PDA

צפייה בגרסה מלאה : לחברי הפורום שלום רב (דיון מתמשך עם נציג רט"ג)

עמודים : 1 [2]

Bernard
22-07-13, 21:41
שאלה חדשה (מניח שלא דרוש זמן רב על מנת לספק את התשובה):
גן השלושה, הסחנה, הנו באחריות משותפת של הרט"ג ומ.א עמק המעיינות. להבנתי, אחריות משותפת = שההכנסות מהאתר מתחלקות בין שני הגופים.
מכיוון שתקציב הרט"ג מגיע מהמסים שאני וכולכם משלמים, משמע שעלויות התפעול של גן השלושה מגיעות גם מהמסים שלי (תשתיות האתר, עובדי רט"ג שעובדים בגן וכד').
מדוע אם כן, תושבי מ.א עמק המעיינות (ורק הם, מתוקף היותם תושבי המועצה), נהנים מההכנסות של האתר בעוד שאת עלויות התפעול שלו אני מממן (בין היתר).
במילים אחרות, אני מממן את תושבי מ.א עמק המעיינות גם אם בכלל לא נכנסתי לאתר (מכספי המיסים שלי ולא מעלות הכניסה).

(ואני מבקש לא לערב את נושא סגירת הנגישות של שאר אתרי המועצה המדוברת לציבור, לצורך הדיון זה לא רלוונטי)

וואללה יונתן, הלכת ישר על המאקרו.
בו נראה מה הם עושים עם המיקרו...

אלדד פלד
23-07-13, 16:49
שאלה חדשה (מניח שלא דרוש זמן רב על מנת לספק את התשובה):
גן השלושה, הסחנה, הנו באחריות משותפת של הרט"ג ומ.א עמק המעיינות. להבנתי, אחריות משותפת = שההכנסות מהאתר מתחלקות בין שני הגופים.
מכיוון שתקציב הרט"ג מגיע מהמסים שאני וכולכם משלמים, משמע שעלויות התפעול של גן השלושה מגיעות גם מהמסים שלי (תשתיות האתר, עובדי רט"ג שעובדים בגן וכד').
מדוע אם כן, תושבי מ.א עמק המעיינות (ורק הם, מתוקף היותם תושבי המועצה), נהנים מההכנסות של האתר בעוד שאת עלויות התפעול שלו אני מממן (בין היתר).
במילים אחרות, אני מממן את תושבי מ.א עמק המעיינות גם אם בכלל לא נכנסתי לאתר (מכספי המיסים שלי ולא מעלות הכניסה).

(ואני מבקש לא לערב את נושא סגירת הנגישות של שאר אתרי המועצה המדוברת לציבור, לצורך הדיון זה לא רלוונטי)

העברתי את שאלתך לגורם המתאים - לכשתתקבל התשובה אעדכן.
אלדד

boaz avrahami
23-07-13, 18:55
יונתן, מעניין מה שאתה אומר.
מצאתי את זה ברשת.
יכול להיות שהמועצה תרמה שטחים משלה לטובת הפרק ויחד עם הרטג מתחלקים ברווחים מהתפעול.
-----------------

הגן הלאומי הוכרז ככל הנראה לפי תוכנית ג/665. תוכנית זו, שאושרה בדצמבר 1966, מייעדת 128 דונם לגן הלאומי.
בנובמבר 1968 אושרה תוכנית עדכנית יותר, תוכנית ג/867, המגדילה את שטח הגן הלאומי ב- 11 דונם נוספים בהם ממוקם המוזיאון הארכיאולוגי.
עם זאת, ככל הנראה הרחבת הגן הלאומי לא הוכרזה מעולם, הגם שבאתר רט"ג מצוין שטח הגן הלאומי (ללא ההרחבה) כ- 139 דונם.
במאי 1974 הופקדה להתנגדויות תוכנית ג/1870 שמטרתה להרחיב את הגן הלאומי ולכלול בו את עין חיים הסמוך (כחצי ק"מ מערבה). תוכנית זו לא אושרה מעולם, אולם גם לא נדחתה עד היום.
אתר חומה ומגדל, אינו מהווה חלק מהגן הלאומי, למרות המעבר החופשי בינו ובין הגן הלאומי, ושטחו 8 דונם הנכללים בתוכנית המתאר של קיבוץ ניר דוד, תוכנית ג/7470.

