם אין זה אומר שדרך השטח אשמים בדבר - ברור שכן. מעצם היותם המארגנים, הם אחראים לכל מה שקורה באותו אירוע / יום . אחראים גם לליכלוך שנותר אחרי. [ וגם אם היה שם לפני.. זה לא מעניין אף אחד... ]
את האשמה צריך להפנות לאנשים שממש אבל ממש לא נמצאים כאן על גבי הפורום. וזה אנשים מכל מיני מגזרים ומכל מיני סוגים. - וזאת הבעיה, של"אנשים" - אי אפשר להטיל אחריות. על מי שמארגן את הארוע - בהחלט אפשר.
אבל לבוא בטענות לדרך השטח?? סלחו לי אבל זאת חוצפה. - החוצפה היחידה היא, שבעקבות המעשים המיותרים הללו, נגרם נזק לקהילה שלמה. כולל אותך...

אז כמו שאמרתי וכמו שאגיד, מעט פרופורציות!!
פרופורציות ? ירדתם מהפסים.
גרמתם נזק בלתי הפיך לקהילה שלמה. איזה פרופורציות ?

ניבו
11-03-13, 15:58
אתם מפילים את כל התיסכולים שלכם על שעיר לעזאזל אחד, וזאת לא דרך.
הצורה שבא אתם רושמים - זאת לא דרך
ואתם נהפכים ביחד ל"תאגיד" של מה שנקרא Haters כלפי בנאדם אחד שזה לא מוצדק ולא כוחני.
אתם רק מראים את פרצופה האמיתי של הקילה "ג'יפולוג"

ועם כל הכבוד לSOS4U, דרך השטח אחרים לשטח שהם תחמו להם, הם לא אחראים לכל מה שנמצא ברדיוס של 30 קילומטר ממקום המפגש שבו הם החליטו להיפגש ולעשו תאת התחרות.
אז שוב פעם - פרופורציות!

הויכוח הזה לא מוביל לשום מקום, ואין כאן אפילו תרבות שיחה, אני בחוץ.
לפני שאתם "ג'יפאים" תיהיו בני אדם.

דרור ברלי
11-03-13, 16:25
אם כבר מדברים... לסנגר על עבריין שמתבטא בשפת רחוב ושוק, ובו זמנית להאשים אחרים בחוצפה ולהטיף כאן מוסר על תרבות שיחה?...
אתה מגונן גם על גנבים, שודדים, אנסים? גם אז אתה מטיף ל"פרופורציות"?...

יש עובדות. אירוע לא חוקי פורסם קבל עולם ופייסבוק, משך תקשורת וביקורת שלילית וגם טיפוסים סביבתיים עם אג'נדה טהורה של שינאת ג'יפים וג'יפאים שלא עושה שום אבחנות בין טוב לרע ומוצאת הרבה אזניים קשובות במסדרונות הרש(ע)ויות. אז אחרי עשרים ומשהו שנים בהן כולנו יכולנו לבוא לבור, אף אחד כבר לא יכול. זה רק בגלל הערסיאדה שהתקיימה שם. חד וחלק. אתה באמת לא רואה את הקשר או שאתה עושה את עצמך?...

מיכה - לירוקים לא יהיה פתחון פה אם האירועים יהיו חוקיים ומאושרים. כן, ממש לא פשוט לארגן אירוע חוקי במדינת החוק הזו. הלוואי שלסביון יהיה פעם זמן פנוי וקצת סבלנות לספר לך כמה זמן, אנרגיה וכסף מושקעים בהרמת מפגש ג'יפולוג - רק כדי לסגור את כל הסעיפים ותתי הסעיפים מכל זוית ופינה אפשרית על מנת שהאירוע הזה - תמים לגמרי ללא תנועה של כלי רכב בכלל בתוך המתחם שלו, יהיה חוקי והשוטרים שיבואו - יבואו כדי לצפות ולהינות ולשתות כוס קפה ולתת מילה טובה - ולא כדי לסגור את המפגש.

