צפייה בגרסה מלאה : בולמי בילשטיין נוזלים פחות מ 10,000 ק"מ עליהם
איך קורה ששני בולמים (אחוריים) נפרצים וכל השמן נזל? נכון שהשרוול הכחול לא החזיק במקום וירד על הבולם אבל ציפיתי ליותר מבילשטיין.
בסה"כ שנה וחצי על האוטו, פחות מ10 אלפים ק"מ.
7235672355
הבנתי שאפשר לתקן אותם, אבל בהפרש לא מאוד גדול אחליף אותם לאולדמן.
אפשרות נוספת שאולי קפיצי הקינג ארוכים מדי בשבילם?
boaz avrahami
07-04-13, 12:10
אם שניהם על אותו הסרן וכבר נוזלים בפרק זמן כל כך קצר אני נוטה להאמין שהם לא תואמים את מהלך המתלה שלך.
מי התאים לך אותם?
אם שניהם על אותו הסרן וכבר נוזלים בפרק זמן כל כך קצר אני נוטה להאמין שהם לא תואמים את מהלך המתלה שלך.
מי התאים לך אותם?
אני נוטה להסכים איתך, ההשערה שלי שהם קצרים מדי לקפיצים, הסט סופק למוסך שלי ע"י אספיר.
זו גם הסיבה שלא אתקן אותם, חבל על הכסף הם יפרצו עוד פעם, מי שרוצה שני בולמי בילשטיין נוזלים ניתנים לתיקון, עבור WK, מוזמן לפנות...
אני עובר לאולדמן על הסרן, נראה איך יהיה.
boaz avrahami
07-04-13, 13:05
למראית עין הבולמים האלו לא ניתנים לשיפוץ.
בהנחה שלא עברות את תקופת האחריות - אם אתה לא פילנטרופ או בעל אחריות אישית למידה שהורכבה אז למה שלא תחזור לתבוע מהמתקין או מאספיר לקבל מוצר מתאים ותקין?
נושא האחריות נבדק, כיוון שעברה שנה וחצי כמובן מתנערים מהעניין.
אי אפשר לראות את הבולמים עצמם בתמונות, אלה הבולמים הצהובים עם שרוול הגומי הכחול, אם אפשר לתקן או לא אבדוק בהמשך, בכל מקרה כרגע אין לי מה לעשות איתם.
סתם מסקרנות, איזה מודל / סידרה הבולמים האלו?
סתם מסקרנות, איזה מודל / סידרה הבולמים האלו?
http://cart.bilsteinus.com/product/24-186803/203806/4WD
נושא האחריות נבדק, כיוון שעברה שנה וחצי כמובן מתנערים מהעניין.
אי אפשר לראות את הבולמים עצמם בתמונות, אלה הבולמים הצהובים עם שרוול הגומי הכחול, אם אפשר לתקן או לא אבדוק בהמשך, בכל מקרה כרגע אין לי מה לעשות איתם.
האמת שאין לי מושג מה דגם הבולמים אצלי (בילשטיין - צהובים עם פלסטיק כחול) אבל שיפצתי באספיר בולם אחד.
עד היום עברו מעל 100K ק"מ.
הבולמים הורדו מהרכב, עשיתי תמונה של האורך של הבולם לעומת האולדמן שהותקן.
אני חושב שהתמונה אומרת הכל, שני הבולמים נפרצו כי היו קצרים מדי.
אספיר מבינים שיש בעיה, נראה אם יקחו אחריות. הבולמים של בילשטיין הם המתאימים לרכב לפי הקטלוג, אבל כנראה לא לרכב מוגבהה...
תבדוק שאולדמן אכן מספיק ארוכים...אתה לא רוצה ליפול באותו בור פעמים.
באותה נשימה שהם גם מספיק קצרים... הבמפסטופ צריך לעזור אותך לא הסוף של הבולם.. אחרת תשבור שוב בהפוכה :(
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.