יונתןמצפה
23-07-13, 23:48
העברתי את שאלתך לגורם המתאים - לכשתתקבל התשובה אעדכן.
אלדד

תודה
יונתן

shoko
26-07-13, 11:30
אנשים,

כל עוד מקבלי ההחלטות הגיעו מהשטח (פקחים) או שימשו כבעלי תפקידים ברשות אין מצב שיהיה שינוי.
לא תצליחו לשנות את קו המחשבה שלהם שאיתו פיתחו והעבירו אחד לשני במשך שנים.

עד שלא יגיע לרשות מנהל חיצוני ממגזר אחר במשק שיהיה עם ראש פתוח להבין את הצרכים של המטיילים כלום לא יעזור,
לא פגישה ולא פורום יגרמו לשינוי החוקים והכללים הקיימים.

לצערי עד אז כל חודש ימשיכו לסגור אזורים נוספים ויצמצמו לנו את האפשרויות לטייל.
למה? כי הם פשוט יכולים ואין אף אחד שיכול להתנגד!!!

ד ו ר ו ן
26-07-13, 11:32
העניין הוא שלאורך השנים היו לא מעט ראשי רשות שמונו כמינוי חיצוני.. ולא צמחו מבפנים.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

raanan
26-07-13, 11:49
העניין הוא שלאורך השנים היו לא מעט ראשי רשות שמונו כמינוי חיצוני.. ולא צמחו מבפנים.

רק שכחת משהו קטן , מינוי לתפקידים כאלה זה בד"כ קומבינה וסידור עבודה לחברים ומקורבים ...
כך שאותו ממונה עסוק בפיתוח הקשרים הקומבנטוריים שלו (מרכזי מפלגה וכדומה) ומשאיר לפקידות לעשות כרצונן.
כך שאין שינוי במקרה הטוב, במקרה הרע מתעמרים בפראיירים שממנים להם את המשכורת.

רענן

ד ו ר ו ן
26-07-13, 13:14
לא שכחתי לרגע.
זה רק מחזק את דברי קודמי שמי שכנראה באמת מנהל את עצמו בשטח הוא דרג השטח, ללא יד מכוונת אמיתית ואחידה מלמעלה.

shoko
26-07-13, 15:59
מסתבר שהפקחים שונאים שנאת מוות גם את רוכבי האופניים,
מסתבר שיש מקומות שמחייבים את רוכבי האופניים לקחת אותם ביידים שחס וחלילה לא יעשו קוליסים בחול.
למה? כי מבחינת החוק אופניים הם כלי רכב לכל דבר.

להלן ציטוט מפורום רוכבי אופניים:

"לנו, כרוכבי אופניים וכאוהבי טבע אין סיבה לצאת נגד הפקחים.

אבל לצערנו המצב בעייתי, ומי שאחראי לו זה פקחי הרט"ג במספר אזורים בארץ (בעיקר בדרום).
אותם פקחים מונעים ע"י שנאה תהומית, שורשית, אידיאולוגית ארוכת שנים לרוכבי אופניים.
השנאה הזו גורמת להם להשקעת משאבים גדולים לנסות להלחם בתופעה "המוזרה" של רוכבי אופניים בשבילי אופניים (סינגלים).
בין היתר מארבים, ציוד תצפית, ואפילו פעולות בלתי חוקיות מצידם.

להשגת המטרה הם מצאו תקנה ארכאית ולא רלוונטית לכלום המגדירה אופניים ככלי רכב (כלומר אופניים = ג'יפ בהיבט איפה מותר/אסור להיות). "

shoko
26-07-13, 16:11
עוד כמה דוגמאות לכך שהפקחים דואגים להרחיק את המטיילים משמורות הטבע.

בגלל חוק מנדטורי: רוכבי אופניים נקנסים ביותר מ-600 שקל על רכיבה בשמורות טבע (http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1195452)
(http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1195452)
רוכבי האופניים בדרום נגד רשות הטבע והגנים (http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/094/666.html)

תקנות רכיבת האופניים בשמורות הטבע (http://cafe.mouse.co.il/topic/877350/)

יונתןמצפה
14-10-16, 23:17
חברים,,,,,

יש לי רעיון /הצעה,,

לקיים מפגש של ג'יפאים ואנשי הרשות בראשותו של מר פלד, מפגש שבו כל אחד יציג את דעתו/טיעוניו וכו' ,,,ונראה לאן נגיע !