איפה היתה המשטרה באירועי "דרך השטח" הללו, למרות שהם פורסמו מראש קבל עם ועולם?... עוד שאלה לא פתורה שמחזקת את התחושה שב"מדינת החוק" הזו, ככל שתהיה עבריין וערס ובריון ואלים - ככה תוכל יותר ויותר לעשות מה שבא לך ולא לתת את הדין. לחוק יש שרירים ושיניים רק כנגד אלה ששומרים עליו.

lizard
11-03-13, 16:35
אני בטוח שאם היה אירוע חוקי בבור עדיין הירוקים היו סוגרים אותו. לא משנה להם אם זה חוקי או לא. אנשים שמחפשים מלחמה ימצאו אותה תמיד.

דרור ברלי
11-03-13, 16:39
אם מתקיים אירוע חוקי - הם יכולים לעשות סלטות באוויר. אין שום עילה להתלונן.
האזור כאמור - אינו שמורה, עדיין. אירוע חוקי משמעו אישורים לא רק מהמשטרה ומהעיריה אלא גם מבעלי השטח. מספיק גורם אחד שלא מאשר לך - והאירוע שלך כבר לא חוקי.

אבל כשמבוצעות עבירות על החוק לאור היום ומול מצלמה - אין לעיריה או למשטרה או לכל רשות אחרת את הלגיטימציה להתחמק מאחריותן לאכוף את החוק. ככה פשוט.

מידבר
11-03-13, 17:05
תליית האחריות הבלעדית לסגירת הבור ולהתדרדרות בתדמית בעלי הגיפים בדעת הקהל, בחיים8 ועמותתו הלכאורית היא בגדר התחסדות וצביעות. נכון, בארועים של עמותות העבירות/ראלי למיניהן היה פחות זבל אבל היו מפגעים בטיחותיים שרק בנס לא נגמרו בהרוגים. מה יותר חמור תחליטו אתם. זרע הפורענות נזרע שנים לפני שמישהו חלם לערוך ארוע מוטורי תחרותי פומבי ולקרוא לו "מלך המשהו". מה שבטוח הוא שהמכנה המשותף "גיפאים" ,רחב מידי.
מכל אלה ומכך שעצם הדיון הפתוח הוא טעות, אפשר להסיק שהאתר הזה צריך להפסיק להוות במה להתארגנויות ספורט מוטורי לסוגיהן, בוודאי כל עוד אינן חוקיות למהדרי מהדרין.

lizard
11-03-13, 17:10
דרור מעבר לזה שאין אפשרות לערוך אירוע חוקי בבור, ממתי זה משנה לירוקים אם זה חוקי או לא? או רחמינא ליצן, אם יש עילה או לא? העילה לסגירה היא לא אירוע לא חוקי אלא רעש ואבק. אלא אם כן אתה יכול לקיים ארוע שלא גורם לרעש ואבק, התלונה שלהם לגיטימית.
אם מחר מתחת לבית שלך עושים מרוץ דראג חוקי, נראה לך שאתה לא יכול להתלונן? התלוננות זו זכותו ההיסטורית של העם היהודי!

אני לא תומך במעשים, לדעתי האירוע בבור היה טפשות וכנראה גם סוג של "אתם לא תגידו לי מה לעשות" אבל לצאת עליו בכזה עליהום נראה לי ילדותי.

boaz avrahami
11-03-13, 17:21
אני מראשוני המבקרים את ארועי דרך השטח וגם נמחקו לי כמה הודעות.

מצד שני אתם מוציאים קיטור ולא נותנים לעובדות לבלבל אותכם.

תקראו טוב את תגובת העיריה ואחר כך את מה שאיתי רשם שגם הוא ברח משם בשישי האחרון ותפנימו טוב טוב שרוב הציבור המוטורי הוא ברברי ומתנהג ללא דרך ארץ.

חברו לזה את העניין שגילו הירוקים בשטח ותבינו שכל הקהילה המוטורית בלי יוצא מן הכלל היא המטרה שמושכת אש.

