התחברות

צפייה בגרסה מלאה : רכבים מעניינים....

toy4FUN
12-05-13, 19:29
רכבים מעניינים שנצפו בגבעת הקפיטול
74509

74508

74507

דרור ברלי
12-05-13, 19:32
זה בערך כל מה שעוד לא התפוצץ בעיראק ובאפגניסטן...

tzagi
14-05-13, 06:32
ממש תודה, כאילו אני צריך לראות עוד דוגמאות איך האוכלי חינם מבזבזים את הכסף שלי.
ואם כבר על ענייני בזבוז כסף, נאמר שהראש היהודי ממציא לנו פטנטים, אז הנה דוגמה מהמציאות:
התבור (כלי נשק תוצרת IWI) מיוצר בארה'ב ומשולם ע'י משלם המיסים, למרות זאת לIWI יש את החוצפה למכור אותו (חזרה?) למשלם המיסים האמריקאי ב$2000
מדוע חוצפה? כי כול ואריאנט של M4 שמיוצר בארה'ב ולא משולם ע'י משלם המיסים נמכר כחצי מחיר מזה.

דרור ברלי
14-05-13, 23:14
אבל התבור הוא בולפאפ, כלומר לא סטנדרטי, ונראה יותר עתידני ויותר מגניב. ומסתבר שהוא גם נשק טוב.
לא ש-M4 לא טוב...
אבל באמת שלא מכריחים. לא רוצה? לא קונה!... אם מספיק קונים לא יתפתו, המחיר יירד.

tzagi
15-05-13, 09:18
אס טו ברוטוס?

לא חסר בולפאפס בשוק, והמחירים נעים.....רק שהמתחרים לא משולמים ע'י כספי סיוע.
במקרה הספציפי יש פראדוקס רציני. (שלא לדבר על בעיות ביצור שרוב הקונים צריכים לתקן לבד)

ניר ל
15-05-13, 09:24
ממש תודה, כאילו אני צריך לראות עוד דוגמאות איך האוכלי חינם מבזבזים את הכסף שלי.
ואם כבר על ענייני בזבוז כסף, נאמר שהראש היהודי ממציא לנו פטנטים, אז הנה דוגמה מהמציאות:
התבור (כלי נשק תוצרת IWI) מיוצר בארה'ב ומשולם ע'י משלם המיסים, למרות זאת לIWI יש את החוצפה למכור אותו (חזרה?) למשלם המיסים האמריקאי ב$2000
מדוע חוצפה? כי כול ואריאנט של M4 שמיוצר בארה'ב ולא משולם ע'י משלם המיסים נמכר כחצי מחיר מזה.

לא ממש הבנתי אותך . iwi היא חברה פרטית , אם היא מייצרת את הנשק בארה״ב זה כדי שמשרד הבטחון יוכל לרכוש אותו בכספי סיוע אמריקאי , למה אתה חושב שמשלם המיסים האמריקאי משלם על הייצור ?

tzagi
15-05-13, 09:41
נכון, חברה פרטית.
מדוע מיצרים בארה'ב לעומת ישראל? התשובה ברורה.
מה עוצר אותם מלמכור כלים ששולמו בכספי סיוע( כביכול, ליצא וליבא חזרה)??

יש פה פירצה, רק שאף אחד לא רוצה להודות שהיא קיימת.

ניר ל
15-05-13, 09:57
עדיין לא הבנתי, המפעל הוא מפעל אמריקאי לכל דבר , מעסיק עובדים אמריקאים ומשלם מיסים לממשלת ארה״ב , ההשקעה במפעל היא של איש עסקים (סמי קצב) ישראלי. אז למה אתה טוען שמשלם המיסים האמריקאי משלם על הייצור ?

אם צה״ל קונה את המוצר הזה בכספי סיוע - זה התנאי של הממשל - אז זה כסף שיוצא ושחוזר לארה״ב אבל אין לו קשר למימון המפעל. *

opl
15-05-13, 10:49
תעשיית הרכבים הצבאיים היא פשוט מרתקת. הרכב הזה הוא ה-M-ATV של אושקוש

מי שרוצה לקרוא עוד על הרכב:
http://www.oshkoshdefense.com/products/5/m-atv

Pageup
15-05-13, 13:02
תעשיית הרכבים הצבאיים היא פשוט מרתקת. הרכב הזה הוא ה-M-ATV של אושקוש

