PDA

צפייה בגרסה מלאה : זקוק לעזרה דחוף בבקשה בנושא מיגון !!!!!

Ofir1234
11-04-13, 16:54
שלום לכולם ותודה מראש על העהעזרה ברשותי פאג׳רו קצר 2008 ואני מעוניין לרכוש מיגונים לרכב
איזו חברת מיגונים הכי מומלצת לרכב הנ״ל ?
חשבתי על אספיר אך הם קצת יקרים וחברים המליצו לי על אופציות אחרות כמו אנשים שעושים את אותה עבודה באופן פרטי מהבית ... כמובן מהיכרות של אותו אדם ומעבודותיו בג׳יפ ים אחרים. המחיר זול משמעותית בכ 2500 ש״ח כולל התקנה מאספיר.

מה לדעתכם עליי לעשות ??????
תודה.

raanan
11-04-13, 18:21
מה דחוף ? יש לך יולדת ברכב ?

עכשיו שנרגעת,
בעקרון מיגון של חברה גדולה ומוכרת (כגון אספיר, גתוס, פרוג'יפ, רוק סוליד, רסטה ובטוח שכחתי עוד מישהו ...) כולל תכנון, ביצוע אב טיפוס וייצור סדרתי.
המשתמע מכך שלרוב יש התחשבות בנקודות עיגון, פיזור עומסים, גמישות לשילדה, אוורור לגיר והמנוע, שיכוך ומניעת רעשי ויברציות, פתחי שירות
לביצוע אחזקה שגרתית (כגון ריקון שמן מנוע) .
אם אותו אדם מבצע תוך התחשבות בעקרונות הנ"ל, אז אין בעיה בפרט שזה זול יותר.

ממליץ שתבצע סקר שוק בין הסדנאות ותשווה מחירים בהתאם למכלולים שימגונו (מנע, גיר, טרנספר, טנק דלק )

בהצלחה
רענן

Ofir1234
11-04-13, 21:13
מה דחוף ? יש לך יולדת ברכב ?

עכשיו שנרגעת,
בעקרון מיגון של חברה גדולה ומוכרת (כגון אספיר, גתוס, פרוג'יפ, רוק סוליד, רסטה ובטוח שכחתי עוד מישהו ...) כולל תכנון, ביצוע אב טיפוס וייצור סדרתי.
המשתמע מכך שלרוב יש התחשבות בנקודות עיגון, פיזור עומסים, גמישות לשילדה, אוורור לגיר והמנוע, שיכוך ומניעת רעשי ויברציות, פתחי שירות
לביצוע אחזקה שגרתית (כגון ריקון שמן מנוע) .
אם אותו אדם מבצע תוך התחשבות בעקרונות הנ"ל, אז אין בעיה בפרט שזה זול יותר.

ממליץ שתבצע סקר שוק בין הסדנאות ותשווה מחירים בהתאם למכלולים שימגונו (מנע, גיר, טרנספר, טנק דלק )

בהצלחה
רענן

חחחח. עדיין אין יולדת ברכב. :).

המון תודה על ההסבר ...... נראה לי שאני אקנה מיגונים מאספיר ... אכן יש הרבה דברים שצריך להיות בהם התחשבות רבה בייצור המיגון ...

asypeer
12-04-13, 09:28
חפש ביד2, תחסוך כמה אלפים.

-->