צפייה בגרסה מלאה : שאלה ? | שאלה לגבאי בניית באגי בתקציב מוגבל ונמוך.
dimabernat
12-04-13, 16:57
שלום לכולם בשבועות האחרונים קראתי וקראתי הרבה נושאים לגבי כל מיני פרוייקטים פו באתר.
שאלות :
1. אני רוצה לבנות באגי אם מה שבא ליד במגרשי גרוטאות פו בארץ כל החלקים חוץ מהשלדה ועוד דבר או שניים שפשוט אי אפשר למצוא במצב טוב או מתאים. אז השאלה האם בעיינכם זה ריאלי או שזה לא יהיה?
2. אם התשובה היא כן לשאלה 1 אז השאלה הבא לגבי מגרשי גרוטאות באזור ירושלים והסביבה ובכלל מגרשי גרוטאות שנותנים בחינם לקחת בכל המרכז?
(חיפשתי לגבי זה בפורום ובגוגל מצאתי כמה+טלופונים אבל שאלה כזואת לא היתה.
אז ככה קצת אל אצמי: נסיון במכניקה = 0 נסיון בבניה רכבים = 0 כלים לבניה + מקום = 0
כן אני יודע קצת בעיה אז כבר מפה אני יתחיל לשאול אם יש מישהו באזור ירושלים או המרכז שמוכן לתרום את המקום שיש לו או כלים או נסיון ולעזור לי.
אני יודע קצת בעיה גדולה פה אבל ניראה אולי יתמזל מזלי :)
תודה רבה לכולם ושבת שלום
אף אחד לא יתן לך בחינם כלום.
אני מחפש להתעשר
חשבון בנק=0
אם יש למישהו כמה מיליונים לתת לי..אולי יתמזל מזלי...
זה בערך אותו רעיון..
בהצלחה
לא רשמת איזה סוג של באגי אתה רוצה אבל מדבריך אני מבין שבא לך קצת להתחרע מחוץ לאספלט
אתה רוצה באגי וזאת התחלה .. עכשיו רק תחליט מה אתה מוכן לעשות בשביל זה
הכי פשוט ז לקנות חיפושית להגביה אותה , צמיגים גדולים יותר , אולי אפילו להוריד את הכנפיים
ומשם להמשיך
תרצה לבנות עליה.. אהלן וסהלן
תרצה להמשיך למשהו קצת יותר רציני - לפחות אח"כ תוכל להגיד שיש לך קצת נסיון
אף פעם אל תקשיב למישהו שאומר לך שאתה לא יכול !
בהצלחה :)
dimabernat
12-04-13, 20:45
לא רשמת איזה סוג של באגי אתה רוצה אבל מדבריך אני מבין שבא לך קצת להתחרע מחוץ לאספלט
אתה רוצה באגי וזאת התחלה .. עכשיו רק תחליט מה אתה מוכן לעשות בשביל זה
הכי פשוט ז לקנות חיפושית להגביה אותה , צמיגים גדולים יותר , אולי אפילו להוריד את הכנפיים
ומשם להמשיך
תרצה לבנות עליה.. אהלן וסהלן
תרצה להמשיך למשהו קצת יותר רציני - לפחות אח"כ תוכל להגיד שיש לך קצת נסיון
אף פעם אל תקשיב למישהו שאומר לך שאתה לא יכול !
בהצלחה :)
תודה רבה גרמתה לי לחייך :).
לא רשמתי כי זה לא היה רלוונטי לשאלה ולא רציתי לפתוח בהתחלה ביותר מידי רציתי שאנישים יגיעו ירועו ויגיבו לגבי השאלות שלי ויתמקדו בהם, כלומר קודם כל בסיס הבניה.
אני רוצה דו מושבי שלדה בניה אצמאית או באמת על מכונית ישנה.