מי שרוצה לקרוא עוד על הרכב:
http://www.oshkoshdefense.com/products/5/m-atv

הרכב הזה הוא ישראלי לכל דבר. מי שמייצר לאושקוש את הרכבים הממוגנים זה
אותו מפעל שמייצר את ה SandCat בצפון הרחוק.

opl
15-05-13, 13:14
אני דווקא הבנתי שהרכב הוא של אושקוש וקיט המיגון שלו הוא של פלאסן

jeep.il
15-05-13, 15:00
הלו? זה חדש לכם שהמוח היהודי ממציא פטנטים אבל אחר כך משלם ביוקר .ככה זה כבר הרבה זמן ביחוד במערכות הצבאיות לא סתם עידו כהן מקים מפעל בארצות הברית לייצור הזיברים .לא סתם בזמנו האמריקאים החליטו להפסיק את התמיכה בייצור הלביא .ואתם שואלים למה בכדי שהמערכות שתוכננו עבורו יהיו בתוך הf-16d .ככה זה אין מה לעשות .גם אני כמוכם רוצה שתהיה תעשיה בישראל אבל בימים של קיצוצים עדיף שנקבל את הנשק או המערכות מהאמריקאים בכספי סיוע ולא נצטרך לשלם עליהם באמת מהכיס שלנו.

Pageup
15-05-13, 16:27
אין דבר כזה קיט מיגון. זה קפסולה שלמה.
השאר זה שילדה מנוע/גיר/היגוי וכו.
פלסן לא מייצרת את השלדה והרכבת כח.
אבל כל נושא המתלים ושאר ההתאמות נעשות
אצלהם.

בקשר לכסף, אין מה לעשות, בעל המאה (האמריקאים)
מוכנים לתת לנו ציוד אמריקאי (כספי סיוע) כדי שהכלכלה
שלהם תהנה מהכסף שהם נותנים. זכותם.
זכותנו גם לא לקחת. ואם יצרן ישראלי רוצה להכנס לחבילת
כספי הסיוע הוא צריך לייצר בארה"ב. טוב או רע, זה כבר צריך
לדעת את מי לשאול.

opl
15-05-13, 20:00
http://www.plasansasa.com/news/press-releases/plasan-awarded-additional-order-1000-m-atv-armor-kits-us-army-0

הם בעצמם קוראים לזה קיט...

Pageup
16-05-13, 00:58
זה עניין של ניסוח. גם שאתה קונה רכב להרכבה עצמית זה קיט.
זה לא קיט מיגון. זה קיט רכב. פלסן לא מייצרים שילדות/מנועים/
בולמים/קפיצים וכו.
הם מייצרים מוצרי מיגון. לרכבים, זה קפסולה שלמה שכוללת: בודי,
דלתות, חלונות ומתאימים לזה מוצרים נלווים כמו כסאות, גגונים,
תאורה, תקשורת ואמצעים מתקדמים.
על הדרך הם משפרים את מערכת המתלים שתעמוד בעומס של
המיגון והדרישות מהרכב.

tzagi
22-05-13, 06:38
עדיין לא הבנתי, המפעל הוא מפעל אמריקאי לכל דבר , מעסיק עובדים אמריקאים ומשלם מיסים לממשלת ארה״ב , ההשקעה במפעל היא של איש עסקים (סמי קצב) ישראלי. אז למה אתה טוען שמשלם המיסים האמריקאי משלם על הייצור ?

אם צה״ל קונה את המוצר הזה בכספי סיוע - זה התנאי של הממשל - אז זה כסף שיוצא ושחוזר לארה״ב אבל אין לו קשר למימון המפעל. *

לא יודע כמה מפעלים "אמריקאים לכל דבר" אתה מכיר, מהנסיון שלי האמריקאים היחידים שם זה המנקה המקסיקאית והשומר השחור, כול השאר זה אנשים מהבית(ויזות עבודה).
הנקודה פשוטה: כשהברון משלם....ומי יודע איזה סכומים מדינת ישראל "משלמת" על כול כלי, (אפשר רק לתאר, כי אין דיין ואין דין)יש תקציב לR&D, וזה תחרות לא הוגנת
ליצרנים מתחרים שלא חיים מתמיכה פדרלית (מאגפול סתם לדוגמה שעצרו את PDR מחוסר תקציב.)

זה לא מפעל אמריקאי לכול דבר, אם כספי הסיוע לא היו קיימים-כנ'ל המפעל הזה.

-->