לפני מספר שנים היה מפגש כזה עם ה"פלג הצפוני" של הרשות באלון הגליל.

מאחר והצעתי,,,,,מוכן גם לארח.

3 וקצת שנים אחרי...
היה בסוף מפגש??
:confused:

איל מ
07-05-19, 19:24
המון שנים אחרי.....
נתקלתי בסרטון במסגרת סדרת כתבות של חדשות כאן 11 שנקראת #_זום אין.
חפשו בגוגל סרטון: #זום_אין+"לא סופרים אותך".
פקח בשם סיוון מציג את זה מהצד שלו.
(אם מישהו יודע לקשר סרטון מהפייסבוק אז יבורך. ממה שאני מכיר, כשאני מקשר, זה מקשר לדף, שמחר כנראה יהיה שונה ולא בהכרח עם הכתבה).

yovavz
07-05-19, 19:30
https://www.facebook.com/220634478361516/posts/661873434237616/?sfnsn=xwwa&funlid=BlWeQ4wQHcz5Yx5y
https://youtu.be/8DGDUX7dbNI

boaz avrahami
07-05-19, 19:31

Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94

ד ו ר ו ן
07-05-19, 19:37
כבר במשפט השני אני מבין את הגישה:
״אנחנו אורחים פה״.. בהתייחס לבני אדם.

אז לא,
אנחנו לא אורחים כאן.. אנחנו חלק מהמארג הזה, תרצו או לא.
יש כללים ברורים וידועים איך להתנהג בשטח שמורה, והגיון מה לעשות בטבע בכלל, אבל מי שמראש מכריז שבני האדם הם לא חלק מהמציאות, אפעס יש לו בעיה בהבנת המציאות ותפקידו במארג הזה.

סולי
07-05-19, 19:52
..לדעתי כוונתו היתה שאנחנו כבני אדם לא חיים בטבע, זה לא בית הגידול שלנו.
כמטיילים אנו אורחים, עוברי אורח, מצופה להתנהג בהתאם כמו שאמרת.

לא צריך לסבך כל דבר.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

opl
07-05-19, 20:10
+1.

נמרוד
07-05-19, 21:31
..לדעתי כוונתו היתה שאנחנו כבני אדם לא חיים בטבע, זה לא בית הגידול שלנו.
כמטיילים אנו אורחים, עוברי אורח, מצופה להתנהג בהתאם כמו שאמרת.

לא צריך לסבך כל דבר.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk1++

boaz avrahami
07-05-19, 21:41
כבר במשפט השני אני מבין את הגישה:
״אנחנו אורחים פה״.. בהתייחס לבני אדם.

אז לא,
אנחנו לא אורחים כאן.. אנחנו חלק מהמארג הזה, תרצו או לא.
יש כללים ברורים וידועים איך להתנהג בשטח שמורה, והגיון מה לעשות בטבע בכלל, אבל מי שמראש מכריז שבני האדם הם לא חלק מהמציאות, אפעס יש לו בעיה בהבנת המציאות ותפקידו במארג הזה.

+1

הרגשתי לא נח מהמשפט הזה וגם הרגשתי לא נח מזה שמי שמתנהג במניפולטיביות בורח בלי עונש בעוד שכנראה זה שלא אלים כן יחטוף

Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94

נדב42
07-05-19, 21:59
מסכים עם בועז.
מי שמתנהג נורמטיבי וחורג טיפונת מהחוקים, גם אם לא גורם נזק משמעותי (אם בכלל), חוטף.

מי ששם זין על כולם כולל הפקח, מטנף, משתולל, מסכן את הסביבה, מחרב את הטבע - הוא זה שיוצא בלי כלום והפקח חסר אונים ומתוסכל, לא מנסה אפילו לעצור אותם או לרדוף אחריהם.