כן חיים, לא חיים... גם בלי התחרויות שלו זה היה נסגר.
התנועה למען שמורת תל אביב התחילה לפניו ותמשיך אחריו.
למען האמת מי שמגיע לשם משמש תפאורה לצילום סרטי הפרסומת להצלת השמורה מהבניה.
יותר קל לצעוק נגד גיפים ולא נגד בניה בעיר שסובלת ממצוקת דירות.

אבל מי אני שאפריע לכם לחבוט בערס התורן.
זו גם מטרה חיובית בסופו של יום

דרור ברלי
11-03-13, 17:34
מהרגע שבו ספורט מוטורי בישראל הפך לחוקי, באמת לא מסקרים כאן יותר שום אירועים לא חוקיים.

ואנחנו תולים ועוד איך את האחריות לסגירת הבור באותו אירוע שהתרחש בו, וזאת משום שעד אז, כמעט 30 שנה הירוקים בכלל לא ידעו מה זה, מי זה ואיפה זה בכלל אותו "בור".
בוא ונאמר שהתחביב שלנו אף פעם לא היה פופולרי בעיני אף רשות, אבל כל עוד הפעילות בבור לא משכה תקשורת ואש, היה שקט. פעם אחת או פעמיים פשטו שוטרים על הבור, כחלק מיוזמה מקומית של איזה קצין במשטרת ת"א על מנת למלא קצת פנקסי דו"חות ולהוריד קצת ג'יפים מהכביש. האקט ההירואי הזה, שהובל ע"י המתנדבים הגיבורים המשת"פים של יחידות הג'יפים למיניהן, זכה לביקורת כל כך שלילית שמאז לא ראינו יותר שוטרים בבור.
השטח הזה ממילא אינו שמורה אלא מיועד לבניה/פיתוח, במשך שנים שימש כמזבלה, כך שלבוא בטענות לג'יפאים על "פגיעה בטבע" זו הצביעות וההתחסדות האמיתית בהתגלמותה. מדובר בפיסת קרקע שהיא אולי היקרה ביותר בישראל כיום במונחים נדל"ניים, וברגע שיוסרו כל החסמים המשפטיים/בירוקרטיים, ברוני הנדל"ן יסתערו עליה ואף ירוק לא יוכל לעמוד בדרכם.
בינתיים, אפשר לקרוא למה שהיה שם "סטטוס-קוו". אם תרצה.

עד שאדון חיים הרים שם אירוע, הזמין בפייסבוק את כל העולם ואחותו, פורסמו סרטונים וכו', ולמרות שביקשו ממנו והזהירו אותו שמה שהוא עושה יסגור את הבור לתמיד - הוא עשה דווקא. וההמשך ידוע. מה אני אגיד לכם? שיהיה בריא, אבל בכל פעם שהוא יתלבש על איזה שטח, יש מקום לחשוש שזו תהיה תגובת הרשויות.

אגב - פעם גם יכולנו לערוך את מפגשי ג'יפולוג ביער בן שמן. עד שבא איזה טייקון וחיתן שם ברוב פאר והדר את הבן שלו. אחרי שהחתונה הגרנדיוזית הסתיימה והזוג הצעיר המעושר והמאושר פרש לליל הדבש שלו במלון מפואר, נשאר השטח בחורבנו כמו אחרי מלחמה. מאז כבר אי אפשר לקבל יותר אישורים לערוך שם אירועים.

מידבר
11-03-13, 17:47
מהרגע שבו ספורט מוטורי בישראל הפך לחוקי, באמת לא מסקרים כאן יותר שום אירועים לא חוקיים.

