צפייה בגרסה מלאה : מישהו יודע למה השוק של הגרנד ויטרה מנוע 2.4 הוא שוק חלש?
חברים שאלה,שמתי לב שישנם הרבה אנשים שמוכרים את הגרנד ויטרה החדשה שלהם לאחר שנה או שנתיים!! הכוונה היא במודלים הגבוהים 2009 והלאה
ובמחירים מפתים ,מישהו יודע למה? יש איזה שהיא בעיה עם הרכב הזה
תודה רמי
למישהו שאני מכיר,רכש את הרכב ב2009 או 10,
הרכב עבר כ350 אלף ק"מ, (רכב של עבודה ..לא לא רכב שניקרע רכב פרטי.)
מה זה אומר על המנוע?אני לא יודע,פשוט המנוע מת ומחכה להחלפה בחברה.
חוץ מזה הרכב מהנה מאוד ומאובזר נורא,
הכסאות שלו נורא מבאסים,בקיץ אתה נדבק אלייהם כמו לספה.
קליקליק
350 אלף ק"מ וואו נשמע הזוי, מה עם אמינות? מנוע חזק או חלש ,מספק את הסחורה יחסית לג'יפון?
איך הרכב הזה בשטח,יכול לעבור מסלולים בעבירות בינונית בתוצרתו המקורית או שחייבים להגביה ולשפר?
תודה
רמי
שלום,
יש לי גרנד ויטרה 2010 2.4. קצר - אצלי כבר מעל חצי שנה רכב מהנה ומפנק מאוד !
לא יודע איך ולמה אתה חושב שהשוק של הרכב הזה הוא חלש - לדעתי דווקא השוק של הרכב סביר מאוד... אולי אפילו יותר לכיוון ״שוק טוב״ יחסית....
מנוע בהחלט לא חלש ! ומספק את הסחורה. לא נתקלתי בתופעה של אי נוחות מהמושבים...
כל רכב נמכר/נמדד בהתחשב במצבו החיצוני הפנימי המכני התוספות הנפשי והפיזי...
לאחרונה אני שומע על עוד ועוד אנשים שרוכשים את הרכב הנל ובגדול מאוד מרוצים - אני מניח שכל מי שמכר זה לא כי התאכזב מהרכב...
בגדול רכב עם נוחות ועבירות בשטח מצויינת, תגביהה תמגן ותהנה הרבה יותר !
אני ממליץ בחום !
תשמע..
יש הרבה אנשים שכל שנתיים-שלוש מחליפים רכב, לא קשור לאם הוא טוב או לא טוב. מי שיכול להרשות לעצמו בישראל 2013 - שיבושם לו. לא נראה לי שאף רכב אחרי שנתיים-שלוש מתחיל לעשות צרות, בטח לא יפני. הגרנד ויטרה בדור הקודם היה בעל שוק לא רע בזמנו והיה לא קל למצוא רכב טוב. אני פעם הגעתי לראות רכב שנת 2005, יד ראשונה עם 70 אלף ק"מ מבחורה. 10 דקות לפני שבאתי מישהו בא עם כסף מזומן ולקח את האוטו.. זה היה בדור הקודם.
הדור החדש מעט פחות אידיאלי, מנוע גדול ושתיין, יותר אבזור ואלקטרוניקה, פחות אופציות לשיפור ודי הרבה מתחרים בקטגוריה (כל הקוריאנים למיניהם)
כמה שתיין? הרכב הזה רחוק מלהיות חסכוני: 4 על 4 קבוע לא נותן לך צריכה אידיאלית (1:6-1:7 בעיר, 1:10-1:1:9 מחוץ לה) ככה שלהחזיק כזה רכב זה גם לא זול ביחס למשפחתית 1.6 (או הגרנד-ויטרה הקודמת..)
תוסיף למשוואה שוק רכב ש"מת" זו הגדרה יפה עבורו, מחירי דלק בשמיים ולא מעט מתחרים זולים יותר בקטגוריה (לאו דווקא טובים יותר..) ותבין שזולא הקניה האידיאלית עבור כל אחד.
לג'יפאים הוא עדיין יקר מודל ראשון יצא ב-2006 נראה לי) ואין שיפורים זמינים כמו בדורות הקודמים. אז במחיר שלו, עם צריכה דלק כמו שלו, מי שרוצה רכב טיולים בתור רכב שני יעדיף משהו אחר.
אגב - 350 אלף ק"מ למנוע זה לא רע בכלל לרכב בנזין. מתפלא שהגיר לא הלך קודם..
הסיבה שאני שואל כי אני מעוניין להחליף את הרכב שלי הפרטי בג'יפ,אני מאוד אוהב את הגרנד שירוקי WK מנוע 4.7,הבעיה היא הדלק כמובן,הרכב עושה בלחץ 1:5 וזה המון לרכב ראשי בבית, האופציה השנייה הייתה לנדקרוזר ,אבל בתקציב של 100K אתה מקבל רכב שנת 2004 עם מיליון ק"מ עליו ,וזה לא מתאים לי
האופציה השלישית הייתה גרנד ויטרה 2009 5 מקומות,הייתי בטוח שהוא יותר חסכוני אבל עם צריכה כמו שמציינים פה 1:6-7 אז עדיף גרנד צ'רוקי 2008
בקיצור חזרתי לאותו מקום,יש למישהו רעיון?
הרכב אמור לשמש ליום יום (עושה בערך 2000 ק"מ בחודש)
טיולים עם עבירות בינונית
משפחתי כמובן,יש ילדים
וחסכוני
רעיונות?
תודה רמי
האמת שאצלי הרכב עושה 1:8 1:8.5 שאישתי נוהגת עליו רוב הזמן... וזה בעיקר בתוך העיר .
כמובן אם תלחץץץ תצרוכת הדלק תהיה בהתאם.
מחוץ לעיר תצרוכת הדלק היא בסביבות 1:10.
ההנאה מהנהיגה על הרכב הזה שווה את התצרוכת דלק הזאת - לדעתי .
בהצלחה!
רמי האם הרכב צריך להיות 2 או 4 דלתות?
אני ממליץ לך על הגרנד ויטרה דור קודם.
אחזקה הכי קרובה לפרייבט בנוסף אפשרות לשיפורים.
תקנה WJ כמו שאתה חולם ותשים גז.
אם כבר גז,הייתי הולך על הWK , אבל כל עניין הגז מפחיד,קודחים בבלוק ויש כל מיני תופעות לוואי,וגם כשאתה רוצה למכור,אנשים לא קונים בגלל הגז
והגרנד שדיברתי עליו זה 5 דלתות (יש ילדים)
אפרופו ויטרה ,קבלו אותה בשטח בתוצרתה המקורית
http://www.youtube.com/watch?v=MTcxjwve8bo
אם מבצעים הגבהה לרכב ומיגון מקבלים רכב שטח לא רע
לא ממליץ להתרקב ללגז מלא תופעות לוואי
קליקליק
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.