בעצם מה אנחנו מתפלאים, גם המשטרה בדיוק ככה, יורדת לחיים של האזרח הנורמטיבי ומאפשרת לעבריינים להמשיך להשתולל. כך גם בתי המשפט וכך גם רוב אם לא כל משרדי הממשלה.

מקומם, מרתיח, ועדיין אף אחד לא עושה עם זה כלום, מקטרים למקלדת וזהו. גם אני. עוד מעט דרור יתעורר... ויעשה בדיוק את אותו הדבר רק יותר בצבעוניות.

יום עצמאות שמח.

סולי
07-05-19, 23:15
אתאר את העובדות כפי שהן נראות מהכתבה,
פקח מזהה עבירה , אב עם ילדיו רוכב על טרקטורון בניגוד לחוק איסור נהיגה בחוף הים ותוך כדי שהוא מסכן את ילדיו ואת עצמו, ללא ביגוד או ציוד מגן.

בועז, נדב, החשוד טוען שאין עליו תעודה מזהה לצורך ביצוע אכיפה, ... הייתם מעכבים אותו? באמצע השטח... ברכב לא ממוזג בשמש הקופחת עד להגעת שוטר ? היית מעכב אותו לתחנת משטרה? ומשאיר את הטרקטורון והילדים? תהית גם כמה בירות הוא שתה? ואם ינסה לברוח? תוסיף לסיטואציה צוות טלוויזיה... נפיץ..
מה הטעם? תוכנית ריאלטי שמוציאה את הרשות רע .... "שריפים" קראתם לזה.. לא?

אופציה אחרת, אפשרית ביקום מקביל אבל הרבה פחות סביר מאשר שסיוון נהנה לוותר לנבלות אותם הוא מכנה בכתבה.
הסתיימו הצילומים, צוות הצילום חזר לרכבו, סיוון חזר עם שוטר למקום עם בדיקת ינשוף, זיהה את החשוד במנוחה שלו מתחת לגזיבו כשהטרקטורון כבוי והילדים משחקים בחול, החשוד קיבל דוח איסור נסיעה בחוף הים, פסילת רישיון מנהלית והחרמת הכלי.
ולהכל כמובן ראיות להעמדה לדין....

אבל גם מספיק לקחת את הל.ז של הרכב המוביל ולהגיע לבעלים.

עכשיו נדב, אני אגיד לך מה באמת מקומם שדווקא היום בחרת לקטר, עזוב רטג.... אבל משטרה..

כל השוטרים מחפשים להקשות על האזרח הקטן ושומר החוק? חסרים שוטרים שנפצעו או קפחו את חייהם...?

מספיק עם גישת הנרדפים...

נדב42
07-05-19, 23:33
אורי, אני מקבל את הערתך לגבי התזמון, ואם זה פוגע במישהו אני מתנצל. זה לא משנה את דעתי.

כן, לדעתי הפקח היה צריך לצלם את האיש הזה ולעכב אותו עד שיגיע שוטר. זה בסמכותו, לא ?
השמש קופחת ? שישתו מים, שיחכו ברכב של הפקח עם מזגן דולק, למה גם אתה מרחם עליהם ? וכן, אם הוא שתה וזה ניכר אז לדאוג שהשוטר גם יביא ינשוף. מדהים אותי שאתה תומך בוויתור הזה. אנחנו מכירים ואני מעריך אותך כאדם אבל נראה לי שאתה מגיב פה "מתוך הפוזיציה" שמתוכנתת בצורה מסויימת.

לא הייתי מצפה מהפקח שייקח סיכון משמעותי לפגיעה פיזית בו, אבל כל דבר אחר - כן.

ד ו ר ו ן
07-05-19, 23:37
אורי,
בגלל שפגשו פקח שהתבטא כך, והתכוון בדיוק למה שזה אומר.. אז כשאני שומע עוד פקח אומר אותו דבר.. מה אני אמור להסיק?

ואני מזכיר לך את נשוא השרשור הזה כאן, שברח והתפוגג לו ברגע שעלו שאלות לגיטימיות ולא מתלהמות.

boaz avrahami
08-05-19, 06:43
אתאר את העובדות כפי שהן נראות מהכתבה,
פקח מזהה עבירה , אב עם ילדיו רוכב על טרקטורון בניגוד לחוק איסור נהיגה בחוף הים ותוך כדי שהוא מסכן את ילדיו ואת עצמו, ללא ביגוד או ציוד מגן.

