צפייה בגרסה מלאה : היכן ניתן לרכוש בארץ 12V 5-Pin Relay 70A
boaz avrahami
03-05-13, 22:09
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש כאלו ממסרים?
הכוונה למי שלא הבין - ריליי 5 רגליים (87 ו 87A ) 12 וולט 70 אמפר פלוס מינוס...
מצאתי כאלו בארץ רק עם 4 רגליים (אין 87A)
תודה
http://www.ebay.com/itm/12V-5-PIN-SPDT-AUTOMOTIVE-RELAY-70A-80A-HID-12VOLT-AMP-/171033461487?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&hash=item27d26382ef&vxp=mtr
תתחיל מגלאור תבאור ומנצור בת"א.
למיטב זכרוני קניתי בזמנו מהם כזה.
boaz avrahami
03-05-13, 22:35
תודה עומרי.
תבאור לא ניסיתי.
לגלאור ומנצור אין
boaz avrahami
03-05-13, 23:46
אז מה זה מה שבקישור ששמתי?
רמאות, הולכת שולל, שקר, יש הרבה מילים.
אפשר להעביר בממסר כזה, אולי, 80 אמפר רגעי (למשך כמה מילישניות), בטח לא רציף.
איך אני יודע שזה לא ממסר לעומס גדול? שים לב, למשל - חיבור "שטוח" של רבע אינצ' כמו שיש בתמונה לא יכול להעביר יותר מ 30 אמפר ב 12 וולט (40 אמפר, במקרים מסויימים, לא ניכנס לזה כרגע). גם בממסרים בגודל הזה של 55 אמפר (ויש כאלו), המגעים של העומס הם במידה 8 או 9 מ"מ. בממסרים של 75 עד 180 אמפר, שהם גם גדולים יותר חיצונית, כבר יש ברגים למגעים של העומס..
אסף.
ועוד הערה - שים לב שממסרים SPDT בדרך כלל יכללו שני זרמים - הNO וה NC בעלי עומס שונה, בגלל המרחק בין המגעים שהוא שונה.
(ממסר 5 רגליים רגיל הוא 15 / 40 אמפר, או 10 / 30 אמפר)
אסף.
boaz avrahami
04-05-13, 00:08
רכשתי 70 4 רגלים אצל מנצור אבל המגעים שטוחים ויותר גדולים מאלו של ה 40 וגם הצמה שלהם יותר עבה.
זאת אומרת שאם אין להם ברגים אז הם לא באמת 70?
בקיצור, אני מחפש לבנות מעגל למאווררים ולהיות בטוח שהוא אובר קיל.
הלכתי קצת לאיבוד...
המגעים הגדולים יותר - כפי שכתבתי - הגבול העליון שלהם הוא בערך 70 אמפר. אז זה כנראה בסדר. למיטב זכרוני מנצור מוכרים ממסרים של NAGARES והם ממסרים מעולים שמיוצרים באירופה.
לגבי מאווררים - מדובר בעומס השראתי, שבזמן הניתוק שלו הוא נותן מכה של הספק אחורה, דרך הממסר, חזרה למעגל ששולט בו. הבעיה הכי גדולה עם המכה הזו היא שהמתח מתהפך.
לכן למנוע DC (כמו מאוורר) צריך ממסר עם דיודה, ושיהיה לזרם גדול משמעותית מהזרם שצורך המאוורר במצב קבוע.
עכשיו נלך צעד אחורה. מה כתוב על המאוורר? מה ההספק שלו? יש לך דף נתונים?
אסף.
boaz avrahami
04-05-13, 00:27
אין לי דף נתונים שלו ולא כתוב עליו נתונים טכניים.
היצרן משתמש במקור בריליי של 50 אמפר
הממסר מנתק את הפלוסים של המאווררים כאשר הם אינם בעבודה.
גם אז צריך דיודות?
אני יכול לחבר רב מודד למאוורר ולראות אם הוא משמש כגנרטור.
וולטמטר על הקטבים יתן את התוצאה שאנחנו מחפשים?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.