ואנחנו תולים ועוד איך את האחריות לסגירת הבור באותו אירוע שהתרחש בו, וזאת משום שעד אז, כמעט 30 שנה הירוקים בכלל לא ידעו מה זה, מי זה ואיפה זה בכלל אותו "בור".
בוא ונאמר שהתחביב שלנו אף פעם לא היה פופולרי בעיני אף רשות, אבל כל עוד הפעילות בבור לא משכה תקשורת ואש, היה שקט. פעם אחת או פעמיים פשטו שוטרים עלהבור, כחלק מיוזמה מקומית
השטח ממילא אינו שמורה אלא מיודע לבניה/פיתוח, כך שלבוא בטענו תעל "פגיעה בטבע" זו הצביעות וההתחסדות האמיתית. מדובר בפיסת קרקע שהיא אולי היקרה ביותר בישראל כיום, במונחים נדל"ניים, וברגע שיוסרו כל החסמים המשפטיים/בירוקרטיים, ברוני הנדל"ן יסתערו עליה ואף ירוק לא יוכל לעמוד בדרכם.
בינתיים, אפשר לקרוא למה שהיה שם "סטטוס-קוו". אם תרצה.

עד שאדון חיים הרים שם אירוע, הזמין בפייסבוק את כל העולם ואחותו, דאג שיפורסמו סרטונים וכו', וההמשך ידוע.

חיים8, בהשתינו מהמקפצה, עמד על כתפי מארגנים מיתולוגיים שקיבלו לגיטימציה כאן באתר בעשרות דיונים. אמרתי אז ואני אומר עכשיו שוב: כל עוד האתר נותן במה לארועים הנ'ל הוא שותף, לפחות פאסיבי, למה שהם יוצרים. ערסים או יפי בלורית וטוהר, על גיפולוג לקשוט עצמו טרם יקשוט אחרים.

boaz avrahami
11-03-13, 17:48
ומה תגיד דרור אם אספר לך שכמה שבועות לפני ראיתי תוכנית ארוח בבוקר שישי עם איזה ירוק שפיאר את השמורה ויצא נגד מכבי אש שטינפו שם את השטח בגין תרגיל שבוצע שם?
חוזר- לפני התחרות!

לירוקים יש טרנד להצלת גבעות הכורכר וחוף הים.
המוטוריים רק מספקים להם תמונות יפות של אויב מכוער ושנוא.
אם לא תהיו שם אז לא יהיו תמונות והמלחמה שלהם תרד מהכותרות.

מתפלא עליך קצת.
אתה מכיר את העיתונות מבפנים ויודע איך העסק עובד

דרור ברלי
11-03-13, 18:08
אין דין תוכנית אירוח נידחת בשעות הבוקר עם שניים וחצי צופים, כדין מהדורת חדשות מרכזית או תפוצה בפייסבוק.
ברגע שההזמה לאירוע הזה פורסמה בפייסבוק עם אלפים רבים מאוד של צפיות, זה כבר לא "מחתרתי". ואז כל אחד יכול לברר ולדעת שזה גם לא חוקי.
אז הירוקים רצו שמורה. אז רצו. כמה כבר יכלו למנף את עצמם מהתרגיל של מכבי האש? האירוע של "דרך השטח" סיפק להם את כל התחמושת שהם רצו.

לפני פרוץ חוק הספורט המוטורי, לא היה כלום. כל תחרות היתה לא חוקית. אבל אחרי שיש חוק והעסק לכאורה מסודר ("לכאורה" כי בפועל אין ספורט מוטורי. אין תחרויות. נאדה. כלום. מתוך הוואקום הזה צמחו אירועי "דרך השטח", לא ככה?....) - אין יותר מקום להתארגנויות פרטיזניות שלא רק שאין להן אישור, אין בהן גם מינימום של הקפדה על בטיחות המתחרים והצופים, על תקינות כלי הרכב. על התאמתם לתחרות. כשיתרחש אסון באירוע כזה ואנשים ייפגעו, פח הזבל יישפך על ראשו של כל מי שנוסע בג'יפ. גם על ראשכם - ויותר מזה - יש מצב שזה מה שיחסל סופית, אחת ולתמיד - את הספורט המוטורי בישראל כולו. כולל הספורט החוקי.
אני לא אגזים אם אגיד לכם שיש ברשויות לא מעט אנשים שלא בדיוק משתגעים על הספורט המוזר הזה שאין בו כדור שבועטים אותו לתוך רשת של שער או זורקים לסל, והם רק מחכים להזדמנות הראשונה, לפאשלה הראשונה, להרוג הראשון אם תרצו - כדי להגיד "אמרנו לכם" ולהטיל על זה וטו. הפעם לתמיד.
אל תהיו כאלה תמימים - אתם יודעים טוב מאוד איך דברים כאלה מתנהלים כאן.