בועז, נדב, החשוד טוען שאין עליו תעודה מזהה לצורך ביצוע אכיפה, ... הייתם מעכבים אותו? באמצע השטח... ברכב לא ממוזג בשמש הקופחת עד להגעת שוטר ? היית מעכב אותו לתחנת משטרה? ומשאיר את הטרקטורון והילדים? תהית גם כמה בירות הוא שתה? ואם ינסה לברוח? תוסיף לסיטואציה צוות טלוויזיה... נפיץ..
מה הטעם? תוכנית ריאלטי שמוציאה את הרשות רע .... "שריפים" קראתם לזה.. לא?

אופציה אחרת, אפשרית ביקום מקביל אבל הרבה פחות סביר מאשר שסיוון נהנה לוותר לנבלות אותם הוא מכנה בכתבה.
הסתיימו הצילומים, צוות הצילום חזר לרכבו, סיוון חזר עם שוטר למקום עם בדיקת ינשוף, זיהה את החשוד במנוחה שלו מתחת לגזיבו כשהטרקטורון כבוי והילדים משחקים בחול, החשוד קיבל דוח איסור נסיעה בחוף הים, פסילת רישיון מנהלית והחרמת הכלי.
ולהכל כמובן ראיות להעמדה לדין....

אבל גם מספיק לקחת את הל.ז של הרכב המוביל ולהגיע לבעלים.

עכשיו נדב, אני אגיד לך מה באמת מקומם שדווקא היום בחרת לקטר, עזוב רטג.... אבל משטרה..

כל השוטרים מחפשים להקשות על האזרח הקטן ושומר החוק? חסרים שוטרים שנפצעו או קפחו את חייהם...?

מספיק עם גישת הנרדפים...

באותו רגע שהרוכב עם שני ילדיו התחיל לאבד את הזיכרון הוא היה צריך להיות אזוק וממתין מול ילדיו הבוכים עד שיבוא שוטר ופניו מוקרנים בגלוי במצלמה.

גם הילדים שלו וגם הצופים למדו עכשיו שעדיף לתת גז ולברוח.
חד משמעית!

ואגב, בפעם הבאה אסע עם מספר מכוסה ולא אעצור ליד פקח ואם אעצר בכח אטען לאכיפה בררנית.

אגב, אני מצרף לזה גם את השכן שנתפס פעם שניה בשמורה והיתמם שאינו יודע שזו שמורה ויצא בלא כלום.
בגלל אכיפה אימפוטנטית כזו, בגלל שמתבכיינים ומנהלי משא ומתן זוכים לרחמים אין כיבוד חוק.

מבחינתי גם מי שטעה בשוגג צריך לחטוף או שלא נותנים דוחות לאדם

Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94

opl
08-05-19, 08:12
הדבר שהכי מפריע לי זה זה:
124096

אני לא בגישה של בועז. אבל לשחרר כזה משפט זה טעות. מה הם לומדים מזה? היה צריך להגיד משהו בסגנון "אנחנו עוד נסגור איתו מעגל" או כל דבר אחר שירמוז (גם אם זה לא יקרה) שהוא את שלו יקבל. ואני בלב שלם מקווה שהוא יחטוף למרות שאני מנחש שלא.

כל הסרטון הזה קצת פרווה מדי. מי ששומר טבע מתבאס מהמראות הרגילים. מי שנמנע מלהגיע לחוף כי פחד מדוחות ולא מעניין אותו שום דבר אחר ראה איך עושים מהפקח צחוק ואף דוח לא היה שם.

opl
08-05-19, 08:20
זה אותו הפקח (שמסיבות לא ברורות נותן יותר מדי פרטים על עצמו בכתבה). הפעם קצת יותר שיניים

https://youtu.be/89lhmGTz5hs

https://youtu.be/hGLky24MkjE

סולי
08-05-19, 09:17
זה לא אותו פקח.

איל מ
08-05-19, 21:55
לפקח אין שום יכולת אמיתית להתמודד עם חלאות.
בדיוק בשביל זה הם עושים מבצעים בשיתוף המשטרה.

