PDA

צפייה בגרסה מלאה : התחדשתי ב-WJ 2004 4.7, שאלות על ישור קו לפיצ'פקעס

omribe
09-05-13, 16:03
אהלן חברים,

אחרי כמעט חצי שנה של חיפושים התחדשתי ב-WJ 4.7 שנת 2004 בתול שטח.
שוב תודה לכל מי שעזר וענה על שאלותיי.

בינתיים הרכב הספיק לדלג בקלילות מפתיעה (הרכב סטנדרטי) במעלה משלט 21.
בתכנון - הוארי-לוק האחורי מקרטע ויוחלף (במנגנון חדש או נעילה אוט'), הגבהה צנועה (2" כנראה), צמיגי 50/50 טובים (המידה הקיימת היא בערך 31" - 265/65/17) והחלפת מדרגות הצד המזעזעות שכרגע קיימות ברכב.

מטרת השרשור היא לשאול לגבי תיקון כמה שטויות קטנות בפנים הרכב:
1. איפה כדאי לרכוש את ה"מחזיק" של סוכך השמש (בתמונה)? אין בינוביץ'. להזמין מארה"ב? מאיזה אתר? או דרך היבואן?
2. יש נורה שרופה בבקרת האקלים. מישהו ניסה להתעסק עם זה? מקריאה בחו"ל הבנתי שהנורות מולחמות וההחלפה מורכבת יחסית.
3. אותו כנ"ל לגבי נורה במחשב הדרך.

תודה,
עמרי

74427
7442574426

IlanHadar
09-05-13, 16:27
עמרי,

ברוך הבא למחלה, לגבי תיקונים:
1. תתחיל בלחפש ולהוריד מהרשת קטלוג מלא ומפורט של כל חלקי הרכב, זה יחסוך לך הרבה זמן ובזבוז כסף, מהקטלוג אתה שולף את המס' הקטלוגי של כל חלק. ברגע שיש לך את המספר אתה פשוט מחפש או באיביי או בחנויות חלקים (פשוט מכניס את המספר ומחפש). אני משתמש בזאת http://www.oemworldparts.com/ אפשר גם לחפש בגוגל, אתה תקבל רשימת ספקים, מזמין וזה מגיע הביתה, קל זול ויעיל. בכל מקרה שווה כן לבדוק במוסך את מחירי החלקים, לפעמים מופתעים. ההזמנה האחרונה שלי הייתה מפתח שלט, 40 דולר, הגיע תוך 10 ימים, תכנות תוך 5 דקות ויש מפתח חדש ועובד.
2. לגבי הנורות השרופות - התיקון לפי הספר זה החלפת כל הלוח האלקטרוני עם הנורות, חפש ברשת ותראה אם מתאים לך מבחינת מחיר. אם לא אז אכן יש ברשת הרבה מדריכים שמסבירים איך לפרק, להוציא את הנורות השרופות מהלוח, להלחים ולהחזיר למקום. את הנורות אתה קונה באיביי או ברשת.

foxy
09-05-13, 20:56
הייי גם אני די חדש בתחום wj והמלצה שלי לא להיתקרב למוסכים המורשים רק אם אין בררה

foxy
09-05-13, 20:58
אגב דבר עם אורן מאורן מערכות יש לו wj מפורק ואני בתןך שיש לו את החלקים שאתה צריך

omribe
13-05-13, 13:05
תודה, אנסה מול אורן מערכות.

את המק"ט יש לי, אני משתמש ב-Parts catalog של Mopar.
כיוונתי יותר להמלצות על אתרים ספציפיים לקניית חלפים? במיוחד כאלה שלא שוחטים במחיר המשלוח.
מצאתי לא מעט כאלה ששולחים לארץ, אבל עלות המשלוח לא הגיונית.

השועל
13-05-13, 22:29
עומרי..

מחזיק לסוכך כזה עולה כ50 ש״ח במכשירי תנועה. חבל על המאמץ.. קנה והתקן.

לגבי שאר הדברים שמפריעים לך יש מעבדות שמתקנות דברים כאלה בארץ. או לקנות חידה בחו״ל או שיש לך קצת ידיים טובות ואין לך חשש לפתוח ולנסות לתקן לבד.

אייל67
13-05-13, 22:39
אילן, להחליף לוח שלם בגלל נורה שרופה ???
עפ"י ההגיון הזה (החלפת מכלול שלם עקב תקלה פעוטה הניתנת לתיקון) היתי כבר צריך להחליף קרוב לחצי ג'יפ ... :)

הי עומרי,

תתחדש, ואני בטוח שתהנה.
ניתן בקלות רבה לפרק את לוח בקרת האקלים. הנורות אכן מהסוג המולחם, וניתן להחליפן בקלות יחסית.
נורות מתאימות (קטנטנות) אכן לא היה פשוט למצוא. אני מצאתי בהיפרטרוניקס.
לא יודע מהיכן אתה, אני מניח שבמרכז יהיה אפילו קל יותר להשיגן.

חג שמח,

אייל

-->