צפייה בגרסה מלאה : מה זה דיפנדר זה מחלה????
בס"ד
מה הסיפור בתור אחד שהיה לו טויוטה היילקס ומוריד את הכובע לפני האמינות והיכולות מה הסיפור שאני חולם בלילה על דיפנדר איך זה נכנס לי ככה מתחת לעור זה וירוס אני צריך רופא או ללכת להביא את התרופה גם עם היא יקרה לא רוצה כשום רכב רק דיפנדר למה מה עשו לי
"אין יאוש בעולם כלל" מישהוא יכול לתמצת את התורה על ג'נט אחד מה העצה???????
עידו לוריה
08-05-13, 17:07
מחלה חשוכת מרפא , אבל יש נחמה היה לא הורגת :)
זה אחד הרכבים הטובים בעולם ..... לבעלי מוסכים :p
עידו
ברוך בואך למועדון. אם אתה יכול, לך על גג ברזנט, זו המחלה המזוקקת ביותר...
shlomomos1
08-05-13, 20:14
דיפנדר זה לא מחלה, זה תחביב. תחביב עולה כסף.
לא זול, אבל לא נורא. עיקר ההוצאה היא שיפורים ולא תקלות, וזה בשליטה שלנו.
בדגמים הישנים, אין מחשבים, אין סיבוכים. הרכב פשוט וניתן לטיפול ותיקון בכל מוסך כללי טוב ומקצועי (לא מכיר הרבה כאלו) קל לטפל ולתקן לבד.
כמו כל רכב ישן, יכול להיות.מצויין או נבלה.
זה רכב בלי פשרות, ״הארד קור״ , בקצוות הסקלה גם של היתרונות וגם של החסרונות. לכן יש לו אוהבים ושונאים, ורק מעט אדישים.
בשטח הוא אדיר: הרכב עובר בכל מקום בלי למצמץ, בלי לעשות עניין. פשוט מכוונים את ההגה, קצת גז, והוא עובר. גם ביומיום הוא סביר בנסיעות כביש. (צריך לבודד מרעש, להחליף כיסאות, חלונות חשמל, נעילה מרכזית לדלתות עם שלט, מע׳ שמע......)
לא מתאים לכולם, אבל מי שמתאים לו, מרוצה.
גם אני התמודדתי עם תחילת סימפטומים לפני 20 שנה.. הלכתי לשמאן/גורו- סליחה, מוסכניק/אלוהים, כחלק מתהליך ההמרה, ואחרי טיפול קצר בהלם זה עבר.
דרעק אמיתי. ממכר אבל עדיין דרעק.
shlomomos1
08-05-13, 20:51
גם אני התמודדתי עם תחילת סימפטומים לפני 20 שנה.. הלכתי לשמאן/גורו- סליחה, מוסכניק/אלוהים, כחלק מתהליך ההמרה, ואחרי טיפול קצר בהלם זה עבר.
ככה זה כשמתחילים עקום. ברכב מטפלים במוסך, או לבד, לא אצל גורו. אם הלכת לכזה, (יותר מפעם אחת) אין לך להאשים אף אחד מלבד עצמך.
זה סה״כ תחביב, לא דת.
שלמה
אצל דיפנדריסטים מכורים זה כבר הרבה מעבר לדת, זו כבר כת מיסטית ממש... לא?
זה אחד הגורואים (אם לא היחיד?..), שהיה ישר בצורה מדהימה, והסביר מה זה אומר להחזיק דיפנדר.
ולמרות הסקירה הקודרת הזו, הוא אמר שהוא לא מחליף אותו בשום רכב אחר.
סקירה של תקלות אופיניות, טיפולים, מה חייבים לסדר ומה לא ממש, כתלות ברמת הפדנטיות שלך.
אנחנו מכירים אישית, והתייחסות שלו היתה לאחזקה עצמית.. לא שאני אבוא אליו.
shlomomos1
08-05-13, 21:07
אצל דיפנדריסטים מכורים זה כבר הרבה מעבר לדת, זו כבר כת מיסטית ממש... לא?
זהו, שלא. דווקא ״שונאי לנדרובר״ יש להם מאפיינים של דת. ראה תגובות מטומטמות באתר הצהוב.
מי שנכנס לתחביב הזה כמו לדת שלא יתפלא כשהאלוהים מכזיב. זה בסה״כ רכב.
שלמה
זה בסדר, "שונאי הלנדרובר" מאוגדים בכתות מיסטיות פנאטיות משל עצמם (סוגדים להיילקס, חסידים של סופה, מאמינים של CJ, מכורים של סמוראי). כולם ישנים, כולם מתקלקלים, כולם דרעקים ומופלאים באותה מידה. דיפנדר זה אותו דבר. ממש כמותם (רק עולה יותר...).
אחרת על מה יהיה לנו לברבר?
בדיוק.
אז מי שדווקא דיפנדר זה החלום שלו - רבים וטובים יגידו לך שאתה דפוק. תתעלם ולך על זה!
בדיוק.
אז מי שדווקא דיפנדר זה החלום שלו - רבים וטובים יגידו לך שאתה דפוק. תתעלם ולך על זה!
אם דרור אומר ״לך על זה״ בנוגע לדיפנדר...
אז לך על זה !