כתבתי עוד כמה פסקאות שמחקתי כדי לא לפגוע באף אחד, אבל שורה תחתונה, בעיני, הם עושים עבודת קודש.
גם אם לפעמים נדמה לנו שאחד כזה מתנהג לא בסדר,
בואו ננסה להיות כנים עם עצמנו ולשאול איך אנחנו היינו מתנהגים אחרי כמה וכמה ועוד וכמה מפגשים עם הישראלי הבזוי.

לגבי הכתבה,
כן,
העורך עשה טעות.

נעם1
09-05-19, 11:53
אני מניח שהכתבה צולמה בחול המועד פסח. אני לא מבין איך הפקח הסכים לצאת ללא שוטר עמו. הכל ידוע מראש בשבתות וחגים, הנסיעה על החוף, בשמורה והאשפה.

לגבי אכיפה, האכיפה היחידה שתעזור היא תפיסה והחרמה ללא אפשרות לשחרור.

עצמאות שמח.

boaz avrahami
09-05-19, 14:49
בזמנו עשיתי כתבה על האכיפה בחופים בעקבות השרשור הזה ( התפרסמה באתר).
אכן התלוו אלינו שוורי מגב בטנדר משלהם.

יחד עם זאת, למיטב ידיעתי ( ויתקן אותי אורי אם אני טועה), לפקחים עצמם יש סמכויות כמו של שוטר בנוגע למעצר.
הפקח פשוט לא נחוש וכתוצאה מכך קורה הדבר הגרוע ביותר- אכיפה סלקטיבית.

הפקח שאליו התלוויתי בזמנו החטיף גם לכאלו שריחמתי עליהם אבל אי אפשר לומר עליו שהוא ויתר דווקא לפורעי החוק כפי שעולה מהכתבה.

מצד שני יש לזכור שחלק מהכתבות האלו הם יחסי ציבור ויתכן שהמטרה הסמויה היא בכלל לקבל עוד סמכויות לידהם תוך הצגת מצגת לציבור של אוזלת יד...

Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94

edish
09-05-19, 15:59

Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94

יותר מהכל זו כתבה של תסכול, אין הרבה לו שיניים אבל הוא מנסה, אין לי ספק שאלמלא הוא ושכמותו המצב היה גרוע הרבה יותר, הציניות בשרשור מיותרת.

boaz avrahami
09-05-19, 16:20
אל תהיה תמים...
זו התמסכנות בשביל להכשיר את הקרקע לתת לפקחים סמכויות דרקוניות יותר.

גם ככה הם מנכסים לעצמם יותר יכולות משמותר להם. מצבם לא כזה גרוע.
ואגב, החוק והאכיפה שהם עושים בחופים לא קשורה לטבע כלשהו למרות שככה הם מציגים זאת.
החוק נולד בגלל שדרסו מתרחצים.
הרשעות התנדבה לאכוף אותו כי זה משרת את האג׳נדה שלה וגם כי הם מקבלים תמורה על האכיפה הזו...

Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94

איל מ
09-05-19, 16:41
ואני דווקא חושב שצריך להחמיר את האכיפה, ואת הסמכויות.
למה?
כי רוב העם היושב בציון הם חוכמולוגים שבטוחים שמגיע/מותר להם הכל.
אז קצת יד קשה סטייל בריה"מ תעשה יופי יופי את מה שמערכת החינוך כשלה מלעשות.

(ברור לי שזה בחיים לא יקרה, אבל היי, למה רק לאחרים בפורום מותר לדמיין?)

boaz avrahami
09-05-19, 16:49
בגדול אני יכול להסכים איתך אבל מצד שני הרשות הזו לא תמימה ובעצמה לא בדיוק מתנהגת ביושר ושקיפות מצד אחד ומצד שני לקחה לנו חלקים נכבדים מהיכולת לטייל בטבע

Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94

ד ו ר ו ן
09-05-19, 16:58
יחד עם זאת, למיטב ידיעתי ( ויתקן אותי אורי אם אני טועה), לפקחים עצמם יש סמכויות כמו של שוטר.

במה שנוגע לשמירת טבע בלבד.

החוק משרת את שני הצדדים, את האוכף בהתייחס לאינטרס הציבורי שהוא שמירה על החוק תוך ריסון הכוח.

-->