PDA

צפייה בגרסה מלאה : הגבהה לג'ימני 2007

mrasaf
24-04-13, 11:22
שלום לכולם,

חרשתי את הפורום מבחינת שירשורים קודמים על הגבהות, בולמים וכדומה. אך יש לי עדיין מספר שאלות ואשמח לתגובות:

אז ככה,

יש לי ג'ימני 2007 עם מיגון טרנספר, סף וגחון, סט בולמים וקפיצים סטנדרטים, צמיגים די חדשים 50/50 של מקסיס
הרכב אצלי 4 חודשים אני נוסע רוב הזמן בכביש ואחת לשבועיים בממוצע נוסע בשטח בד"כ כלל טיולים ברמת עבירות בינונית, מדובר ברכב שני במשפחה.

אני מעוניין להגביה (לא יותר מ 5 ס"מ) ויותר חשוב להרגיע את הרכב להפוך את הנסיעה שלו בכביש לשפויה יותר (פחות קפיצות, יציבות) אך לא קשה מידי. ולהינות מהיתרונות של קפיצים ובולמים איכותיים יותר בשטח מבחינת נסיעה ועבירות .

ומבחינת תקציב, הסט של אולדמן הוא הכי מומלץ וגם הכי יקר (קצת כבד עלי, והאשה עושה פרצופים :p ) וניסיתי למצוא סט במחיר יותר נמוך שייתן מענה טוב +.

בדקתי במספר מקומות וכרגע הסט היחיד שעומד בדרישות הללו הוא
בולמים: מונרו Sensa Trac
קפיצים: IronMan

האם מישהו כאן נוסע על סט כזה?
אשמח לשמוע חוות דעת על השילוב הזה ? בעיקר על הבולמים של מונרו,
והאם מישהו מכיר סט אחר שעונה לדרישות שציינתי ?

תודה מראש
אסף

שגיא S
24-04-13, 11:55
היה לא מזמן שרשור ארוך עם הגבהות לג'ימני
אני אישית לא בעל ג'ימני, אבל היו שני סטים של קפיצים שבתור נוסע הרגישו לי נוחים:

1. EFS
2. קפיצי קינג ובולמי מונרו.

orend
24-04-13, 16:18
+1 לגבי ה EFS. מורכב אצלי וההבדל הוא שמיים וארץ מהמקור.

עדיאל
24-04-13, 17:18
+1 על ה EFS חבר שנוסע ומבסוט עליהם
אני נוסע על 4Xfour art
וגם הם עושים אחלה עבודה

ניבו
24-04-13, 23:43
רצית מחיר, לזוקי-לנד יש קיט של 2" (4 קפיצים ו4 בולמים)
הקפיצים הם של איירון מן והבולמים של מונרו.
זאת ההגבהה הכי לגיטימית בשבילך במחיר הכי משתלם והכי זול שיש בשוק כרגע בשבילך.
לך על זה בלי לחשוב פעמיים!

mrasaf
25-04-13, 08:20
תודה על התגובות והעצות,

אתמול נסעתי על ג'ימני שעשה הגבה עם בולמים של מונרו סנסהטרק וקפיצים של איירון מן, אין ספק שמדובר בשיפור משמעותי לעומת הקיים, אבל למיטב הבנתי הבולמים של מונרו (במיוחד הדגם סנסהטרק) נחותים משמעותית לעומת הבולמים האחרים שצויינו כאן. כדי להימנע מהזול שיצא היקר בסוף,
אני מעוניין לבדוק גם את האופציה של EFS או 4Xfour art,

איפה הכי מומלץ לבדוק/להתקין ?
עלויות ?
האם יש מצב לעשות סיבוב על רכב שעבר הגבהות כאלו 2-2.5" ??

אחלה סופ"ש

orend
25-04-13, 11:12
רק תציין מאיפה אתה בארץ ובטוח שתקבל הזמנות לסיבוב התרשמות. לא לשכוח לקחת בחשבון פרמטרים כמו לחץ אויר בצמיגים שצריך להיות זהה לצורך אובייקטיביות.

mrasaf
25-04-13, 13:37
אני מהרצליה CITY ;)

romanis
10-06-13, 13:26
שלום,

יש איזשהם תובנות חדשות?
מה עם מחיר?
האם ה-EFS מומלץ על המונרו למרות העלות הגבוהה יותר שלו?

mrasaf
10-06-13, 13:40
שלום,

יש איזשהם תובנות חדשות?
מה עם מחיר?
האם ה-EFS מומלץ על המונרו למרות העלות הגבוהה יותר שלו?