השמשוני יחיעם
09-05-13, 10:20
חוות דעת של "זקן",,:(:
מי שמחפש רכב שטח לטיולים בלבד שיחזיק שנים ארוכות.
מי שמחפש רכב פשוט - מנוע + גיר ,שמניע ונוסע בלי אלקטרוניקה מיותרת
מי שמסוגל / ואוהב לטפל ברכב לבד
דיפנדר הוא אופציה טובה מאוד.
* בדיפנדר שמן מנוע גיר וטרנספר - מתחלפים אוטומטית ואין צורך לעשות חשבון של ק"מ .
* בדיפנדר יש זמן "למחשבות והירהורים" בעיקר בעליות ארוכות.
* בדיפנדר יש מקום (110 כמובן) לכל מה שאגרת במשך שנים ואישתך לא מרשה לך לאחסן בבית.
* בדיפנדר לא נוסעים עם חולצה לבנה.
* לדיפנדר ניתן להשיג חלקי חילוף ללא בעיות ולעיתים אפילו בזול.
* הדיפנדר קל לאחזקה במידה ויש לך לפחות יד אחת ימנית.
כן !! גם דיפנדר מתקלקל , אבל גם דיפנדר מקולקל נוסע !!!!!!!!!!!!!!!!!
כן !! דיפנדר זה מחלה ,,,,רק שעולה פחות מפסיכולוג
בהצלחה
שימשוני +++
"
* בדיפנדר שמן מנוע גיר וטרנספר - מתחלפים אוטומטית ואין צורך לעשות חשבון של ק"מ ."
תוצר לוואי של זה - אין חלודה ! מה שלא מאלומניום - מלא שמן ...
עוד יתרונות :
*לא צריך לנקות את הרכב מבפנים , מחכים לגשם והרכב נישטף מבחוץ ומבפנים...
*לא צריך חימום בחורף לרגליים , נוסעים קצת , ומקבלים חימום ריצפתי יוקרתי ...
*לא צריך מערכת שמע ברכב - יש פיצ'ר - מוזיקה איכותית שבוקעת מהמנוע והגיר
יתרון נוסף המתבטא החורף -
* לפני שנכנסים לנחל עמוק, לא צריך להתמודד עם בעיות האטימה של הכרכרה (כי אי אפשר לאטום מסננת)
* אבל אפשר לסמוך על כושר הניקוז כי כל מים שנכנסים, יוצאים באותה המהירות!
אתם צריכים להפוך את השרשור הזה או לפתוח חדש עם הכותרת : ״איך אתה יודע שאתה נוסע/מכור לדיפנדר״.
עידו לוריה
09-05-13, 18:58
אתם צריכים להפוך את השרשור הזה או לפתוח חדש עם הכותרת : ״איך אתה יודע שאתה נוסע/מכור לדיפנדר״.
לפי הטפטופים שאתה משאיר על הדרך .
או לפי שאתה שוכב מתחת לרכב יותר משאתה יושב בתוכו .
עידו
* אבל אפשר לסמוך על כושר הניקוז כי כל מים שנכנסים, יוצאים באותה המהירות!
זה נכון לרוב הרכב, חוץ מאשר לפנסים הקטנים. הם אטומים בצורה מעולה - המים שנכנסים, לא יוצאים!
אסף.
הכוכב הכחול
09-05-13, 19:30
חוץ מאשר לפנסים הקטנים. הם אטומים בצורה מעולה - המים שנכנסים, לא יוצאים!
אסף.
חזק!! :) ;)
קיבלנו.
מיד ייפתח שירשור רלוונטי, תכינו כל הדאחקות/הסתלבטויות על הגרוטאה הבריטית המטפטפת והאהובה...
עידו לוריה
09-05-13, 19:50
קיבלנו.
מיד ייפתח שירשור רלוונטי, תכינו כל הדאחקות/הסתלבטויות על הגרוטאה הבריטית המטפטפת והאהובה...
אולי כדאי להעביר מפה את אלו שמתאים לשרשור החדש .
עידו
בס"ד
אשריכם על תגובות לבביות כל כך עכשיו אני יודע שאני חולה ובמיטה טובה
אם אני עומד ברמזור שלא מתחלף...
ומה שאני חושב עליו זה שהפנס האחורי עשוי להינמס מנורית הבלם
עשוי לרמוז לאיזו בעיה?
עד שמחליפים ללד ונרגעים
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
לעבור לשרשור : "איך אתה יודע שאתה נוסע בדיפנדר?" (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=75553)
מנצל בהזדמנות זו, לצטט כמה מההגיגים שכתבו חברינו המלומדים לאורך השנים:
״הדיפנדר היא חיית פרא שאוהבת חופש...וגם שמן״ אמיר בא.
״דיפנדר לא נוזל, הוא מסמן טריטוריה״ מאיר רוטנברג.
״אז מה אם זה נוזל, אנחנו מודאגים שזה מפסיק לנזול״ עממי.
ולסיום (ציטוט מהשרשור האלמותי):
״הדיסקו הוא פשרה בין רצונות לאפשרויות. היות ומתחת לפלסטיק יש ״דיפנדר״ אני מחזיר אותו למצב הצבירה האמיתי שלו. זה לוקח זמן ואני נהנה, אך בסוף הדרך הוא יהיה ״דיפנדר״ אם ירצה או לא״ ח י י ם ר כ ס.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.