ספורט מוטורי עממי
11-03-13, 19:04
איך שר ארקדי: "נאמר כבר הכל - אין לי מה להוסיף לזה..." מלבד, כוחות השוק ידברו. מה יותר חשוב לכם? העקרון וללכת איתו עד הסוף או אני ואני ואני...
מי שרוצה להפסיק את הפגיעה הזו בכולנו (ואני מדבר גם על פגיעה עתידית כי הבור וכל גוש דן הם לא כוס התה שלי) שיודיע חגיגית לנותני החסויות של חוות המזור הזו שהוא מהם לא קונה יותר כלום. נקודה. עד שהם יתנערו מהעסק הזה. נראה אז מה שווה להם יותר.
לא יהיו חסויות - לא יהיו ארועים. החיים הזה לא נראה לי אחד שעושה את זה לשם שמיים...

רשימת נותני החסות של דרך השטח ספורט מוטורי עממי היא גדולה וארוכה ולא בגלל שמעניין אותם הספורט המוטורי בכלל לא......כמות הקהל והצופים שמגיעים לארועים
זה מה שמעניין אותם החשיפה לקהל גדול. ספורט מוטורי בלי קהל לא שווה כלום נקודה. כל העמותות למינהם עשו את התחריות שלהם כמעט בלי קהל אלה בגביית כסף מהמתחרים שזה לעצמו בדיחה.

כל כך משעשע לראות את התגובות של קומץ קבוע שבכלל לא מיצג את הגיפאים מתחסדים למינהם שמגיעים לארועי דרך השטח בשושה נהנים ורצים אחר כך למיקלדת
לכתוב ביקורת ממש משועממים. חברים תכניסו טוב לראש את כל הארועים שאנו עושים הם לא למטרות רווח כל שהוא הכל על טהרת ההתנדבות בלבד מארשלים,חובשים,שופטים,אנשי בטחון,ועוד ועוד. אלפים מגיעים ונהנים מארוע לארוע כמות הצופים הולכת וגדלה שלכל ארוע אנחנו צריכים למצוא מקום שיכול לאכלס את כל האלפים שבאים להנות. ואין שמח ממני להפיק להם את ההצגה הגדולה בחינם כן חינם.

דרך אגב בחודש הבא יש כתבה גדולה בערוץ אגו חצי שעה על כל ארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי ושם נחשוף סוף סוף את הבור הענק שנחפר למלך יציאה מהבור
תחרות ברמה בנלאומית שתסוקר בכל ערוצי המדיה בארץ ובחו"ל. נבהלתם תרגעו הארוע יערך בנחלה פרטית במרכז הארץ אתם מוזמנים להגיע ולא בשושה חחחחח.

בתאריך 29.3.13 יערך הפיניג מוטורי הגדול ביותר שהיה בארץ בתל חדיד אתם מוזמנים להגיע ולהפגין נגד כל נותני החסות הם יהיו שם חברות ביטוח,יבואני רכב,יבואני טרקטרונים,אופנועים,ריזרים,מיטב הסדנאות שיפורי הרכב, חברות הדלק,יבואני צמיגים,ועוד ועוד . תגיעו להפגין אני מבטיח להקצות לכם מקום להפגין חחחח שתיה ומצה עלי.

