צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצות לגי'פ אמין וחסכוני בדלק
shnal19018
10-03-13, 21:14
שלום לכולם. ברצוני לרכוש גי'פ עד 30000 לצורכי הגעה לעבודה משהו כמו 200 ק"מ ביום.
אודה לכל הממליצים מראש.
אין דבר כזה חסכוני בדלק כל ג'יפ הכי זול שיש במחיר שזרקת יעשה לכל היותר 1-10. וזה מהאיכותיים שתמצא.
בהצלחה.
קשה לי לראות רכב ב 30K שיעשה לך 200 ק"מ ליום ויחזיק אצלך הרבה זמן.
shnal19018
12-03-13, 05:32
יש המלצות על הגראנד ויטרה דיזל?
GV לא ממש ג'יפ, אם אתה רוצה עבירות רצינית; מכל מקום, ה-200 ק"מ גם לא מאפשר התאמות לשטח, הוא חייב להישאר די סטנדרטי.
כפי שאמרו מעלה, החיבור של 30,000 שקל ו-6000 ק"מ ביום, לא הולך מלכתחילה. במחיר / ק"מ כזה, גם מכונית כביש תתקשה לספק את הדרישה שלך.
שלום לכולם. ברצוני לרכוש גי'פ עד 30000 לצורכי הגעה לעבודה משהו כמו 200 ק"מ ביום.
אודה לכל הממליצים מראש.
אין מצב, הדרישות שלך לא מתחברות.
קח ליסינג מהעבודה אם אין לך כסף לקנות רכב שיעמוד במשימה, ובכלל אין מה לדבר על רכב שטח.
אם אפשר, קנה ג׳יפ אמיתי וסע ברכבת.
shnal19018
12-03-13, 22:34
אוקיי, אני לא עושה 6000 ק"מ ביום כפי שנכתב לי בתגובה. אני מעוניין ברכב שיקח אותי לעבודה וסופי שבוע לטיול שטח סביר
גיפ כמו גימני או גראנד ויטרה
אני מאמין שאם תמצא גראנד ויטרה קצרה ידנית 2001+ ותתנהג אליה יפה אתם תסתדרו ביחד
הבעיה שהיא חורגת מהתקציב שלך ב-10K ואפילו יותר, תלוי במצב הרכב ואתה כאמור חייב רכב פיקס כי אתה נוסע איתו לעבודה 100 ק"מ כל יום ואתה לא רוצה להיתקע...
אם אתה מוכן להתפשר על ביצועי שטח אני ממליץ על הפורסטר (לא סגור אם גם הוא נכנס בתקציב) או אולי ראב4(רק אוטומט).
אני מאמין ששני אלה יוכלו להסתדר עם הקילומטרז' על הכביש ולספק הנאה בסיסית בשטח.
אני לא חושב שיש לגרנד ויטרה בעיה עם 200 קילומטרים ביום . תמצא מודל כמה שיותר חדש ויהיה לך כמה שיותר שקט .
אני מטייל אחת לשבועיים ועדיין לא היה צורך לבצע מעקף . תמגן את הרכב לפני יציאה לשטח ותנעל 50 % שטח לכל הפחות .
דרך אגב עם תשים על הרכב 20 K תוכל לעבור כל מה שעובר גי'פ מסוקס .
יש דוגמאות טובות באתר לגרנד ויטרות שעברו תהליך הסבה שכזה ואפילו כמה סרטונים ב- אתה צינור.
אני חושב שבכלל גרנד ויטרה זה הרכב שטח הכי פרקטי שיש . חסכוני בדלק(יחסית לרכב שטח) , פלטפורמה לשידרוגים , ביטוח זול , טסט זול , נעים בכביש ונעים בשטח .
והמנוע (2000) מספק מספיק כוח לעלות על כל מכשול .
אהלן חברה , אני חדש בכל הקשור לתחום שנוגע לגיפים .. מחפש גיפ לאישה בתקציב של עד 80000 שח .. חשוב שיהייה מרווח , חסכוני יחסית ויכולת נסיעה בשבילים ושטח קלים עד בינוניים. אשמח לקבל המלצות מניסיון אישי שלכם .
תודה
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
ברוך הבא,
מציע לך לפתוח הודעה חדשה בפורום זה, לשם כך הוא נועד.
ראה את ההודעה הדביקה בראש הפורום - בהודעה שלך נסה לענות על כל השאלות המופיעות בהודעה הדביקה כדי שיש קל יותר לסייע לך... על חלק מהשאלות כבר ענית אבל יש עוד.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.