צפייה בגרסה מלאה : סרן אחורי לג'ימני אוטו'..
איפה ? כמה ? למה? ..
כמה אמור לעלות סרן והאם הם נפוצים בפירוק?
ייתכן ויש צורך להחליף רק את הביצה, עוד לא בוצע פירוק סופי...בעל הרכב טוען שהרעשים איומים מהסרן האחורי וכרגע הרכב עומד והוא שוקל למכור או לתקן במידה ויימצא סרן/ביצה במחיר שפוי.. כל עזרה תתקבל בברכה..
חג שמח
ליאור
סופת המדבר
25-03-13, 06:53
יש סרן אחורי קומפלט של שנת 2000 אם אני לא טועה
אני יברר לך מחיר אם תרצה
הרכב שנת 99 אוטו' , אם סרן של שנת 2000 מתאים אז כן תודה.
אני עוד צריך לראות את הרכב ולבדוק שבאמת הלך הסרן/ביצה.. אולי זה ציריה שבורה או השד יודע, הבעלים רק אמר שהלכה הביצה ושהוא פירק דרייבשפט ובדק.. אין לי מושג איך ומה הוא בדק...
יש יחסי העברה שונים בין ידני לאוטו' בג'ימני? יש הבדלים בין השנים?
תודה
סופת המדבר
26-03-13, 20:54
כן יחסי העברה שונים בין ידני לאוטומט
לגבי שנים לא יודע
אין הבדל ביחסים בן 99-2000
טוב אז המצב הוא כזה...
עוד לא יצא לי לראות בעצמי אבל בעל הרכב אומר שהביצה הלכה בוודאות, והוא לא מצליח למצוא במחיר סביר ומציע לי את הרכב במחיר אטרקטיבי, אני לא משתגע על הרעיון של קניית רכב לא נוסע אבל בכל זאת אמרתי לו שאני מעדיף לחכות ולראות באיזה מחיר ניתן להשיג סרן/ביצה לפני שמדברים, אז אם יש למישהו כיוון, סרן קומפלט, רק ביצה , משהו שיכול לעזור...זה הזמן :)
ליאור תחפש ביצה/סרן בebay
לפעמים יש מציאות.
אם רק הביצה אולי אפשר להתאים ביצה של סמוראי?
כמה כבר יעלה סרן קומפלט? 3000-4000? גג.
אלדר אני לא מומחה לאיביי ואין לי כ"כ כח להתעסק עם זה..אם יש אפשרות להשיג ביצה או סרן קומפלט במחיר שיהיה אטרקטיבי ושווה אז אולי אני אקח את הרכב , אין לי מושג כמה עולה ג'ימני 99, אבל המחיר שהבעלים מוכן לתת לי אותו הוא די זול ועוד צריך לעשות לו טסט, אם אני צפוי להגיע למחיר קרוב למחירון אין לי כוונה להיכנס לסאגה הזו, אני גם לא רוצה להעליב את הניבה ולטפל ברכב אחר על חשבונה :)..
מורי תרשום לי טלפון בפרטי אני אצור איתך קשר
תודה
ליאור תכתוב לי בבקשה בפרטי כמה הוא מסכים לשחרר את הרכב - יכול להיות שאני אעזור לכם עם זה ;)
סופת המדבר
09-04-13, 19:31
היה סרן...!!
הסרן שהיה לי בשבילך הוא של דוד שלי (הוא קנה ג'ימני קומפלט מושבת- טבע)
בקיצור בגימני שלו שהוא נוסע עליו נשברו לו הסטליטים הקידמיים עם הקייס הוא חיפש כזה כבר כמה שבועות ולא מצא
שבוע שעבר התחילה לו נזילה רצינית מהאקס האחורי, במקום שיחליף מחזיר שמן
(הדפוק הזה) החליף את שתי הסרנים קומפלט מהגימני המושבת
אז כרגע יש סרן אחורי קומפלט תקין רק נזילה קטנה
מה שכן הוא לא מרגיש הבדל בנסיעה בין הסרנים (האוטומט אמור להיות עם יחסי העברה שונים)
אז מה שאנחנו חושבים ועוד לא בדקנו זה שאולי בעבר מישהו החליפ לו את הסרן האחורי לאחד של אוטומוט
ואולי בגלל זה נשברו הסטליטים בגלל ההפרשים של היחסי העברה בין הסרנים
אם תרצה בכל זאת אני יברר איתו כמה הוא רוצה עליו
אז אם אני מבין נכון, יש לו כרגע סרן תקין למעט נזילה..?..
תבדוק בבקשה מחיר לסרן קומפלט או ביצה מה שמתאים לו ותשלח לי בפרטי..
תודה רבה...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.