להזהרכם הולך להיות שכונה שם לא להבהל אנחנו אוהבים להיות שכונה. אני כל כך בז לכם ונהנה מהתגובות המצתדקות והחסודות שלכם ,כל כך מרחם עליכם על המיסכנות
האומללה שלכם כמה טוב שאתם רק קומץ קטנטן ולא מעניין.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/530809_462678427129238_186282408_n.jpg

boaz avrahami
11-03-13, 19:13
כל תגרן מלך.... חחח

בזכות אנשים כמוך חיים ונהיה דומים יותר למדינות ערב במקום למערב

itayt
11-03-13, 19:16
הוא עוד משתמש בפורום בשביל לקדם את האירועים שלו... ומצד שני לזלזל בחברי הפורום. בכל מקום אחר כבר מזמן היו מעיפים אותו, חוצפן

ספורט מוטורי עממי
11-03-13, 19:18
כל תגרן מלך.... חחח

בזכות אנשים כמוך חיים ונהיה דומים יותר למדינות ערב במקום למערב

ומי קבע שמערב יותר טוב ............

ספורט מוטורי עממי
11-03-13, 19:23
הוא עוד משתמש בפורום בשביל לקדם את האירועים שלו... ומצד שני לזלזל בחברי הפורום. בכל מקום אחר כבר מזמן היו מעיפים אותו, חוצפן

ואתה לא מזלזל באלפים שחושבים בניגוד אלך קורא להם ערסים כי הם לא מסכימים איתך. אל דאגה אני לא צריך את הפירסום כאן לארועים עובדה הארוע בתל חדיד לא מפורסם כאן האלפים יגיעו גם בלי הפרסום כאן.

itayt
11-03-13, 19:29
לא קראתי לאף אחד ערס ואתה כנראה מבלבל אותי עם אחד מרבים אחרים שכינו אותך ערס.
אם היה לי איזה ספק בלב עד עכשיו לגביך, הסרת לי אותו ותודה לך על כך.
לגבי תל חדיד, אני מציע לך להשיג הפעם באמת את כל האישורים הנדרשים ולא כמו כל השקרים הקודמים שלך כי אני מבטיח לך שאני אדאג שחיים קלים לא יהיו לך שם בלי אישורים.
תל חדיד כבר שנים רבות משמש עוד מעוז של אוהבי שטח ונראה שגם אותו אתה הולך לחרב לכולנו, אז הפעם זה לא ילך לך בקלות.

boaz avrahami
11-03-13, 19:30
ומי קבע שמערב יותר טוב ............

אלו שרוצים להתקדם ולא שואפים להידמות לברברים...

מצטרף לאיתי בדרישה לחסום אותו באתר

Scrusher
11-03-13, 19:32
בתאריך 29.3.13 יערך הפיניג מוטורי הגדול ביותר שהיה בארץ בתל חדיד אתם מוזמנים להגיע ולהפגין נגד כל נותני החסות הם יהיו שם חברות ביטוח,יבואני רכב,יבואני טרקטרונים,אופנועים,ריזרים,מיטב הסדנאות שיפורי הרכב, חברות הדלק,יבואני צמיגים,ועוד ועוד . תגיעו להפגין אני מבטיח להקצות לכם מקום להפגין חחחח שתיה ומצה עלי.

"עובדה האירוע בתל חדיד לא מפורסם כאן"
........

יריב קלר ברוך
11-03-13, 20:05
חם בפורום
נכון האירועים של דרך השטח בעייתיים !
1 ענף העבירות נהרס מכל מיני סיבות ונותר חלל גדול שמתמלא ע"י אוהבי מפגשים רווי אנדרנלין ובוץ סלעים ומכשולים
2 יש שיפור מתמיד גם בבטיחות וגם בסדר וגם בהפקת לקחים מאירוע לאירוע
3 חיים כל הזמן שואף להתקדם לאירועים חוקיים עממים אבל יש בעיית רשיונות אני באופן אישי הגשתי שני מספרים אפורים ועד היום לא קיבלתי אותם בגלל שהרשות לא מסודרת עדיין.
4 לא חייבים לקבל את הבור כדבר מוגמר ואפשר ליזום ישיבה עם עיריית ת"א ויש סיכוי טוב שזה בוצע בצורה לא תקינה כי לקבל החלטה על שטח פרטי זה לא כל כך פשוט !
5 שמישהו ירים את הכפפה ושיתחילו להיות אירועים מסודרים בעבירות אני ועוד הרבה נהיה שם כרגע יש סלט ונשאר רק להודות על מה שיש וזה לא רע כמו שאתם מציגים את זה !

