צפייה בגרסה מלאה : איסוזו טרופר ארון דיזל ק"מ גדול
שלום,
ראיתי איסוזו טרופר 2003 ארון Xtrim, שמור ויפה, אבל עם קילומטרז 350,000, אשמח לחוות דעת האם מדובר במספר גדול מדי?
המוכר רוצה 40,000 ש"ח.
ממתין לתשובה.
יום טוב
טרופר דיזל?
ערוך חיפש בנושא הרכב ותקבל את התשובה
כן דיזל.
לא מצאתי מישהו שמדבר על שנתון כזה עם כזאת כמות של קילומטרז
כן. המספר גדול מדי.
אם אחרי הכל השתכנעת שאתה רוצה טרופר דיזל עם מנוע הידוע, אתה צריך לחלק את המספר בחצי, ולהוריד עוד.
ממך הוא ילך לגריטה.
תודה על התגובה המהירה, ואני מבין מדבריך שבאופן כללי לא כדי לי התקרב לאיסוזו טרופר דיזל? בגלל התיקונים או חוסר אמינות הרכב?
אני מקבל דעות שונות כל הזמן על הרכב הזה, שמתחלקות חצי חצי בעד ונגד
יש המון שרשורים אודות הטרופר דיזל, תבצע חיפוש...
בכל מקרה המחיר נשמע על פניו יקר.
גלעד
תעשה חיפוש באתר על טרופר דיזל. תבין לבד.
החצי שממליצים לך לקנות את הרכב הם כאלה שמעוניינים למכור אותו. כל היתר מציאותיים.
בכל מקרה, אם הק"מ היה נורמלי הרכב היה נמכר בסביבות 20,000 ש"ח, אולי טפה יותר. עם ק"מ כזה, אני רק יכול לומר לך מה אני הייתי עושה:
1. לא קונה
2. ראה סעיף 1
3. אם האישה לוחצת מאוד דווקא על הרכב הספציפי, לא היה כח בעולם שהיה גורם לי להוציא עליו יותר מ 12,000-15,000 שקלים, וגם אז הייתי מרגיש דביל (יותר מהרגיל).
4. ראה סעיף 1
שמע,
אם היה לו סמל של טויוטה והוא היה ישן יותר ב. 10 שנים , היו מספרים לך שהוא עוד לא פתח מנוע ומבקשים עבורו 140 ... אתה היית קונה , מחליף מנוע ,גיר וסרנים . לא מספר לאף אחד ואחרי חודש מפרסם אותו למכירה ב 200...
אבל איסוזו דיזל ב 40 אפשר לקנות עם 100 אלף ק״מ ועוד לקבל עודף
כמו שנאמר לא משנה מצבו הבעיתיות של המנוע נישארת עם כל המישתמע מכך גם אם פיקס לא שווה יותר מ10K , כי מהר מאד תוציא עוד 5 על ראש או סולר במים בשמן וכו' ואחכ יבוא המנוע שו 10 וצפונה ומה עם הבלאגן ,הזמון האבוד ? גם לזה יש מחיר כבד , רוצה להנות מיתרונות ונוחיות חפש טרופר בנזין תשלם קצת על הדלק אבל תהנה מכל רגע (ולא משנה השנתון כולם נוחים באותה מידה ואמינים )
תודה לכולם, בהחלט תגובות מענינות, אני אלך על האופציה השניה שלי שזה ניסאן טראנו ארוך עליו התגובות יותר שפויות
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.