PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלות על בלמים ובולמים

tomer s
01-05-05, 02:11
קניתי סמוראי 94 סגור :D :D ואני צריך להחליף לו בולמים מאחור (אחד דפוק) הייתי רוצה להגביהה אותו קצת(כמה שפחות לפגוע ביציבות) ושיהיה קצת יותר נוח :wink: המלצות ומחירים למי
שיש וניסה סוג מסוים של בולם
חוץ מזה הדוושה של הברקס קשה (אבל האוטו בולם טוב )ממה זה יכול להיות :shock: ? ד"א השמן ברקס מלא יותר מהמקס' אני צריך לנקז קצת אבל זה לא נראה לי קשור

אלון_ק
01-05-05, 17:05
הגבהה נועדה לטובת אכלוס של צמיג גדול יותר. הרמת המרכב והשלדה ללא שינוי גובה הסרן ממילא לא מגביה לך את הרכב, זה רק אשליה אופטית - הסרן עדיין באותו הגובה והוא הנק' הנמוכה ביותר ברכב (הביצה, ספציפית). לכן אלא אם אתה מתכוון לשים צמיג גדול יותר מ215/75/15, אל תגביה, זה מיותר (המידה הנ"ל איננה דורשת שינוי ברכב). עוד המון מידע תמצא בחיפוש על המילה "הגבהה".

אלא אם אתה הולך על מערכת מתלים חדשה לחלוטין, אני לא רואה שום סיבה לקנות בולם איכותי יותר מהדגמים הזולים של מונרו או קורבן. שוב, חיפוש ימצא לך הרבה מידע.

כשאתה אומר דוושה קשה, אתה מתכוון שנגיעה קלה בה נועלת את הגלגלים או שאתה צריך ללחוץ חזק כדי לנעול? אם הראשון הוא המקרה, הכל בסדר. אם זה השני, נסה לנקז אוויר ממערכת הבלמים ואם זה לא נעלם תודיע.

-->