לסיכום בתור חלק מקבוצה של 500 דונם לא רחוק וחבר הנהלה לשעבר בניהול של הדונמים אני יכול להגיד שהעיירה או רשות אחרת יכולה לרשום זה לא שווה את הדיו !
כך ש 99 אחוז השילוט לא חוקי !
אבל לא השלט זו הבעייה אלה שינוי מגמה ע"י עיריית ת"א כך שעדיף להחליט כיצד מתמודדים עם זה
בקיצור מוכן להיות חלק מצוות שיתאם עם העירייה לנסות לסדר את העניין
יריב קלר ברוך

amit1
11-03-13, 20:12
ספורט מוטורי זה דבר חיובי ומקובל בכל העולם המפותח ואין לזה קשר ל"ערסים" אממה צריך לארגן זאת תחת מגבלות החוק ולא בצורה פרטאצית והכי חשוב לא לעורר התנגדות וכעס בקרב ציבורים אחרים. במקום להתכנס במקומות ציבורים ניתן לקיים את האירועים בשטח חקלאי פרטי והכול בהתאם לחוק ואז הכל יבוא על מקומו בשלום. כרגע הירוקים הפנאטים מצאו להם זירה חדשה לעסוק ולהתעמת בה, ציבור הגיפאים.
כרגע כולנו בבעיה כי כולנו מוכתמים מהאירועים האילו וכל פוליטיקאי שרוצה למצוא חן בעיני הירוקים יתלבש עלינו בשימחה ובששון. לצערי חיים8 מתעקש לא מבין ולהפנים את הבעיה ולהסיק מסקנות בהתאם. חבל, כולנו נדפק וכבר בקרוב לא נוכל לנוע בשטח בחופשיות.

נמרוד
11-03-13, 20:24
אני מציע לכל מי שחולק על הדרך (או האישיות) של חיים כהן - אל תיתנו לו לדרדר את רמת הדיון כאן בפורום ג'יפולוג על ידי המשך ההתייחסות אליו. קחו את המחלוקת - "את הקרב" - אליו. פה ובג'יפטריפ, הרי יש קונצנזוס כמעט מקיר אל קיר נגד צורת ההתנהלות שלו. אז מה הטעם בהמשך הדיון? לכו לדף הפייסבוק של דרך השטח ספורט מוטורי עממי, ותשפיעו עליו ועל החבורה שלו שם. תבדקו מי הם באמת נותני החסות - אם יש כאלו בכלל - ותביעו את המחאה בעמוד הפייסבוק שלהם, באתרים שלהם, ובאימייל. תסירו את הלייק שלכם מהעמוד שלו, תגרמו לעוד חברי פייסבוק ג'יפאים לעשות כך.

אין סיבה לתת לו יותר מדי תשומת לב, לתת לו להוריד את רמת הדיון כאן - ולצערי אנשים כאן נגררים בכעסם בקלות מפתיעה ויורדים לרמת התבטאות בדיוק כמו זו שהם יוצאים נגדה. לכו במקום זה לפייסבוק שלו ותעלו את רמת הדיון שם!

Ariksk
11-03-13, 20:40
יחסית לזה שאתם יורדים על הערסים והברברים למינהם השפה שאתם משתמשים בה מדהימה בנוסף ממה שקראתי לא נראה לי שמישהו יודע מי שם את השלטים או למה. אולי במקום להתלהם בצורה די מגעילה ומכוערת תחפשו דרכים פרודוקטיביות יותר. אולי חבירה יחד אל מול הרשויות תוכל לקדם גם את התחרויות שאנו נהנים מהם בסה״כ.
ולכל ״ שומרי החוק״ נו באמת דחילקום קחו אויר. כולנו ברברים וערסים אחד על הכביש אחד בשטח וגם זה שרק קופץ מדרכות לא יותר טוב.
לילה טוב.

asafk
11-03-13, 20:49
אם היית קורא את הדיון מתחילתו היית קורא את התגובה של עיריית תל אביב לפיה הם הציבו את השלטים כתוצאה מתלונות על השתוללות של ג'יפים.

