צפייה בגרסה מלאה : חופש בגלגל
יש לי חופש בגלגל השמאלי קדמי
אני לא בטוח אם זה תקין או לא פשוט לא ראיתי מה לחזק
חן אלינועם
16-03-13, 16:17
לא תקין בכלל!
תבדוק מיסבים או קינג פין.
קח חבר שיעזור וילחץ על הבלם, אם בלחיצה עדיין יש חופש אז זה בא מהקינג פין , אפ החופש נעלם בלחיצה מדובר במיסב.
אחד: להרים את הגלגל באוויר בעת הבדיקה?
שתיים: איפה זה הקינפין ואיך אני מגיע אליו
שלוש: במידה וזה מייסב מה אני עושה?
ארבע: במידה וזה קינג פין מה אני עושה?
איזה רכב?
מה החופש המדובר? יותר פרטים יעזרו
סמוראי 96
אם אני עומד מול הגלגל ודוחף אותו בחלק העליון יש נדנוד וחופש
וזה נראה כאילו שזה מעבר לגלגל בחיבור בינו לבין הסרן
בבדיקה מרימים את הרכב באויר באותו צד של הגלגל הבעייתי ואז בודקים. כדי לחלץ את המייסב הראשי או את הקינגפין אתה תצטרך לשלוף את כל מוט הצירייה מהסרן.
חן אלינועם
19-03-13, 21:16
ראשית הרם את הגלגל המדובר ובדוק כפי שהסברתי לך. אם זה מסב צריך לפרק את כל הנאבה ולחלוץ את המיסב בפרס,כמו כן ההרכבה היא באותה הדרך. על המיסב ישנו מספר,קח אותו איתך ורכוש מיסב עם אותו המספר בדיוק,אם אני זוכר נכון זה די דומה למה שיש בויטארה. אם זה קינג פין גם שם ישנו מיסב,מניסיון בדרך כלל מדובר במיסב גלגל.אם אתה לא בטוח שתצליח לבד גש לבעל מקצוע,לא חסרים פה גם אנשים שמבינים שיעזרו לך בשמחה .ציין מהיכן אתה ונתקדם.יום נעים.
אני מראש העין ליד פתח תקווה ויש ךי רבילה בפסח
חן אלינועם
21-03-13, 14:34
אם אתה במרכז אני מציע לך לקפוץ למורי ,הוא יעזור לך לאבחן את התקלה ואם תרצה גם יתקן לך,הוא אדם מדהים ובעל מקצוע מעולה שמתמחה בסמוראיים.
אם לא אז יש פה המון חברה נהדרים שגרים במרכז ויעזרו לך בשמחה {קח בחשבון שתצטרך פרס כדי לחלץ את המיסב ואני לא יודע אם יש לך אחד בחצר} .אם תגיע למורי תהייה בטוח שבנוסף לעבודה טובה תקבל גם הסברים על כל דבר וקפה טוב.
המוסכניק שאני עובד איתו זה ארז סנטו
והוא גם אחלה אני פשוט לא אוהב להגיע למוסך
חן אלינועם
22-03-13, 19:40
אז תעשה את זה לבד,רק תדאג לבצע כמו שצריך כדי שלא תמצא את עצמך בלי גלגל באמצע הנסיעה.
בהצלחה
תוקן החופש הוחלפו בשני הגלגלים שני מייסבים של הנאבה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.