התקנתי קיט של EFS שבוע שעבר, חווית הנהיגה על הכביש השתפרה בצורה מטורפת, הרכב יציב מאוד אין את הקפיצות המעצבנות, אני מצטער שלא התקנתי את הקיט מיד לאחר קניית הרכב, זה פשוט רכב אחר לגמרי. האמינות שלו עלתה פי כמה מונים מבחינת התנהגות על הכביש.

מבחינת שטח, הגבהה של 5 ס"מ נותנת יתרון משמעותי מבחינת עבירות שיחקתי קצת ביום שבת באיזור אולגה, בעליות שבעבר הייתי משפשף את המיגונים שמעתי רק שקט :cool: עדין לא יצא לי לבדוק את הקיט בקטעים יותר טכניים, מקווה שבסופ"ש הקרוב זה יקרה

tamir128
10-06-13, 13:42
התקנתי קיט של EFS שבוע שעבר, חווית הנהיגה על הכביש השתפרה בצורה מטורפת, הרכב יציב מאוד אין את הקפיצות המעצבנות, אני מצטער שלא התקנתי את הקיט מיד לאחר קניית הרכב, זה פשוט רכב אחר לגמרי. האמינות שלו עלתה פי כמה מונים מבחינת התנהגות על הכביש.

מבחינת שטח, הגבהה של 5 ס"מ נותנת יתרון משמעותי מבחינת עבירות שיחקתי קצת ביום שבת באיזור אולגה, בעליות שבעבר הייתי משפשף את המיגונים שמעתי רק שקט :cool: עדין לא יצא לי לבדוק את הקיט בקטעים יותר טכניים, מקווה שבסופ"ש הקרוב זה יקרה

הלו, תן פרטים: איפה התקנת, כמה עלה, איך ההיגוי / רעידות בהגה?

romanis
12-06-13, 01:49
כן. אל תשכח אותנו עם העלויות. אחרי הכל זו השורה התחתונה בשביל רבים מאיתנו.

שגיא S
12-06-13, 01:55
אם מחיר זה בראש סדר העדיפויות שלך. אז המוסך שאני הולך אליו עכשיו הגביה איזה ג'ימני ב2 אינץ' במחיר זול מאוד, לדעתי באיזור ה3000 שקל כולל עבודה ומע"מ.

אני לא יודע פרטים על הקפיצים ועל הבולמים, והרכב שהוא התקין עליו הוא הראשון בסדרה, וזה רק בן שלושה שבועות ככה שעוד אין מבחנים של טווח ארוך.
אבל הרכב הוגבה ב5 ס"מ זה אני אומר בביטחון, ואמר גם שהרכב הרגיש יותר נוח.

יותר מזה לא יודע הרבה

mrasaf
12-06-13, 07:42
כן. אל תשכח אותנו עם העלויות. אחרי הכל זו השורה התחתונה בשביל רבים מאיתנו.

לדעתי זה לא המקום לדבר על מחירים, שים לב שלאורך השרשור לא נאמרה מילה אחת על מחיר, אלא על איכות הקיט.
לגבי , התקנתי אצל מוסך שטיפלתי בו שעובד עם היבואן אאוטבק, לגבי העלות: יחסית למחיר הממוצע שהקיט של EFS הזה עולה בארץ קיבלתי מחיר מעולה.
לעוד פרטים, עלה מולי בפרטי

Scrusher
17-06-13, 05:22
עלויות זה שטויות...אז תחסוך עוד חצי שנה,כל עוד אין קפיץ שבור ברכב\תקלה משביתה עדיף באמת לא לפרסם מחירים שכנראה שגם ככה ישתנו כל פעם
אגב,
"
התקנתי קיט של EFS שבוע שעבר, חווית הנהיגה על הכביש השתפרה בצורה מטורפת, הרכב יציב מאוד אין את הקפיצות המעצבנות, אני מצטער שלא התקנתי את הקיט מיד לאחר קניית הרכב
מבחינת שטח, הגבהה של 5 ס"מ נותנת יתרון משמעותי מבחינת עבירות שיחקתי קצת ביום שבת באיזור אולגה, בעליות שבעבר הייתי משפשף את המיגונים שמעתי רק שקט"
שבוע אחריך בא מישהו אחר עם EFS בדיוק לשם ואמר בדיוק את אותו הדבר!

-->