בניה אצמאית מאפס אבנתי שאפשר לגמור את הסיפור של כל השלדה ב 1200 שקל אם עלות (הברזל)
אני לא בטוח באיזה באגי ליבחור ראיתי את ה ST 3 BADLANDER ואמרתי זה ניראה טוב אבל אין לאן לרוץ בינתים לאט לאט צריך ללמוד ולבנות.
ולא לגבי להתחרע על השטח לפחות לבבניה אזות כי אני חושב שצריך להיות הרבה יותר מנוסע גם בנסיע בשטח וגם בבניה שלו.
תודה רבה ושבת שלום
אין מצב שאתה גומר שלדה ב1200 שקל. אלא אם כן יש לך ברזלים חצי חינם ואתה עושה את כל החיתוכים, כיפופים וריתוכים לבד.
dimabernat
12-04-13, 23:26
אין מצב שאתה גומר שלדה ב1200 שקל. אלא אם כן יש לך ברזלים חצי חינם ואתה עושה את כל החיתוכים, כיפופים וריתוכים לבד.
אם אני לא טואה ראיתי פה בפורום מישהו שבונה פיראנה שאמר שכל הברזלים לשלד שלו עלו לו 800 שקל אם עבודה. אבל יכול להיות שאני תועה
אתה טועה. אולי אם עשה הכול לבד והיו לו ברזלים בהנחה. אבל בכל מקרה מדובר על באגים קטנים חד מושביים.
dimabernat
13-04-13, 00:54
אתה טועה. אולי אם עשה הכול לבד והיו לו ברזלים בהנחה. אבל בכל מקרה מדובר על באגים קטנים חד מושביים.
תודה רבה לכה על המידע , מה הסיכוי שאתה יודע כמה יעלה לי לקנות את הכל מתכת ,ריתוך, קיפוף את כל השלדה לה ST3 BADLANDER?
לינק: http://www.badlandbuggy.com/plans_st3.html
אני בפחות מ15 אלף לא מוכן לעשות את זה. אבל יש מלא סדנאות מעולות שיכולות לעשות לך את זה.
dimabernat
13-04-13, 09:20
אני בפחות מ15 אלף לא מוכן לעשות את זה. אבל יש מלא סדנאות מעולות שיכולות לעשות לך את זה.
15 אלף רק לשלד?
אצלי כן. אולי מישהו אחר יבנה לך בפחות
התחלת בבניה עצמית.
תמשיך בכיוון הזה. באגי חד מושבית קטנה, למה לא? חומרים לא יעלו לך הרבה יותר ממה שהערכת, יש בשלדה הזאת מעט מאוד כיפופים (בודדים) שתוכל לעשות אצל כל מתקן אגזוזים תמורת בערך 50 ש"ח לכיפוף. את הריתוכים תעשה לבד, ככה לומדים.
מה שתשקיע מעבר לכסף אלו שעות עבודה - ואם אתה רוצה שמישהו יעשה בשבילך, זה מה שעולה.
אבל באגי, אפילו קטן וחד מושבי, לא נגמר בשלדה. באגי צריך מנוע. וגיר. וגלגלים. והגה. ומערכת חשמל. ומתלים. בולמים. קפיצים. מיסבי קצה. כאן אם תרצה לעשות משהו ברמה בסיסית, ותשיג את כל החלקים ממכונית שהלכה להשבתה, תוכל לגמור ב20 אלף שקל. אבל זה בתנאי שאתה באמת יודע מה אתה עושה.
אם תקצה באגי כזו ברמה גבוהה, קח בחשבון 50 אלף ומעלה..
אפשרות שניה היא להשיג מכונית שהולכת להשבתה ולפרק ממנה מה שלא צריך... ולדרך. זה יעלה לך 3000 שקל. מה יותר פשוט מזה..?
אסף.
dimabernat
13-04-13, 18:10
קיבלתי אסף
נישמה טוב .
אם אני רוצה לפרסם בבקשה של מי שבונה כבר באגי ומוכן שאני יבוא אלב בישביל לעזור לו וככה גם אני ילמד באצמי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.