צפייה בגרסה מלאה : דעתכם על עגלת כלים מל.כ.
GodsFather
02-05-13, 18:26
יש מבצע בל.כ. על עגלת כלים ואשמח לחוו"ד בנושא -
http://www.lkltd.co.il/web/8888/nsf/sbs.py?&_ID=10745&did=3508&G=10745&PF=1&lang=HE
בתכלס, זה קצת יותר ממה שאני מחפש כי לי מספיקה העגלה בלי הארון הנוסף, אבל אני מוכן לחיות עם "הצרה" הזו.
האם יש אלטרנטיבות זולות יותר ?
זה ממש זול. נראה לי שאקנה לי איזה 2...
:eek::eek::eek:
שווה ,אין מחירים כאלה
אין לך למה לנסוע בכלל!
אני הייתי שם בתחילת השבוע.
רציתי כננת (לבית), שעולה משהו כמו 350 ש"ח. יצאתי עם נזק של אלפייה. ומלא כלים שאני בכלל לא צריך. וחיוך טפשי.
ועוד עכשיו... במקום החדש... ויש שם ג'ק אופנועים (שאתה חייב כזה)...
חבל, אמיר. חבל....
BackDoorMan
02-05-13, 20:20
פחות מידי מגירות לטעמי. אני לא מבין את התכנון המוזר הזה, אולי המחיר נוח מפני שאין קופצים לקונפיגורציה לא פרקטית כזו.
קיבלנו עגלה כזו לא מזמן. אותו מותג מבנה מעט שונה עם מגרות בלבד.
אחרי שבוע היא פשוט התפרקה.
באופן כללי, עגלת כלים זה אחלה אבל רק במידה ויש לך איך להגיע די קרוב אליה או לחליפין דרך מסודרת לגלגל אותה לרכב/אופנוע.
עם כל הכלים בתוכה, היא נהיית די כבדה והיא כבר לא כזאת ניידת....
GodsFather
02-05-13, 21:56
הניידות היא רק בונוס בשבילי. מעניין אותי יותר המגירות. אם מישהו רוצה לחלוק איתי את המוצר והעלות. אני לעגלה והוא את הארונית העליונה، אני אשמח.
עומרי، מה התפרק ולמה؟
אני בעינין של הארונית העליונה
GodsFather
02-05-13, 22:51
דבר איתי בפרטי ונתאם. אולי מחר אני קופץ למרות שאין לי מושג איך זה יכנס בגולף.
עומרי، מה התפרק ולמה؟
המגירות עצמן התפרקו, החלק הקידמי ואז כל המגירה נעקרה מהמסילה.
למה? כי זה זבל סיני...
BackDoorMan
03-05-13, 09:55
נראה כמו בעיה של ריתוך נקודות גרוע במיוחד, היה סיפור דומה עם היונדאי אקסנט לפני כ 14 שנים, ריתוכים שלא החזיקו מעמד.
דרך אגב, שמתם לב שהמחיר לא כולל מע"מ והוא בעצם 680 ש"ח ?
GodsFather
03-05-13, 16:01
שמתי לב למחיר. כן. זה עדיין סביר לסט הזה במידה והוא טוב.
רון כמה עולה הג׳ק לאופנוע?
GodsFather
11-05-13, 17:50
הייתי וקניתי. לצערי לא ראיתי ג'ק לאופנוע אבל קניתי גם דברים אחרים. חסרון אחד בעגלה הוא שהיא נמוכה קצת ולכן אני מתכנן להוסיף לה פלטה נסיעה עם גלגלים יותר גדולים וגבוהים.
SASI ,אני לא מצליח לתפוס אותך. אם עדיין מעוניין לרכוש את הארגז העליון, אנא צור קשר.
חברים אחרים שמעוניינים בארגז העליון שמפורסם בעסקה, אני אשמח. האמת, הייתי משאיר אותו לעצמי כי הוא באמת מגניב אבל זה מעבר לתקציב שלי ויש לי כבר מספיק ארגזים.
רון כמה עולה הג׳ק לאופנוע?
לא בדקתי...
הרי אם הוא לא היה יקר, הייתי קונה.
ואז הייתי קונה אופנוע, להצדיק אותו.
מה המידות של הארגז העליון?
אסף.
הייתי וראיתי (גם מיששתי..) ואז נזכרתי במשפט "קונים בזול, קונים פעמיים" או במילים אחרות, להתרשמותי בלבד..., לא שווה גם כמתנה.
GodsFather
02-06-13, 13:27
אצלי מחזיקה יופי ורק נותנת לי סיבה לקנות עוד כלים. השארתי את הארגז העליון ואני מאד מבסוט גם ממנו.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.