אסף.

ספורט מוטורי עממי
11-03-13, 20:53
כולם מוזמנים לפיסבוק של דרך השטח ספורט מוטורי עממי זה המגרש הביתי שלי חחחח בגלל כבודו של האתר הזה אני לא אומר לכל החברים בפיסבוק להגיב כאן על מנת לא לסתום את האתר חחחח

lizard
11-03-13, 20:55
כולם מוזמנים לפיסבוק של דרך השטח ספורט מוטורי עממי זה המגרש הביתי שלי חחחח בגלל כבודו של האתר הזה אני לא אומר לכל החברים בפיסבוק להגיב כאן על מנת לא לסתום את האתר חחחח

מאוד קשה להתייחס אליך ברצינות עם תשובות כאלו. צא מהגישה של ילד בכיתה ג'....

Ariksk
11-03-13, 21:00
אסף
מכל מה שכתבתי רק את זה ראית

asafk
11-03-13, 21:18
רק לזה הגבתי. כי חשוב שהנקודה תהחה ברורה - הבור נסגר על ידי העיריה בגלל מלך הבור.
עם חלק מהדברים האחרים שלך אני די מסכים...

אסף.

Scrusher
11-03-13, 21:20
בינתיים גם בצהוב נכנסים בו חזק (והכי יפה זה שהוא פתח את הדיון שם)
בקשר לפייסבוק, פייסבוק זה לא מקום לדון בו. היו כמה שהתכסחו איתו דרך הפייסבוק,וראה זה פלא,כל ההודעות שלהם נמחקו!! לא יעבוד,במיוחד לא על הדף שלו.
בינתיים הוא רשם שהירוקים המרושעים של ג'יפולוג יוצאים עליו ובואו תצאו עליהם קצת ותגיבו להם ("הם קראו לנו ערסים ברברים שכונתיים!!")...תגובה שמישהו רשם לו:
"ירושלים מלחמה... אנחנו נשרוף אותם בתוך הבור!!!! ונעשה על זה דראג!! במדינה שלנו רק בכח!! הלוואי שהיה אפשא אחרת"

asafk
11-03-13, 21:23
ותודה לצוקרברג על יצירת מיקרוקוסמוס כל כך נפלא.

אסף.

dingo1st
11-03-13, 21:23
וואי...
אתמול ביקרתי בצהוב וראיתי את השרשור שהחיים הזה פתח....
איזה רמה.. איזה שפה "עשירה " ...
אמרתי לעצמי .. איזה הבדל... איזה מזל שחברה האלה לא מגיעים לכאן...
איזה כייף שאין אצלנו כאלה שרשורים...
אבל לצערי זה הגיע גם לכאן....
לדעתי זה ממש לא מתאים לפורום הזה...
אפשר למחוק ??? את השרשור ?? את "החברים" האלה ??

asafk
11-03-13, 21:25
אגב.. תכף יתחילו שם גם תגובות הומו-ארוטיות. יש שם קטע כזה. אני לא שיפוטי חלילה, כמה מחברי הטובים וכו'.. אבל מי שיגיב שם שיתכונן שהחברים בקבוצת דרך השטח יציעו לו יחסי מין.

אסף.

נמרוד
11-03-13, 21:28
....ונראה שבאמת מיצינו. אף אחד לא יכול להגיד שזכות הדיבור לא נשמרה מעל ומעבר לסביר, וחיים קיבל את ההזדמנות להסביר את עמדתו במלואה... הדיון סגור, ואני בטוח שחיים וחבריו ישמחו להמשיך להתווכח עם כל מי שמעוניין - במקומות אחרים.

-->