צפייה בגרסה מלאה : מגיני סף מחו"ל, התייעצות לגבי הובלה ועלות
חכמי הפורום,
לאחר התלבטות וחיפוש רב החלטתי להביא מגיני סף מחו"ל שמחליפים את פסי הפלסטיק בתחתית הדלתות, זה במקום להתקין את הצינורות המקובלים.
מבקש מידע:
1. מס צפוי בכניסה חוץ מהמע"מ, עלות המגינים $550.
2. צורת ההובלה הזולה ביותר, החברה שמייצרת מובילה לארץ אבל במחיר הזוי, מבדיקה ראשונית אפשר לחסוך על ידי שימוש בחברות הרגילות כמו USHOPS או MUSTOP. מי הזול ומי כדאי?
תודה,
לדעתי USHOPS אבל תבדוק. היה להם הנחת 30% בשילוח חלקי חילוף - צריך לראותאם עוד בתוקף
ולא ששאלת..אבל יש פה סדנאות שב 2000+ ש"ח יעשו לך מה שבא לך באיכות כמעט זהה.
אבשלום
אבשלום - פניתי וחיפשתי מקומי, חלק לא ממש רוצים להתעסק וחלק הולכים לפתרון הצינורות. לא מצאתי מישהו רציני לעניין.
המגן שאני רוצה הוא פרופיל מלבני שמתחבר לסף ולא בנוסף, כך שאין איבוד מרווח.
boaz avrahami
03-05-13, 12:21
יש לך בשני האתרים שציינת מחשבוני שילוח.
אתה מזין מחיר, מידות החבילה ומשקל ומקבל מחיר מפורט גם למיסים
בדקת לייצר באחת הסדנאות בארץ?
אני מניח שאז המשלוח יהיה פשוט יותר
גם מבחינת מיסים...
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
הי אילן,
תוכל לפרט על מגיני הסף שמצאת?
פרופיל שמתחבר לסף עוד לא ראיתי.
צרף איזה קישור בבקשה.
עידו,
זה מה שהזמנתי:
http://4xguard.com/grand-cherokee-2005-2010/grand-cherokee-wk-rock-rails.html#
אם הקישור לא עובד כנס לאתר של 4xguard חפש שם rock rails.
שולח דרך הים ככה שאני מעריך שיקח עוד חודש עד שאראה את זה כאן. זול זה לא יצא.
כן, באמת ניראה מוצר מדהים.
אני התבוננתי בגירסה של ה WJ וזה ממש עשה לי חשק. במיוחד העובדה שזה מגבייה את רכב ביחס לפלסטיק המקורי, מאפשר גלישה ותואם להייליפט. אכן מוצר מדהים.
כמה עלה המשלוח? אני מקווה שיעבור לך במכס בלי כאביי ראש.
רבין
boaz avrahami
06-05-13, 09:58
נראה מצויין, באמת מרשים.
נראה מצויין, באמת מרשים.
תן לי לנחש...... "לוריה!!!!" :)
אהלן אילן,
ככה"נ כבר מאוחר מדי.
האם המגינים כבר בדרך אליך?
אשמח להצטרף ולחלוק עלויות הובלה.
עומרי (?)
החלקים הוזמנו ביום ב', כרגע הם ב buy2usa, בשלב איחוד החבילות, זה מגיע בשני ארגזים נפרדים, כדי למנוע בעיות אני מאחד לחבילה אחת (עוד $6 לעלות...)
אני לא חושב שהיינו יכולים להוזיל עלויות בהובלה, תקן אותי אם אני טועה - אני יכול להשאיר את זה שם כמה ימים עד ששלך יגיע. בכל מקרה אני רוצה להוביל דרך הים, כתוב שזה 21 ימי עסקים, בטח יקח איזה חודש וחצי עד שיגיע אליי, אז כמה ימים לכאן או לכאן לא ישנה הרבה.
נראה גם מה יקרה במכס, זה מסומן כ Auto Parts, בתקווה שיעבור חלק :-)
אילן
עמרי :p
אף פעם לא יצא לי לעבוד עם כל החברות שילוח מהסוג של buy2usa. אתה כבר כבול אליהם או שיש לך אפשרות לשלוח לארץ עצמאית?
העלות של שילוח ימי היא מאוד נמוכה מנסיוני המועט (שלחתי מסין משהו בקטגורית הצעצועים לפני כמה שנים). אז, נאמר לי שגם עבור כמות כפולה ממה שהזמנתי, אשלם אותו סכום פחות או יותר.
אני גם שחררתי את המשלוח לבד מהמכס באשדוד, קצת בירוקרטיה אבל אחרי התחנפות לפקידת המכס יצאתי עם מס זעום.
אם יש לך אפשרות להמתין כמה ימים, בוא נדבר.
אם אתה כבר כבול ל-buy2usa, אפשר לדבר איתם ולבדוק האם הוספת יחידה נוספת תוסיף פחות מ-100% למשלוח.
אם אפשר ל"השתחרר" מהם, יכול להיות שאפשר לחסוך עוד יותר.
בכל מקרה, סימון כ-Auto parts יכול להיות מתכון לצרות :)
מדובר במוטות מתכת, אולי אפשר למצוא לזה תיאור יצירתי יותר (פרופיל ברזל לבניה של....)
עמרי
עמרי,
עלות המשלוח הימי 300 דולר לשתי החבילות, יצא לדרך, נהיה עכשיו 40 ימי עסקים, נראה לי שלטיולי החגים זה יהיה על האוטו.
נוסיף לזה עוד 330 דולר מיסים,
במקרה הזה לא היה מקום למשחקים, הספק של החלקים רצה 700 דולר למשלוח לכן הלכתי ל buy2usa בגלל ההובלה הימית, אני מאמין שאם היתה לי דרך לעשות עצמאית משלוח בים, בטח הייתי חוסך עוד, אבל לא מכיר ופעם ראשונה שלי בעניין.
לגבי המכס בארץ, נקווה שיש שם שיקול דעת, זה לא חלקי חילוף (לא בדיוק, מחליף חלק גוף מפלסטיק במתכת) ולא חלק בטיחותי. במקרה הכי גרוע נעבור גם את זה...
נו שווין, העיקר שיהיה מגיני סף כמו שרציתי כל השאר לא חשוב :rolleyes:
עידו לוריה
09-05-13, 19:43
בועז אנחנו צרכים לבקר אצל איל , אחד בטוח נאכל בילטון שתיים הוא נראה לי צריך תשומת לב :)
באמת נראה מוצר מרשים .
עידו
בועז אנחנו צרכים לבקר אצל איל , אחד בטוח נאכל בילטון שתיים הוא נראה לי צריך תשומת לב :)
באמת נראה מוצר מרשים .
עידו
עידו,
אתם מוזמנים תמיד.
רק תן לי התראה של 4-5 ימים שלא יהיה אדום מדי...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.